Той си пише с друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той си пише с друга
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 2290 пъти
Здравейте, аз и приятелят ми сме заедно от 4 години. Никога не съм се съмнявала в него, не съм го следила, нито съм го ограничавала от контакти с други хора. Той попринцип не е от хората, който са пристрастени към социалните мрежи и към мобилния си телефон, понякога с дни не докосва телефона си.
Несъзнателно някак забелязах, че той от няколко дни насам постоянно е с телефона си, не го изпуска от очи, носи си зарядното навсякъде с него, и не го оставя на места където мога да го видя. Заподозрях, зашото не бях виждала телефона му от няколко дни.
Започнах да се съмнявам, защото когато го попитах какво е правил през деня или как са прекарали с приятели, той ми отговаряше все едно е гузен и ме обвиняваше, че много разпитвам и т. н. Дори една вечер ме излъга къде е бил. И започнах да навръзвам нещата в поведението му малко по малко.
Познавам държанието му затова се осъмних.
Подозирах го, и може би не беше правилно, но когато заспа му проверих телефона и видях чат с друга. Тя е от работата му, но чата не беше просто по работа, а ми се стори дори, че той флиртува с нея. Аз съм жена и познавам, когато един мъж флиртува с една жена. Никога не бих преувеличила.
Казах му, че съм видяла чата и се скарахме, той обвини мен, че го следя и т. н. Аз няма как да реагирам по друг начин, когато видя, че той се опитва да флиртува с друга жена.
Той каза, че не би ми изневерил, защото живеем заедно и ме обича и не би направил подобно нещо. Но каза и, че няма да прекрати контактите си с този жена защото било свързано с работа.
Сега, когато той се чува с нея по работа аз се дразня страшно много. Започвам да си мисля глупости и само се ядосвам.
Та, въпроса ми е какво да правя. Объркана съм аз ли съм виновната или е нормално от моя страна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 1828652362
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хванала си го в крачка. Не се оставяй да обвинява теб за своите грешки. Просто недей. Сваля я и това е явно. Остави ги да си гукат двамата.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: acebed5e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи на тая торба с лъжи да се маха от живота ти, защото те прави на маймуна и ти слага рогца, ама ти продължаваш на себе си да се ядосваш. Успех!

Гаро

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 036591fd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Щом се крие, лъже и се чувства гузен, значи има за какво. Видяла си истината и реакцията му след като си го конфронтирала с истината, топкато е в твои ръце. От теб зависи да прецениш имате ли бъдеще заедно или не.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2d85ff8b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ,,... Аз няма как да реагирам по друг начин, когато видя, че той се опитва да флиртува с друга жена…,,

Разбира се, че има и друг начин. Бихте могли да се изясните като възрастни и разумни хора. Питай го влюбил ли се е, има ли интерес към тази жена, в зависимост от отговорите му и твоите чувства вземаш решение да останеш с него или не. Нямаш право да му казваш какво да прави и какво да мисли. Ако не си ок с нещо, просто си тръгваш, явно това не е твоят човек. Просто е, няма нужда от драми, няма виновни, всеки търси най-доброто за себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6c08a6f7e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Жената красива ли е? Ако не е, не се притеснявай. Ако е, остави го малко да пофлиртува да се почувства мъж. Знаеш, че хубост на сила не става, така, че не го притискай за да не се скарате, ако държиш на него. Но следи все пак да не те мами.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 615340eadc
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Проблемът, на хора като теб е, че реагирате прекалено сдържано в такива ситуации.

За да държиш контрола в ръцете си - трябва да покажеш, че такива историйки не минават.

Виждаш чат - ставаш и се махаш на секундата. Ти си седиш, пък чак и ще го слушаш да изкарва теб виновна, че си навлизала в "личното пространство".

Пък и нагъл... щял да си говори с нея, щото работели заедно... Толкова много работи съм сменил, нито ЕДИН път не е било наложително някой колега да ми е приятел в социална мрежа...
КОЛЕГИТЕ си пишат мейли, когато има нещо да се свърши!

Тая твойта няма да свърши добре, да знаеш..>



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: edacc82c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   "Толкова много работи съм сменил, нито ЕДИН път не е било наложително някой колега да ми е приятел в социална мрежа... "

Това е защото си антисоциален темерут, който много си обича патриархата, защото може да си налага, каквото му е кеф...
Кой ще иска, па на тебе да ти е приятел!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: efc407a39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Може до физическа раздяла да не се е стигало, но нещо крие от теб. Може би я харесва. Бъди наблюдателна, но не прави сцени. Рано или късно истината блесва.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cc10318647
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Толерирайки подобно нещо, само му показваш колко ти не се уважаваш сама. Защо? Нито е последния мъж, нито нищо. В неговите очи ти си жената, която приема подобни номера, която е прекалено наивна и влюбена в него, за да си тръгне. Жената, която ще покрещи, ще се посърди, но ще и мине, и пак ще остане. Не те смята за достатъчно силна, за да си тръгнеш. Демек може и още да прави глупости, и ти още ще търпиш.
Самият факт, че ще продължава да си пише с нея, напук на всичко и на тебе, не говори също добре. Пълна наглост. Като му е толкова скъпа, да си е с нея да си гукат.
Братан е прав. Пък и какво имат да си кажат мъж и жена колеги в извънработно време? Особено нормални мъж и жена? Ако е по работа, са достатъчни няколко реда, за да се разберат. Иначе е странно. За сериали ли си говорят, за манджи ли? Твоят просто я сваля, или има даже връзка с нея. Постъпи като нормална, уважаваща себе си жена и остави човека при колежката.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f0b3072f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Моят бивш така си пишеше по работа уж, а се оказа 2 годишна паралелна връзка. А колко беше нагъл само като се разбра.... аз го гоня, той не ще да си ходи. Много зле е реагирал твоя човек, отваряй си очите да не те прави на глупачка. Дано се окаже нещо безобидно.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 496a032700
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Щом няма нищо с тази защо лъже и си крие телефона и чата? Значи има нещо нередно и фалшиво. На всичко отгоре е и глупак - това, че си пишел, защото работели заедно е пълна тъпня. Не търси вината в себе си, той не те обича и не те уважава щом флиртува с друга, лъже те и има наглостта да те обвинява и да продължава с тази. Явно няма да спре, ще продължи да лъже и маже, може и с друга/и. Няма какво да се обясняваш повече с него, зарежи го и изхвърли боклука от живота си!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c3319c814c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   наглото копеле те гледа в очите и те лъже, бий му шута и не се занимавай повече с идиоти и боклуци

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5b10ade54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До номер 4,

...той пък като ще седне да и отговаря честно... Какъв е смисъла от разговор, като ще са само лъжи? Той щом си крие телефона и има задни мисли, значи си плете кошницата и никога няма да признае нищо. Истината излиза наяве винаги накрая. Тук въпросът е дали момичето ще прояви търпение да види той докъде ще стигне, или пък ще му бие шута без забавяне? Въпрос на психика, чувствителност и т.н.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 49ff63c69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Благодаря, ви за съветите. Вечерта, в която се скарахме аз исках да си тръгна взех си чантата и тръгнах, но той не ме пусна.! Сега редовно проверявам телефонът му не знам дали е правилно... Няма нищо нередно.. от тогава са си писали 2-3 пъти по работа... но все пак се съмнявам да не е изтривал чатове. Също таса са се чували няколко пъти. Не искам да съм крайна... и да съм ревнива без причина, но все пак съм човек..

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: cc10318647
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторке, не те е пуснал, защото няма коя друга да го търпи това. Ако тази колежка е с акъла си, ще остави човека на мира. Няма лошо да проверяваш, поне ще си наясно. Имай си едно наум.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker