Съвет и добър адвокат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съвет и добър адвокат
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1360 пъти
Здравейте.
От 5 месеца се виждам със състоятелен семеен мъж, ходили сме даже на 2 почивки за по седмица в Пукет и Ница. На жена си обяснява, че е по бизнес дела. Има 2 ма сина наближаващи пълнолетие. Много добре си изкарвахме, до момента в който му съобщих радостната вест, че съм бременна. Той буквално полудя, първо стана по- нисък от тревата, после започнаха и скандалите. Аз съм във втори месец, той е категоричен и иск а да направя аборт. Обещава ми много добра сума, както и жилище в хубав квартал, но пък родителите ми мислят, че ако задържа детето и родя, мога да го осъдят на издръжка в доста голям размер.
Аз като цяло съм млада за дете, живурка ми се още, но пък не искам да доставя удоволствие на господина.
А пак казвам, че е много състоятелен.... има имоти в София, Гърция, Франция и Испания. Занимава се със застрахователен бизнес, само автопарка му е за няколко милиона.
Юрист ми каза, че съдът ще определи издръжка, съгласно имущественото състояние на таткото.... а то е уау.
Смятам, че при вече родено дете същия ще го осигури и позлати така да се каже, все пак ще е негово, а и дай боже ако е дъщеричка ще се раздава като за последно, че има само синове.
Препоръчайте добър адвокат з издръжки в София. Искам предварително да знам каква месечна сума
мога да изкарвам от моят хубостник.
И без злоба.
Жанета 24 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: dc5678b0f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На твое място първо бих си наел бодигард. Тоя форум го знае цяла България и за нула време твоят хубостник ще узнае какво си писала тук. Следователно може да изчезнеш и никой повече да не чуе за теб. Като казваш застрахователен бизнес и автопарк за няколко милиона, освен ламтежа за пари, не ти ли светка лампичката, че в България подобно положение не се стига и задържа само с игра по правилата. По-добре вземи каквото ти предлага или се скрий докато родиш и чак тогава мисли за адвокати. Роди ли се детето, вече е по-сигурно за теб. Какъвто и да е няма да му посегне, нито пък на майка му.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2357011824
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Погнусих се

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: dc5678b0f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Още един съвет. Най-добре се свържи с админите да изтрият историята, докато не е станало късно. Ако имаше малко акъл, щеше да се сетиш, че него не го е страх от издръжката, даже това което ти предлага може да е повече от нея. Него го е страх от жена му, ма патко ! Ако се разбере, че има дете от друга жена тя ще поиска развод и ще му вземе половината пари и имущество. Тя ще спечели най-много, не ти ! Много ясно, че ще полудее човека. Я си помисли на теб колко ти трябва да направиш спонтаннен аборт, само малко стрес и си готова. Мислиш, че той не може да ти осигури този стрес ли ?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 56789515eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи хем ти е хубаво да те води по почивки, да ти плаща, да си те клати, да те глези, и съм напълно сигурен, че това да ти направи бебе е било по-скоро инцидент, или ти умишлено си завъртяла така нещата, че да можеш да го изсмучеш сега. И искаш да му съсипеш живота и семейството сега, като разберат всички, чрез дела и т.н. И съм повече от сигурен, че на теб не ти пука грам за това дете, защото веднъж не спомена да речем, че искаш да го задържиш, защото просто искаш да имаш дете, наследник, да създадеш нов живот, и да го даряваш с любов. Даже обратното - рано ти е, живурка ти се.... В целият текст описваш колко е богат твоя тъпкач и се подразбира че се интересуваш единствено от кинтите му. Не те знам какво ще правиш, единствено съжалявам за живота, който предстои на това дете (ако се роди въобще), с такъв родител като теб. Да, бащата поне ще може да го издържа със своите собствени средства, и поне имат опит с двама синове както твърдиш, а ти какво ще дадеш на това дете? Дано той си намери по-добър адвокат от теб (в което съм сигурен, имайки предвид финансовото състояние и връзките му покрай това, а и в България всичко е възможно, не забравяй ;) ) и да вземе детето, а теб да те остави да смучеш палец без нито една стотинка.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e3e66132e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Момиче, не тръгваш в правилната посока на разсъждение. Но така си възпитана. Един ден ще патиш. На твое място щях да се радвам за бременността си, ти и вашите само за пари говорите.... В България няма практика мъжа да плаща издръжка на жената, а само за детето. И не очаквай другата жена да позволи да бъдете позлатени, абсурд. 250-300 издръжка и до там.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6f54a05281
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това е супер долно, не стига че разваляш семейство, ама и ще съдиш за пари. Нямаш ръце, крака, очи и мозък с които да си ги изработиш сама ли? Явно само това ти е потенциала. Ама той сам си е виновен, така че ще успееш споко.
"Жена" на 21г

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6bc0f331c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами щом ти е кацнало пиленцето използвай го обаче в България максималния осигурителен праг е 3000 лв и на база него и това колко други неприлично богати българи плащат на бившите си любови ме съмнява повече от 2000 лв на месец. Виж из нета богатите кои адвокати ползват за такива дела из нета и познати и предложи процент от печалбата защото ти разбирам нямаш пари и контактите. Най добре е извън съдебно споразумение и правиш аборт, защото едно дете когато не е направено по любов ще страда най малко от не зрелоста ти а парите използвай да ти носят пари и повече не се забърквай защото може и случка да ти се случи съвсем случайно

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2b1ff4bda4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторке,струва ми се че ако жена му разбере, ще ти стъжни живота.Имай предвид, че може и нищичко да не докопаш от парите на този човек. Не си струва да родиш това дете и то да живее в много сложни отношения, и най- лошото,да го използваш за да печелиш от парите на баща му.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 24e998680c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Max 200,ако счетоводителите му знаят как да те прецакат и тежко ти след това с дете на ръце и alone

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d016605958
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   ....... ... .. ....... .. ......... ....... ....... ........ ....... ....... .. ..... ......
Това е коментара ми по темата. Само точки, защото ще бъде цензуриран.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f7015a85b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   100% измислица.
Авторът на такива истории не разбра ли, че всичко написано от него има една и съща вълна на излъчване.
Точно на четвъртото изречение, дето пише, че много добре са си изкарали звученето на написаното направо те блъска.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 354ee45d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Доста измислено звучи... Не че не е възможна такава история, даже напротив, обаааче съвсем друг щеше да е тонът й, емоцията, всичко... Даже страх щеше да се прокрадва, а то и име, и години, нищо, че измислени...
Да драскаш измислици, за да видиш реакции, е едно, да си психолог на 100 процента в измислицата, е съвсем друго.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a3e8b46fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Хем си на 24, хем имаш двама пълнолетни синове... На 6 ли ги роди? Поредната измислена история, с цел да оплюете жените...

Не всички са златотърсачки и не всички се интересуват от парите. Спи спокойно.

Ж,21

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3783630f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Извинявай, но ти си изключително меркантилна, ***, социопатка и даже истинска ***...От цялото ти гнусно писание разбрах, че искаш да изтъргуваш детето си. Никое дете не заслужава да има такава майка. Махни го. **** *** си ти, нищо друго.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6ad02ec74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Най-доброто, което можеш да направиш, е действително аборт. Детето е нежелано от бащата, нежелано е и от майката, която още докато е в утробата й, мисли как да го изтъргува в своя полза. Фактът, че и родителите са сред режисьорите на филма, пък говори и за това, че в това семейство покупко-продажбата на хора е нещо нормално: те продават дъщеря си, тя пък продава внучето им. А с това, че в случая не се отчитат изобщо мнението и позицията на бащата, кроежите, които се правят на гърба на едно неродено още дете, стават още по-омерзителни!
От всичко прочетено предвиждам доста незавиден за авторката развой на събитията. Насреща имаме един определено умен мъж, щом вече е наясно що за стока е любовницата му и не мисли за бъдещи отношения с нея, при все, че синовете му са вече почти пълнолетни. Този човек се занимава със застраховки, т.е. многократно си е имал работа с мошеници от всякакъв вид (а тук става дума именно за мошеничество от най-ниска проба) и знае как да се оправя с тях. Едва ли би се хванал на най-стария номер в света и вероятно е застраховал сам себе си срещу подобни шантажи. Това, което авторката не знае, е, че издръжката се определя от съда не на база истинското богатство на бащата и стандарта му на живот, а въз основа на декларираните от него лични доходи. Ако той се води на минимална работна заплата, а парите от бизнеса се въртят като актив на фирмата, то гордата майка ще получи стандартните 152,50 лв. месечно и чаша студена вода. Никак не ми се вярва този опитен бизнесмен да не е предвидил такава ситуация и да не се е погрижил да се предпази от златотърсачки. Допускам също, че вече е признал пред жена си за прегрешението, за да парира евентуално изнудване, така че и тук авторката вероятно ще удари на камък.
С една дума, моме, направи аборт, приеми прощалния подарък на любонвика си и следващия път не подценявай ума на хората. С подобен евтин номер би могла да вържеш някой провинциален бакалин при късмет, но нямаш никакъв шанс да си осребриш задника, шантажирайки врели и кипели в бизнеса хора. Просто не си играч от тази категория. Много по-умно щеше да постъпиш, ако през тези пет месеца, в които си успяла да се забремениш, беше договорила някакви финансови параметри на така наречената ви връзка с твоя спонсор. И не екскурзии, глупачке, а твърд хонорар, както правят проститутките, които, оказва се, като морал са класи над теб.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2b381dec77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До 16

ЕЕЕЕ ... що аборт, па сега! Питайте таткто, ако ика да го гледа, някой-друг роднина, познат, ве може да се намери, ако не - приемни семейства има, има жени дето искат да осиновяват, ааа ууу ....

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 27e7ef8f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ти само дето името не му написа, с толкова подробности. Какво пишеш колко деца има и какъв му е бизнеса. Ти не искаш това дете, а искаш парите му и лесен живот. Вашите са същите, очакват само парата.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2b381dec77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До 14 - "Той има синове", се е опитала да каже авторката.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2b381dec77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   "Юрист ми каза, че съдът ще определи издръжка, съгласно имущественото състояние на таткото.... а то е уау. "
Съдът разглежда доходите, не имотното състояние на бащата. Имотното му състояние, ще се разглежда, ако има дългове към теб. Освен ако съдът не е разпоредил, не е ли признато детето, не ти дължи нищо. Но да речем, че го признае и не се стига до ексцесии.
Щом не сте имали брак, можеш само, да вземеш издръжка, която "покрива нуждите на детето", в размер не по малък от 1/4 от минималната заплата или 152,50 лв. Съдът ще вземе под внимание доходите на бащата, както и разходите, които има детето. Но дори тогава, не мжое да се надява на повече от 300-400 лева. Освен ако, опазил Господ, детето няма специални нужди от рода на високи медицински разходи, нужда от специализиран транспорт, защото е трудно подвижнп, не очаквай високи суми.
Общо взето, детето ти, може да се надява, че след известен период от време, ще има право да изиска неговата "запазена част" от наследството, но като гледам, онзи вече има две деца, така че, детето ще с бори за 1/3 от 1/4 от наследството. Е виж, на 50-60 години, може да притежавате 1/3 от някоя специално изоставен аза целта къща, някъде :)

До 7 - Пич ... не е така, както го мислиш.
Аврорке, ако още четеш и си се "вдъхновила", ето няколко забележки:
- Осигурителният праг, няма нищо общо с възможността на бащата, да плаща издръжка. Няма зкаон в България, който да обвързва осигурвоките с детската издръжка.
- Макар, да няма "максимална детска издръжка", аз досега не съм чул, съд да присъди повече от 400 лева издръжка, на здраво дете.
- "Виж из нета богатите кои адвокати ползват " - ще ти посикат едно 3000 лева, само да започнат делото, а уговроки за "печалба" няма да има, защото това е издръжка на дете, а не някакво масивно обезщетение. Какво си мислиш? Че топ адвокат, ще се навие да се занимава 3 месеца с дело, което вероятн ще му донесе 30 лева на месец, за следващата година?

"Най добре е извън съдебно споразумение и правиш аборт"
- Споразумнеие, завършващо с аборт ... Еха!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: aee53ecc91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   "Ако бебето е дъщеричка ще се раздава като за последно и ще го позлати"-дълбоко,много дълбоко грешиш.От житейския си опит,от всичко,което съм виждала край себе си ще ти кажа едно-мъжете обичат само законните си деца.Дори и да не обичат майките им.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2b381dec77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   "Ако се разбере, че има дете от друга жена тя ще поиска развод и ще му вземе половината пари и имущество."

Придобитото по време на брака, ама и там има толкова "врътки" и прочие, че ти е бедна фантазията :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f7a8028690
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Съдът отсъжда според имущественото състояние, да. Направи си една справка за Валери Божинов, той плаща по 7000 лв. месечно за сина си на Алисия. Но той има пари по банковите сметки. Бг бизнесмените, обикновенно няюат лична собственост и всичко е по фирми разхвърляно и кредитни линии. Роди си детенцето, той човека няма да остави собствен а плът и кръв без покритие. На родителите си....кажи да се гръмнат

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker