Проваля си живота, а аз не мога да му помогна... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проваля си живота, а аз не мога да му помогна...
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 766 пъти
Здравейте,
искам да Ви разкажа за един 42 год. мъж, който напоследък прави само глупости. Така, той има син на 12 год., от първата си жена, с него не се виждат често. През 2016г. се ожени за втората си жена, която миналата година замина по корабите да работи за няколко месеца. И след това той тотално се промени, докато жена му беше там той й изневери няколко пъти, дал е надежди на няколко момичета за сериозна връзка. Септември месец тя му е съобщила, че иска да се разделят. Той беше съсипан, но в същото време си пишеше и с др. момичета. Само да кажа, въпросният мъж наистина е много хубав, има хубаво тяло, и въобще не изглежда на годините си, и да кажа че си пада по младите девойки. Втората му жена беше с 14 год. по - малка от него.
Октомври месец почна да живее с едно 17 годишно лайненце, което няма баща, а майка й живее в др. град и до колкото разбрах тя знае за тази връзка и я одобрява. Как може един 42 годишен мъж да се излага по този начин наистина не мога да разбера.. та той по закон си е педофил. Но въпреки онова лайненце, той продължи да поддържа връзка и с жена си. Мисля че тя не знаеше за тая малката, горката. Та тези двамата почнаха да качват постоянно сторита в инста, как ядат пуканки в леглото, как си пият винцето, как пеят на караоке, а за обществото явно това е нещо нормално, щом не се крият. Аз съм изумена. Не го очаквах от него, разочарована съм много наистина, а съм държала толкова много на този човек... Жена му се върна при родителите си в Мездра, и той веднага отиди при нея, за да си спаси брака, да ама тя вече всичко беше видяла, научила, чула.. коя жена би простила такова нещо.. Той се върна и познайте какво, пак сторита с малката. Не мога да разбера защо си противоречи толкова много. Защо избра временните удоволствия, пред постоянните? Уволниха го от работа, има ипотечен кредит, банките няма да го чакат я. Той е много нещастен, той не е щастлив с това момиче, тя е само на 17г. Тя е лудо влюбена в него, ама той... На 14. 02 се разведе с жена си и същата вечер пак някакви снимки, мъдри мисли във фб. Не мога да му помогна, а толкова искам. Искам да е щастлив. Тази връзка с малката няма да продължи вечно и той го знае, родителите му не го подкрепят, аз също. Но той така се преструва, че е щастлив с нея, даже по едно време се замислих дали да пусна жалба за педофилство, но няма смисъл.. Моля дайте съвет, защо един нормален 42 годишен мъж постъпва така. Той трябва да има репутация, добро име, престиж, забравих да добавя, че работеше като управител, и уволнението му няма нищо общо с тази история. Искам да му помогна с цялото си сърце, но той избра да си провали живота... Всички ми казват да не съм му мислила, да се излагал до край не знам си какво. Но щом искам толкова много да му помогна, значи нещо съм видяла в него. Благодаря на всички, които ще ми дадат съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5c95f5acd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А ти влюбена ли си в този господин, въобще какво отношение имаш към него?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b6fe52c870
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По закон не е педофил, „прокурорската“ възраст е 14 години. Жалба срещу него можеш да пуснеш ако ти си малолетна и е направил нещо наказуемо с теб. Иначе е сигнал.
Как и с коя ще си живее живота, уволнен ли, с кредити или без, щастлив, нещастен, си е негова работа. И не те засяга теб. Още по-малко обществото, щом не нарушава законите. Твоето писание, без да те обиждам, доста простее. Приличаш повече на махленска клюкарка, отколкото на влюбена жена. То е ясно, че го харесваш, но след като на него не му пука за теб, твоето е загубена кауза. Да му помогнеш не можеш след като не му трябва помощта ти и не ти я търси.
Искаш съвет, ето ти един - спри да се занимаваш с неговия живот и гледай своя собствен. Както са ти казали и познатите ти. Намери някой, който да споделя чувствата ти, вместо да ревнуваш, да злобееш и да се измъчваш.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 22a2f52c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е, че какво има да му помагаш, той за себе си няма проблем, на него така му е добре. Щом на 42 е с 17 годишна, значи е инфантил с педофилски наклонности. По бг законите обаче, товя не е наказуемо, трябва да е под 14 годишна, за да е. Това поне за мен не го прави по-нормално, както и по американските закони.

Това, което си видяла в него е само в твоята глава.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker