Сексуален тормоз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сексуален тормоз
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 2294 пъти
Здравейте!
Мъж на 22 години съм, хомосексуален. Огромният ми проблем е, че бях интимен с по-възрастен от мен мъж - на 35 години. В началото всичко беше ок, държеше се нормално и като човек, на който може да се има доверие.
От няколко месеца обаче желанията му в секса започнаха да стават такива, каквито на мен не ми харесват или поне аз не искам да се подлагам все още на такива Искаше да ми прави фистинг и да ме опикава, много го възбуждало. Отказах му естествено. След няколко дена ми изскочи с друго предложение - да сме правили тройка с негов приятел.. някакъв 40-годишен чичак, който е почти набор на баща ми, отново му отказах. Разбрах, че този човек не е това, за което се е представял в началото и реших да прекратя всякаква връзка с него. Тогава започна истинския тормоз. Започна да ме заплашва, че ако се разделим и не му сбъдна фантазиите щял да разпространи някакви материали с мен, след които никой нямало да иска да ме погледне. Щял да забърка и семейството ми. Те не знаят, че съм гей и ако разберат това наистина може да ми промени много живота.. Направо не знам какво да правя. Ако трябва да съм точен никой не знае за мен. До сега само на него съм се разкривал и той много умело използва този кос и много добре знае, че ако някой разбере за мен може да не съм между живите вече. В полицията също не мога да се оплача, защото и там най-вероятно ще получа само подигравки и случаят само ще се раздуха.
В момента ми е поставил ултиматум до другата седмица да решавам дали да съм го направил най-щастливия човек или той да ме направил най-нещастния.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2cdbc520bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако му изпълниш желанията сега, той ще продължава да иска от теб още и още, използвайки същите заплахи, и в един момент все ще му откажеш. Но с разликата, че след всеки път ще си все по-слаб и той ще те манипулира все повече. Той черпи сила от страховете ти, с което искам да кажа, че ще губи властта си върху теб, когато види, че не се страхуваш от него.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1372256d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи те шантажира по най-долен начин. Типичен педераст - не гей, а баш педераст! Всъщност, не сексуалните му фантазии са най-лошото, а това, че смята за допустимо да ги осъществи чрез принуда и изнудване. Пътищата са два: или да се оставиш да те мачкат, или да скъсаш, без да се плашиш от последствията. Мисля, че трябва да се консултираш с адвокат, какво можеш да предприемеш при обществено злепоставяне.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4d8d4e3b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Дори да сбъднеш еднократно желанията му, мислиш ли,че ще спре до тук? Той ще продължи да те рекетира, а ти ще можеш ли да живееш с такъв човек и да се подлагаш непрекъснато на неговия тормоз? Може и да няма никакви материали срещу теб и само да блъфира. Но сега, след като е разбрал,че ти не желаеш и се дърпаш, със сигурност ще гледа да се подсигури с доказателства. Съветвам те да прекратиш всякакви връзки с него, ако трябва смени си телефона и закрий профила в социалните мрежи. Що се отнася до вашите, ако са хора на място, ще те обичат и приемат такъв, какъвто си. Никой не е хомо или хетеросексуален по свое желание, това е закодирано в него.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4dee23066a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, какво толкова ще стане, ако другите разберат, че си гей?? Просто кажи на родителите ти, те и без това рано или късно ще разберат. Сега си на 22, докато станеш на 30-40, няма начин вече хората да не са разбрали, като смениш 10тина гаджета мъже поне.

Този как те е снимал точно, с какво? Не можеш ли да намериш записите и да ги изтриеш, под предлог че искаш да му идрш нагости и обмисляш предложението? Прати го до магазина примерно и му разрови компютъра, измизли нещо.

Не мисля, че в полицията ще ти се изсмеят, това е изнудване. Записването без съгласие е престъпление. Ако пусне това в интернет, трябва да го съдиш, ще получи минимум условна присъда. Иди в полицията. Те ще ти съдействат. Ако нещо се правят в едното рпу, иди в друго. Аз така бях пускала жалба за психически тормоз, в едното рпу ми дадоха добри съвети и ме пратиха до другото, за да се обработи жалбата по-бързо. Там също ме приеха на сериозно, макар че не настояха да подавам жалба, т. е. ако има бях казала добре, айде няма, щяха да ме пуснат да си ходя, защото и на тях така им се отваря доста работа. Така че ти настоявай, ще се случат нещата, не сме в третия свят. А и на никой не му пука, че си гей, хората ги приемат нормално тия неща.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 83683052b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да направи го най щастливия мъж и му нанеси тежка телесна повреда като му отрежеш топките ще получиш условна а той ще разбере колко си луд или просто го игнорирай и квото такова явно е дошло времето вашите да разберат а това понеже е лошо то ще му се върне.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8fd51e4aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не се поддавай на манипулациите на този извратеняк! Нека те разкрие- чудо голямо! Много се съмнявам, че ще го направи, заплашва те, за да те насилва после. Ок, гей си, имай куража да се афишираш, само не преувеличавай последствията за теб. Така или иначе все някога трябва да го направиш, защо не сега? Бъди смел и по-спокойно, не си убил човек, я! В никакъв случай не му се връзвай, блокирай го навсякъде, успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5f6462b049
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи му, че вече си хетеро и не му се връзвай на заплахите. И ако не те остави на мира ще подадеш жалба.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 76e407abd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Горе добре са те посъветвали!

Най-добре е да отидеш при адвокат и при всички случаи и в полицията

И спираш всякаква комуникация с него, завинаги... Само с адвокати...

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 16253c1fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторът е
Адски много ви благодоря за добронамерените съвети, честно казано не го очаквах! Май вариантът за адвокат е най-удачен. Имаше една гей организация, която се занимава с правни въпроси може и тях да питам какво да правя.
Иначе вариантът да се разкрия за момента е невъзможен, защото семейството и близките ми са много консервативни и ще ме пребият ако разберат и както казах може да не съм между живите след това.
Още веднъж благодаря ви, хора!!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 031ea6fde3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сподели с вашите, не ги дръж в неведение, все пак живеем в 21-ви век, ще те разберат / аз бих разбрала и защитила детето си/. Не се съобразявай и с общественото мнение, това какво е сексуалното ти влечение, си е твой личен избор! Добър съвет ти е дал един от прежде пишещите - консултирай се с адвокат, изобщо разбий го, момчето ми! Успех!

Л

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 41215aab59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Човек, това е нещо сериозно. Не може да позволяваш да те шантажират и манипулират по такъв долен начин. На първо място, кажи на близките си. Какво има да се криеш? Да си гей не е престъпление, такъв си и това е, такива са ти предпочитанията. Ако си мюсулманин ило циганин, разбирам. Ако се разкриеш те очаква тежък тормоз. Но ако си българин не виждам причина да се криеш. Кажи на вашите, ще се притеснят и разочароват, но след няколко месеца ще им мине. Нали те обичат все пак, ще те приемат такъв какъвто си.
Иди да подадеш жалба в полицията. Полицията е орган на реда, който трябва да защитава правата на гражданите! Как тъй ще се подиграват? Ако се подиграват, даваш ги под съд за дискриминация. Знай че няма да престанат да гледат с присмех на гейовете, ако вие самите не направите нещо и не си потърсите правата. В никакъв случай не се оставяй да те манипулират, покажи на този ненормален, че не се страхуваш от това да се разчуе че си гей. Бъди безразличен.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 65fdb8f484
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Що не му дръпнеш един бой, и да си знае мястото?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 55fdba93a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Толкова ли нямаш познати, които за 50 кинта ще му строшат и двете капачки? Най-обичам някой да ми се прави на мъж, без да подозира, че е на едно грешно решение от това да яде през сламка и да пикае с катетър.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 08aefe6892
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Просто си събере багажа и замини за някъде. Пък каквото ще да става.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 91f49dd933
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Иди в полицията и подай жалба! Какво срамно има? Никой няма да наруши конфиденциалността ти! Ако те изложи пред семейството пък, винги можеш да отричаш. Не е зле да го заплашил, че ако разпрастранява твои снимки или други, ще си птмъстиш, напр. ще му запалиш колата или ще го спукаш от бой или нещо, което да го вразуми. И в никакъв случай не поддържай повече връзка с него. Блокирай го отвсякъде. Ако можеш, замини в чужбина за няколко месеца. На студентска бригада или нещо друго. И вече внимавай на кой се разкривш, за тези нещ трябват меаеци опознаване, не едно две виждания. Успех

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 728003893c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   За нищо не света не му угаждай, ама за НИЩО. Не прави никакъв секс с него, защото сега може да няма с какво да те злепостави, но следващия път може да сложи камера и изобщо дори не подозираш и тогава ще стане още по-излагащо. Късай с него моментално!!!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6b2f49a7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   хората дето се правят на едни а се оказват съвсем други са психично болни психопати, но това е нелечимо състояние, болна душа и болна психика, бягай надалеч

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 04d531ff12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Игнорирай го тотално. Блокаж на всички комуникации, пълно избягване на места и маршрути, по които бихте се засекли. Ако каже - каже - ще го мислиш тогава. Не се превръщай в мазохист и жертва. И преди всичко се успокой и спри да се филмираш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker