Само към смейните жени с извънбрачна връзка. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само към смейните жени с извънбрачна връзка.
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 5856 пъти
Здравейте,
може би темата ще е банална, но нека вие прецените.
Въпроса ми е само към обвързаните и семейни жени във форума, които имат и друга връзка. Моля моралистите да пропуснат темата. Та по сщество: Във връзка сте с друг мъж, изпитвате чувства, изпитвате любов, изпитвате сексуално влечение към въпросния мъж, с две думи той е всичко за вас, а собствения ви дразни тормози и т.н. Какво бихте направили и какво всъщност праите по въпроса. Колко често спите със мъжа с когото живеете официално и спите ли изобщо с него. Как протичат дните ви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 57

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5c8b47bb6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

1.   Тема-лайно за курволяци.

Моралистка

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 37fe923d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Мъжът ми не ме дразни. Но обичам другия. Будя се и заспивам с мечтата за другия. Спя с любовника си веднъж на седмица. Той толкова ми позволява. Аз искам повече, но не му мрънкам, знам, че обстоятелствата около него не го позволяват. Спя с мъжа си. Щом живея с него, не е редно да му отказвам. Но се улавям, че все по-често го избягвам. Понякога имам желание за секс, но искам с любовника, а не с него. Не защото любовникът ми е по-добър в леглото, не е. Но го обичам и съм пристрастена към близостта ни.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3f11db4e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

3.   За мен лично беше много трудно да се реша на тази крачка. Не съм никък глупава или лекомислена , причини имам много, не оправдания а истински причини. След 13г. брак, милион не оценени саможертви, безброй самотни нощи се озовах в грешната реалност, наречена изневяра.
Преди да се решиш, трябва сам да си поставиш някъкви правила иначе изгаряш.
Първо- добре си помислиш с кого да го направиш, най-малкото поне единия трябва да има предишен опит. Човекът отсреща имаше солиден такъв, научи ме на много тънкости и начини да се крия и пазя.
Второ- не си позволяваш чувства. Ако все пак има такива, притъпяваш ги не се оставяш да мислиш за тях, не си признаваш дори пред себе си. Сексуалното влечение е едно а чувствата и влюбването съвсем друго. Не разпитваш и любовника за чувства, на изневеряващите, не им отива да се кълнат в любов и вярност.
Трето - трябва да сте горе - долу в едно положение. В моя случай бяхме женени с деца, иначе не е равностойно. Примерно единият да е не обвързан или да няма деца, в такъв случай нещата се усложняват.
Четвърто-никога не се сравнявай със съпругата му и не позволявай, любовника да се сравнява със законният ти мъж, всеки трябва да си знае мястото.
Пето-но не последно място контактите стават от соц.мрежи от фалшиви профили, най-добре отваряни в режим "инкогнито". Не е добре са се звъни по телефона, понеже всичко може да се провери с една обикновенна тел. разпечатка. И най - важното, според мен е, никой освен двамата изневеряващи да не знаят за случващото се. Забравете, че можете да споделите за това на най-добрите си приятел/приятелка или на някой роднина с цел да ви покрива. Не може да имате доверие на никого.
Моята извън брачна връзка приключи, но ще споделя. Срещах ме се само когато мъжът ми беше в командировка, лично аз не съм рискувала по едно и също време да се виждам с двамата. Да не говорим, че няма да се справя с варианта да правя секс с единия а след час с другия, както са споделяли не веднъж други дами тук в сайта. Веднъж ще се оправдая, втори път ще се оправдая на третия съпругът ми ще се усъмни. На мен ми се видя, много изморително това да се криеш постоянно, не е за всеки тази работа.
Един съвет от мен, не си мислете че е лесно винаги да внимаваш какво правиш, да не си забравил да изтриеш някой чат или телефонен разговор. Да лъжеш и да се надяваш да не те хванат. Трябва да помниш къде и какво си казал, да не будиш съмнения, въобще изневярата не е лъжица за всяка уста. Ако не можете да се справите, не се хващайте.
Ж32г

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ce011ef5ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3 е напълно права. Човек в един момент трябва да спре, ако не иска да изгърми. Не може цял живот да се изневерява. Няма как.
Аз бях в положението на номер 2. Влюбена и загубена. Съпругът ми разбра. Последва развод. Любовникът ми се отдръпна и спря да ме търси. Той беше също семеен с деца. Сега съм сама с две деца и се мъча да събера сили, за да продължа напред.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 05f6904154
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

5.   Курвенски истории бол. Номер 3 ти си от топ боклуците.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3f11db4e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Номер 1 като е "тема за курволяци", защо си си направила труда да я отваряш, че и коментар да пишеш?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c3128fa0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами като не върви брака , нека се разделят , такива любовни истории с години ..ч

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7043594daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   3, ей такава като теб искам да срещна умница сладка. Защото аз също съм безкрайно предпазлия. Няма да имаме проблеми ама хич.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 58ec0de1c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   3, не разбирам. Хем се чувстваш недооценена, т.е. имаш нужда от мъж, който те цени, хем обаче не трябвало да има чувства, т.е. правиш го за секса и се криете. Не разирам как се връзват това да си оценена, но да нямате право на чувства, а само криене и секс. Аз лично не бих чувствал оценен от човек, който ме крие и не ми дава право да имам чувства.

И защо изобщо сте в брак/вързка, като сте тооолкова ощетени, онеправдани и жертви? Нека позная - "заради децата". Не разбирам защо се подлагате на това, а просто не се разведете и не сложите край на тази агония, вместо да се излагате и криете като диверсанти постоянно и да унижавате и себе си, и партньора си, че и децата си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cfd8c14dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С любовника се виждате само за секс и приятно прекаване. С мъжа си, малко или много, имате същите проблеми като всички останали семейства. Понякога и двамата се изнервяте и си разменяте по някоя остра дума и това създава напрежение. Някои хора, вместо да се замислят и да се опитат да изгладят нещата, казват; "Аз имам нужда от отдушник" и започват като пеперуда - от цвят, на цвят. Замесват се в извънбрачна връзка и в началото им е добре. Проблема е, че в много случаи започват да се появяват чувства и това евентуално може да доведе до развод. В някои случаи, вентуално любовниците се събират и започват да живеят заедно. Само няколко месеца след това, те се намират в същото положение в което са биле с предишния си мъж/жена, защото започват да имат същите семейни проблеми като всички останали. И тогава какво?... Нова връзка ли?!..
Не мислете със задниците си, а с главите си! Запомнете, че при един развод, Децата са тези които истински страдат! Така че не си играйте с огъня!

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 068cb3018c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   #9 - Защото са лъжливи, подли и страхливи мишки. Защото са наясно със себе си и знаят, че никой нормален мъж няма да се ожени за к-рва, даже и този, с когото се е ч-кала зад гърба на мъжа си и на децата си.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cfd8c14dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №3 Ти си нищо повече от един скъсан от циг@нин капут. Жалко е че такива прикрити и безчувственни отрепки като теб съществуват и дишат един и същ въздух с всички останали. Колкото и да се криеш, рано или късно, мъжът ти ще те хване, ще те изрита и ще вземе децата да живеят с него. Един наш съсед направи същото и замина заедно с двете деца в чужбина и вече 6 - 7 гдини тя не знае къде са и не си е виждала децата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d9d67197ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

13.   По принцип не псувам, ама да ви е*а в бо**уците. Как като имате семейство, ще се еб**е с други ве ей?! За какво тогава сте създали семейство? Да ви го натаковам в таковата, нещастници.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8fea0187cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Мъчно ми стана за Номер 3. Това е наръчник "Как да мразя себе си и да си доказвам редовно, че не заслужавам щастие". Защо тази енергия не е насочена към съзидание, към някакво образование, квалификация, изобщо нещо, което да ви позволи финансова независимост, защо трябва да живеете с мъж, който не обичате и да се срещате с друг, който не трябва да обичате? Кога ви е хубаво на душата?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f15d3d15cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Номера 12 и 13 много повърхностно разсъждавате. Че чак и споделяте. Предпочитам да съм заобиколен с такива мацки като № 3, но за съжаление простотията взема превес.
М 48

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 05345fa9bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

16.   Номер 3, прекрасен коментар. Десет от десет.
Авторке, само искам да ти кажа, че в понятието "извънбрачна връзка" няма момент, в който любовникът да е "всичко за вас".
Той е любовник. Източник на емоции и отношение, което или отдавна не сме получавали от "законните", или не сме получавали въобще. От там вземаме всичко онова, което ни кара да се чувстваме истински и живи.
Връзката с друг мъж дава онова, което някога е давала и връзката с любимия ни мъж, преди да влезе в битовизмите и, ние, съпругите, да се превърнем в мебел.
Та, номер 3, най-добре го е казала - идеалният вариант е, незаконният също да е женен. Така всеки има коз срещу другия и със сигурност не го ползва.
В такава връзка определено трябва да има правила - картите на масата. Аз мога да ти дам това и това, еди-кога си и еди-къде си. Точка.
И какво носи? Наслада, адреналин, положителен заряд. Всички тия неща, пренесени вкъщи, правят така, че дори прането, готвенето и всички битовизми да не са чак толкова много досадни. Правят и секса вкъщи много по-добър.
Не бива да се допуска грешката да се сравнява единия с другия, без значение в какво. Ябълка с круша сравнява ли се?
Без съпоставки. Единия дава едно, другия друго.
Аз вече не съм с незаконния по ред причини. Не искам и да имам друг. Това, което този човек ми даваше, никой друг не може да ми го даде. Останаха ми едни прекрасни спомени.
И благодарение на тази връзка се научих да ценя, уважавам и обичам мъжа си още повече отпреди. И да му давам всичко онова, което заслужава, макар да не получавам същото.
И ако някога се случи така, че с другия пътищата ни се пресекат отново, няма и да се поколебая за миг, дали отново да бъда негова.
Защото ще бъда.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d6cb67ebcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Както в повечето теми и тук ганьовска работа-от 13 изказвания само три са по темата. И то при изрично изискване от автора кои да се изказват. Темата не е за мения за изневеряващите-добри или лоши са те. Така или иначе изневярата е част от живота и темата е нормална за сайта. Нали сме тук за да споделим, получим съвет, отговор на въпрос и т.н.!? Като не е за тебе темата, чети, мисли и мълчи! Има достатъчно теми, в които можеш спокойно да изкажеш мнението си за изневярата!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 43ecce819c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Номер 3, не мога и аз да те подмина!

И в реалния живот да те видя пак ще те мина...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 58ec0de1c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

19.   17, а кое не е гановска работа? Да ръкопляскаме на неверните? Има неща толкова гнусни, че нормален човек не може да остане безучастен, колкото и да не е по темата? Освен това никой няма право да изисква кой и какво да говори. А и в темата пише моралистите да пропуснат темата, а не моралните. Това са две коренно различни понятия. Само в България е лошо да си морален и те обявяват за моралист.

Все едно да напиша тема "Убих човек, но моля моралистите да не пишат" и да очаквам да има само коментари "браво", щом съм помолил "моралистите" да не пишат.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 58ec0de1c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   15, ти бъзикаш ли се? Щом толкова искаш да си заобиколен от такива жени, пожелавам ти го от все сърце. Само че има една приказка "внимавай какво си пожелавам, защото може да се сбъдне".

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4d4b8ecdce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   До 10

Зорът е, когато в семейството беше секс и приятни моменти, а в един момент нямаше НИКАКВИ приятни моменти и последния секс си беше чисто изнасилване.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 068cb3018c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Интересно, защо изневеряващите, начело с авторката, толкова не могат да приемат мнения, различни от тяхното? Нали сте осбодени, готини, ощастливени, задоволени от двама (най-малко)мъже, от един материално, от друг сексуално? Нали сте горди със себе си, не ви пука, цели наръчници по изневери и лъжи написахте, а пък не можете да преглътнете презрението и се обиждате, като ви нарекат курви? Защо сте гузни и все въртите изтърканата плоча за вината на мъжете ви, които иначе са мнооого добри и много обичате, та затова с години ги лъжете? И вярвате ли си сами? Чудно ми е как целувате децата си като се приберете от поредния сеанс с устата, с която час преди това сте лапали к-ра на тъпкача си?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 068cb3018c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   16 - а защо не приложиш същото правило и със съпруга си? Сложи и у вас картите на масата и му кажи как си запълваш емоционалните и сексуални дефицити. Нима той не заслужава да знае с кого живее и да си потърси другаде отдушник от сивото брачно ежедневие? И кой те е набутал в битовизмите и те държи насила при печката и пералнята? Ами разпери крила и излети при насладите и тръпките, кой ти пречи? Лицемерка си ти и това е най-мекото определение за теб и подгласничките ти.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a8542d58ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   Номера 3 съм
Олееее, не е истина какво предизвиках с коментара ми.
До 4 благодаря че си чела внимателно и ти е станало ясно, че извънбрачната ми връзка вече приключи. Всичко стана преди повече от две години. Съжалявам за преживяното от теб. За това и писах Авторката зададе въпроси и аз исках просто да помогна. По всичко личи, че тя тепърва навлиза в тази зона, не е зле да знае някой неща.
До 5 поне фигурирам някъде, дори и сред боклуците да е все пак съм топ. За разлика от безброй скучни и сиви душици, дето се сливат с тълпата.
До 7 прав си като не върви брака трябва да се приключи. Веднага след случката поисках развод,и се разведох.
До 8 дано да срещнеш такава умница, пожелавам ти го!
До 9 какво има да разбираш,в това положение съм точно от много чувства и много любов към вече бившия ми мъж. Давах прекалено много а в замяна не получавах нищо. Как очакваш, човек който е тъпкан и оплюван да изпитва чувства? Наречи ме долна и празна, ако искаш, но това е положението, нямам душа, нямам сърце, как мислиш, че ще мога отново да обичам? По - добре да съм такава студена и безчувствена от колкото глупава и влюбена.
До 10 най - накрая един безпристрастен и адекватен коментар. Казал си всичко с точните имена без обиди.
Който си играе с огъня рано или късно изгаря.
До 11 наречи ми долна и лъжлива мишка, но не бъди толкова сигурен, че няма кой да ме вземе. Точно любовника ми ме искаше, предложи ми брак с пръстен и всичко. Аз не се съгласих, знам че щом е изневерявал на жена си рано или късно ще изневери и на мен. Аз го направих веднъж с него, а той не е спирал от както се е оженил и в момента изневерява на жена си. Аз поне имах смелост и се разведох.
До 12 не мога да повярвам, че редакторите са публикували коментара ти, как може да обиждаш на етнос? За щастие осъзнах, че съм в грешка на време. В такъв случай, съветът ти го препращам към всички изневеряващи към днешна дата.
До 13 ами нещастници сме, кво да се прави! Нали трябва да ни има нас да се осъзнавате вие, колко сте щастливи.
До 14 точно за това прекратих отношенията и с двамата, защото ценя себе си. Реших да си дам време, и сега много ми е хубаво на душата. Вложих енергията си, където ти съветваш и съм финансово независима. Гледам си децата сама и не ми се налага да се унижавам.
До 15 те всички искат такива мацки като мен, просто ги е срам да си признаят. И да простотията взема превес темата.
До 16 много добре си допълнила моя коментар. Всички, който ме нападат, ми се струват по без чувствени от мен. Забравили са, какво е адреналин и емоция. Радвам се, че и ти си съумяла да спреш на време, да вземеш най хубавото и да спреш.
До 17 точно това исках да направя да споделя опита си. Не пиша по теми, който не съм преживяла, няма смисъл ако не можеш да влезеш в обувките на другия не съди.
До 18 ще ме минеш, ако ти пусна, а аз имам много изисквания и условия.
До 19 никой не ви кара да ни ръкопляскате. Като сме гнусни, какво търсите все в тоя раздел, нали не чакате само истории с цветя и рози. Тук не е мястото да показвате морала си, всеки път едно и също, много сме праведни и морални ама ни е хоби да четем пикантни истории в spodeli. net.
И накрая да отметна само, неразкритата и качественна изневеря не е за глупави хора, интелигентност се иска.

Поздрави!!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f15d3d15cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Номер 19, а на теб (и другите като теб) кой ви е дал право да съдите? Господ и съдията могат да съдят, ти на кой се правиш? По големи католици от папата се навъдихте. Мамини синчета, няма как да се замислите (и да усмислите), че жените търсят другаде утеха заради вас, глезльолвци. Щото се правите на мъже, а после цялото бреме пада на жената. Дървени философи, морални и моралисти , локуми, ей такива примати пребиват с камъни жените в третия свят, щото нали....не била девствена или невярна. Вие сте гнусни - жалки човечета, а не харата покрай вас!
М 48

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4cc52150a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   15. "Предпочитам да съм заобиколен с такива мацки като № 3, но за съжаление простотията взема превес.
М 48"

Мъ на 48, не си хич по темата. Да вземе ние "гадните моралисти" да си намериш такава "мацка" като номер 3. Или да стане, в случай че имаш. Докато ти се "разпорваш" от работа, тя също, ама от друго. Ама само, ако има причина. Да те "светна" такива винаги имат причини или умело си създават!

Авторе, да те успокоя ще намериш лесно такива, виж ако търсиш свестни трудно към невъзможно.

Пак авторе, това без чувства при жените става май само при професионалиски. Моята и в секса се стараеше към мен и как да я заподозря? Ама се издаде, като е влюбена в тъпкача.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2add53d7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Бях семейна дълги години. С много проблемен брак. С несъвместимост по всяка точка. Бунтувах се срещу изневярата. Бунтувах се и срещу това да се откажа от борбата за това семейство. Какво правеше и не правеше бившия ми не е тема на тоя разказ. И както се бунтувах като една моралистка така живота ме срещна с Човек. С МЪЖ. Когато бях за пръв път интимна с любовника си бях в шок. Нищо не чуствах. Обичах го но тялото ми не реагира. Тои пътува често и замина. Като ми мина шока почнах истински да копнея за него. Лягах си с мъжа ми и не, не мислех за любовника докъто бях с него. Но ми стана толкова ужасно горчиво. За себе си. За бившия -които бога ми заслужаваше да направя оргия пред очите му. Разведох се. Аз изневерих и избрах повече да не го правя. Не мога да се справя с това усещане. За това се разведох. И така е най-безболезнено и за трима ни. Не желая да бъда курва нито в очите на бащата на децата си нито на мъжа които обичам и които е сбъднатата ми мечта. Още по малко в очите на децата ми. Защото когато моето сърце се обърна към друг мъж, собствения толкова ми опротивя, че въпрос на време беше да ме разконспирират. А аз не обичам да лъжа за такива неща.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f0dc006498
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   НОМЕР 16 ти го изрита два пъти, Трети път няма да има спокойно!!!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 53a10d8d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Тия дето казват, че изневерята /любовника в случая/ им подобрила брака, просто са ми фаворити. Човек какво ли не измисля, за де с оневини пред лай-няните си постъпки. Стархливи мишки сте, както е казал някой по-горе. Мишкувате цял живот, а после се чудите откъде ви е дошло. Такива като мен не са моралисти, а просто нормални хора с чувство за чест и достойнство. За разлика от вас. Дано ви хванат по-скоро. Каква ли песен тогава ще запеете?!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 341be22cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Щом си избрал да си с даден човек, ти си с него. Като не го искаш вече, разделяте си и толкова. Защо мишкувате, защо е нужно ? Нито вторият човек ще е нещо по-специално, нито нищо.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e530225e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   До 16. Въпреки философските ти размишления за извънбрачната ти връзка се вижда отдалеко, че си нещастна в брака си, а бившия си любовник го обичаш. И защо е този мазохизъм?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 58ec0de1c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   25, кой ни е дал право да съдим? А на вас кой ви е дал право да мамите? Първо това трябва да се запиташ. Защото съденето е следствие от маменето, а не обратното. Ако не мамите, никой няма да ви съди. По тази логика и убийсците не трябва да ги съдим и лишаваме от свобода. Точно пък ти не ми говори за Господ, че е страшно лицемерно точно изневеряващ да говори за Господ.

24, "Веднага след случката поисках развод,и се разведох"

Там ти е проблема, развеждаш се ПРЕДИ, а не след случката и после правиш каквото ти душа сака и никой няма да те съди. Всичко друго си е долна измама и това, че не са те оценявали, не е извинение. За развалянето на отношенията обикновено и двамата носят отговорност, както и двамата трябва ад ги оправят. Ако си опитала, но отсреща е нямало желание, първо се развеждаш и тогава си търсиш нов, а не първо да мамиш и тогава да се развеждаш. С измама нищо не решаваш, а смо доказваш, че е имало защо да не те ценят.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 068cb3018c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   номер 25 Че вие не съдите ли? Как осъдихте мъжете си, че са заслужили да живеят с предателки и лъжкини? Като не сте били доволни от тях и сте били нещастни защо не ги оставихте и да си търсите други? И даже много от вас като ви хванат ревете и им се молите да не ви зарежат? Никой не обича да го лъжат и още повече човекът, с когото живее. Ако не вие, а на вас изневеряваха щяхте ли да се радвате и да одобрявате изневярата? Щяхте да осъждате и да плюете повече от всички.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f15d3d15cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

35.   Затова по горе писах, гледате каквото се вижда от айсберга. За да се случва нещо, то си има причина. За да ми изневерява жена ми, то затова вина ще имам и аз. И ще замисля с какво аз съм я подтикнал. От 20 години сме семейни, не съм й изневерявал все още. Предпологам и тя. И да е, няма да извадя пистолет. На младини съм бил с много семейни жени и зная , че в 80-90% от женските изневери, вина има основно съпругът.
М 38

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 81b9eecc02
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Номер 23, номер 16 съм.
Отговарям ти с едно изречение, смятам го за напълно достатъчно.
Ясно съм заявила пред съпруга си, че има пълната свобода да прави това, което иска и където иска. Без значение за какво става дума. Същото важи и от мен към него.
Единствено нямаме право да неглижираме и да се държим безотговорно към семейството, което сме създали. И най-вече към детето си.
И ако той залитне, аз нямам никакво право да му се сърдя. НИКАКВО.
Разбирай го, както искаш. И без друго, не си ми фактор.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 068cb3018c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Н 35 - А този съпруг не си ли го е избрала жената? Като се е омъжвала къде е бляла? Но дори да приемем, че е сгрешила тогава, защо не иска да си реши въпроса като цивилизован човек и да се разведе, а трябва да лъже и маже като боклук и да се крие като мишка? На този прост въпрос нито една от любовчийките тук не даде отговор.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e530225e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   До 16/36. Еми така кажи де, вие живеете в отворен брак, при изневяра няма. Чукате се по между сш и се чукате с други без да си задиряте. Браво! Защо пишеш тогаво, че си изневерила, само объркаш читателите?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a43abd192c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

39.   Като чета коментарите тук само едно мога да кажа-да им имах устата-в случая писането на такива като №3/24, 25 и 28. Най-грозните и отвратителни постъпки те умеят да ги обличат в красиви оправдания. Клетите мъченици!!! Ще ви посъветвам винаги да оценявате един мъж по отношението му към собствената му жена-към чуждата и дивака е внимателен. Ако тези ваши пишман любовници се отнасяха със собствените си жени както с вас, техните курви, убедена съм, че щяха да получат толкова любов и всеотдайност, че и през ум нямаше да им мине да ви потърсят. Лично познавам мъж, който пребиваше без нищо жена си, а се чудеше как да угоди на любовницата си. Дано един ден на мястото на пребита съпруга не се окажат вашите дъщери, че случайно не е казано-Бог забавял, не забравял. Палачинката се обръща. Няма оправдание за изневярата. В каквито и красиви думи да го обличате уродливото и лице няма да стане по-красиво. Ще споделя, че и аз съм приемана за даденост от мъжа си, че и аз много пъти съм плакала нощем докато той скита, че ми изневери по отвратителен начин. Но въпреки всичко и през ум не ми е минавало да си връщам. Просто защото смятам, че ако една жена е малко от малко нормална, има грам достойнство няма да се уклечи и да си развява задника пред чужди мъже. Повярвайте ми, дори и за тях сте измет и те ви оценяват както заслужавате.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c7899937e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   От изневяра до изневяра има разлика. Това зависи от онези попаднали във въпросния триъгълник. Всички онези които я заклеймяват всъщност са крайни егоисти, страхуващи се повече за себе си отколкото да ценят желанията и свободата на човека до тях...
Как бихте реагирали ако съпругата ви каже "Има мъж който харесвам и ме привлича и бих искала да прекарам една нощ с него"?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f15d3d15cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Номер 37, не си прав. Първо какво си е избрала жената е едно, а в какво се е превърнало мъжлето, е друго. Семейният живот си е дълбока река с много водовъртежи. Много компромиси трябват. В днешно време младите не сте подготвени за семеен живот и за възпитанието на малките. Има някакъв проблем - давай да се развеждаме. Дали е най-правилно и защо, а кой ще страда?
Да си мъж, това означава преди всичко отговорност!
Не е коректно да обяинявате и обиждате жените без да сте запознати с техните проблеми!
И не на последно място, защо не осъждате и обиждате мъжете, които изневеряват?
Коментарите 15, 25 и 35 са мои.
М 48

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d6cb67ebcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   От 17 до 19
Да ръкопляскаш на неверните в тази тема също е ганьовска работа. Има точно определена тема и е редно да се говори по нея. Все едно да си на масата и да се изходиш-има си място за ходене по нужда, на масата не се прави това-като отидеш в тоалетната, прави го там колкото искаш и както искаш. И на друго място грешиш-автора има право да определя кой да говори, точно защото е АВТОР. Това не отменя правото ти да говориш против или за изневярата-просто не му е тук мястото. Най-вероятно си морална/не те познавам/, но виж точка 4 от правилата-тя поне е ясно написана.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f15d3d15cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   Номер 39, пропускаш невидимата част на айсберга. Когато разбереш разликата между жертвата и господарката, може и да си подредиш пъзела.
Изневярата си има причина, проумейте го!
Стига сте се пенили/спамили!
М 48

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 068cb3018c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   № 40 - верният отговор трябва да е „ Готово жено, няма проблем. Има две мацки, много повече ми харесват от тебе и утре ще прекарам нощта с тях“. Предполага се, че съпругата не е краен егоист и ще оцени желанията и свободата му, нали?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 068cb3018c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   № 17/42 - Ти също си се изтропала на масата, защото нямаш и ред написан в отговор на въпроса на авторката, какво правиш като имаш любовник и мъжът ти те тормози? И „Колко често спите със мъжа с когото живеете официално и спите ли изобщо с него. Как протичат дните ви?“.
Хайде да видим какво ще кажеш конкретно по темата.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 396d41caa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   За всички, които казват, че за изневярата си има причина, искам да обясня, че щом се стига до търсене на нов партньор, значи е време да се сложи точка с досегашния такъв. ОК, причина има, лоши взаимоотношения, неразбирателство, липса на интимност. Слагате края, без лъжи и подлярски номера, разделяте се, и тогава си търсите нещо ново. В повечето случаи, защо не става така??? Защо се въртят връзки с години зад гърба на нищо неподозиращата половинка? Никакви оправдания от рода на деца, общ дом, и т. н не са нормални. Разберете, че е до човека и неговите разбирания всичко. Един почтен човек не постъпва така и после да се оправдава.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0da72f5bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   46, защото изисква характер. Защото е свързано с последствия. Защото понякога липсва едно нещо, заради което трябва да се откажеш от всичко останало. Но пък без това нещо не става също.

Това не са оправдания. И не го казвам от позиция на изневеряващ, защото никога не съм изневерявала. Но го казвам от позицията на човек, който е бил свидетел на доста изневери. И в крайна сметка, ако трябваше да сложа общ знаменател бих казала, че той е в семейства, където приоритетите се разминават с нуждите. Останалите са хора, за които изневярата е въпрос на възможност, но това са много по-често мъже.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3f11db4e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Номер 3 съм
Не съм искала да убеждавам и заблуждавам никой, че изневярата е нещо много хубаво, правилно и редно. Никъде не съм казала, че не е грешка. Никого не съм подтикнала да го направи.
Нарекохте ме "циганин, отрепка, мишка" и т. н., но аз не съм първата и няма да съм последната изневерила. Колкото и да оплювате и хулите, трябва да приемете, че това е част от живота и никой не е застрахован. Визирам коментара на номер 37,който очевидно е много сигурен, че той никога и в нищо няма да направи грешен избор. Искам да питам по какви критерии определя вариантите, кога една жена си е отворила очите и кога е бляла като овца в избора си на съпруг? Хората се променят, начина на мислене им се променя. Ако аз бях попаднала на този сайт и тази тема преди пет години със сигурност щях да съм от другата страна, на плюещите.
Исках да съм поне малко полезна на начинаещите в изневярата, омръзнало ми е да чета и виждам около мен истории от сапунени сериали. Както някой вече спомена от изневяра до изневяра има разлика. Има хора и жени и мъже, дето изневеряват от скука и за разнообразие, такива дето си свалят гащите след една цигара време и две изречения на кръст. А има и такива, който са толкова разочаровани и изморени да се борят за браковете си, че вече не вярват в нищо. Какво ще кажете за хилядите примери, за нещастни съпрузи живеещи като съквартиранти, жени отказващи елементарни ласки и отношение на мъжете си? Много морал, много нещо нали!
До 39 това, че мъжът ти ти е изневерил не ти дава право да влизаш в ролята на бог, да даваш провосъдие, че и децата ни да замесваш. Ще наричаш "курва" тази дето си е легнала с мъжа ти,не хора, който нито познаваш, нито ти искат мнението. Сама го каза "нямаш уста" дали другата не е била по-красноречива?
Не бъдете толкова сигурни, какво ще ви поднесе живота!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3c800140d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Здравейте, Автора съм. Добра дискусия се заформи, но все пак далече от темата. Мъж на 39 съм и умишлено написах така темата за да чуя различните мнения, но уви. Все пак не дискутираме за или против изневярата, пошло, лошо, лъжа, в един момент се е стигнало до там за да го сторим, без значение някой сърби ли го или му е писнало от много други неща или дали е оправдана постъпката. Нека се упрекваме в други теми които касаят конкретно изневярата, че гледам даже и с убийство я стравниха някои. Затова нека, който няма общо с първоначалния смисъл да пропусне коментарите, да прочете и да подмине. Благодаря предварително.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a43abd192c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

50.   43-обърнал си се към мен и затова много внимателно ти прочетох коментара. Толкова йезуитски се изказваш, че нищо не разбрах. Та каква е разликата между господарката и жертвата-това ми навява асоциации за порно филм-нали строгите господарки са там. А аз, глупачката мислех, че говорим за човешки взаимоотношения. И вземи ми обясни за невидимата част на айсберга, че най накрая да си подредя пъзела. "Изневярата си има причина, проумейте го"-че ако аз или някой друг реши да кръшне не една-сто и една причини ще изтъкне. Предполагам си мъж и ще се обърна към теб като към мъж-никой истински мъж не търси видимата и невидима част на айсберга-демек на корена ряпата, ами постъпва като мъж-ще къса ли, ще хвърля ли-сам си решава. Така че и ти по-малко се пени.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: eb28d91c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Към 39
"ще споделя, че и аз съм приемана за даденост от мъжа си, че и аз много пъти съм плакала нощем докато той скита, че ми изневери по отвратителен начин. Но въпреки всичко и през ум не ми е минавало да си връщам. Просто защото смятам, че ако една жена е малко от малко нормална, има грам достойнство няма да се уклечи и да си развява задника пред чужди мъже. "

Номер 39, аз пък не виждам, къде е женското достойнство в това, което описваш. Жена, която обича и уважава себе си няма да търпи това, което търпиш ти и да се примирява. Няма да остави да я подритват и да си мълчи и да стиска зъби за пред хората, защото така е възпитана. Не, това не е достойнство. Това е мазохизъм. Човек позволява да се държат другите с него така, когато сам не цени достатъчно себе си. И не, тук не иде реч "да си връщаш" - подобна мотивация би била глупава и детинска. Не разбирам честно казано от каква позиция осъждаш непознати хора и каква точно утеха ти дава в твоето положение това, че не си си развявала задника пред чужди мъже. Нима този до теб го оценява? Или пък смяташ, че някой ще ти каже браво? Приятно ли ти е да си мъченица в очите на хората? Не - животът ти си минава, той те подритва и унижава, ти си нещастна, но се убеждаваш, че постъпваш правилно и си траеш. Осъзнай се, жено - защо стоиш в тази връзка? Твоето според мен е по-лошо и от това на изневеряващите. И не - не ти го причинява мъжът ти, нито курвите - ти си тази, която позволява да я третират така и се натиска да стои в тази позиция. Това, което правиш е престъпление спрямо теб самата.

 
  ...

1-50 от 57
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker