Да се боря ли за такъв човек. Има ли смисъл ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се боря ли за такъв човек. Има ли смисъл ?
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1041 пъти
Здравейте,
Искам да споделя как се опарих от такъв мъж. Искам да кажа, че съм обвързана, имам и дете. От доста време обаче нещата с половинката ми не вървяха, може би година и нещо. Живеехме си по-скоро като съквартиранти. Точно след тази година и нещо започнах нова работа и тогава се запознах с въпросния скорпион. Отначало ми се видя доста странен, хладен някак и въобще не е мой тип. След няколко месеца започнахме да си пишем по вайбър и разбира се се виждахме и на работа. В един момент го допуснах в живота си. Видя ми се страшно мил, много грижовен. Не е имал много връзки в живота си. Имал е някаква връзка с години отново по вайбър, като жената е била от друг град и са се виждали много рядко. В един момент той не издържал и я прекратил. Пропуснах да кажа, че е била омъжена.
Та така след писането по вайбър започнаха и срещите. Винаги ни е била много хубаво заедно и се разбирахме прекрасно. Били сме на едно мнение за всичко. Просто разбирахме живота по един начин. За нас любовта съществуваше, а секса е свързан с любовта. Искам да кажа, че никой не е по краткотрайните връзки. Бяхме заедно по цял ден дали на работа, дали по вайбър, дали се чувахме. Просто лягахме и ставахме заедно. След няколко месеца решихме, че не може повече така и ще живеем заедно. Толкова го обичам, че се опълчих на всички, на цялото си семейство разказах за него и се борих за нас. Рискувах много, наистина. Исках да ни дам шанс да имаме реална връзка и да усетим сладостта от това. И разбира се заживяхме заедно. Запознах го с детето си. Разбираха се страхотно. Имах и големи разправии с бившия си мъж, чувствах се виновна. Семейството ми не прие решението ми и ми каза да не бързам, че не го познавам, но аз се кълнях в него. И заживяхме заедно. През това време се чувствах много виновна и имах много проблеми, които не ми даваха покой. Може понякога да съм се държала странно, но го отдавам на това. Просто много ми се струпа на главата. Имахме и хубави моменти, разбира се. И сега идва най-лошото след точно 3 седмици въпросния човек напусна нашия дом. Не можах да повярвам. Сякаш целия свят ми се срина. Мислих, че ще се върне. Аз наистина мисля, че е добър човек. Не знам може би не е живял с жена и всичко му дойде много. Не може да си представите как съм му се молила и влачела по земята да се върне, но не сякаш беше друг човек гледаше ме отвисоко и ми каза да не правя сцени. От няколко седмици сме разделени и не спирам да мисля защо, защо от най-милия стана толкова студен. Излизали сме 1, 2 пъти след това като го целуна отначало се дърпа после сякаш се отпуска, не мога да го разбера. Не отказва категорично близост, но отказва да се съберем. Нямало смисъл. А аз толкова го обичам. Мечтаех за тази любов, за която си говорихме заедно с него. Искам да му пиша, но не знам какво. Въобще обича ли ме? Възможно ли е всичко да е един инат. А аз прощавам, разбира се неговото предателство не знам как ще простя, но просто съм безсилна и все още влюбена. Чудя се как ми се случи и защо. Детето живееше с нас и той се отнасяше страхотно. Разбираха се идеално. Играеха си. Сега обаче има развитие по случая. Цял ден ми пише обаче повече на сексуална тематика. Един вид връзка за секс ама как може да казва, че ме обича толкова време, а сега такава промяна. Чудя се липсвам ли му. Преди беше казал, че не може да прави секс без чувства. Почва да ме обърква. Ако пък има вероятно си ги пази в себе си. Не повдигам въпроса. Просто го наблюдавам и му влизам в тона на разговора, за да видя до къде ще стигне. Но доста странен човек. А иначе знам, че е по чувствата, но какво му става нямам идея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: ee9a2cccc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е по чувствата, баламосвал те е. Или и той не знае какво иска/ уплашил се е, колко бързо са се развили нещата. Сега секс иска, то е ясно, кой мъж не иска, и като знае, че си влюбена още ще те използва само за това. Грешката е в теб, семейството ти е било право, че избързваш. Сега си сърбай попарата. Няма да я бъде мечтаната приказка с този господин.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3e6cc625d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поредната е..на на аванта , тоя изобщо не те е обича използва те , само безплатно за секс.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker