Бях до нея, когато беше на легло, а тя ме заряза като куче! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бях до нея, когато беше на легло, а тя ме заряза като куче!
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 3430 пъти
Ами историята ми е напълно правдоподобна, макар да има елементи на драма/роман, в живота се случват за жалост такива неща и съществуват хора, които могат да обичат единствено себе си. Мъж на 26 години съм.
С въпросната жена ме запозна нейният брат, който е мой близък приятел. Той е година по-голям от нея, аз година по-малък, ако има значение. Когато се запознахме, тя беше в болницата след катастрофа, която бившият й беше направил след пиянско шофиране. Не стига, че той беше виновен, беше се отървал само със счупена ръка и още нещо по-дребно, тя беше с две счупени пети и беше инвалид направо, а и беше я зарязял след като видял положението, защото той почти се оправил и “имал нужди”, а на нея щяло да й отнеме дълго време. Беше станала един кокалест скелет, по-рано съм виждал снимки и е била много красива жена. Не исках да я притеснявам, но брат й настояваше, че в този момент има нужда от подкрепа, а аз учех психология и бих могъл да й помогна. Сближихме се като съм виждал най-лошите й моменти - как не иска да се храни, истериите й и изблиците срещу семейството, друг повърхностно мислещ мъж би отвърнал глава или гледал с жал. Но аз видях едни тъжни сини очи, пълни с много болка. И се влюбих в тях. Бях до нея като приятел, когато много хора я оставиха, бях до нея, когато тя прохождаше и тогава за пръв път видях радостта в очите й. Докато се възстанови напълно сигурно минаха 6 месеца, после докато си възвърне предишната форма още няколко. Аз не криех, че съм влюбен в нея, тя също отвръщаше на чувствата ми, не точно с любов, но с взаимно харесване. Каза ми, че не знае дали ще обича отново тъй като онзи много го е обичала и той я е предал. Че не е като другите жени да прощава всяка болка и да вярва като слепец в любовта, че един път изпатила и стигало. В крайна сметка реши да “пробва”, да продължи напред с нова връзка.
Година и половина по-късно (септември) започнаха нашите проблеми. Вече заживяхме заедно, а тя скри от мен, че го е добавила бившия в социалните мрежи и не ми беше много приятно като открих. Не съм от тези, които правят проблеми за такива неща, но такъв предател и боклук за какво й е? Да беше друг бивш, бил част от живота й, ОК. На всичкото отгоре тя го беше добавила, не той нея. Никога не съм й проверял телефона, но и тя никога не го е крила, а тогава започна. Съответно и аз започнах да проверявам. Аз тайни нямах. И естествено прочетох техен разговор, който тя беше започнала - как си, що си. Такива работи. И това преглътнах, но имахме брутални трусове, като тя ми се кълнеше, че избира мен, защото той я е предал, а аз не. И съм бил до нея, когато той я е оставил. И това простих. Много я обичах и все още обичам, а човек обича ли истински е като сляп за грешките. Минаха празниците идеално, бяхме заедно като семейство. Нейните ме харесват, с брат й сме много близки както вече споменах, за разлика от онзи, който мразят. И януари какво да чуя, съмнявала се в чувствата си, нашата връзка била насилена и един вид съм бил отдушник (не го е казала, но се досетих). Тя скъса с мен, хем толкова се унижих. И всичко щях да й простя. До голяма степен аз направих от нея отново жена, както и всички хора, които я подкрепяха, а тя ме нарани. Не съм я изнудвал преди да бъде с мен, бях търпелив, а тя сама го реши.
Сега разбрах, че излиза в обща приятелска компания с бившия, може и да спят заедно, а въпрос на време е да се съберат. Не мога да опиша болката си. Няколко дни блъсках, ревах, крещях, сега съм като попарен вече месец. С брат й сме в същите отношения, той не може да повярва какво направи тя и също не й говори. Нямам проблем с него, той е като мой брат. Но насила хубост не става. И иронията е, че ще й простя, ако се върне и не искам да я боли, много я обичам. Балък съм, да, но любовта не пита.
Въпросът ми е защо един човек може да постъпи като нея? С какво ме превъзхожда този? Не е финансово, защото тя не е такъв човек, тя пари си има. Външно е малко по-хубав, но само според мен поне. В секса никога не съм бил егоист, а в живота очевидно още по-малко. Как може да обичаш човек, който те е предал и да предадеш човека, който те обича? Всичко дадох за нея. Що за мазохисти сме и двамата? Моля ви, публикувайте и дайте ми съвети, защото ще откача. Скоро на мен ще ми трябва психолог май.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 342f2b08a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е ужас. Много съжалявам. Според мен трябва да и счупиш краката сега, за да я остави бившия пак, но този път и ти я остави. Нека тъгуват отново сините и очи.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3127bac580
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бившия е постъпил като мъжкар- не схващаш ли? Зарязва я, защото не може да му пуска и отива на лов за друга. А ти си се държал като подлога, защото явно не си имал друг избор. Много ясно, че пак ще избере мъжкаря. Човек разбери, тях ги движат инстинктите, за тях думата предателство не съществува. Само в твоите очи бившия е предател. В нейните е ловец и по-подходящ баща за децата и. В теб най-много да вижда добрия плащач и доброто татенце.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9a25bd48e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   В една връзка не е достатъчно само единия да обича. Според мен тя се е опитвала и е отвръщала на чувствата ти, само защото ти си и помагал толкова много. Но тези чувства никога не са били толкова силни, колкото към този бившия. Забрави я, ще намериш друга. Сега още ти е прясно, но като мине време ти сам няма да я искаш повече да се връща при теб. Просто не я търси повече и я забрави.
Отделно, че тя първо е скъсала с теб, като нормалните хора. Моята излизала на среща с друго момче зад гърба ми, а на следващия ден ми съобщава, че "нещата не вървят между нас". Има и по-лоши случаи авторе.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4acf197835
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж сега, в тоя живот никой не дължи нищо на никого.

Бил си до нея. Супер. Това е ТВОЕ решение и си бил там по собствена воля, нали? Дал си ѝ много, когато ѝ е трябвало. Това не е използване.
Ако не те обича какво искаш да направи? Да се върне при теб и магически да те заобича?
Може би се е подлъгала от факта, че си ѝ предложил нещо, което бившия не е, а именно сигурност и възможност за разчитане, но тя ако го обича... е щом казваш, че си сляп и би простил всичко, значи много точно трябва да знаеш, че ако тя го обича по същия начин, също би простила всичко, дори онова предателство.


Сега ще ти кажа нещо, не знам дали ще го видиш и запомниш, но много хора, като теб, които са добри в ядрото си имат нужда да го чуят.

"Животът не е длъжен да ти отвръща с добро, само защото ти правиш добро"


Извлечи ползите, за себе си, от цялата връзка и продължи нататък. Житейските ни пътища не винаги са приятна разходка в парка.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: da8be12bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Била е честна с теб, по-добре да не живееш в лъжа. Бил си използван, от брата също. На твое място ще спра контакт и с него, и с нея и си продължавам живота.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7c1d4ae006
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ами точно така си е било, както ти е казала: бил си и "отдушник"...
Нормално е човек в беда ( потрошен и неподвижен в болница ) да има нужда от близост. Нормално е и да приеме твоята, след като си я предложил. И да, нормално е да се върне при бившия когато вече не си и нужен.
Гледай си живота, най-добрият лек срещу страдания от разбита връзка е една нова връзка. Намери си гадже, радвай си му се, а тази я забрави....и без това бившият, който я е потрошил вероятно ще я потроши пак.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3a9360369f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сега да не започнете пак да пишете, че темата е фалшива.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 87a1f7ce8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ти си добър човек, братле, продължавай все така! Колкото и да ти е трудно, не се връщай назад. Веднъж като е станало, няма смисъл. Може като човек и тя да не е лош човек изначално, но просто да се е хванала за теб като удавник за сламка. Не я оправдавам никак, даже обратното. Продължавай напред, някой все ще те оцени!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 80eba2f011
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Любов не се дава по милост и от благодарност. Да, ти си разумният избор, да тя ще си счупи главата с предателя, но това си е нейният избор. Нека си направи и своите грешки. За теб е важно да си извлечеш поука - не давай шанс на връзка, в която само ти обичаш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 69841121c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Любовта трябва да е безусловна. Когато даваш не трябва да го правиш, защото си длъжен или, за да я вържеш с теб до живот. Ако даваш само, за да вземеш- не е любов. Любов е да даваш и да си готов да не получиш нищо в замяна. Да, разочароващо е, но... това е любовта.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9a25bd48e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да, Братане, живота не е длъжен да ти отвръща с добро. Аз бих добавил и че това не означава, че не трябва да правиш добро. Просто трябва да го правиш от сърце и без никога да очакваш, че ще получиш нещо насреща.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ec8b0e5ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, излиза, че понеже ти си й помагал в труден момент, тя трябва да е твоя жена за винаги. Това не е честно спрямо нея. Тя ти е била благодарна и вероятно ще ти е до края на живота си, но това прави ли я длъжна да бъде твоя жена? Може би е била с теб от благодарност. Брат й също не е прав да й се сърди, когато правиш добро на някого, не бива да очакваш, че до края на живота си ще имаш някаквъв вид власт над този човек. Този човек си има свой път, остави я да си върви по него.
А с какво те превъзхожда другия не мисли изобщо. Може да има химия между тях и тя не се обяснява с външния вид или финансовите възможности.
Престани да мислиш за това, че си бил до нея, защото си го правил доброволно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 678938d3f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Пич, моята ме заряза след 4 операции и доказано психично разстройство от 3ма независими един от друг психиатри. Аз през това време бях чинно до нея, грижех се за нея, правех всичко за нея. Търпях всички скандали, ревности, обиди по мои приятели и родителите ми. Както сам пишеш направих я човек и накрая се изнесе тихомълком. Много е лошо това, когато си давал сърце, душа, време за един човек и си зарязал всичко друго, накрая просто бум и този човек го няма. Но аз съм сигурен, че всичко хубаво предстои и просто е трябвало да минем през тези моменти за да сме по-запознати с идващия живот, който ни предстои, така че да го живеем щастливо.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d3ab4049ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Както каза номер#1 ходи и и счупи двата крака, да падне пак на легло и тази път да не може да стане да видим няма ли да ти се обади.

Жени човече, жени... аман! Да не ти разправям аз какви истории съм имал с тях. Добре, че срещнах поне една свясня преди години. Разделихме се в последствие, но мога да кажа, че беше най-голямата ми любов и истинска жена с всичките си качества. А, не като всички останали или като въпросната госпожица за която разказваш. Само бой, груб секс и болка заслужава всяка една жена. Не случайно в нито една религия те не са равни с мъжете и никога няма да бъдат, а това с феминизъма, тр

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 65e1bc7cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Не можеш да бъдеш логичен и да очакваш животът да е права релация-като положиш някакви усилия и задължително да получиш добър резултат за себе си. Ето, и ти я обичаш, но тя теб -не.
Може да се каже, че си се възползвал от нея емоционално, когато тя е била изпаднала в дупка-хем, болна, хем изоставена. Да, направил си всичко за нея, но не си това, което е оня мухлю.
Оттегли се достойно, ще обичаш пак.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a0e7f9cd36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Мале коментар номер 2 какви работи. Какви инстинкти, какво мъжкарство, какви деца на баща, какви инстинкти. Недей така,ще ме откажеш от живота напълно

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e9aea23196
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Автор: Не мисля, че съм се възползвал, защото много пъти я питах сигурна ли е, иска ли го. Тя сама го избра. Тя сама ми каза, че иска връзка, аз я бях оставил като знаеше за чувствата ми. Пак щях да бъда до нея винаги, независимо дали е моя. Но тази година и половина заедно тя ми отвръщаше на всичко, връзката ни не беше насилена. Изведнъж той се е появил в живота й и тя се замаяла, не знам просто. Разбирам, че не е длъжна да ме обича, но какво ще й даде този, който всичко й е взел? Ако бях на нейно място щях да го мразя. Щях да разбера заради друг нов да ме остави.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7e051cb4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Не знам какво да ти кажа... Щом я обичаш, а тя не те обича няма какво да направиш... Щом те е оставила заради него, може и да се върне след поредното разочарование от него, но едва ли ще е от любов с теб. Има едни чувства, които са близки до любовта, и някои хора си мислят, че обичат - това са чувства на благодарност, уважение, близост, доброта и егоизъм. В случая, тя е видяла в теб човек-патерица, не отдушник.
Но явно тези всичките чувства, не са довели до нейното влюбване. Явно от самото начало не е могла да го превъзмогне онзи, затова се е оправила по-бързо, за да може да е с него по-скоро.. За жалост много си се хабил за нея.
Момиче на 18

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a2e0b070b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   За съжаление, повечето жени не знаят какво искат. Мъжът трябва хем да е стабилен, сериозен и работлив, отговорен и щедър, хем да е романтичен, добър, с чувство за хумор и кавалер. Хем да е мачо мъжкар, хем да може да се резчита на него за всичко. Угодия няма.

Di

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 008c19ea55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Сам знаеш до болка добре типовете поведение и следствените връзки на всяко такова, щом си психолог. И в тази ситуация си бил също точно такъв. Да, боли, да, ще се разделиш с голяма част от доверието си. Да, давайки толкова много изобщо не подозираме, че въпреки големината му може да остане незабелязано. Изстрадай го по своя начин, събери себе си, и продължи напред. Аз като един съвсем млад философ ще ти кажа, че всичко рано или късно ти се връща, както е казал Кант, прави на другите само това, което искаш да направят на теб. Ти си дал. На нея, на времето и пространството, и то като бумеранг, ще се върне при теб. Навярно и почти сигурно-не от тази жена. Но понеже живота си прави гаври, и може да те постави следващия път на нейното място-не я добавяй в социалните мрежи, и не крий телефона си от следващата си любов.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 64bd1c0fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Запази си достойнството и се оттегли, колкото и да я обичаш. Насила хубост не става! Поне е била искрена с теб и ти е признала за чувствата си и не ти е изневерявала зад гърба ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0f08535035
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Когато цялото ти внимание е насочено към нея, а не към твои си неща тя смята че всичко е нейно и че няма тръпка, скучно е и т.н. А онзи на когото не му пука- той е интересен.
Това обикновено е и травма от детството на момичета чиито бащи не са проявявали грижа към тях. Аз имах много студен баща, до 23 години никога не ми беше казвал, че ме обича. Много рядко ми беше правил жестове които да показват загриженост.. и дълго време харесвах момче, което никакво внимание не ми обръщаше и ме правеше на луда.... докато не започнах да обмислям защо не мога да го изкарам от мислите ми , при положение че не го исках вече за връзка... След време разбрах... Но ми отне години да открия, че всъщност имам объркана представа за любов и не ми е необходимо да страдам, по някой на когото не съм му важна.

Има жени, които биха те оценили, но търси такива които са в много добри отношения с бащите си.
А нея не я мисли. Тя си в направила своя извод. Бившия и ще и покаже, че е сгрешила вместо теб.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4ccb74bf82
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Много тъжно, наистина, но тя е загубила, не ти. Ти си свестен.
Моят съвет е да си намериш някое романтично, чисто добро момиченце между 16 и 22 години. (Секс може да правиш с тези от 14 нагоре, според закона.) Само такова мило създание може да отвърне на чувствата ти, освен това девойките в тази възраст са най-красиви, най-чисти и най-добри. Може и девствена да намериш. Послушай ме и няма да съжаляваш. Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 92f73f82ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Да, инвестирал си в погрешната компания... Друг път не се предоверявай и гледай да си диверсифицираш вложенията.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 92f73f82ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Колкото и подло да е постъпил с нея, тя още го обича, защото е вложила много от себе си в тази връзка, и нейните "вложения" я дърпат натам.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 92f73f82ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Дори да ѝ е изневерил, тя пак ще го приеме, защото той е нейният човек, а ти, барабар с любовта си, си нещо като прислуга... Така жената от харема на султана си чака своя ред, докато той люби останалите си жени, защото той е нейният повелител.
Зарязвай, трий отвсякъде - от памет, от фейсбуци и прочее, никакви контакти, с брат ѝ също! Излъгал си се, повече не се лъжи.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: df75614689
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Болшинството от жените, авторе, си падат по приматите. Ако може даже даже да е по-примитивен от самите тях най-добре, а ти не си такъв. Ти не си привлекателен и никога няма да бъдеш.

Те не могат да обичат. Тях ги води интереса. Това което те си мислят че е любов е всъщност привързаност. Детска, първична привързаност, в която два егоизма са в надпревара, кой е по-добър. С теб тя няма шанс да изпъкне като по-добра, но той я привлича точно заради това. Тя иска да важи пред някой и един ден да му каже, че е буклук, а той да й каже евала. Вече има и причина това да се случи. Иска да важи, разбираш ли го? С теб не важи... С теб тя не е добра. Караш я да се чувства зле, че взема от твоето внимание и помощ, а тя не може да ти върне със същото..

На тях не им дреме за такъв като теб. Ти си твърде силен и добър за такива. Даже се гнусят от добрината ти. Подсъзнателно си знаят, че не те заслужават и дори не знаят как да се държат с такива като теб. Плашат се, затова като срещнат такива хора и ги избива на агресия.

Когато едно първично същество не може да обича(привърже) то мрази. Сигурно даже вече те е намразила дори или поне се опитва, за да може се справи със съвестта си. Изкуствено си създава един балон от причини заради които да те намрази. Ума й дори подсъзнателно ще изключи всички спомни, в които си и помагал. Това е тежест, с която тя не би могла да живее.

Всъщност и при мъжете е така. Пълно е с такива изроди като бившия й. Затова и всички се разминават. Добрите винаги се хващат с лоши.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: aabb2e0b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Случвали са ми са се подобни неща и признавам, че преди наистина размишлявах като теб и се чувствах като идиотка. След последната ми връзка нещо в мен се промени. Осъзнах, че съм направила всичко, което съм почувствала и сметнала за правилно, затова съм чиста пред себе си. Никой досега не ме е молил да давам нещо, аз сама си давам времето, вниманието, любовта, грижите. На момента са били оценявани, скоро след момента забравяни. А защо аз да стоя и да се чувствам тъпа, че някой си там не ме е оценил и не ме е обичал по начина, по който аз съм обичала? Защо ти го правиш? Човек или те обича с всяка част от себе си, или не го прави. Тази жена всъщност те е предупредила, че не е сигурна, че е готова за връзка. Тя ти е показала една голяма червена лампа и е трябвало да имаш едно на ум. Не, че те съдя, не съм по-добра от теб. Казвам само, че ти във всяка връзка поемаш риск да останеш с разбито сърце, но това не бива да те спира, защото пък може да се изненадаш приятно и да преживееш приказка. Съвестта ти е чиста- влюбил си се в една жена и си направил всичко възможно, за да бъде добре тя. Толкова от теб, няма нужда от повече. Тя пък те е обичала за кратко, а после ѝ е минало и е поискала да се разделите. Няма драма. Не си пасвате и по-добре, че сте се разделили, защото другата опция е била да остане с теб и да те лъже, че те обича, че е влюбена, че те усеща като част от себе си.
Случват се такива неща, няма човек който да не си е изпатил.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: aa5bffd65e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Човек, има хора, които умеят да използват другите и онзи е точно такъв! Има и такива, които обичат да бъдат използвани и твоята бивша е точно такава!
Както казаха по-горе душевното състояние на жената е такова, че тя се стреми да бъде употребена и изхвърлена като носна кърпичка, а твоята грешка е, че не си обиждал, раздавал шамари, не си чукал здраво като за последно... И ще познаеш, че това е истина, като си дадеш сметка какво би направил сега, ако можеше? Същото, което изброих! Но въпросът е, че вече не можеш - изпуснал си... и сега те боли

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3127bac580
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Искал си да е твоя? Трябваше при изгоден случай в болничната стая да я обслужиш, и без това си е мечтаела за същото. После я зарязваш-тотално и безапелационно. Тогава щеше да потърси теб, нищо, че и двамата сте я зарязали, ти поне си имал човещината да я изпраскаш и да се грижиш за нея. Ето как резултата щеше да е 2:1 за теб. Но ти нали си идеалист... накрая идеалистите го духат, а боклуците чукат. Това да ти е за урок, сега режи издъно и повсеместно до кокал и продължавай смело напред.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 92f73f82ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Да се опитаме да обобщим: една жена обича не когато е получавала много, много от някого, а когато е ДАВАЛА много, много на някого.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 92f73f82ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Автор: Не мисля, че съм се възползвал, защото много пъти я питах сигурна ли е, иска ли го ...
- Неправилно си се държал. Прекалено си се допитвал до нея. Мъжът трябва да е сигурен в себе си. Щом ти толкова си се съмнявал в нейните чувства към теб, тя как да е сигурна? Очевидно си ѝ внушил съмнения, достоен ли си за нея.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 29951cecc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Жена съм и съм била в подобно положение.
Предпочетоха другата, доста по-възрастна от мен и с дете (не от него). Но всеки си има глава на раменете, за да направи преценка и да живее живота си, както иска.

Трудно е, гадно е, мъка е и знам как светът пропада за миг, когато осъзнаеш, че си бил използван и предаден... Но Любов е да пуснеш човека, когото обичаш да бъде щастлив с друг/а. Останалото е егоизъм да го искаме само за себе си.

Всяка следваща любов е по-силна от предишната! Не губи вяра!

Ме

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 846796657d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

39.   Послушай номер 27 и наистина си намери съвсем младо момиче. Аз съм на 28, почти 29, а приятелката ми е на 18. Заедно сме от две години и просто... такава чиста и силна любов няма другаде. Дори родителите ми не са ме обичали толкова много, както ме обича това невинно момиченце. Пожелавам на всеки мъж да срещне такъв "малък" ангел с голямо сърце.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c0aa5b7036
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   39,не съм съгласна нито с теб,нито с 27.Добротата няма възраст.От всички поколения и възрасти има добри и читави жени и мъже.От всички възрасти има мръсници.Случил си-добре,страхотно.Но в този живот няма гаранция за нищо.А на автора искрено съчувствам.И много го нападат съвсем без да са прави.Това,че го е използвала докато оздравее го разбирам.Това,да го напусне заради друг мъж също го бих разбрала.Наистина не може да се обича насила.Но да се върнеш при мръсника,който те е потрошил и после захвърлил никога няма да го разбера.И авторе,стегни се,трудно е,но не съжалявай за нея.Не заслужава.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: aa5bffd65e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   до 4
Никой не е длъжен на никого - и майката ли, когато роди детето не му е длъжна??? Оставя го пред вратата да се грижи само за себе си! И бащата ли не е длъжен на детето си?
Какви глупости говориш? Се едно сте малки деца...

Щом си поел отговорност към някого значи си му длъжен!!
Ясно! Тя е във връзка с него и то от по-дълго време и изведнъж го забравя и хуква като гламава при отрепката....

Авторе, такава никаквица не ти трябва! За съжаление има от нейната порода, но за тях не се жали, ако ще тролейбус да мине отгоре им...
Ти може ли да си представиш, че тая няма и грам акъл у мозъка... а ти си седнал да я обичаш! Айде моля ти се...
А горе са ти написали невъзможните глупости за първичността на характера на жената... Тая "жена" да не е абориген?
Ако е толкова малоумна да ходи при оня, значи може да си правиш сметката колко струва...
Гледай напред за няколко пъти по-умна и съвременна жена - а не жена-добиче...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0796de309f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Има много наранени и обезверени хора в този сайт. Направи ми стана мъчно и за теб авторе, но и за тях. Всички сме озлобени към срещуположния пол и си мисля, че вече на никой за другия не му пука. Съжалявам наистина за теб, но както едно момиче каза ти си дал каквото си могъл. Обичал си и съвестта ти е чиста, ти можеш да обичаш и не трябва да се чувстваш виновен. И тя обича, точно като теб, но другия. Знам и това, колко е гадно минавала съм през това. Виж ти си знаеш за него, не ти го е сервирала впоследствие, не я оправдавам. Продължи напред, защото няма смисъл. За какво ти е жена която обича друг? Ще мине вярвай ми!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9b9844934a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Опитала се е да го замести с теб и е видяла, че не се получава. По-добре е за теб. Заслужаваш по-добро от това да си нечия утешителна награда. Знам, че ти е тежко, но вярвам, че ще стане по-добре.

27, 39, съветите ви малко бият на подтикване към педофилия.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 63b3877cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Изкуството да даваш , е да не очакваш нищо в замяна!
Ти я обичаш сляпо, така като явно тя обича бившия си. Би трябвало да я разбираш. Любовта не е даванка и вземанка, не се измерва с това, какво аз направих. Забележи АЗ! В любпвта няма аз, има само ТИ. Нещо, което ти си забравил...това направих за нея, онова направих за нея. Изтъкваш се колко много си направил. Има кой да ти оценява...доброто винаги се връща, рано или късно.
Успех!
Маги

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c49a0be788
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Номер 47 добре го е написала на теория но си мисля, че не говори от личен опит. Когато попаднеш в подобна ситуация като автора, тогава ще те питам дали ще си носиш ореалчето така гордо и ще проповядваш какво е любовта.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker