Нормално ли е това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нормално ли е това?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1538 пъти
Здравейте, приятели!
Искам да се обърна към вас, да споделя с вас моята болка.
И искам да изкажете мнение по този мой проблем ако е възможно и не ви безпокоя.
Така по същество.. Аз съм момиче на 22 години, моят приятел е доста по голям от мен но за мен и мойте близки не е проблем, аз го обичам страшно много, имам очи само за него.. но той не престава да ме дразни с други... Ние живеем заедно.. всеки път давам от себе си да му покажа колко много го обичам и държа на него а той какво ми казва "ти не ме обича".. всеки път като се скараме ми казва че не се притеснява да приключи с мен и че нямало да се свърши света, че нищо не губел.. Винаги като сме някаде той гледа другите жени и най нагло ги оглежда пред мен на всякъде..
Харесва други те жени с "любов" във фейсбук и най нагло има пише коментари колко са красиви и прекрасни.. Много пъти сме се карали за това но той го прави... Нормално ли е да вземам заплата под минималната аз да давам за някакви общи разходи той да знае и да ги взема от мен аз да оставам с много малко пари и той да ми казва споко ако нямаш ще ми дадеш по нататък все едно си ги взела от мен "назаем" при положение че той има пари и собствен бизнес..
Вчера бях много зле беше ми изключително лошо и се разплаках и се гушнах в него защото се почуствах слаба и исках подкрепа от него и разбиране а той се разкрещя защо плачеш ще видиш ще ти го върна... хора много съм чувстелна и това негово отношение ме наранява... той иска семейство иска дете от мен но как ще продължим така... всеки ден преглъщам тези неща... не знам какво да правя... напразниюо ли се безпокоя.. Благодаря ви за вниманието и времето което ми отделихте. Всичко добро.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 275f6b7bec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко е? Имал ли е друг брак и деца?
И не, не е нормално. Защо си с такъв човек, който не ти носи нищо хубаво? Че и коментира други жени? Имайте малко самоуважение!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e9cd56acc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен някак не му е нормално поведението. На това отгоре и отрича чувствата ти, не стига, че му казваш, че го обичаш, ами той...и тези ''свалки"... Аз ако обичам някого, не бих правила така. Мисля, че не му пука много за връзката ви. Държанието му е отвартително. Как ще ти крещи така, човек, който те обича ? Че иска и деца...Внимавай с този човек, май иска да те върже и задържи с това дете. Помисли над това и вземи решение. Явно използва слабостта ти, че си малко по-чувствителна. Манипулатор e, според мен. Това с "ще ти го върна'' е просто ужасно. Що за мъж е... Момиче, знам, че го обичаш, но мисли трезво, моля те. После пиши как се развиват нещата. Не знам дали ако поговориш с него ще се промени нещо.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c2ef133ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Я бързо си бий два шамара, ама много мощни, да те чуя чак тука. А после си стягай багажа и се махай. Блокирай го и повече нито мисъл да не си пропиляла за него.

- стрептококата върху 2-ри ред, 3-ти косъм от ляво надясно, на лявата подмишница на Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d7320b97f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как някои жени позворяват да се държат с тях като с изтривалки, главата ми не го побира.. Не, не се безпокоиш напразно, приятеля ти не е с всичкия си, пълен смешник, разкарай го!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 1265a9cd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Брак и деца с този - абсурд. Ще те съсипе. Зарежи го и си търси мъж, който да те уважава и цени. В началото ще ти е трудно заради чувствата, но след известно време ще го забравиш. И да те потърси и да почне да ти обещава, не се връщай при него, защото няма да се промени към по- добро.


Black Sabbath

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 494349214a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мацка на 22 си животът ти тепърва предстои! И да мацка си и то много яка! Не му позволявай да ти набива комплекси и да се чувстваш зле! Бий му шута на тоя смешник, нищо няма да загубиш. Виж, че всички това ти казват такива като него с лопата да ги ринеш. Рядко мъже оценяват златото, което имат и после много се вайкат, ама става твърде късно. Усетих те, че си Добричка не му позволявай да те мачка! Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e9498e4c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Както винаги коментара на Братан изби рибата...
Девойче, нямаш ли родители, близки хора, сподели с тях. Предишните читатели са ти дали много добри съвети, беж и не се обръщай!

Л

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 720d4426d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не е нормално. И не е в теб проблема, че си го позволила. Проблема е в него. Този човек няма да се поправи и с него няма са си щастлива. А той е с теб, защото си му удобна. Ти сама не знаеш ли кое е нормално?! Той има брутално отношение, а ти се чудиш нормално ли е?!?! Трябва да имаш самоуважение и самочувствие, иначе все такива ще привличаш.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 80553a1461
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Махай се от този човек.Ти с него нямаш бъдеще ама никакво.Човек не се променя.Махни се от този човек или след време,ако ти направи бебе ще съжаляваш. Мъж на 27 съм.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: dd30ef89c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Еми като е намерил балък дето да търпи. Той няма никакви ама никакви чувства към теб, човек който обича не говори и не се държи така... ама като ти се търпи стой си с него, аз ако съм отдавна да съм дола възможност да си намери по- добра.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 533cca5ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Момиче вземи се в ръце. Този господин не те обича, а те използва. Какво изобщо обичаш в него ? Убеден съм че за всяка позитивна черта, в отношениета си към теб показва 10 негативни. Зарязвай и продължавай напред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker