РЕВНОСТ -Как да постъпя с жена ми!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

РЕВНОСТ -Как да постъпя с жена ми!?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1710 пъти
Здравейте имам следния проблем и вече не знам какво да направя и как да подходя. Срещнах я преди 3 години, в началото всичко беше страхотно с изключение на едно - РЕВНОСТ от всичко!!!
Т. к. аз не и давам абсолютно никакви поводи се стигаше до там да ме ревнува от миналото ми ( предишни връзки), от това че съм спрял на пешеходна пътека с автомобила за да пресече жена, за това че според нея непрекъснато съм заглеждал други жени, дори и да гледам в земята!!! Реших, че има проблем от миналото и за това има страх от това, опитвах се да и обяснявам, че няма смисъл от това, че да ревнува за минали неща е безмислено. Другият проблем е че според нея всяко нещо което на нея не и се струва логично е лъжа - и каквото и да кажа и да направя, дори да го застъпя с доказателства отново е лъжа. Пробвах различни похвати и подходи към нея за да разбере, че трябва да се отпусне и да се чувства комфортно.... не след дълго и предложих брак и се уженихме, мислвх си, че с времето тя ще улегне и ще започнем да живеем нормално и щастливо... да ама не! ... Ревността и доверието към мен продължават да са в свръх дози, мени си настроението за секунди, изрича тежки думи, убиди та чак заплахи за раздяла... обичаме се... през останалото време когато не е в такава фаза, всичко е наред и много приятно, но реши ли, че ще се заяде с мен дори без да очаквам, връхлита като буря в летен ден и от там всичко отива подяволите.. Много я обичам искам да градим бъдещето си заедно, но тя с тези свой постъпки руши това което градиме... Най-лесно е да кажа Край.... до тук бяхме и да избягам от проблема... да... но аз не искам да бягам а да го реша! Искам тя да се чувства добре и да заживеем най-накрая щастливо без излишни кавги и недоверие! Искам да поясня нещо много важно! НЕ СЪМ Я ЛЪГАЛ, НЕ ИЗЛИЗАМ С ДРУГИ ЖЕНИ, НЕ ДАВАМ ПОВОДИ ЗА РЕВНОСТ, ОБИЧАМ Я И ВИНАГИ СЕ ВТАРАЯ ТЯ ДА Е ДОБРЕ! Просто искам съвет, защото почвам психически да не издържам а искам да спася връзката и брака си!
Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 3e232a072f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятелката ти да посрщава психотерапрвт или заедно да го посетите. Не виждам друг изход. Ревността е нелечима ма. Успех

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1c7b490bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Уженили сте се,това е вЕжно хаха

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: cc9ab66ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Оженихме, Обиди! Неграмотни ли сте или какво?!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7218c10ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм така с годеникът ми. В положението на жена ти съм... не е приятно и със сигурност не й е лесно и тя не го иска, но то надделява просто. Аз от толкова ужасни мисли стигам до плач, а не го искам. Прояви разбиране и търпение....


Разликата е, че той ме лъжеше доста и го хващах явно. Както и всичко женско де мърда иска да е*е... за него всички са е*бати путките, а аз съм гърчотината.... затова избухвам и стават скандали. Съвсем не ми е лесно, повярвай. На жена ти сигурно й се е случило същото и затова е така.

Прави й комплименти, подари й цвете, обърни внимание на новите й гащички или нещо ново и й кажи че ти харесва как й стои и т.н.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f79dbd612a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Както го описваш, нещата са доста сериозни с тези изблици. Най притеснителното за мене е че тя явно обича да игнорира фактите. От опит ти казвам, че това е повратна точка която би следвало да ти светне голема червена лампа в главата, че повече нищо не можеш да градиш с такава жена. Защото никога няма да имаш диалог с нея. Тя е от този тип човек който твърдо и окончателно си изгражда мнението по даден въпрос и започва да натяква до безкрай докато не се съгласиш с нея, игнорирайки всички доводи без значение колко са логични и непоклатими те.

Иначе казано, все едно да си говориш със стената.

Хубавичко си помисли какво бъдеще те чака.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a39a1589bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   За съжаление ситуацията, която описваш е хронично състояние и няма да се справите сами с проблема. Съпругата ти има сериозен проблем и той не е само с ревността, но с личната си самооценката и нервите. От разказа ти личи, че отдавна е загубила границите. Ще изпада в ремисии, но винаги ще повтаря епизодите, които ще растат и ескалират с времето. Колкото и да се стараеш няма да има промяна, защото проблемът не е в теб или в отношението ти към нея, а в нея самата или по точно тя има проблем със себе си и най-вече със самооценката си. Състоянието и е за специалист психотерапевт и ще отнеме много време, работа и самодисциплина. Почти убедена съм, че тя ще възрази и няма да иска да отиде. Подкрепи я и поговори с нея откровено, че искаш да работиш за връзката ви, за бъдещето ви и най-вече да се погрижиш за нея, за да е щастлива. Пожелавам ти успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: ed28a0a244
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пращай я на психиатър веднага или се спасявай самият себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 49e001851b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Проблемът е в края на историята ти.Написал си си го сам-с главни букви.
А жена ти може да има някаква форма на лека шизофрения.Аз имам един съсед с подобно поведение към жена си.По нищо не му личи,но сам е споделял.Поддържа се с хапчета.
По-добре сега да разбереш проблема,че ако се появи едно бебе истериите ще станат постоянни.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3786f257e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ти сигурен ли си, че сте се Уженили ? Тази част от историята ми звучи измислено допълнение

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 67416ddd00
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   #9 На мен цялата история ми се струва измислена, даже и грешките тролът ги прави нарочно, не е ли странно, че знае например къде се пише двойно Т (ревността), а греши по-прости неща? И в другите си теми прави така, допуска по 1-2 грешки „за автентичност“.
Но ревността не се лекува. Както и загубено веднъж доверие не се връща. Психотерапиите в това отношение са загубено време и пари.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0c975463bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Жена ти може да има психическо заболяване с такава рязка смяна на настроенията и липсата на правилна оценка на фактите. Може да опитате лечение или психотерапия.
Не съм оптимист обаче за брака ви. Щом за 3 години не сте успяли да решите проблема, не виждам как ще стане занапред. Какво очакваш, жена ти изведнъж да стане нормална, любяща и разбираща? А ако имате дете? Как виждаш то да живее сред непрекъснати скандали? Какво се опитваш да спасиш? Има ли изобщо нормален живот при вас?

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9a99b04d8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Потресаваща неграмотност...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 29f82d4474
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз съм автора! Много се извинявам за правописните грешки!! Писах от телефона в изблик на емоции от поредния безмислен скандал. Историята не е измислица и съм в много затруднено положение с това как да постъпя. Благодаря Ви за отговорите.
Днес отново влиза в поредния филм, отново намръщена, недоволна.... направо имам чувството че се чуди как да се заяде за нещо от миналото ми. Психически вече не издържам а имаме планове за Бебе и нов дом. Обичам я, но с това си държание не знам как ще го караме за напред, ако не реша този проблем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker