Мъже, защо харесвате кифли и кучки? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже, защо харесвате кифли и кучки?
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 2367 пъти
Защо плюете кифлите? Защо обсъждате меркантилните жени? Вие точно такива търсите, обичате и харесвате! Пред такива немеете като роби. Ако видите някоя различна, ѝ се качвате на главата. Защо лъжете? Ако момичето е красиво, умно, добро и скромно, ако се отнася равноправно с вас, я правите на нищо. Та това е цялата истина. Защо си падате по кучки, а свестните жени заебавате? И после лъжете? Разбира се, не обобщавам. Нито злобея, или мразя мъжете. Чисто любопиство... Защо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: c960f215c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, според мен си действително много грешно ориентирана. Ако един мъж те отхвърли - ОК, случва се. Ако втори мъж те отхвърли, отвори си очите на четири, но ако трети мъж те отхвърли - вече проблемът е в теб, не в мъжете.
Колкото до „кучките“ - прочети книгите „ Защо мъжете си падат по кучки“ и Защо мъжетете се женят за кучки на Шери Аргов. Това ще са мнодо добре инвестирани 24 лв.
И да, мъжете гледат красотата и самочувствието у жената, така както ти гледаш един мъж също да не е последен баламурник. Никой не харесва „скромни“ хора, които стоят и чакат другият да действа. Събуди се

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2b633d1d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Истината е, че мъжете се стремим към истинската жена, неподправена и излъчваща истинските черти на жената-мечта - привлекателна, чаровна, симпатична, горда, забавна, добра, кротка, остроумна, интелигента и всичко най...

Е СЕГА ТИ СТАВА ЯСНО, ЧЕ ЖЕНИТЕ, ЗА КОИТО ГОВОРИШ СА БУТАФОРИЯ и само бледо подражание - и то само външно, на това, което описах. А мъжете се задоволяват с това, което се предлага - една имитация без сериозна вътрешна стойност. Подобно на китайски сваровски камък! Но на жената и е заложено да се стреми да омагьоса мъжа, било и с цената на измама...
И имай предвид, че такива мъже, които залитат по тях не ти трябват. И сега няма да обяснявам защо. По-добре не пробвай с тях, да не страдаш след това...
Ако мислиш да ставаш поредната кукла, обърни се към някой истински мъж да ти го набие у канчето, че такива като теб по път и над път. Едва ли ще намериш с какво да разнообразиш пейзажа - то всичко е изпробвано...
ЦЕНАТА НЕ СЕ КАЧВА СЪС СИЛИКОН В ГЪРДАТА, А С АКЪЛ В ГЛАВАТА
И С Х*Й МЕЖДУ КРАКАТА ЛЕСНО СЕ СТИГА ДО САМА В ТРИЙСЕТАКА

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2770674720
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не мисля, че има сериозен, нормален мъж, който да харесва такъв тип жени. Ако е за цел сериозна връзка. Просто един мъж никога не би се отпуснал в доверието. Ако ще и най-красивата да е, почне ли да се лигави и усетя ли малко липсата на характер и сериозност в думите, просто ми става грозна на момента. Ако ми се прави секс само и съм мега загорял, да бих и теглил една на подобен тип жена и бих се изгаврил с нея. Но честно казано даже и за това вече не ми се занимава. Просто ми втръсна от прости жени, с които няма какво да си говориш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 179b982254
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако обобщаваше, щях да отговоря на това /като мъж, който беше пратен при кифлите и кучките без да го питат за мнение/ ето така: защото жените харесват женкарите и богатите чичковци с наднормено тегло.

Но понеже не обобщаваш /твои думи/, ще попитам най-смирено: имена на мъжете, градове, възраст, работят ли, колко кучки и кифли са минали пред тях и колко свестни, за да преценим дали избират кучките и кифлите в 100% от случаите или все пак има някакъв процент и за свестните.

И не на последно място: искаш ли да ти намеря мъж, който не предпочита кучките и кифлите? Ей сега ще стане, но вероятно няма да е голям хубавец! Все пак проблемът беше с предпочитанието към кучки и кифли, т.е. ти самата нямаш предразсъдъци и ще приемеш какъвто там ти намеря. Не е трудно - отивам в сайт за запознанства и намирам най-скромния на вид мъж /за да не кажа грозен/. Сигурен съм, че е сам, защото първо е там, а според вида му вероятно няма и много кандидатури. Все пак ако е богат, нямаше да се регва там, за да си търси жена. Ти само кажи, че си навита и решаваме проблема! Да се готви следващата! Ама колко ме бива, ей! Под пара съм, като нищо ще реша доста проблеми.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6ecc070355
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ето пак, тъпа тема след тъпа тема. Мене такива ме отвращават, други ги привличат. Има всякакви, но след като срещаш само мъже интересуващи се от подобни жени, то няма ли шанс ти всъщност да харесваш мъжките варианти на описаните от теб жени?

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4c71a1e02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не знам, защо говориш за мъжете като цяло. Ако само такива мъже познаваш, значи общуваш с неправилните мъже. То ест, причината е и у тебе. Така описаните жени лично мен ме отвращават. Както и всякакви силиконови цуцли, "плеймейтки" и проч. Вина имат и медиите, че създават култ към подобни пародии на жени. Но имам подозрение, че си търсиш оправдание за някои други свои недостатъци. Може и да не си кучка, но това не те прави автоматично перфектния избор. Кучките са като правило агресивни и самоуверени, може би затова се ползват с успех сред по-елементарните мъже с еснафски критерии. Но си мисля, че свестните жени, като доста рядко срещани, също са много търсени и ценени. Естествено, свестени не значи запуснати, дебели, неподдържани.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cb07a239e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За да се показват гордо с нея, естествено.За да му завиждат, че е с яка мадама.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 809543f4ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Хайде сега, от любопитство питала... Аз пък от любопитство питам - ти красива, умна, добра и скромна ли си и мъжете не ти обръщат внимание? Ако е така, значи не си нито чак толкова красива, нито чак толкова умна и добра, колкото си мислиш. Остана ти едната скромност, но тя днес не се котира много.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 04547550c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Защото доброто,свястното,ителигентно и умно момиче харесва и желае простаци и идиоти.Останалите жени-същото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2a3a3c17e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пишеш "Разбира се, не обобщавам", а целият ти пост е просто едно обобщение. Не харесвам кучки, не харесвам меркантилни и повърхностни жени. Твоето е все едно да кажа "жени, защо си падате само по лоши момчета, а свестните мъже ги заебавате?".

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: dd55e0c35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Евала мацка! Кратко, точно и ясно! Сега ще ти се нахвърлят злобните лъжци, които дори пред себе си не искат да признаят истината. Такива са, плюят и отричат кифлите и гаднярките, но все по тях залитат. После срещат истинска и свястна жена, но визуално по-малко атрактивна и и е...ат мамата. Това е, мъжете не ценят вътрешното, те могат да видят само обвивката и после реват, че са ги наранили, а те нараняват нормалните. Който каквото ще да ми казва те ги искат отчаяно, но не могат да припарят до тях, защото са ги извисили много, а и те в същността си са жени като нас. С разликата, че използват външния си вид като щит и оръжие и печелят войната. Може би ние простосмъртните трябва да станем като тях знам ли.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 44fd9fe6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По същата причина, поради която жените харесват "лоши момчета".

Екс - фъкинг - сайтмент.

Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0e8f0c1068
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Ще се опитам да бъда брутално искрен. За мъжа има два типа жени: курви и майки
В зависимост какъв мъж си си харесала той ще харесва на момента едно от двете. Ако е млад(до 35 примерно) почти със сигурност няма да търси майки.
Мъжете търсят такива (явно) като тебе в по-напреднала възраст.
Не че по-възрастните мъже не харесват курвите , просто вече имат други приоритети и си държат оная работа в панталоните , либидото им е по ниско , възгледите за живота вече са други.

Обществото ни беше изградено на принципите на брака и моногамията , които отдавна рухнаха. Мъжете се превърнахме в курви , жените също. Преебаха ни с тая "демокрация" , по американски.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cb07a239e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Защото на мъжа му харесва да му завиждат за избора на жена. Едно е да е като извадена от списание, друго си е да не чак толкова. Важно е да му завиждат, нищо че мадамата може да не е умна.
Ако е скромна, мила и грижлива, им е скучна. Няма тръпка, няма интрига.
Просто външният вид продава.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5f46b29709
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Напълно съм съгласна с мнението на авторката. Най те обичат и искат обаче ако се държиш с тях по зле от куче. Като не отговаряш на писане и телефонни обаждания, държиш се надменно, изневеряваш, караш да ревнуват - е тогава си жената на живота им.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cb07a239e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   15, също и като им искаш пари и се глезиш за всичко.Тогава те уважават и ценят. Иначе си скучна .

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d76a93da6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   r/nicegirls

Да, да, знаем тъжната история - умна, добра, красива, скромна. Другият пол ти е виновен, че не оценява отличната ти диплома от 6-то помощно училище, оня път дето си дала 20 ст. на просяк, как под ъгъл и с няколко фото филтъра изглеждаш горе-долу добре в абитуриентската рокля и скромния ти начин на самоописание. Каква трагедия е, че мъжете подминават цвете като теб. Ще го преживеем, все някак си.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2770674720
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 15, това би било проработило при "мъже", които не обичат и уважават себе си, тоест путьовци. Да ти ще го накараш да страда и той ще се влюби в теб, точно защото няма уважение към себе си. При таково поведение истинският мъж/жена, човек който обича себе си би те изритал на секундата. Това е и причината да не можете да си намерите свестни, истински хора. Това е и причината да се оплаквате от мъжете/жените, с които сте. Толкова сте се оплели в собствените си заблуди, че няма излизане.
От 3

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7974a98e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Защото повечето хора функционират на принципа на йерархията, ако си добър с тях, го смятат за слабост и мачкат, ако ги мачкаш - се опитват да се харесат. На някои хора това не им пречи и си взимат по-нисък ранг за компания и забавления. По-големият процент просто тича след тези, които е почувствал по-високорангови от себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3062965606
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Защото кифлите излъчват секс. Мъжете не обичат кифли, а обичат телата на кифлите, техните гърди, дупета и вагини. Мъжете ненавиждат кифлите и когато са с такава жена, просто я чукат без чувства (да, мъжете могат да правят секс без чувства). За мъжете кифлите са забавление, но това е до време.

Привличането не е избор. Мъжете харесват с очи, това, което виждат. Мъжът е ловец, има нужда от секс, има остра нужда от семеизпразване, а една привлекателна жена въздейства точно върху това - върху мъжките сексуални желания. Мъжете не са виновни, че имат тестиси, пенис, простатна жлеза, че организма им произвежда постоянно семенна течност, от която имат нужда да се освободят. Мъжкият организъм секретира хормонът тестостерон, който също е отговорен за либидото. Мъжът е сексуален хищник по природа, той не е виновен за това. Сексуалното му влечение е заложено и е даденост, но то не е свързано непременно с любовта. Мъжът не е моногамен по природа, но може да стане такъв по воля, когато е в моногамна връзка с жена, която обича и не би наранил. От жената се иска да бъде мила, усмихната, поддържана и сексуална. Истинския мъж не би изневерил на жена, която задоволява неговите емоционални и сексуални нужди.

Мили момичета/жени, бъдете жени, с които вашите мъже не биха тръгнали да пръскат семе другаде! Изобщо не се притеснявайте, че вашите мъже заглеждат младите мацета! Просто се погрижете с вас да му е хубаво. Всеизвестно е, че мъжете са просто устроени и, че не се нуждаят от чак толкова обгрижване. Умната жена знае това. Тя го посреща усмихната, не му мрънка и мърмори за щяло и нещяло. Умната жена не е дребнава и знае как да постига своето, да вади с памук душата на един мъж, тя не се тръшка, не подбива самочувствието на мъжа, не драматизира прекалено, а с такт и търпение успокоява мъжката разрушителна природа. Жената, от която не бяга мъж е страстната любовница.

Кифлите на сексуално ниво привличат мъжете, но в крайна сметка мъжете не ги уважават, защото кифлата може да даде само секс. Да тя го приема на сексуално ниво, изчуква го, издухва го, но кифлата в крайна сметка го отблъсква с повърхностното си отношение, драмите и курвенските си номера. Кифлите, за които говори авторката са емоционални инвалиди, неспособни на обич и истинска топлина, неверни са и имат цинично отношение към любовта и връзките. Те обаче, подобно на т. н. добри момичета си мислят, че мъжете са им длъжни до дефолт и освен секс друго не могат и не искат да дадат. Добрите момичета могат да дадат топлина, обич, грижа, но ако не станат добри любовници, ако сексът е рядко и некачествен, мъжът става изнервен и агресивен. От там се настанява напрежение и започват скандалите в една връзка. Мъжът се подтиска (осоебно ако тя го лишава системно от секс или в леглото просто отбива номера), самочувстивето му пада. В такава ситуация мъжете или се затварят в себе си, или ако нямат достатъчно морални спирачки, се насочват към друга жена/жени.

Ще споделя и личен опит. Преди години имах връзка с фантастична жена. Красива, усмихната, нежна и великолепна любовница(дори ми гълташе семето без да съм искал това от нея). Тя беше сравнително скромно момиче, но темпераментно. С нея сексът беше страхотен, страстен и бурен. За мен тя се гримираше, обличаше се в секси бельо вечер след работа, посрещаше ме с усмивка и не ми хленчеше за моите недостатъци. Да, тя ги виждаше, но не и вадеха очите. Просто ме приемаше. Не ме ревнуваше (поне не много), когато види, че се загледам по някоя мацка, просто ми се усмихваше и се шегуваше с мен. Тя имаше самочувствието, че е най-добрата за мен и, че мъжките ми първични пориви са по-слаби от нея. Сякаш ми казваше: 'По-добра от мене няма, и да гледаш и да не гледаш, без мен не можеш". Правеше ми комплименти, оценяваше всяко мое усилие за нея, не се тръшкаше ако отида пия бира или да гледам мач с приятели. Това ме караше да я желая още повече, да и отделям още повече време за романтични разходки, вечери. Мисълта, че може да се почувства пренебрегната ме караше да отказвам покани от приятели за ергенски запои и да отивам при нея в квартирата и, където си прекарвахме страхотно с много смях и секс. Да, аз като мъж си признавам, че въпреки чувствата си към нея съм се заглеждал по други, но идеята, че мога да я загубя заради едното чукане с някоя празноглава кифла, ме ужасяваше. С времето дори не изпитвах желание, кифлите ми станаха безразлични у тях виждах само секси тела, цици, дупета, но виждах и празнотата и безличието им. Веднъж и казах: „Знаеш ли Наде, в предишни връзки съм се чувствал като в затвор, на 2 момичета съм изневерявал, но с тебе просто не изпитвам нужда да бъда с друга“. Тя само се усмихна и каза: „Радвам се, че те правя щастлив“. И да, правеше ме щастлив, хвалеше ме за моите постижения, качества, често ми казваше колко съм грижовен. Оценяването на усилията ми ме караше да се старая още повече, с нея се чувствах като герой, който може всичко! Беше великолепно да чувам колко добър любовник съм, да ме събужда понякога със свирка сутрин или през деня да ми се обади и да ми каже, че мисли за мен и, че чака с нетърпение да се видим вечерта. И знаете ли, тя беше красива, но виждах и по-красиви от нея, обаче страстната и натура в комбинация с нежност и топлина, ме караха да я вижда най-прекрасната и да я искам силно. За мен тя беше неустоима. Имаше уикенди, които прекарвахме в леглото, къпехме се заедно и беше такова безгрижие, което никога няма да се върне. И още по-вълнуващо беше, че тя беше силна личност, която аз страшно уважавах. Уважавах я заради всичко по-горе изброено, а освен това и заради нейният характер. Тя не беше винаги съгласна с мен, понякога ме е захапвала за мои грешки, винаги имаше позиция по даден въпрос, но избягваше споровете и не нараняваше мъжкото ми его. В секса никога не ми пусна отзад (не, че и аз съм настоявал или, че изпитвам чак толкова силно желание), но това сякаш ме караше да я уважавам още повече. И не, не беше консерва, както т. н. добри момичета (не казвам, че е била лоша или кучка), просто казваше, че е опитвала веднъж с предишният си приятел, но я е боляло, а аз го приех, защото тя се раздаваше предостатъчно. Беше едновременно страстна и нежна. Обичаше да я доминирам, но понякога и тя вземаше инициативата. Никога не ми стана скучно с нея. Аз не помня тя някога да се е държала като кучка не само с мен, но и с хората изобщо. Самият аз станах по-мил, нежен, грижовен, дори и романтичен. Но както се казва, всичко хубаво си има край. Наложи се тя да замине за чужбина при родителите си, защото баща и се разболя тежко. Около 1 година се опитвахме да запазим връзката си от разстояние, ходих 2 пъти при нея, тя си идваше няколко пъти, но след време просто решихме, че е твърде мъчително и се разделихме. Няколко месеца страдах много, дори бях отчаян. Сигурно си мислите, че я обичам още. Не, чувствата ми избледняха с времето, срещнах друга жена, но ми остана едно огромно уважение към нея. Преди година разбрах, че се е омъжила и, че има дете. Някак си се зарадвах за нея, макар и с известна доза завист към мъжа и. Той определено е щастливец.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 77258d9d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   20, красива история, но май изглежда, че мъжете искат жената да е безгласна робиня. Вечно съгласна с всичко и в услуга на мъжа. Пробвах по този начин , и се оказа, че съм скучна.
Мъжете не харесват жени с мнение и характер, защото са трудни за управление. Сега вече не може някой абсолютно никак да ме накара да направя нещо ,което не искам, или да си мълча, ако не ми харесва дадено поведение. Не съм злобна, не обичам да се карам, но не оставям някой да ми се качи на главата. Покажеш ли мнение, веднага излизаш лоша. Мъжете не обичат да им се противоречи.
Мъжете харесват кифли, защото се чувстват мъже с тях и им завиждат другите мъже. Защото така се издигат в собствените си очи. Иначе защо толкова мъже търпят жени,които искат пари постоянно?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker