Неизживяната ми стара любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неизживяната ми стара любов
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 918 пъти
Здравейте хора, изпаднала съм в много лоша ситуация и наистина се нядявам да чуя съвети от странични лица. На 19г съм и съм имала едногодишна връзка с момче, което наистина обичах, срещнах го когато бях на 18г. Като за първа любов, той ми беше много голяма тръпка, от онези бурни любови с викове, крясъци, сълзи и тн. Когато завърших училище реших да замина в чужбина и да продължа образованието си, той през цялото време знаеше това и имахме планове и той да дойде при мен след като завърши тъй като е 1г по-малък от мен. Когато заминах се оказа доста по-трудно отколкото очаквах, тъй като той беше доста ревнив, не можех да излизам с българи приятели, с който се бях запознала, ревнуваше от всичко, карахме се за най-малкото нещо, след което ме заряза за 2 седмици, и през това време нарочно взимаше наркотици и ми казваше че аз съм виновна защото не го търся след като ме е зарязал, опитваше се да ме манипулира от сорта на ако не направиш това и това ще взема пак наркотици, беше много кофти за мен, тъй като стресът от всичко ми дойде в повече. Събрахме се и точно след една седмица, заради тъп скандал пак ме заряза,това е обичайно за нас, не се случва за първи път, блокира ме на всяко възможно място, едвам се свързах с него, но каза че не ме обича и че не иска да ме вижда повече, говореше ми с много лошо думи. Имах чувството че ме приемаше за даденост, защото винаги го търсех и очакваше същото, но този път си казах НЕ.
2 месеца не ме беше потърсил, наистина си мислих че всичко е стършило, защото никога не сме издържали повече от 3 дни без да се чуем. В Германия (където уча) срещнах едно момче, което даваше всичко за мен, за да ме спечели, аз го харесвах на външност, но не му давах шанс. Един ден си казах “Защо пък не?”, на 19г съм и аз ще чакам някой който не ме заслужава да се върне пак. И в последствие тръгнах с новото момче, сега съм с него и никога не съм си мислила, че някой би ме обичал така, толкова му личи, толкова е мил, просто можа да кажа че е МЪЖ на място. Наскоро бившият ми ме потърси и ми каза че ме обича, че не е поглеждал друга и иска да сме заедно, а аз трябваше да му кажа, че си имам нов. Този момент беше ужасен направо ме прерязваше сърцето. Той се разрева, аз също, после ме нарече предател и да... Проблемът е, че доста често се сещам за него и ми е криво, а нямам никакво бъдеще с този човек, дори не живеем в една държава, и от другата страна не мисля че трябва да наранявам новия човек, който срещнах, защото и с него се чувствам прекрасно. Моля ви за съвети. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: d90f75ab37
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо казваш, че любовта ти е неизживяна? Според мен ти си направила всичко възможно от твоя страна, за да бъдеш заедно с момчето, което обичаш. А той пет пари не е давал за теб. От краткия ти разказ ми става ясно, че той е човек неуравновесен (дрогира си), болестно ревнив, недорасъл, егоист и манипулатор. Той явно не те обича щом се е държал с теб по такъв отвратителен начин. Човек, когато обича, не забранява на своята половинка да излиза с приятели и да общува с хора, не манипулира и не изчезва с месеци наред. Според мен той е просто един егоист, който мисли само за себе си и е неспособен да направи оценка на собственото си поведение. Сама си помисли дали си заслужава да си с такъв човек. Съветвам те да не си губиш времето с него. Хората не се променят и той си е такъв. По-добре дай шанс на другото момче или стой сама, ама да се връщаш при бивш който така грозно се е държал, не е никак разумно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker