Сериозна гей връзка - възможна ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сериозна гей връзка - възможна ли е?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1865 пъти
Възможно ли е създаването на сериозни отношения между двама гей мъже в наши дни? От няколко години се опитвам да намеря сериозен партнъор, и все не успявам. Повечето са несериозни и търсят само някой, който да им го сложи веднъж-дваж, след това си намират друг. Пълно е с хора с огромно самочувствие и поведение на долни кучки... Рядко се намират по-нормални момчета, срещал съм се с такива но и те бързо губят интерес, въпреки че ме убеждават че търсят това, което и аз. Старая се да съм добър с тях, влагам много енергия за да ги накарам да се чувстват добре, лесно се влюбвам... но после си оставам с разочарованието, след като всичко приключи. И да, дори тези които казват че секса не ги интересува чак толкова, много държат на това. Чувствата са много назад вече, всичко са сметки и егоизъм. Виждам че и при хетеротата е почти същото, а някои просто стоят заедно заради децата.
Няма ли нормални търсещи любов, и някой с който заедно да вървят по трудния път на живота?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: a4399ca20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Едно е да си гей, друго да си педаляга.

Ако си гей, естествено, че е възможно. В предишна работа имах колега - гей, страшен пичага. Той и приятелят му бяха заедно от нещо от сорта на 7-8 години.

Ако търсиш педаляги, които си говорят на "bitch" и единствените им ценности в живота са да лапат пишуги... то... никога няма да срещнеш каквото търсиш там.


Аспарух.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 18c531b70d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И на мен ми е правило впечатление, че сякаш при гейовете е по-трудно да имаш сериозна връзка. Нямам идея на какво се дължи и ще се радвам, ако някой ми отговори.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6c9a903b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1781047533
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм хомосексуална жена и търся същото като теб- нещо повече от поредната забивка. Уви, не го намирам. Не знам и защо твърдят че си търсят сериозна връзка, когато изобщо не им е до това и не влагат грам усилие. Имала съм връзка с три жени - първата ме заряза и тръгна по курвизъм, сега целия град я знае, втората предпочете да се омъжи (в което няма нищо лошо) но не по любов, а само защото той имаше пари. Роди му и дете, сега я гледам състарила се е с поне 10 години, защо ли. А третата, третата ме залъгва в продължение на две години, разделяхме се събирахме се и накрая тя си намери друга. А уж правеше планове. След нейната друга премина на трета, пета и така до днес. Сега си стоя сама и се чудя какво търсят хората? Материалната изгода, само секс, но ако може без багаж? Защо тогава твърдят и самозалъгват другата половинка в противното?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 55e9c7cbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз имам познат, който има връзка с неговият приятел от 8 години, но те имат и много общи интереси и двамата са певци, такива подробности също много крепят отношенията. Винаги има начин да се изгради връзка, но ти явно си харесваш все лекета или пък си прекалено добър и отдаващ се, което колкото и жалко да звучи отблъсква.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5c90fb7786
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Правиш го с някакви мъже, които искат да пробват веднъж понеже са гледали такова порно и са се възбудили от това. Даже може да имат жена и деца или приятелка и да не искат връзка с мъж.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 35af02658a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 1- гейовете не се интересуват само да лапат пушки, но и да им ги лапат техните (;
А до авторът, естествено, че е възможна бе брат. То не е до сексуална ориентация, а до това каква ти е ценностната система. И аз имах същия проблем и разсъждавах по този начин. Един мъж, гей или не, ако може да ползва и двете си глави едновременно би бил перфектен партньор. Малко сме на брой, защото човечеството има тепърва да се развива (:
Успех и търси надълбоко(с горната глава

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 067a51b218
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторе, аз търся същото от може би година по-активно и наистина не намирам по-стойностни хора. Факт е, че живеем в хомофобска държава и е по-трудно да се намерим на живо, за това си направих регистрация в сайт за запознанства, където имах надеждата, че ще открия точно такива хора. Там пък нещата са в другата крайност. Без какъвто и да е смислен диалог, колкото малко да се опознаем поне, се задава въпросът "имаш ли терен" или "ебе ли ти се". Ясно е, че с такива хора е невъзможно да имаш сериозна връзка. Много са и семейните или вече обвързани, които си търсят "забавление".
Много се радвам, че си пуснал такава тема, защото ми става ясно, че все пак се намират тук-там и по-нормални.

Номер 2, не е трудно човек да се сети, че при нас е много по-трудно, заради обществената неприязън и за това сме принудени да сме прикрити, повечето. Пък дори и да има по-сериозни връзки, надали някой ще те информира по същите причини.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 18c531b70d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Уау, просто зададох един въпрос, какво толкова направих, че сте ми набили 4 единички? Стана ми любопитно кого засегнах. Не очаквах такава реакция дори в този сайт.

От номер 2

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7f68b74018
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   То и това е разликата, сигурно 90% от тия дето се пишат гейове не са действително такива, а просто за да провокират другите около себе си. Виждала съм истинска гей двойка, бяха от 5-6г заедно запознах се с тях Ем ако не ти кажат няма как да разбереш, те не правят чупки стойки все едно са 15г кифла, ама преди години на старата ми работа все идваха една “гей двойка” единия си беше нормален ама другия според мен се правеше на гей само за да дразни околните. Искал жълта боя, но в гамата на сланчогледа. Искаш ламината му да е див орех, защото имал по красиви шарки, караше колежките да му товарят цимент от по 25кг, колежката му каза че е жена и правилата на магазина са сам си товариш, оня дигна скандал до небето, излетя с 200 навън, щял да пише жалба е дали написа не знам ама на другия ден дойдоха мирно и кротко напазариха. И едни чупки, едни стойки, дък фейс.
Пробвай в някой клуб или пък в някой сайт?

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6d4a7e5e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Възможно е, но е трудно. Това е проблем също и при хетеросексуалните. Като гледам, значителна част от хората търсят забавление и повърхностни връзки. Събирай се с хора с твоята ориентация и може да излезе нещо. Дано да намериш човекът за теб.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5a30ea7b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Внимавай какво си пожелаваш. С моя тиквеник съм от 3 години. Много динамично започна всичко, сякаш изживяхме 30, а не 3 години заедно. Сега трудно го търпя вече и все по-често си спомням за годините в които бях сам. Предполагам и на него му е писнало от мен вече, държи се доста гаменски...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 61511b60da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Хората масово търсят приятел/приятелка заради идеята или да се борят с живота с някого, а трябва да търсят човека.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f6cff1bce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Хора и аз имам приятел който е гей, той също е симпатичен. Кара ме да се чувствам на седмото небе. Пишем си по скайп пращаме си сърчица. абе то гей авантюра поне има с кого да я споделя ( на 26 съм) ако има значение

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 83aa2257c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Възможно е. Аз имам вече 6 годишна връзка и се обичаме наистина. За успешна връзка търсете човек, който е готов да загърби егото си и бъдете готови на същото, това е истината! Тръгваш ли си при всеки скандал и при всеки проблем ще скачаш от връзка на връзка. И двамата трябва да сте наясно, че когато нещата се усложнят от вас се иска да ги поправите, а не да бягате и не да очаквате другия да оправи всичко. Като ценен съвет след толкова време връзка бих казал следното: Никога при скандал не чакайте да мине ден в който не си говорите! Винаги гледайте в същия ден да се потърсите и да си изясните нещата. Ако си дадете достатъчно време да премисляте и да се вкарвате във филми после оправянето на нещата е много трудно.
Има моногамни гейове, търсещи връзка, аз съм такъв, приятелят ми е такъв, едва ли сме единствените. Просто търсете и бъдете отворени за такива хора! И помнете, че винаги ще има някой по-красив и някой по-обещаващ всячески от човека с когото сте, но не се залъгвайте! Изневерите и предателствата не се прощават, а с всеки нов ще стигате до фаза на скандали, проблеми и съмнения. Тези неща се преодоляват, а не се пренабрегват с надеждата, че със следващия няма да ги има. Това е!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6bc9516243
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Как да не е възможна - що за въпрос въобще??? Да си спомним само сър Елтън Джон и Дейвид Фърниш, Жан Маре и Жан Кокто, и много други. Сред жените също има много стабилни двойки, може би най-известната от които е Елън де Дженерис и Порша де Роси.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker