Тероризира ме, защото имам по-лека работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (93914)
 Избор на редактора (165)
 Любов и изневяра (22047)
 Секс и интимност (10957)
 Тинейджърски (19853)
 Семейство (4643)
 Здраве (7599)
 Спорт и красота (3966)
 На работното място (2056)
 Образование (5661)
 В чужбина (1255)
 Наркотици и алкохол (908)
 Измислени истории (721)
 Проза, литература (1465)
 Други (12608)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тероризира ме, защото имам по-лека работа
преди: 1 месец, 15 дни, прочетена 2030 пъти
Заедно сме от вече доста години. Той работи на държавна работа за около 600 лв нето. Работата му беше лека и предимно пиеше кафе с колеги докато не започнаха да се пенсионират и да не назначават нови заместници. Вместо това възлагаха тяхната работа на него за същата заплата. И понеже у дома е тиранин, а на работа е по-нисък от тревата, започна да си го изкарва на мен. Първо се държи мило и разпитва как е минал денят ми, а като събере информация и се мине време го избива на агресия и спор и започва да се заяжда, че докато той пише документи и се спуква от работа аз съм четяла в интернет за разни парфюмчета и дрешки и съм си почивала на работа. Работата ми е нормално натоварена и се борих много за нея. Месеци наред ходих по интервюта и не се спирах. Напуснах смело, бях на бюрото и никак не съм ни ощетила финансово. Преди да я получа ме изцеждаха в една друга фирма, по времето когато той излизаше от работа когато си поиска за да си обикаля по магазини и да пие кафе. Тогава аз се прибирах скапана, а той не ми позволяваше да напусна. И колкото и да ми е било трудно никога дори за миг не погледнах в чуждата паничка и не завидях на спокойната му работа, въпреки че моята беше с натовареност като на родилка с кърмаче, на която няма кой да помага. Love is patient, love is kind... а той завижда вместо да се радва, че жена му е добре. Моля го са напусне като не му харесва да се спуква от работа за 550 - 600 лв, но не иска. Вечер гледа с празен поглед сякаш не иска да е у дома, а ако говорим чувам от него реплики от типа на "ще се подчиняваш, жената слуша мъжа, ще направиш това, онова, никой не може да прави каквото си иска в тоя живот". Ако не се поддам стиска челюст и юмрук и очите му се изцъклят от злоба. Не общува с мен. Подминаваме се. Ако иска интимност го прави грубо. Дърпа ме и не му пука аз в какво настроение съм и ми казва, че щом искал трябвало. А толкова ме е отвратил от себе си с това поведение, направо не искам да е около мен. Като отивам на работа не ми казва чао или ако обели дума тя ще е "айде, и приятна почивка на работа" понеже гой се трудил а на някои им било широко около врата. У дома мрънка като чистя. Трябват ми 2 часа макс и жилището свети, но той мрази да му тропам. Иска да си лежи. Ако гогвя повече от час се кара че вися на печката и прави проблем. Толкова се депресирах от това, че се вманиачих да купувам парфюми. Треса се цялата и за да не полудея си намирам работа. Тъжна съм. Отдавна не зная какво е любов. Отдавна не ми е казвал мила, пиленце. Грубиян егоистичен стана. А за мен - аз съм работлива. Много неща, за които той смята че са кошмарни, аз приемам добре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 14 дни
hash: 02cd9202df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   До голяма степен вината си е твоя, че позволяваш да се държи по този начин и да не те цени.. Обясни му как се чувстваш от отношението му, че ти е болно и обидно от държанието му, покажи му и с отношение, че те губи и че нямаш намерение цял живот да бъдеш изтривалка, ако не се промени си тръгни.. Ако имаш самоуважение и се цениш разбира се.. Аз не бих стояла.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: c31ddd7bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Трябва ли да го търпиш?! Има ли нещо, което те спира да му биеш шута? Ако не- действай!

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 760b97f752
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторке, кажи на каква възраст сте.

А иначе на такъв маж има много начини да му вдигнеш мерника - глад, заплахи с полиция, мръсна къща (макар че се съмнявам това да го стресне...), сух режим, изнасяне от вкъщи, заплаха за флирт със съседа... да продължавам ли?
Кажи му, че повече няма да му погледнеш дрехите за пране...

И да не си мисли да спи до теб, ако не изпълнява прищевките ти в леглото, защото ще последва развод...
УСПЕХ

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 83e2cae8d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Деца имате ли?

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 9b7a0e05f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   И какво седиш с този нарцистичен мишкар? Който само жена може да доминира и над нея да се налага? Такива мазохистки не ги разбирам, честно! Доколкото разбрах, дори дете нямате, да си струва да останеш.

Джен

 
  ...


...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 3459363359
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мъжът ти е ужасно комплексиран. Изкарва малко пари и това е страшен удар по егото на един мъж. Ти си му като трън в очите и проблемът е, че и да те обича, а не знам дали изобщо е така, той няма да може да преодолее тоя комплекс. Държавен служител съм и ми е ясно. Аз движа с богати мъже, които работят в частния сектор и са пълната му противоположност. Просто не знам как не го осъзнаваш, причината за поведението му е дълбок и несъзнателен комплекс.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 3459363359
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Мъжът ти е ужасно комплексиран. Изкарва малко пари и това е страшен удар по егото на един мъж. Ти си му като трън в очите и проблемът е, че и да те обича, а не знам дали изобщо е така, той няма да може да преодолее тоя комплекс. Държавен служител съм и ми е ясно. Аз движа с богати мъже, които работят в частния сектор и са пълната му противоположност. Просто не знам как не го осъзнаваш, причината за поведението му е дълбок и несъзнателен комплекс.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: e9c5591b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   И жена, ти си с него, защото....? Чудя ви се на акъла, моя мъж само да ме изгледа злобно и да стисне юмрук му стига да не ме види никога повече, какво остава за другите неща.. Не ви разбирам, честно, ама сами си го правите!

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: ee9e1ea586
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   В депресия е. Вместо да се фукаш, колко си се трудила, за да си намериш тази работа (просто си попаднала на точното място в точния момент), седнете и поговорете къде може да се премести и той, за да се чувства добре. Не ме разбирай погрешно, съчувствам ти, но това е типична реакция на мъжа на депресия, преумора, неудовлетвореност. За да не избива на никъде - няма друго решение, освен по- хубава работа.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 4a83f3028e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   И ти търпиш, защото???

 
  ...

...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 1362bf5a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Историята ти до първата половина ми се струваше лесно поправима, с обикновен разговор щяха да се случат нещата, за да спре да ти завижда за работата и да не ти се бърка, защото все пак не е негова работа. Като човек, който те обича, споделяйки как се чувстваш би трябвало да си направи изводите.
Като прочетох обаче втората част ми стана ясно, че взаимоотношенията ви далеч не са толкова нормални! Ок, да сте се скарали, час-два-три да не си говорите, ама това да ви е ежедневието?! Изобщо не ми се струва нормално. Забелязвам и елемента на мъжествеността, който мъжете в 20 век сигурно са толерирали, а именно, че трябва винаги да му се подчиняваш, дори и за секса. А това, че се тресеш и си почнала да купуваш ненужни вещи показва, че той не само не те кара да се чувстваш щастлива, но и лошите ви взаимоотношения се отразяват вече и на психиката ти, а с нея шега не бива, от личен опит го казвам. Ще започнеш да ставаш все по-негативна и депресирана, защото лошото привлича към себе си още повече лоши мисли, чувства и преживявания. Това вашето за мен не са нормални отношения. Разговаряйте, обсъдете нещата, поставете картите на масата и си изяснете какво искате да правите. Ако не се промени след като му разкриеш как се чувстваш и какво те тормози мисля, че най-добрия вариант е да го отдалечиш от себе си.
Успех!

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 9936b158f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   тоя е психопат, бягай надалече докато не е станало по-зле, успех

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 41619359a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Баща ми беше същият до последния си ден. Сега майка ми казва направо не знам как съм живяла тогава. И сега й е добре. Ама нямаше ли да е по-добре да си спести 40 години мъчение. Аз ти разказах нейната история, ама и моята не беше лека. Бях свидетел на всичко и потърпевш. Бях овиквана защо съм отличничка или че съм студентка. Така че ако имате деца това не е причина да останеш, а да си тръгнеш. Бягай мило момиче докато е време, че после само ще се питаш какво стана с живота ми. Бягай!

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 2b2c5eaa37
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Ех жени, жени когато мъжа до вас е по мил , го искарвате че е гей. А когато е малко по груб едва ли не рецидивист, то на вас не може да ви се угоди....

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 1ea1fe277a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Как живеете с такива жалки комплексари?! Страх ли те е от този човек!? Хващай си нещата и си заминавай. Не знам даже какво толкова има да му мислиш. Като не иска да си намери друга работа да се влачи на тази. Като на теб ти е широко на врата гледай си кефа. Не знам как се хващате изобщо с бачкаторчета за по 600 лв. и очаквате да не си избиват комплексите през вас... такъв филм няма.

Мило момиче, ако имаш акъл за 5 стотинки ще си тръгнеш от там и няма да поглеждаш обратно. Поведението което описваш е на класически насилник и е въпрос на време да премине в истинска агресия... шамари, побой или по-лошо. Казваш, че сама се издържаш. Тогава какво правиш там???

С моят мъж съм от 2г. - помагаме си за всичко. Грижовен е и никога не би ми посегнал или злоупотребил с мен по какъвто и да било начин. Старае се да ми спести всичко, което може, както и аз на него. Доста време бях без работа и винаги се е грижил за мен, за сметките и за апартамента без да мрънка. Включително ми даваше пари за всички женски неща - маникюр, фризьор и т.н. Всичко се случва в живота - утре ще се завъртим и аз ще му помагам! Всичко е до уважение и разбирателство. Не бих позволила някой да ме обижда и тормози. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ И ТИ!

Съвет от мен - не се хващай с мъже, които не могат да се грижат за жена и семейство! Нищо добро няма да видиш от такъв човек. Не продължавай доброволно да си слуга, чистачка, кошче за боклук, боксова круша, секс робиня и какво ли още не. Този човек НЕ ТЕ УВАЖАВА. Уважи ти себе си като си тръгнеш. Вероятно ще търси още контакт с теб, ако откажеш ще те заплашва, ще прави опити за тормоз и т.н - не се давай!!! Годините си вървят. Ако не си щастлива (а не звучиш като щастлив човек) промени го! Желая ти успех!

Кенди

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: dc8a89e578
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   И си с него, защото?

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 9e4665b125
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Е, какво ревеш? Напусни го и точка. Тези драми са излишни.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: def2326a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ако нямаш деца от него събирай си нещата и си тръгвай. По-добре без мъж от колкото с мъж който те тормози.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 35f2837d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   И защо още си с него и търпиш този психически тормоз?

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 9999ededef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Недей седя , ако дойде детето горкият , не знам какво ще прави след като не може да си почине . Махай го докато не се е появило дете . Нещата ви не вървят , търси нещо по- добро .

 
  ...

...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 3359bc1c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Здравей,
Пише ти мъж, но като чета все едно чета почти моята история.
Моята жена беше постоянно мрънкало в къщи. Помагах, за всичко, за детето, готвех, чистех, но "никога не правех нещата както трябва". Винаги трябваше да се отчете че нещо не е направено както трябва, макар да не е имало причина. Винаги лошо настроение, безпричинно, все аз бях виновен за всичко. Когато влезеше още от вратата намръщена и я попитах защо се сърдиш няма ли да се усмихнеш, не се ли радваш да ни видиш с детето, тя казваше на врътът ти ли искаш да се хвърля веднага. Сърдеше се и мълчеше с дни, безпричинно, ако ме питате за причина наистина не мога да отговоря съществена такава.
От постоянните натяквания, сърдене, мълчане, скандали и караници не издържах а наистина търпях много и подадох молба за развод. Сега ми е тежко но не исках детето да расте в такава атмосфера, а аз може би някога ще се възставновя.
Та исках да кажа че и жени има като твоят мъж. Това агресивно състояние няма да го промениш. Зная че искаш но крив човек не се оправя. Лошото е че такъв човек ти трови животът до края.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 14 дни
hash: e2e19ec03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   РАЗВОД. По-добре няма да става, остави го, не заслужаваш такъв човек!

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 077aafc59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Като изключим някои инфантилни коментари, повечето правилно са ти казали. Мъжът ти е изключително слаб психически и сегашното му поведение само може да ти покаже, че при всеки проблем нататък нещата ще стават по-зле.
Жена съм, но аз нося основно парите в семейството и работата ми е много стресова, макар и доста високо платена. Имах един период, в който постоянно се обяснявах колко ми е натоварено на работа, но видях, че това не се отразява никак добре на отношенията ни. В крайна сметка постигнахме компромис - мъжът ми върши повечето домакинска работа и аз имам време да си почивам, когато ми е необходимо. Успяхме да постигнем баланса и сега сме добре.
За мен има само два варианта за изход от ситуацията без раздяла, какъвто вариант явно търсиш: 1. мъжът ти да осъзнае какво се случва и да престане да го прави (малко вероятен); 2. да го заплашиш с раздяла, дори временно да се изнесеш (има някакъв минимален шанс за успех, но много зависи от начина, по който ще го направиш).
Лично според мен най-добре просто да се махнеш от него, не ти трябва да споделяш живота си с толкова лабилен човек. Ако в момента в ситуация, в която и двамата работите и горе-долу ви стигат парите, той се чувства по този начин и си изкарва всичко на теб, какво ще стане, ако някой от вас остане без работа? Ако той остане без работа, ще си виновна без вина, ако пък ти останеш без работа - ще те обяви за паразит и ще се бие в гърдите как той храни семейството. Това ли искаш за себе си?
Горе те съветват да си търсел той работа за по-добро заплащане. Дори да беше толкова лесно, въпросът е, че, след като нещата са ескалирали толкова много, той няма да се върне към нормалното поведение - дори напротив, ще започне да ти натяква колко незначителна е твоята работа, за разлика от неговата.
Не виждам полезен ход. Не знам защо нашият пол е толкова мазохистичен и с липса на реална самооценка. Никога не съм разбирала такива жени, а имам няколко приятелки, преминали през такъв кръг от събития. При нито една не завърши добре. Ориентирай се, докато си млада, не чакай да минат 20 години. В една връзка човек трябва да се чувства щастлив и обичан, всичките съвременни клишета за това как трябва да се борим за любовта са пълна глупост. Помисли за собственото си психическо и физическо здраве.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: b251f9f558
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Махай се от този долен боклук - веднага!
Ако бях на твое място, отдавна щях да съм се махнала. Дали имаш дете, или не, не е пречка.

Аз също съм израснала с такъв тип ( по документи ми го пишат баща, но никога не се е държал като такъв и не поддържаме връзка). Той, обаче, беше много по-лош. Заплашвал ме е, бил ме е, излагал ме е пред хората, наказвал ме е. Даже с убийство ме заплашваше - мен, беззащитно дете, и то собственото му. И знаеш ли защо? Ей така за без нищо, просто цял живот ме е мразил. Никога няма да простя на майка си, че не ме спаси от този Ад. Вземи поука от нашата история, моля те. Такива рани не минават никога, особено пък на децата.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 6d8a493511
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Автор: Не, нямаме деца. Той е ва 29г., а аз на 26г.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 3c5411c6aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Голям мазохизъм мъчи българката. Още по-зле ще става, махни си розовите очила. Няма как да се събереш с мъж,който е по-ниско заплатен от теб и той да няма комплекси от това. Няма такъв филм. Каквито и странни представи за любов да имаш, едва ли животът ти в момента ти харесва. Защо си го причиняваш? Запомни, няма мъж,който да си заслужава да се мъчиш цял живот. Няма.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: baeb83f3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Защо си още с този нещастник? Преди да го отсвириш отбележи това на познати/приятели, ако трябва дръж телефон до себе си за 112. Тръгне ли да посяга, после ще го изнасилиш в съда, преносно.

Какво точно чакаш? Животът е прекалено кратък, че да го прекарваш с отрепки.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 02093122e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Приятелят ти има крайно глупави размишления. Никой за нищо не е длъжен, няма такова нещо, като "трябва". Какво трябва? Живеем в свободна страна, имаме се за свободни хора, но взимаме някакви решения и после мрънкаме, че чак се държим агресивно?!
Хайде, стига. Никой не го е вързал за тази работа. Голям човек е, може да си намери нова работа, която да е по-спокойна или поне за по-висока заплата. Когато човек не е доволен от живота си, може да го промени. Ти изобщо не си му виновна за нищо. Да не би да си мислиш, че ако беше сам, щеше да се оправя с 600лв заплата? Ами, нямаше. Твоята "лека и приятна работа-почивка" осигурява част от финансите ви, храни ви. Плюс това според мен няма нещо като лека работа. Работата си е работа, задължително те натоварва по един или друг начин. Хората си мислят, че някой стои по цял ден на столче и си клати краката, но това рядко е така. На никого не му плащат да си почива, ако трябва да сме честни. Изобщо не му се връзвай на глупостите. Сам си е виновен и сам е избрал да остане на това работно място.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 8be56fd560
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Тъкмо щях да напиша на авторката да опита да помогне на мъжо си, защото очевадно е в депресия от ниската заплата и от мачкането в работата.

След това обаче видях, че става въпрос за 29-годишен човек. Аз бях сигурен, че е някой 40 , на когото просто не му е провървяло.

Млад човек, който търси лекичка работа и мишкува, когато го гърчат, не заслужава помощ. Никога няма да се оправи. Все по-зле ще става.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 78dd0c411d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Явно някой от модераторите се труди в офис и прие коментара ми за тежката офис каторга твърде лично и го отряза. Чакам да видя този дали ще види бял свят.
Авторке, след като нямате и деца да се оправдаваш, че заради тях го търпиш защо още си с него? Щом те тероризира, напусни го. По-добре няма да става. Незаменими хора няма.
12.3о ч

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: de984b4364
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   Неудачниците са така, момиче. Все някой друг им е крив, никога няма да си признаят, че са неудачници. И егоисти освен това. Моят баща-дори ме е страх да напиша това, защото вече е покойник, а по правило за покойник добро или нищо самоотвержено помагаше на роднините си я за по-хубава работа, я за друго защото имаше връзки тук там. Особено на сестра си, която му е близначка и нейното семейство. А майка ми, неговата съпруга и майка на двете му деца работеше убийствено тежка физическа работа, а след работа до среднощ готвеше, переше, чистеше, грижеше се за нас и за болната му майка, и за другата му сестра, която е инвалид. Как ти се струва това? От такива се бяга с двеста. То че няма да се промени твоят-няма, само по зле ще става.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 1129626008
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Коя жена у нас ще живее с 600 левови мъже? То и на разходка не излизат с такива. Тук ми мирише на измислица. По-скоро се набляга на това, че са малко парите!
Май тук се удря главният акцент, но и три пъти повече да взима ще се държи зле с теб, ако е лош характер.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 3c5411c6aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   И сто човека да напишат как този не за тебе, как ще става все по-зле, изхода е ясен. Като всяка загубила ума си жена ще останеш с този, въпреки всичко. Винаги ми е било странно при такива истории, жената дали се вслушва в съветите на познати и непознати, или си остава при мъчителя заради криворазбрана любов.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 41d791fb9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   След 600 лв спрях да чета, как изобщо има мъж който седи на държавна работа и взима такива пари, що за мъж е? Той е комплексар и крив някакъв негативист, с такъв едва ли ще имаш лесен и щастлив живот. Махай се докато е време, аз съм попадал на жени които винаги нещо им беше криво, това да си щастлив не е за всеки. Аз лично съм много весел и позитивен човек, обичам купоните, смеха, пътуванията и с мен лесно се живее.. ноо жените нямат угодия, чувал съм че съм въздухар и мечтател, ами какво да направя, че съм със свободна професия и си изкарвам парите лесно и работя малко и имам супер много време за себе си, за кучето, за колело и пътувания. Обръщали са го жените като минус мой, как съм бил недорасъл и несериозен, защото по цял ден съм си пиел бира в парка с кучето или ми се пътува всеки месец някъде щото си работя от компютъра, а сериозноте хора работили по 10 часа яко в офис.. и така и не мога да намеря сродна душа която да разбере, че живота е хубав, небето е синьо, тревата - зелена, всичко е до това да ти е кеф и трябва да се живее ден за ден, аз всичко съм си наредил - имам си хубав апартамент, кола, пари, куче, печеля добри пари, защото фрилансвам за американци и си заделям достатъчно да не го мисля в следващите 10 г какво да ям или какво да правя, и пак съм несериозен и незрял бил :))) Разберете, че живота е кратък - живей днес, утре може да няма.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: bd70aca50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Авторке оправия с този господин няма. Ценностите му вече са дълбоко закостенели, а те включват ти да си му буквално подчинена, да не кажа робиня. Ако това е което искаш за себе си - стой там, но иначе просто си тръгни. Тук никаква любов не може да има, нито той към теб, нито ти към него. Най-вероятно просто си свикнала с присъствието му в някаква степен и затова търпиш, или пък имаш надежда да се промени. Няма да я бъде тази, нито ти ще го промениш, нито той има желание сам да го направи. Оттук нататък отговорността за живота ти е твоя.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 6faa126423
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Историята е измислена от жена, на която всеки мъж й е крив и й се иска да намери някой с повечко пари, ама явно не й връзва. Държавна работа за 600 лв. не знам да има. Дори полицаите с най-ниски чинове като сержанти вземат 780-800 лв месечно. Военните с чин редници вземат 1000 лв месечно, а ти ми казваш, че мъжа ти вземал 600 лв. на държавна работа, вземи се скрий с измислиците и си седни на дупарката.

Гаро

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker