Той не ме уважава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той не ме уважава
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1107 пъти
Здравейте!
Запознах се с него преди година (на живо). Направи ми добро впечатление в началото. Не след дълго хлътнах здраво. Той беше мил, внимателен, кавалер. Флиртувахме известно време, но така и нищо не се случи. Общо взето, аз показвам желание, но той се отдръпва. Аз пасувам, той се приближава.
Накрая се скарахме и спряхме всякакъв контакт.
Минаха няколко месеца. Покрай коледните празници се чухме отново по моя инициатива. Продължихме да общуваме онлайн. Отново беше мил и внимателен в началото. Много се зарадвах. Разбрахме се да се видим през март (от различни градове сме, аз имам командировка в неговия).
Притеснителното е, че стария цикъл се повтаря. Както беше мил, постепенно сякаш загуби желание и започна да ми се дразни. Случва се следното. Старая се да съм внимателна, да го предразположа, влагам от себе си, говоря мили думи и правя жестове. В резултат на това, той се дразни, държи се арогантно, критикува личността ми, обижда ме (уж на майтап). Не издържах и му го поставих на въпрос. Това, с грубото и неуважително отношение и това, с липсата на достатъчен интерес. Не е много добър вариант, но не издържах. Каза, че не му пука, с две думи.
Оставам с впечатление, че в началото на нашето познанство, този мъж в действителност бе привлечен от мен, но в последствие трайно загуби желание, интерес и категорично спря да ме уважава!
Не ме разбирайте погрешно. Знам какво трябва да направя - да затворя тази страница и да се усмихна отново, независимо какво ще или няма да последва от другата страна.
Нима любовта е свързана с безкрайни компромиси със себе си и опити да заслужа нечие внимание? От тези мои опити стигнах до там, че господинът вижда един куп негативи в личността ми и е сляп за всичко хубаво в мен.
Бих искала, все пак, да прочета някое друго странично разсъждение. Често в живота ми се случва така, че тези, за които най-много се раздавам, точно те най-арогантно ме захвърлят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 432ae60fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо се тормозиш излишно? Що за връзка би била, ако още в зародиш нещата се случват трудно, насила едва ли не.
Имала съм подобни отношения и не доведоха до никъде.
Знаеш какво да правиш.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b07d7f6592
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Този твой приятел ми напомня на мен, когато бях млад. Имах хиляди комплекси. От една страна се мразех, от друга, малкото достойнство, което ми беше останало, ме караше да бъда груб, да претендирам, че съм много умен и т. н. Като се замисля, точно това ме е спасило от депресия. Вероятно е някакъв защитен механизъм.

Имаше едно момиче тогава, тя ме обичаше, заради това, което съм. Вярвам, че не е било, заради външен вид, тъй като съм по-скоро от нелицеприятните. И аз също я обикнах,
но вярвах, че нямам какво да и предложа. Като добавим към всичко това и бедността, в която живеех, накратко казано, чувствах се на дъното.

И с времето започнах да я обиждам. Не с директни вербални излияния, а някак тънко и скрито. Когато го правех, се чувствах по-добре. Не знам защо. Предполагам, когато нямаш нищо, ти помага да си го изкараш на някого. Поне докато не дойдеше вечерта. Тогава се мразех и съжалявах за всичко. Освен това, никога не я търсех, не отговарях на обаждания и открито я игнорирах. И аз като твоя приятел казвах, че не ми пука. Тя никога не повдигна въпроса, но и да беше, вероятно щях да отвърна с нещо грубо. Малкото останало достойнство нямаше да ми позволи да призная, че е права, макар и вътрешно да го осъзнавах.

С времето тя се отдалечи, започна да губи уважението си спрямо мен и да забелязва недостатъците ми. Аз я разбирах и постоянно и повтарях да ме остави и да намери някой свестен. Така и направи и аз се радвах за нея. Но и нещо в мен умря.

Причината да напиша това е, за да дам една различна перспектива. Може би твоят случай няма нищо общо, но кой знае, ако някак успея да помогна, някой прочете, открие себе си и впоследствие се поправи. Тогава си е струвало.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 990ffbf5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   „ Тези, за които най-много се раздавам, точно те най-арогантно ме захвърлят. “ Ами не се раздавай, научи се да бъдеш по-резервирана и да подхождаш по-разумно, не само с емоции. Във всичко трябва да има мярка. И някаква взаимност, какво уважение чакаш от някой, който не се интересува много от теб, макар, че ти му се натискаш? Уважавай себе си, за да те уважават другите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b57737794c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не виждат ли, че е емоционално нестабилет с чести смени на настроенията? Нищо хубаво не те чака с такива...

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 84923909ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нали разбираш, че не е нормално някой да е груб с теб и това да те мотивира да бъдеш по-добра към него? Потърси и прочети какво означава емоционалната зависимост.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e3092d2d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не разбирам хората, които се натискат да спечелят вниманието на някого при положение, че е ОЧЕИЗВАДНО, че човека не си заслужава. Добре, да кажем, че един ден успееш. Накараш го да види хубавите неща в теб и...? Той ще е по-малко идиот ли?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 323fce9c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А дали ти е хрумвало, че наистина имаш някакви трески за дялкане по характера си които за него са неприемливи?

Кво ся, дай да забравим тези твои дразнещи черти щото от време на време "използваш мили думи"?

За твое добро е хубаво да се замислиш какво ти казва той за тези негативни черти от характера ти, явно не го чуваш за първи път по свой адрес. Може би има зрънце истина, не мислиш ли?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker