Грабнете мига, но не се увличайте в извънбрачна връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Грабнете мига, но не се увличайте в извънбрачна връзка
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 721 пъти
Здравейте,
Реших и аз да драсна няколко реда имайки предвид многото теми за извънбрачните връзки. Подчертавам, че това е лично мнение и не го налагам като критерий. Просто го споделям, защото при всеки е различно.
Значи, всичко приключи между нас преди година и половина. Взаимно се договорихме да прекратим всякакъв контакт и никога повече да не се чуваме и виждаме. Каквото можем да спасим от браковете си и не само заради самите нас и децата, но и заради съпрузите ни.
И двамата бяхме от различни градове. Три години извънбрачна връзка. Какви са причините и за двете страни да стигнем до това положение в момента няма значение. Допадахме си, но не се виждахме заедно. Много пъти се мъчихме да прекратим, но не успявахме. И тук ни беше грешката, трябваше да проявим повече воля. Бяхме дискретни, но никога не се замисляхме, че може да се издъним. Просто еуфорията, вълната те поглъща и спираш да мислиш. Напротив, искаш приказката да няма край, въпреки че в повечето случай по една или друга причина краят е неизбежен.
Още първата година съпругът на любовницата ми е разбрал за нас. Не просто разбрал, но ме е и проучил кой съм. Защо си е траел? Заради децата. Обичал ги, искал да пораснат с него. Бил сигурен, че при развод нямало да ги спечели. Близка роднина на жена му работила в съдебната система и това предопределяло нещата. Стискал зъби и се правил на ни лук ял, ни лук мирисал. Подпийнал обаче един ден и го споделил с някой подробности пред кумеца. Той пък на кумицата, а тя пък на любовницата ми. Гадно много гадно. Когато се видяхме да обсъдим проблема решихме да прекратим. Тежестта падаше най-вече върху нея. Викаше ми не мога да погледна съпруга си в очите. Само като си помисля, че всеки път е знаел къде съм била и какво съм правила лошо ми става. Разделихме се окончателно, без обратна връзка. Не съм се интересувал как са се развили отношенията и със съпруга. Дума съм дал. Тя също не ме потърси. Аз се опитвам да закърпя моя брак и макар и бавно се получава. Просто трябват силна воля и много усилия, но и разбиране от отсрещната страна. В много случаи ни липсват нерви да сме по настойчиви и деликатни в отношенията си към партньора до нас.
Изневери е имало и ще има, причините са различни. Видимо е, че изневярата е вече част от нашето ежедневие. И това не го пиша с гордост, а като тъжна констатация. Идеята ми е, ако общото съжителство е невъзможно, просто уловете мига и прекратето всичко в най-сюблимения за вас момент. Така удоволствието и спомена ще ви останат по сладки и завинаги. Няма да чувствате празнота. Лошо е обаче, ако има наранени хора и от другата страна.
Накрая направете и невъзможното, за да оправите отношенията си с брачния ви партньор.
Желая здраве
М 45

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker