Той и Тя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той и Тя
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1378 пъти
Тази история реших да я напиша за точно определен човек, защото знам, че влиза в този сайт и общо взето само тук мога да му споделя някои неща.
Та поредната любовна история с тъжен край.
Та двама млади се запознали в сайт за запознанства, пишели си за всякакви неща(без секс). Теми, дори далеч от поредната свалка. Като например работа, учене, вселената та дори и смисъла на живота. Момичето се влюбило в интересните неща, който момчето и пишело за нещата от живота. Той обичал да чете интересни факти за почти всичко. Така двама продължили с писането, докато един ден решили, че искат да се видят на живо.

Когато за първи път той я прегърнал, тя разбрала, че ще го обича до края на живота си. Толкова спокойствие и носела всяка следваща прегръдка, че момичето се влюбило до полуда.
Двама се разхожда ли, говорели си, имали своите моменти на близост без да стигат да секс, въпреки силното привличане.
Все пак това било първото влюбване да момичето първите любовни трепери.
Но момчето трябвало да си тръгне и това бил най-тъжният момент.
Влюбените гълъбчета продължили да си пишат и да се чуват всеки ден по телефона. Понякога имали недоразумения, но нищо, което да е крайно.
Ето, че те се рещнали втори път, момчето винаги се държало прекрасно с момичето, все едно е принцеса. Прекарали ноща заедно, но пак не стигнали далеч, защото момичето не се чувствало готово.
И от този ден нататък нещата тръгнали в обратна посока. Момчето започнало да работи по 12 часа на ден и повече, времето, което преди отделяне на любимата си постепенно намаляване.
Започнаха да се карат за малки неща, докато един ден момчето спряло да пише. Минало известно време, момичето се опитвал да оправи нещата, но без успех, момчето се бе отказало....
Запазили връзка, пишейки си от време на време, но момичето преживявало раздялата много тежко, докато направило голяма грешка.

След месеци на раздяла, сълзи и много болка двамата пак се срещнали, като този път любовта им била консумирана. Като, че ли старите чувства се разрастнали и любовта им станала още по-голяма. Той много съжалявал за постъпката си и се опитвал да заличи раните на любимата. Помагал и със съвет е, отделя и много повече време, правел и подаръци, насочвал я в живота.
Решили да заживеят заедно, подготвяли се, почнали да избират цвете за стаите, тапети и т. н. Всичко вървяло прекрасно.
Докато един ден тя не получила съобщение, което било повод да отиде при него. Спирам до тук с нашата история, за да дам ред на твоята.

Не вярвам че си ми изневерил. Да видях момичето, видях, че имате снимки заедно, но доколкото те познавам има много тайни около теб и не всичко е такова каквото изглежда.
Знам, че егото ти е по-голямо дори и от любовта и те разбирам, ако е било засегнато по някакъв начин.
Но ми се иска някой ден и ти да ми разкажеш същата история през твойте очи.
И кое може да е по-голямо от любовта?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 0a887abca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Неграмотността.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 465b1e70c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много сантиментално. Влюбени гълъбчета, принцеси, мъдрости за вселената и смисъла на живота, накрая - консумирана любов. Да се смееш ли, да плачеш ли?
Дали не е от творчеството на някой от редовните съчинители тук?
Ако е истинска история все пак - изневерил ти е, мацко. Дали вярваш или не- твоя работа, това не променя нещата. Слез малко на земята и излез от романтичния филм.
На последния въпрос- кое може да е по-голямо от любовта? Глупостта, маце.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b65a3859c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абе той не те обича бе жена. Тва не е мъж със сериозни намерения. Голямата любов е в твоята глава. И да знаеш, мъжете не обичат ревли.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 219b6424dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И какъв е отговора, авторката да го напише

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c58677ae2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От автора

Де да знаех този отговор, кое е по-силно от любовта.
Прочетох коментарите и не съм изненадана, предвид че съм чувала вече подобни мнения. Целта ми е този 'определен човек' да отговори, защото знам, че е било любов.
Въпреки прекалената сладникавост и сантименталността, аз съм пропуснала много от моментите. Но и това е достатъчно, за да се познае 'протагониста' .
Ако все пак аз трябва да отговоря на този въпрос, според мен егото е надделяло. Той си имаше прекалено високи цели, които искаше да постигне бързо, а аз без да съм усещала тогава насочвах цялото внимание към себе си. Въпреки че бях готова да се откажа от доста неща. Но явно така е по-добре и за двамата.

 
  ...


...
преди: 4 години, 22 дни
hash: 0d51c5d538
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От всичко, което изчетох дотук ми става ясно само, че едва когато любовта била консумирана, тоест секс, оттогава едва той започнал още повече да я търси и да й подарява подаръци! Защо ли? Еми секса си е секс! Инак преди това все го гонела и все нещо не било като хората, а накрая на написаното оп изхвърча на фронта и второ момиче, еми много е просто, а инак ти си се чудела защо е работел все до късно и рядко сте се чували, хей момчето е хванало втора база, обаче накрая пък явно ще си избере другата, може да е опитна повече от теб в леглото, и да е била готова да му влезев леглото много преди това, а на теб ако ти е било и за сефте, ми става ясно държанието му! Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker