Живее ми се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Живее ми се
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1768 пъти
Първо да се извиня за грешки в писането.
От 10г сме женени аз мъж 36г тя 31 с две деца, разбираме се но най важното го няма, редовен секс. Не съм бил добре постоянно ми се искало, а всъщност го правим 3 до 4 пъти в месеца, бил съм мърсник, перверзен какво ли не даже и на лекар ме праща и когато не правим секс наистина съм нервен не искам вече така проблемът е от години вече, не съм и изневерил надявам се и тя да не ми е но не мога вече, не искам да св развеждам имаме деца някой с такъв случай?
Какво ли не пробвах за да е различно но тя ме искара луд

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 18e801c84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Заведи я някъде на почивка за уикенда извън града без децата само двамата.
Може и да го прави с друг и да не изпитва желание да прави и с теб след като е правила с другия.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9375b402d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А защо те изкара луд? Разкажи по-подробно? Луд, че искаш секс ли? Това е странно.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2f8c8175b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя е лудата. Веднъж в седмицата е малко. Аз съм на твоята възраст и ми се прави секс всеки ден.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 794a7d4db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Тук виждаме твоята гледна точка, вероятно жена ти има своя причина да не те желае? Помъчи се да разбереш каква е. Заведи я някъде, на спа, ако можеш в чужбина, сега идва Денят на влюбените, изненадай я с нещо, романтична вечер, даже без да настояваш за секс. Дори веднъж да я заведеш на разходка в планината, край морето пак е нещо, подари ѝ цвете- не на празник, а просто ей така, или вземи бутилка хубаво вино, „Бейлис“, луксозни бонбони, ароматизирани свещи, въобще създай романтична обстановка, но не бързай да я притискаш за секс..Може би ѝ липсва миналото, когато сте били влюбени?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: db4c569fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А аз какво да кажа, като съм жена и моят мъж не иска. Все е уморен, ако не това нещо друго. Няма шанс да ми изневерява. Та понякога се чудя дали има психически проблем или пък дали не е обратен.... И не 3, 4 пъти в месец, ние и по 1 не правим.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: cf83fbd57e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Една след друга, едни и същи теми. Ей сега ще хвърлим по един боб да гадаем какви сте като хора, какви са ви отношенията, какви са вероятностите... и теорията на взрива. Ами питай жена си, не нас. Не спиш с нас. Пък като не казва и шикалкави- следващата.
ж23

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: aac89acbb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От автора

Аз съм от тези които правят изненади, пътуваме в чужбина подаръци по козметични салони секси дрещки вечери тя сама казва искам един ден дъщеря ни да има мъж като теб няма какво не пробвах и секс играчки...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4f65303509
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А като почнеш да я прегръщаш и целуваш как реагира , нали заедно лягате ?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1c601a2823
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Стигне ли се до това положение...кофти:) С приказки знам ли..в някои семейства може да става и чудо:) в нашето не се случи!Имаше периоди в койито той искаше,а аз бях псехически и физически изморена от нова работа и малко дете!Естествено...се стигна до изневяра,раздяла,събиране.Няколко години "цветя и рози" ,но тогава той се предаде.Говорих,изкушавах,но...Накрая си взех живота в ръце.Липсата на секс запълних с други неща-танци,нови приятелства! И той пак залитна.Ами майната му!
Развод,а аз пак съм ок.Но той вече-не!
А сега и секс ако реша мога да правя без да съм гузна!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5e1c43cd19
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Що толкова мразите да говорите? Ами закарай децата при баба/дядо/ леля/ приятели за 1 час да ги гледат. Вземи нещо за хапване и я помоли да поговорите кажи й как се чувстваш, на какво се дължи нейния отказ. Най- вероятно(може и да не е така) не попипваш нищо, най- вероятно цялата работа пада върху нея и идва нанагорно с 2 деца, най- вероятно тя няма време за себе си, и за това последното нещо за което мисли е секс. Наистина отидете на почивка дори да е само за уикенда, но двамата стига да позволява не знам на колко са децата. Гледайте да не губите връзката един с друг, повярвай ми смао да миеш чиниите ще има огромна разлика, пробвай

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: df5fad16c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Само и единствено искрен и добронамерен разговор ще помогне. От 9 години сме заедно, имаме 2 деца. След второто раждане, аз също изгубих желание, бях уморена и не се чувствах красива. Мъжът ми доста се стараеше, но по скоро ми беше досаден, ако трябва да съм честна. Един ден просто ми каза, виждаш, че безумно те желая и ходя след тебе като тинейджър, обичам те, искам те, старая се, ти си камък, човече. Какво става, ако трябва да се видим с лекар? Аз вече си мечтая ти да поемеш инициативата и да ми кажеш - искам те. Не знам ти как се чувстваш непривлекателна, при положение, че не спирам да те желая. Ти си страшно секси, бе жена, аз не мога да си легна до теб и просто да заспя. Айде, представи си аз колко привлекателен мъж се чувствам, щом жена ми не дава да я докосна дори? Не искам да те лъжа, големи хора сме, да си говорим истината. Това няма как да бъде сексуалният ми живот. Да гледам хубавата си жена да ми обикаля полугола и да си заспивам сам. Като дете пред сладкарница. Няма как да стане, аз съм млад мъж, тормозиш ме. Не те заплашвам, не искам други, просто искам секс, искам да си спомня какво е жена ми да ме пожелае. Ако е с моята жена ще съм най-щастливият, ако не е ще е грандиозен компромис дори за мен самия.
Много ми стана криво, но беше истина. Обидих се, разсърдих се, крещях да изчезва щом сексът му е по-важен от семейството. Обаче, колкото и да го мислих, то просто си беше така. Той постоянно ангажираше родителите си с децата, за да останем двамата. Правеше мили неща, изненада ме с билети за концерт на изпълнител, когото не може да понася и стоя търпеливо 3 часа. Летя до там, а мрази. Подари ми йога ритрийт за да си почина сама. Предложи да наемем чистачка вкъщи.
Та, не си сам в това.
След известен период на отрицание, реших да взема нещата в ръце и да видя какво се случва с моето либидо и защо не желая мъжа, когото толкова много обичам. Аз и друг не желаех, де. Направих си изследвания, хормоните ми не бяха в норма. Започнах да правя йога специално за повдигане на либидото, Кегел упражнения, прочетох няколко книги за семейните отношения и женската енергия. Нещо, което много помогна е правенето на секс по график. Знам, звучи анти-секси, но не е. Случвало се е, аз да се прибера след цял ден с децата навън потна, уморена и умряла от глад и той да ме награби с думите нямам търпение да те съблека и на мен да ми идва да се гръмна. С графика имах време да се настроя, да си направя деня по-лек, да си взема душ, да приспя децата. С времето желанието ми се възвърна и представата ми за взаимоотношенията тотално се промени.
За много жени може и да не е правилно, но към момента аз правя секс с мъжа си почти всеки ден, дори да не съм в настроение. Правя този жест, ако може да се каже така по няколко причини.
1. Основната, е че дори да нямам никакво желание, актът ми става приятен след няколко минути. Като ми каже, че цял ден е чакал да си дойде и да усети кожата ми и как го побърквам, ме кара да се чувствам толкова желана, че забравям, че съм уморена, депресирана, изнервена и т.н. Голям е сладкодумник, почти никога не мога да устоя и след малко като ме пита, сега как е любовта ми, искаш ли да спра... Аз вече никак не искам да спира. Рядко, но се случва и да симулирам оргазъм, ако не ми дойде отвътре, защото той винаги ме изчаква. Наистина, от негова страна, за разлика от моя никога не е било отбиване на номера, винаги е бил напълно в изживяването.
2. Той ми помага във всичко и няма почти никакви изисквания към мен, освен да бъда любяща съпруга. Баща ми например, се прибираше като ХЕИ инспекция. При нас няма такива неща, понякога аз изпитвам нужда да се оправдая за нещо, не съм имала време да сготвя, или нещо подобно и отговорът е -няма грижи, ще поръчаме нещо. Или споко, добрите майки имат прах по рафтовете и щастливи деца.
3. От паузите по месеци без секс съм разбрала за себе си, че колкото повече време не правя секс, толкова по-слабо става либидото ми. Желанието ми се изпарява, все едно сексът никога не е бил част от живота ми и нямам никаква нужда от него. А, когато правим секс редовно и прекъснем по някаква причина за няколко дни, после нямам търпение. Нещо като "апетитът идва с яденето" се получава.
При всички положения, моята нужда от секс е наполовината на неговата. И да, понякога започвам без желание, понякога ми се налага да си кажа "кво ти става, отпусни се, това е твоето момче, наслади се", а понякога ми е просто за поддръжка на либидото. Не бих го нарекла задължение в никакъв случай. Просто заслужава да удовлетворя нуждите му (да, с четенето ми стана ясно, че това не ви е каприз и забавление, а нужда), защото той удовлетворява моите. Защото го обичам и искам да му е добре. Според мен никой мъж не би рискувал семейство, в което се чувства успешен. Ако се чувства страхотен любовник, добър баща, ако вижда, че осигурява на семейството си достатъчно, за да са доволни, какво повече да иска и да търси, какво да доказва? Същото е при жените. Една жена, когато е желана, когато мъжът й търси компанията й, показва, че е доволен и признателен за грижите й- тя е щастлива жена, с успешно семейство къде да ходи и какво да дири?
В крайна сметка какво иска човек? Любов и одобрение. За съжаление много си пестим одобрението и благодарността в днешно време. Веднъж пазарувахме с приятелка с децата и чух как две майки, се чудят кое пюре е по-малко вредно, това с модифицираното нишесте, или това с глюкозен сироп. И се разплаках, казах си да е жив и здрав мъжът ми, че не правя такива избори, а взимам най-доброто. Излязохме от магазина и му се обадих, казах му - знам, че работиш и искам да ти благодаря, че го правиш. Благодаря ти, че те има. А приятелката ми каза Абе какво му благодариш, че работи, много ясно, че ще работи, какво му вдигаш акциите? А, кой да му ги вдига и какво ако му ги вдигна, да не ви казвам какво наговори... Отплеснах се, но благодарността е важно нещо. Откакто я изразявам гласно, имам доста повече поводи.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 13641be8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не я задоволяваш като хората. Сто процента е това. Няма какво друго да е. За нея сексът се е превърнал в домашна задача като бърсането на прах и миенето на чинии. Затова ти говори така. Просто не го свързва с удоволствие, а със задължение.

Не казвам, че си егоист. Вероятно ти е кеф. Може би много се стараеш да й харесва и на нея. Но ако някога, още в началото, тя се е преструвала и е симулирала, може би ти си си изградил погрешни представи относно това колко бързо свършва жена ти и какво точно й харесва в леглото. Сега вече за нея е късно тепърва да те ограмотява, а и самата тя може да е загубила представа кое е приятно и кое не. Е, в такъв случай е най-лесно да те изкарва секс маниак и да загуби всякакъв интерес към тия неща...

Питай я какво й харесва и си поговорете честно за качеството на секса в нейните очи, а не за количеството му в твоите. Ще се изненадаш, гарантирам ти го.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker