Как е възможно такова лицемерие, така подлост? Разведох се заради него, изправих се пред целия свят в името на любовта си към него, а той.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как е възможно такова лицемерие, така подлост? Разведох се заради него, изправих се пред целия свят в името на любовта си към него, а той....
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 10168 пъти
Здравейте,
Много теми се появиха за връзките между ергени и омъжени жени, затова ще карам направо. Сърцето ми гори от болка, душата ми е потънала в тъга, въобще нито мога да си обясня такова поведение, нито пък мога да го приема за нормално мъжко държание. И ако аз имам някакви вина, то е че съм се влюбила, че съм била честна и откровена и че съм повярвала на едни явно откровени лъжи.
Влюбихме се взаимно, не можехме повече да се въздържаме. Допълвахме се, имахме обще планове, интереси. Знаеше, че съм омъжена с две деца. Приемаше положението ми и твърдеше, че нищо не го притеснява, ще ме приеме с тях и ще се грижи за нас. Искаше разбира се и собствени деца, нямах нищо напротив да му родя. Изеснявахме и анализирахме положението и накрая реших твърдо да се разведа. С лъжа повече не се живееше. Това ми костваше огромно преструване в къщи. Колкото и болезнено да беше разводът се състоя. Аз за съпруга си лоша дума няма да кажа. Той постъпи достатъчно почтено и хладнокръвно, въпреки че прие положението много тежко. Апартаментът остави на мен и децата (една стотинка не поиска за дела си) и пое месечната им издръжка от съда. От него една стотинка повече не мога да искам. Нищо вече не ми дължи. Той също има право на живот и щастие.
Проблемът дойде най-неочаквано след това. Вместо да се зарадва на развода ми любовникът ми постепенно започна да охладнява и да дава назад. В началото привидно се радваше, но промяната му личеше. Питам какво става? След дълги увъртания накрая изплю камъчето. Имало е и родителски и роднински натиск. Не можел да поеме отговорност за чужди деца (имам две момичета на 4 и 6 години) при жив баща. Ако нещо се случило той щял да отговаря, даже носел и съдебна отговорност, защото живеели при него. Викам му - предварително ти знаеше, че имам деца и това не беше проблем. Обяснява ми, че тогава бил в еуфория и не си давал сметка за тези неща. Приемал ме, обичал ме, но да съм отишла при него сама, а децата да съм ги оставила на бившия си мъж. Не можех да повярвам. Гледах до и му викам за каква любов ми говориш, когато ме караш да се откажа от собствените си деца. Оставих го и три дена плаках без да го потърся. Не бях на себе си просто. После той ме потърси. Извиними се и дойде с ново предложение. Щял да приеме и децата, но понеже той живее в друг град да съм продала апартамента си и с парите от продажбата да си помагаме, защото щяло да ни бъде много тежко, особено и ако си родиме наши деца. Отново бях изумена. Викам му какви са тези сделки, тънки сметки. Ако си продам единствената собственост къде отивам с тези деца. Всичко се случва на улицата ли да остана. Цялата сага продължи още около месец. Не искам повече да обяснявам, беше много тягостно, накрая се разделихме.
Няма сила, която да накара една нормална жена да жертва или остави децата си за какъвто и да е мъж. Мъжко ли е обаче такова поведение на лъжливи обещания и любов до момента, в който трябва да се поеме отговорност?
Пиша я тази история, защото сайта е анонимен и всеки може да се поучи от грешките на другия. Просто ние жените сме най -потърпевши заради собствената си наивност и доверчивост.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 112

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 50ef6c4602
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи не проблема в това, че си мамила мъжа си, а че не са те прибрали след развода? И ако знаеше, че ще те отсвирят, той още нямаше да е разбрал и ти нямаше да имаш проблем с това.

В живота ако искаш да са кореткни с теб, трябва и ти да си коректна с тях. Ето ти не си била доволна то брака си и е можело да обясниш на мъжа си, да се разделите, ако не можете да решите проблема и тогава ад си търсиш щастието. Обаче ти си предпочела да криеш и мамиш и съвсем разбираемо си привлякла и подобен мъж. Защото нормален мъж не би ходил с омъжена. Това е карма или по народному "каквото посееш, това ще пожънеш". Твоите действия рефлектират върху твоя живот. Не ти е виновен мъжа, а самата ти - надявам се да правиш връзката, вместо да обвиняваш хората за собствените си каши.

Лицемерната и подлата си ти. Съжалявам само децата.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2bedb417dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Малки са децата , на колко е въпросният мъж ?
От колко време бяхте заедно с мъжа ти ?
Общо взето с две деца е така , иначе познавам двойка , жената има две от един , но беше насилник , намери си друг и имат друго детенце .
Тя любовта е до време , мъжете ги е страх ...
А ти на колко си ?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 42e1cd45c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Доста си наивна и преди всичко безотговорна. При две малки деца, кога намери време любовник да завъртиш, че чак и да хлътнеш?! Разбери, българските мъже не са склонни да гледат чужди деца - независимо дали защото те не искат или при натиск от роднини. Не коментирам дали това е добре или не, но това са фактите. Заложила си на зелен хайвер. Сега ще сърбаш каквото си надробила, и то сама. Заради твоята "любов" колко съдби прецака?!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0a6f405554
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До н. 1. Изключително тъп и повърхностен коментар на женомразец. Жената се е развила сама по нейни инициатива. Никой не е застрахован, че няма да срещне любовта.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 50ef6c4602
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

5.   4, за да се е влюбила, значи бракът и не е вървял. Ако бракът ти върви, се разведи и се чукай, с който искаш, но нямаш право да лъжеш брачния си партньор. Ама друго си е да се прехвърли на следващия клон, преди да е пуснала предния, че сакън да не се прецака да остане сама, но с това мислене тя точно това е постигнала.

Не съм женомразец, имам прекрасен брак, просто не мога да трая такива подли курветини, точно защото аз винаги съм бил верен и смятам, че всеки заслужава вярност и така е правилно.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2bedb417dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   За да се стига до такива неща , вина имат и двамата , защо все обвиняваме другите .
Ако нямаш любов - търсиш , ако не те обичат , дали мъжът и не я е приел за даденост , хората си омръзват , искат тръпка , при живот изпълнен с грижи и нерадости , хората си търсят нещо да ги зарадва .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3c3b1ec951
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това са рисковете на извънбрачните връзки - свалят ти звезди, а после няма гаранция че няма да дадат заден. Всичко зависи от добрата воля на човека, а той очевидно е търсел емоции и секс, не отговорности. Не че няма хора, които биха гледали 2 чужди деца, но не са много. Затова и малко хора се развеждат, защото стигне ли се до битовизми, обикновено се приключва с голямата любов.
Пострадай, преглътни обидата и си гледай децата.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 53121d3739
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Българският мъж не обича да гледа чужди деца. Дори ако родиш негово, прецакан се чувства. Много редки са случаите в България мъж да гледа чужди деца. Аз съм вече голяма жена на разведени родители. Майка ми е имала връзки след баща ми, но не съм живяла с тези хора, даже не съм знаела за тях. Чудех се защо след толкова време майка ми си остана сама. Тя ми сподели, че тези хора не са искали чуждо дете и тя е прекратявала отношенията. Радвам се, че никъде не съм се пренасяла и никой не е идвал да живее у нас. Децата много усещат и със сигурност всичко това нямаше да ми се отрази добре. Тя си е имала някакъв личен живот, но нашият не беше намесен и с никой не сме си играли на семейство. Радвам се, че тя ми сподели искрено в един момент опита си, защото съм жена с дете и също се замислям над тези неща. От моя опит - дръж децата си настрани от разни връзки и вече ако някой е много добър с теб и тях, виждаш, че ги приема - супер. Но нещата ще станат плавно и ти сама ще видиш кой приема и кой не децата ти.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 490348d143
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Здравей мило момиче. Всяка жена проявяваща наивност и любов е момиче...
Не трябва да съжеляваш за случилото се. Приеми го, като скок към нещо по-добро. Така или иначе брака ти е бил подкопан и раздялата е била в зародиш.
Сега вече си свободна, поизчакай, свикни с новата обстановка, забрави за оня страхливия и продължи напред.
Децата ще те разберат, когато пораснат.
Аз лично ти се възхищавам на силата и решимостта с която си направила тази постъпка!
Направила си го в името на любовта и новото начало. Всеки има право на щастие и трябва да го търси.
Не се самообвинявай, не си направила нищо лошо. Знай малко са хората, които ще те подкрепят.
И ако продължаваш да бъдеш все така чиста в чувствата и желанията си, ще намериш твоя човек, или ще разбереш че си го имала но не си го виждала....
Успех и прегръдки от едно момче, на което му се случи същото...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 540c951a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ох, чичака е неуморен с неговите уж поучителни истории, от които никой не си взима поука.Наивистично творчество.Явно много му се е искало да е писател, но за жалост е техник.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1a9684d4a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Номер 3, каква любов бе? Има отговорности, 2 деца, мъж. Тези деца не са ли направени от любов? Това си е работа на леки хора. Ами това заслужаваш, а аз ако бях на мястото на мъжа ти, такива номера щях да ти завъртя, че нито дете, нито апартамент щеше да видиш след това. После защо нямало свестни мъже, защо мъжете не са искали сериозни връзки. Пълен ужас

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d5385b3b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Как е възможна такава подлост?"-ти прочете ли какво си написала,авторке?Той че си е подлец-подлец е,а ти каква си?Оскърбена добродетел може би?Ами търкулнало се гърнето,намерило си капака.За да носиш отговорност спрямо любима жена трябва да си мъж,да имаш топки.Не да мишкуваш като плъх да чукнеш някоя чужда жена и да се кефиш,че слагаш рога на мъжа и.Но и ти си същата,и то без извинение.Не му вярвай нито на думичка,че родителите му го спират да те вземе.Мъж ,който обича,не се спира пред нищо.Преди година,моя позната,която живееше с циганин и има две деца от него го остави и се събра с ерген,работливо,скопосно момче.Шока и в неговото семейство не беше малък,че взима жена с две деца,при това наполовина ромчета,но той не се пречупи пред нищо.Но те,тая порода мъже,отговорни и съвестни вече са на изчезване.Болезнено се пада от два стола на земята.Но често ни се налага да сърбаме това,което сами сме си надробили.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a47c78032d
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

13.   Ахахахаххахахахахаха. Малко ти е, бе.

Заслужаваш абсолютно всяка неволя когато ще те споходи оттук - насетне. Жално наситина само за децата ти, защото те не са виновни, че майка им (майка не две деца) се занимава с хлапашки истории.

Какво означава "случи се, влюбих се", това са пълни глупости. Един човек, зрял и осъзнат е собственик на чувствата си и по-точно на какво да си ПОЗВОЛИ да изпита и на какво не. Има милион човека, на тая земя, които ще са ни симпатични и нещо мъничко, в зародиш, ще ни привлича към тях. Вече отговорност на един истински човек е ДА НЕ СИ ПОЗВОЛЯВА дори за стотна да се замисли за това.
Много страхливо оправдание е това "случва се". Ми аз на ден искам да заколя 15 човека, ама не ги коля? Що? Щото има последици... така има последици и ако решиш да си дириш "щастието" другаде.

Всички изневеряващи са сган. Точка. Разбирам само хората, които се развеждат, разделят, защото просто не са щастливи в тая връзка, а не "аз не съм щастлива, ама намерих някой".

В случая някакъв, който дори не е наполовина мъж, колкото е мъжа ти ти завърта главата, защото си глупава, чука те - щото му е яко да думка женената, а когато трябва да покаже обичта си.... КАМЪЧЕЕЕЕ!

Не случайно хората са казали, че жените обичат с ушите. Де да обичаха със сърцето, равни нямаше да имат....



Братан

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c321f0e30d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

14.   Н.1 напълно съм съгласна с тебе. Авторката се чуди как е възможно такова лицемерие и такава подлост от нейния любовник, а не усъзнава, че точно тя е била лицемерна и подла със съпруга си. С твоето поведение на съпруга и майка на две деца ти оскверняваш и нас съпругите и майки на деца. С каква съвест можеш да твърдиш, че си била честна и откровенна с любовника си, и за колко години, а през цялото това време си лъгала съпруга си и децата си. На 4 и 6 години децата би трябвало да са си в къщи и ти да се грижиш за тях, но не, ти си предпочела да ги оставиш на някого в къщи, а ти хукваш към любовника. Това ли е твоята майчина любов. И аз съжалявам децата ти. Когато е трябвало да си с тях ти си ги пренебрегнала и си се затичала към голямата ти любов. Ти не си нито истинска майка, нито вярна съпруга. Сама си сърбай попарата която си надробила.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4cff0a97ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Застанала си достойно зад решението, давай напред. Зарежи го този. Не се моли на мъжа ти, вече го виждаш с други очи. Обичайте и не делите децата. Нещата ще се наредят.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f801221fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Кого да обвини човек в тая история? В тоя живот се случват какви ли не неща. Всеки има правото да се влюбва, разделя, да променя нещо. За съжаление всичко си има цена и се плаща за това. Трудна работа с тия две деца, защо не се върнеш при бившия съпруг, може пък да ти прости. Всеки греши. Животът продължава.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 588e0e8494
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Жалко за вашето семейство, но нека други да се поучат. Правете каквото правите, но да не пречи на семейството. Ако нямате акъл да сте дискретни - те така става.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c012c97abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Странно, но за много жени любовта е нещо, което отива отвъд границите на разумното.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0a6f405554
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Е, Боже пак жената виновна. Тя, че е сгрешила, сгрешила, но пък любовникът и я лъгал, лъгал, обещавал, обещавал, а тя горката пак е виновна, че му се е доверила.
И тази мъжка агресията към жената няма обяснение и не е мъжко поведение да нападате една жена, а любовникът и да оправдавате от криво разбрана мъжка солидарност.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 09c37b3ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   Братан, да знаеш че имаш почитатели. Винаги твоите мнения съвпадат с моите. И в други публикации съм те срещал. Ще те черпя една бира ако те позная някъде.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e136e15fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   За съжаление в по-вечето случай така се получава от начало цветя и рози а после всеки сам да се спасява. Аз също имах извън брачна връзка със също семеен и с деца. Всичко беше на ниво забавление не си позволих чувства, понеже знам че в началото всички любовници са смели и силни мъже , но стане ли напечено се покриват,като мишки. Аз лично нямах, какво да губя бракът ми беше към края си, дойде момент в който казах на любовника си, че ми е все едно дали ще се разбере а той ми отговори "нали знаеш, че ще си имам проблеми". Ето това беше момента в, който приключих всичко. Цялата афера беше по негова инициатива, като ставаше дума за секс беше голям играч а накрая се изплаши.
За да не страдаш в такива връзки трябва да си хладнокръвен, да се забавляваш и да бягаш иначе изгаряш.
Ж32г

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c6350a9323
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Авторке, за теб нито дума няма да кажа. Тепърва ще порастваш и ще се учиш от грешките си! За любоника ти, не се учудвам, защото нито ви е била проверена връзката във времето, нито сте се познавали. Малко мъже могат да приемат чужди деца и отговорността за тях. Общо взето прецакала си се заради едното нищо! Бил е страхливец, но не си го надушила навреме. За него- толкова! Изводите са за теб!
За мъжа ти -евала наистина! Моя, ако му врътна такъв номер ще ме остави на улицата, ни жилище ще видя, нито издръжка, докато ми дойде акъла, а сигурно и за децата би ме съдил. :)Мисля само за децата ти! Какво може да направиш? Дай си време, осмисли всичко, този го игнорирай напълно, погреби го направо, виж дали мъжът ти липсва, когато си сама ще разбереш заради любовника ли се разведе или има друга по-дълбока причина. Липсва ли ти, имаш ли чувства към мъжа ти. Ако е така, поискай му втори шанс, всеки греши, в името на децата, ако той все още има чувства към теб като жена, а не като майка на децата му, ще превъзмогне разочарованието и мъжкото си его. Мисли вече за децата си, те са ти приоритет! Сама не можеш да ги отгледаш! Много са малки! Друг никой няма да ги гледа по-добре от собсвения им баща. Дано е благосклонен и ви приеме, въпреки, помията, която си му изсипала. Успех. И не бъди толкова наивна, всички се влюбваме, но не всички се развеждаме!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7b84f68093
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

23.   Дядка, дядкаааа, спри се вече!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a604eafaa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   Не познаваш психологията на българския мъж и поради това много си се надценила. Каквато и да си, с две малки деца на 4 и 6 години, не си струваш никаква друга инвестиция осве едното чукане. Чужди деца в България гледа само Путьо Маринкин. Той не че и твоят не е такъв, ама не иска да се обяви формално като такъв пред роднините си и пред целия свят. Него го е устройвало предишното положение и то само временно, докато не намери някоя без товар.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9502ab753a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   Жените сте най потърпевши заради липса на достатъчно сиво вещество в главите ви! Не е луд който яде баницата, а който я дава, той си е изял баницата, а ти прави нова за следващият тарикат. Изпуска питомното, отива да гони дивото. Хак им е такава съдба на такива. Не е мислила първо за децата си, а е искала своето его да задоволи, после се сетила, че без децата не може. Идеален пример за други умопобъркали се жени!

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1745f1148c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Жено, ако имаш кротък и нормален мъж, който си гледа децата, не го зарязваш и за Ален Делон! Ако ли е бил по-различен, тогава пък си се отървала, с любовник, без любовник - няма значение. А приятелят ти е пълен кретен и изчолзвач, ще го преживееш. И за в бъдеще ще подбираш по-добре. Поне на време си го видяла, преди да станеш самотна майка на три деца, така че радвай се, можеше да е по-зле. В кофти ситуация си, но има и по-лоши съдби от твоята, когато бащата на детето не е с всичкия си например. Дано твоя бивш поне си гледа децата през неговия режим на лични контакти. Ти ще си намериш друг, радвай се че си се отървала от любовника, не го жали.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0eccc4f4cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

27.   Хора, стига, жената не е тук да и триете сол на главата, всички сме хора. Вие наистина ли вярвате ,че една нормална жена ще тръгне просто така да ги прави тези неща? В повечето случаи не се случва така. Лесно ви е да я обиждате защо е сложила рога на мъжа си, въобще за всичко ви е виновна само и единствено жената, но не се замисляте ,че в един брак има двама души и за разпада му в много случаи допринасят и двете страни, като третата е просто катализатор. Никоя, повтарям НИКОЯ нормална жена ,няма хукне да се чука с друг, да изоставя мъжа си ,ако съпругът и я цени, държи се добре с нея, не му е безразлична ,не я възприема за безплатна прислужница ,и т.н и т.н. Вместо да ревете как си го залужава ,замислете се над това и работете (това се отнася и за мъже ,и за жени) за браковете и връзките си, не се отпускайте и не приемайте другия за даденост и предмет. Защото ако не видите себе си и своето отношение към другия,после все жените ви са виновни и "курви", а не осъзнавате какъв мухльо сте самия вие и колко пъти всъщност сте я разочаровали. И пак казвам, това са доста от случаите ,но не всички - там където е имало уважение ,истинска любов, зачитане и все пак жената е решила друг да и го сложи, не е нормално и не говорим за зряла личност. А вие от къде знаете какъв точно е казуса с нея и нейния съпруг? Не ви ли хрумна ,че пича може да и е оставил апартамента, освен заради децата, ами и защото осъзнава ,че за да се стигне до тук ,той също има сериозен принос? Айде малко да си отворите акълите и да не бъдете тесногръди
Момиче, знам че ти е трудно и си разочарована, но за това човек трябва да се научи да разчита на самия себе си. За съжаление твоя човек се е оказал мухльо ,а не мъж на място, може би е нямало как и да го прецениш по-рано,а такъв не ти трябва ,защото дори и да бяхте заживяли заедно така както си си го представяла ти, щеше да издържи само определено време преди да си покаже истинската същност. И тогава щеше да е още по-болезнено ,защото щеше вече да си установила някакъв ред за теб и децата си. Колко по-зле щеше да е да живеете заедно месец -два-три-четери, децата ти точно да го опознаят, евентуално да го приемат, и на края той да се чупи? Имаш ли си на представа това как би им се отразило на тях, такъв мъжки пример ли искаш да имат около себе си, някакви играчки ли са тези деца ,че някакви мъже си играят около тях на иди ми -дойди ми? Не съжалявай ами благодари ,че се е случило сега ,а не след като бяхте заживяли заедно.
Относно мъжа ти, разбирам че най-вероятно там нещата вече са били счупени. Ако е така ,не знам дали има какво да се зашива... но това си го знаете само ти и той.
За тези ,които се изказаха ,че "българските мъже не обичали да гледат чужди деца", я пак? С това само показвате колко тесногръдо разсъждавате. For the record, познавам поне няколко български мъже ,които гледат чужди деца ,и още 2-3ма западноевропейци ,които отказаха да гледат чужди деца ,за да не се "прецакат". Познавам и чужденци/чужденки ,които все пак гледат чужди деца, познавам и българи/българки ,които НЕ искат да гледат чужди деца. Така че ...светът е шарен и е крайно глупаво да правиш обобщения българите какво обичали и какво не обичали. Това може да ти го каже само един глупав човек ,а ти не би трябвало да търсиш съвети от такива. Има мъже и мъже навсякъде. Има такива ,които биха те обичали и приели децата ти въпреки всичко,има и обратното. Идеята ми е ,не се отчайвай

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3e3a316b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   Госпожо!
Вие имате поведение на к*рва, а аз на такива не давам съвети.
Тъй като сте и с две малки дечица, горният епитет не е достатъчен, за да ви оприличи какво представлявате.
Но със сигурност има и други като вас в нашата малка страна.
Може да си направите клуб на зарязаните майки от любовниците им и да сподавяте мъките си на по чашка!

Част от упадъка на нашето общество е именно поведение като вашето!

пожелавам ви щастливи бъднини

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6d6a0710f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Говориш, че любовникът ти е подъл, а ти самата подло си мамила мъжа си. Ясно е, че темата е провокация. Чак такава безочливост просто не вярвам, че съществува!
Ж32

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4b82a23146
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Проблема не е в наивност и доверчивост авторке. Идва от липсата на достойнство и неоценяването на това което има човек. Типично за изневеряващите както жени така и мъже, е че търсят нещо което им "липсва". Само че това което не осъзнават е че тръпката която така търсят е преходно състояние. Истинско трайно щастие се гради върху друго.
Любовта не е едностранно чувство, не само той те е излъгал, а ти си се оставила да бъдеш излъгана, точно защото не си била влюбена а обсебена от същата еуфория която на него му е преминала. Преди да го срещнеш нещастна ли беше ? Съмнявам се. Просто господина ти е напипал слабото място - ти си искала да бъдеш "влюбена", не се е случило току-така.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 540c951a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Това звучи като една от онея измислените поучителни истории, дето ги пуска един и същи човек.

Иначе впечатлението ми е, че повечето мъже са така. Иска им се, ама не им стиска. Усетят ли последствия, си обират крушите. На натиск от роднини, половинки и т.н., също не удържат. Тръгнеш ли да правиш нещо такова, винаги трябва първо да си се подплатила и да знаеш, че ще се справиш и без да зависиш от големия любовчия.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: deef046151
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Трябваше да продадеш апартамента, явно не си го обичала, а си си правила тънки сметки. Голяма сметкаджийка си ти, ама ще си намериш майстора.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3e3a316b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Добре, наистина ли всички, които застават зад авторката са такива, каквито показват!?
Ви мислите ли, че съществуват перфектни хора, перфектни връзки, бащи, майки, семейства, пр...?
Тя била се влюбила! ТИ ДА НЕ СИ ТИНЕЙДЖЪРКА? МАЛО*МНА ЛИ СИ?
В твоето положение да се влюбиш. Това говори за слабо развита личност.
16-18 годишните са на тази вълна. Твоя случай с две деца, мъж, грижещ се за семейството си, апартамент - това е изневяра, к*рволък.
Мъжът ти не ти доставя необходимото количество ежедневни целувки и здрав секс, защото работи и се грижи за вас, к*рът му не е достатъчно голям вероятно и ти имаш акъл като за две стотинки, с които отиваш и се предлагаш на друг за забавление!
Жалко, че в България няма закон за такива като тебе, защото това е подсъдимо - развалила си бъдещето на няколко души.
А това, че в брака ѝ нещо куцало е най-глупавото и банално оправдание да изневерявате.
ВАШИТЕ БРАКОВЕ КАК СА???

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e0c938828a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   Ако имаш някакви чувства към бившия си мъж , моли му се да те приеме ,това е най правилния вариант за теб и децата , които са много малки .
Отначало пробвайте някакъв период от време , но ти трябва да се реваншираш , трябва да му изпълняваш всички желания сексуални и други .
Трябва да действаш бързо , преди да си хване друга жена.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 53121d3739
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   27, само ще ти говориш на базата на някакви познати, които са доста единици, а глупавият човек ти го казва от опит. Чертаеш розови светове пред авторката, а това не е правилно. С едно дете трудно и почти никога не взимат жена, с две е почти невъзможно. Правиш заключение от единични случай, масовото е другото. И по-добре човек да гледа трезво на живота, отколкото той да му представя като розов балон, в който утре ще я вземат с две деца всичко ще е супер, човека ще приема децата и ако има трето общо никак няма да ги дели. Дай да не говорим общи приказки. И аз познавам много хора, познавам и жена с едно дете от друг мъж и с три от настоящия. И първото дете хич не е прието от роднините на новия мъж и се говори за него като за "чуждото". Нищо, че тая жена му е родила 3 лечно на него. Не са така прости и еднопластови нещата, както ги изкарваш.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a089bb4cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   До 24

А ти си загубен, ако си мислиш, че българският "мъж" е едно говедо, дето само ходи да "чука", па ако не освен чукането, се "навива" да не е тотален задник е "Пютьо Маринкин".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3bd014e882
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Авторке, едно не разбирам- как ти хрумна гениалната идея да откъснеш децата си от собствения им баща и да им натресеш чужд човек?! Те са толкова малки, имат нужда и от двамата си родители! Помисли ли те как биха се чувствали? А сега как се чувстват? Въобще има ли щастливи? И още- я се постави на мястото на любовника- ти би ли живяла с чужди деца? С какъв акъл повярва, че идеята ти ще проработи? Даже и оня льольо, любовникът, да се беше съгласил да ви прибере, смяташ ли, че някой от вас щеше да се чувства добре? Виж, не казваш много за отношенията с мъжа ти, от реакциите му става ясно, че е пич, но ако сте имали проблеми, твоят избор не е решение. Навярно си млада, може да ти излезе късмета, но жалко за децата ти, лишаваш ги от нормално детство, а това ще си го носят като емоционален товар до края.
Не вини само любовника, имате отговорност за случката поравно, търкулнало се е гърнето, но гледай оттук нататък да си добър родител. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: bd534a149d
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

38.   Аз съм мъж, свободен и на около 30. Имал съм всякакви любовници - с деца, без деца. Още от момента на съзряването си честно ви казвам - никога не бих се грижил за чужди деца под какъвто и да е предлог. Това е положението. И нека всяка жена, която чете да си го набие в главата - няма нормален мъж, който да гледа как чуждото семе расте пред очите му, че даже и под грижите му. Закодирано е на мъжкия индивид да търси изява на своето потомство, което преди е значело даже на унищожи физически чуждото на завладяната жена! Вече не сме диваци, но гена си е ген, закодирано е, разберете го това. Жените сте любителки на фантазиите, но е крайно време да се сложи една тема, най-добре отгоре и с червен маркер относно това - мъжът се интересува от това да си изхвърли семето в най-красивата (според мъжкото разбиране най-здравата жена). Кратко, ясно. Наречете го любов, чувства, но природата знае друго и никой не е над природата. Мъжът иска и инстинкта му е да се изцвъка там и да му се появи потомството. Ако може да се изцвъка и на други места. Само се замислете, ако сте сигурни, че любовниците ви никога няма да кажат на жените ви, че сте им направили деца и ако сте сигурен, че никога няма да ви искат и стотинка за тях....ще сеете копелета като за световно. Това е природата, разберете го! Любовта е 1-2 години, това са глупости, любов няма, има природа! П-Р-И-Р-О-Д-А!!! Твоят човек те реже защото децата ти са пречка за неговото бъдещо потомство, крато, цинично, но ясно! И ти трябваше да си наясно с това още от първия миг заедно, да се чукаш с него и толкова, не й се живяло в лъжа...патка с патка, сега живей без пари и в мизерия, а като порастнат ще ти мелят сол на главата ако не се справиш. 4 и 6 години, поне 20 годинки те чакат да теглиш волската каруца....сама....

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e6055176da
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

39.   Скъсали я нашата от ебане зад гърба на нейния мъж, а сега вика зашо той е такъв.
Бахти това някои жени колко сте прости не истина. Е ти кво очакваш бе? . Ще седне някой да ти гледа две чужди деца. Ти щом веднъж си тръгнала накриво на новия какеа му е гаранцията, че ще стоиш мирно при него.
Честито, вече си самотна майка с две деца, която е решила да изпита отново магията на изпепеляващата любов и е загубила години от живота на съпруга си и е пратила всичко на майната си, щото нашата иска тръпка, иска да се ебе зад гърба на някой, докато ток бачка та се къса за децата.
Няма да се женя със сигурност, отдавна съм го казал. И деца не искам от такива жени.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f8a168ffa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

40.   Карма, майка. Предаваш, предават те. Дори бившият ти мъж сигурно се чувства овъздезвен.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b8f4e968dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

42.   27. "Никоя, повтарям НИКОЯ нормална жена ,няма хукне да се чука с друг, да изоставя мъжа си ,ако съпругът и я цени, държи се добре с нея, не му е безразлична ,не я възприема за безплатна прислужница ,и т.н и т.н."

Не никоя, а дори много често се случва. Нали си жена, вярно ли не знаеш или правиш театри?!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fb48158bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   И това писание силно мирише на измислица на писател-самодеец. Хора, има си раздел за лично творчество, изявявайте се там!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9961f92bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

44.   №27, "Никоя, повтарям НИКОЯ нормална жена ,няма хукне да се чука с друг, да изоставя мъжа си ,ако съпругът и я цени, държи се добре с нея, не му е безразлична ,не я възприема за безплатна прислужница ,и т.н и т.н."!? №27, всяка нормална жена, ако не й върви живота в семейството, първо опитва да промени нещо в отношенията с партньора си и ако не се получи разбиране се разделят като цивилизовани хора, а не да ходи като блудница да се чука с чужди мъже, загърбвайки деца и семейство. №27, тези врели некипели ги разправяйте на гузната си съвест, а не на нормалните хора, които приемат действията на авторката като безразсъдни, което и живота го доказва, останала е с пръст в устата и с х.. между краката, нали нова е търсила, защо плаче сега?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ceb8853115
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Авторке,застигнало те е моментално възмеьдие

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ff1c78914d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

46.   Братан, евала! Човек с мозък! Това глупаво "случва се" на теб не може да се случи, но малцина са като теб. Болшинството мъже и жени нямат връзка с акъла си. Карат я на емоции. Резултатите са видимо плачевни за тях.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: bb9120cdce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   "Ние жените сме най-потърпевши" и това няколко изречения, след като ни обясняваш как си зарязала мъжа си с 2 деца, понеже някой е проявил интерес към теб. Не знам колко си отдалечена от реалността, но не ти си жертвата тука. Язък за мъжа ти и двете ти деца(които навярно само се преструваш че обичаш за пред хората). В случай, че не си измисляш, бих казал, че това е една прекрасна история, където човек си получава заслуженото. Колкото до тебе и новото ти гадже, ще кажа само това: вие сте това, което не е наред със света.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a7580636b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   Братан е тъп като ръб.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b83cef6cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

51.   Вечните клиенти "порстотуткоВИ" си умряха веднъж и те от кеф... милите душици. ХахахахаХа Добре че има къде да си излеят яда и комплекса от постоянното отхвърляне. Ама фактите какви са отново?! Че ганьовците сте страхливи, пресметливи, нагли, подмолни, комплексирани, неспособни, дребнави... и естествено както винаги отхвърлени от всички, но пък раздават акъл наволя. Като ги чета и все се сещам за уродливото опулено нещо от властелина на пръстените. ХахахаХа Все ми изникват едни такива опулени, плешиви и грозновати образи със злобни и самодовлни усмивчици: ихааа най-после, на ти сега и на тебе курво, ей сега ще ти излея цялата помия, която се е изляла и върху мен. И може да няма грам смисъл ама аз си се чувствам прав и много велик! ХахахахагаХаха Повтарях го в много коментари и ще продължавам да го повтарям- не случайно толкова много ганьовци висят все тук и все отхвърлени. Този факт си казва всичко, кратко и ясно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fa7f988aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   До 43

Всеки писател е самодеец ...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 78debb7387
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

53.   Глупости!

Жена с две деца и то на такива години.
Айде, и съпруга и да остави децата си ей така в ръцете на друг мъж.

Нескопосана измислена история.
Точно в тия времена, когато да имаш семейство е благословия едва ли не, да имаш деца и даже апартамент собственост, не, не, историята е тъпо скалъпена.

 
  ...

1-50 от 112
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker