Любовта и страданието от нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта и страданието от нея
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 644 пъти
Да разкажа и аз..
Забелязал съм, че има хора, които малко по-лесно забравят някого, но има и чувствителни хора, при които забравянето е трудна работа. Аз съм чувствителен и това не ме прави по-малко мъж от останалите. Просто като се влюбя се влюбвам силно... Да мина направо на проблема. Вече 1 година мина от както се разделихме с едно момиче. Аз съм наясно, че не е човека за мен и че нямахме никакво бъдеще заедно, но постоянно е в мислите ми. Разделихме се по гаден начин и се почувствах излъган от нейна страна. Започна да ме разиграва и да се държи като малоумна в един момент и аз просто прекратих всичко. Най-вероятно в момента тя изобщо не мисли за мен.. Или пък мисли и няма куража да ми се обади. Там е работата, че аз хем искам да се обади, хем знам, че дори да се обади няма да стане нищо. Защото вече ме е накарала да страдам. Започна да се заражда злоба, неприсъща за мен и някак си не мога да я изкарам от мен. Започнах да си мисля само лоши неща за нея, за да я забравя, но не става. Там е работата, че не мога да се захвана и с друго момиче. Сякаш веднъж видиш ли толкова голямо страдание. Сякаш видиш ли го веднъж и вече си по-предпазлив в това отношение. Просто не искам никога да изживявам това гадно чувство на раздяла отново. Не започвам никакви връзки повече, защото ме е страх. Колко и да си казвам. Айде от утре ново начало, започвам всичко на ново, ново момиче и т. н. Започвам да излизам с някоя и сякаш не мога да се насладя на това, което се случва. Не мога да бъда естествен. Като бях тинейджър с първото ми гадже нещата станаха така естествено, с голямо желание. А сега, когато порастнахме е ужасно трудно.... Само някакви страхове, бариери.... имам чувството, че живота е свършил. Имам чувството, че съм бил истински естествено щастлив само когато бях тинейджър. Колкото повече се опарваш от живота, толкова повече се затваряш в себе си и толкова повече се обезсмисля всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker