Какво мислят мъжете за бисексуалните - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво мислят мъжете за бисексуалните
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1261 пъти
Здравейте. Момиче в последните си ученически години съм. Интересно ми е какво мислят момчетата/мъжете за бисексуалните момичета. Аз съм би и усетих тази наклоност преди 4/5 години. Заминах за чужбина за 3 години и се върнах тази година, за да завърша образованието си. Намерих си приятелка от гимназията, с която мога да кажа, че сме във връзка. Абсолютно си се представям след време с мъж и деца, но сега съм го почувствала така и се чувствам добре в интимно отношение и самата връзка между нас. Доста отворен човек съм и никога не съм криела наклоностите си(освен от родителите си и по-възрастното общество), искам да отбележа, че не парадирам с това, просто ако някой е дочул нещо не ми пречи. Момичетата го приемат повече от добре, защото съм женствената част и не се притесняват, че бих имала нещо към тях. За момчетата не съм сигурна. Повечето се кефят, защото съм "мацка"и доста често са ми предлагали 3ка с тях и още едно момиче. Даже шефа ми на работа разбра и думите му бяха "майко, това е много яко". Но въпроса ми не е свързан дотолкова със секса. Доста момчета имат симпатии към мен и когато разберат, че имам приятелка всякаш почват да ме приемат за аверче. Бих искала приятел, но които би направил нещо по въпроса. (Харесваш момичета, но аз искам теб и ще направя така да станеш моя приятелка). Вие какво мислите по въпроса? Бихте ли тръгнали с момиче, което преди това е била с представителка от нежния пол?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 21b0d420e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На мен лично като мъж би ми било интересно.
М31

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0eda86194e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имах бивша бисексуална и текущата ми приятелка също се оказа така... не е приятно.

Моите аргументи са лично мои. Като цяло, ние мъжете не можем да дадем на жените това, което една жена може да им даде. Нежност и разбира се женското тяло.
Другото е, че винаги си имаме една наум като кажете, че ще се виждате с "приятелки".
Ревнуваме ви както от мъже, така и от жени(ако си ревнин човек). Тоест два пъти повече

Още неща мога да напиша, но... стана късно та може би друг ден.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b0ca74fe1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е мечтата на всеки нормален мъж с две жени ти си златно момиче. Бих се и оженил за теб

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: df0aca1ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За да имаш връзка с нов човек (мъж или жена) трябва преди това да си прекратила досегашната. Аз, като те видя, че си имаш интимна приятелка първо ще си помисля, че си заета и чак след това бих започнал да се питам дали си би или хомосексуална. А, ако искаш да имаш връзка едновременно с двама души, бих те помислил, за... да кажем за ненадеждна. А, ако вече си свободна и ми харесваш и си ми споделила, че си бисексуална и си имала връзка с жена преди това, бих те попитал дали можеш да си моногамна. Това, че си би не е проблем (т. е. приемам те), но ако не можеш да си само с мен е проблем. И съответно не бих ти станал приятел или ако вече сме във връзка бих си тръгнал. Но за твоя радост, това е моето виждане по въпроса, сигурно има мъже които биха те делили или споделяли с други жени. Аз просто не съм от тях.

А това, че за шефата ти е "много яко" е повече от ясно. То, както се казва само мераклиите са повече от китайците.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8ec18ddcbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   от Авторката
Благодаря за коментарите,бях се притеснила ,че ще си умра сама.Явно не съм уточнила ,че искам приятел ,след като приключа връзката със сегашната ми приятелка.До номер 5,за ненадежността,като цяло съм девствена поради причината,че близки и познати момичета през годините(някой изгубиха своята много малки)съм слушала как са ги на*бавали и са ги оставяли или от много приятели момчета"аз само я *ба тая".Поради причината,че уважавам себе си не мога да позволя някой да се отнесе по такъв начин,а и в повечето момчета виждам просто мерака,който имат да ме минат,както и оня казал на втори,той казва на мен с подробности какво ще ме правят.Може би това обяснява защо повечето момчета ме отблъскват.Ще почакам да порастнат :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e355e292ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   По принцип е интересна и вълнуваща мисълта за любов с бисексуална, но, ако включиш и разума, за сериозна връзка и за брак не става. Първо, опитът го потвърждава, а също и логиката. Винаги ще я влече другото , а това си е раздвояване на мислите и на емоциите. Накратко: от два стола, по средата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7169dd565e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, аз проблем не виждам. Ако си допаднем като визия, характери, емоционалност, все ми е тая дали си хетеро или би. Не мисля, че рискът от изневярва е по-голям. И хетеро жените понякога изневеряват.
Признавам, бих ти предложил тройка с друга жена, супер много ме възбужда. Но само ако и ти го искаш.
За мен като цяло сексуалната ориентация на човек няма значение, стига да не я натрапва. Аз съм хетеро, имам добра приятелка би, приятел гей. Все ми е тая, стига някой да е достоен и добър човек.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 97c3f5110a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти май се оформяш като "хомо". Замисляла ли си се над варианта да имаш "би" приятел? Едно е да приемеш, че той има и "друга" интимност, друго е да си готова да делиш времето му за интимност с друг!
Дай си сметка - ако си достигнала оргазъм с приятелка, след колко време би могла (поискала) да го направиш отново (този път с приятел)? С кой от двамата ще ти се иска повече? Без значение - другия го обричаш на въздържание.

 
  ...
преди: 4 години, 16 дни
hash: 04520ab648
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   М21 аз съм би и си имам приятелка която знае и често си спретваме тройки с един наш приятел и много се кефим тя няма никакъв проблем с това.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker