Как да се справя с пасивността му? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се справя с пасивността му?
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1156 пъти
Привет, момиче на 22 съм, той е на 25.
"Запознахме се" преди малко повече от година в сайт за запознанства. Писа ми първи, добави ме в любими. Аз също много го харесах от пръв поглед, изглежда зашеметяващо отвсякъде.
Дотук добре, но е... и аз не можах да разбера какъв. Хем пишеше, хем се интересуваше, а когато аз покажех някакви наченки на интерес, избягваше ги, започваше да отговаря с по 1-2 думи. Много пъти опитах да го "разчупя", ама без успех. Накрая се отказах и спрях да му пиша.

Наскоро, обаче, си бе направил нов профил в сайта (предният бе изтрит отдавна) и ме хареса, аз също му върнах лайк. След това ми писа и се позаговорихме, разменихме и Фейсбук. За моя изненада, бе много променен откъм общителност, в положителна насока.
Дотук също добре, но само дотук... После се върна към старото си "Аз".

Живеем в различни градове, самотни сме и двамата, а той вместо да прави така, че да се сближаваме, започва отново да ме отблъсква с детинското си поведение. Вместо да си говорим за нас, за евентуална среща и т. н., той ме занимава с котката си, филми, храна и прочие ненужни подробности.
Иначе изглежда много скромен, свестен и ценя това, защото и аз съм такава и искам сериозен човек до себе си.
Толкова искам да го целуна, да се гушна в него, но явно няма да е скоро, ако въобще ще се случи. Ще ми се поне да му го кажа, но не съм сигурна дали си струва.
Не мога да разбера какво чака, каква е тази нечовешка пасивност?
Нямам предвид "от вратата за краката", но нали трябва развитие, за да се случат нещата... А той сякаш прави две крачки напред и една назад. Харесвам го много и наистина ценя хубавото, , което ми показа, но не мога цял живот да го чакам. Днес даже ми сподели, че "още се учи да е възрастен"... Това го каза мъж на 25 години...

И понеже, предполагам, ще има коментари от сорта на "Грозна си. ", "Дебела си. " и затова не ти е предложил среща, държа да уточня, че не е така. Доста се грижа за външния си вид, разбира се, без да прекалявам.
Освен това той ме потърси първи, отново.

Не го разбирам, моля, дайте ми съвети, как да му спечеля доверието. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5fca9839c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лелее, аз като харесвам някого искам да слушам за котката му, за филми, за храна... Нормално е. Общуването между мъж и жена не се свежда само и единствено до темата за евентуалната ви връзка, за срещи и флиртове. Първо опознаваш човека, говорите си за по-нормални и общи неща, а после всичко останало се подрежда. Пък и комуникацията е двупосочен процес. Ако искаш да се видите, просто отвори тази тема и вземете някакво решение, направете си уговорка. Не е нужно да чакаш той да задвижи нещата, защото е много възможно той да се притеснява от реакцията ти и да се чувства неуверен. Направи крачката и виж какво ще стане.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 35097e0633
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Номер 2, благодаря ти за мнението, но си чела през 2-3 реда.
С този човек се знаем отдавна и той е все така, не предприема действия за развитие. Освен това не смятам, че трябва да сё занимаваме един друг с битовизми на този етап. Не за друго, а защото моментът е такъв, че трябва да си бъдем максимално интересни, за да продължат нещата, а не да ги "убием", още преди да са започнали. Бъркаш реда.
Освен това аз също полагам усилия и съм го споменала по-горе, но и това си пропуснала. Именно защото усилията ги полагам само аз затова пиша тук. Ако всичко беше както трябва, тази история нямаме да е тук.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3edc86ce14
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти не искаш само доверие, доверие може да имаш и на комшията, съдружника, братовчеда и т. н. Ти искаш любовник, впоследствие съпруг/или съжител на семейни начала/, а човекът явно си търси просто някой за чат, за лафче, без обвързване. Ако имаше някакво емоционално и/или сексуално привличане, досега не само среща да ти е предложил ами и леглото си. Както много жени и ти си измисляш някакви сценарии и се вкарваш в романтични филми, без другият да няма намерение да участва в тях. Не можеш да упрекваш някого, че не споделял чувствата ти. не ти дължи нищо, ако ще да си и мис Свят. Не те лъже, не ти обещава нищо, какви очаквания и надежди имаш си е само твой проблем.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 27d364c215
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ела при мен, аз съм на 27 години и обожавам 20 годишни пиленца като теб. Освен това звучиш като свястно момиче, което още повече те издига в очите ми.

А този, за който пишеш навярно е някакъв комплексар. Не ти трябва такъв. Само ми ела, много ще те глезя, кълна се!

Стелиян

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f3b8e9dd44
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласна съм с номер 4, колкото грубовато да е казано мнението, в общи линии е така.... Аз също не разбирам пасивното поведение на някои мъже, била съм в такава ситуация, все аз подклаждах разговора ако замре, даже съм спирала да пиша, понякога се изчерпвах и аз. Но когато и да съм му пишела, ми е отвръщал, но исках и той да прояви интерес и заинтересованост, всъщност ми омръзна колкото и сладък да беше, обидно е само жената да ръчка. Така и не ми предложи да се запознаем на живо...
Така че ти желая успех с твоя екземпляр:)))

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: bf4be27c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Сигурно си има някоя. Освен това, ако е много активен, ти пък ще се дърпаш и ще си играеш игрички - това е по правило! Може да си е патил и сега да е предпазлив - парен каша духа.
Ти си решаваш - с търпение и постоянство всичко се постига.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6a420f0bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Според мен няма особен интерес към теб, а може и да си има приятелка. Иначе няма друга причина 25-годишен мъж да не те покани на среща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker