Читави момичета, нормални критерии и лъжи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Читави момичета, нормални критерии и лъжи
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1562 пъти
Здравейте, с цел по-добро обяснение, ще използвам приблизителни данни и измислени имена. Всяка прилика с действителни лица е случайна.

Аз съм мъж на 26, със стабилни доходи и собствен апартамент. Апартаментът е на ипотечен кредит, но е по-добре отколкото да съм на наем. Имам сигурна професия с много добри доходи. Мога да позволя над средния за България стандарт на живот. Имам що-годе добър външен вид - отивам дори на фитнес. Отказах алкохола преди няколко години, също така и цигарите, но през последните 3 месеца пропуших и пуших в придължение на 2 месеца. Сега от седмица не пуша. Не съм етнически българин, но не съм от мургавите малцинства или нещо такова - светла кожа, руса коса и сини очи. Приех християнството преди няколко години и животът ми се промени драстично към добро. Не съм от никоя секта, чета Библията и гледам да изпълнявам нещата, които пише в Нея. Никой не може съвършено да последва Христос, но давам всичко от себе си за това. Винаги съм помагал и ще помагам на нуждаещите се. Бог ме е благословил с финанси, а аз защо да не ги използвам за Неговото име? Нося кръст, не празнувам именни дни, не нося мартенички. Не съм типичният ортодоксален християнин. Вярвам, че няма нищо християнско в празнуването на великден или нова година спрямо григорианският календар. Отвращавам се от злото и не лъжа. През годините се отдалечих от хората, с които общувах - дори тези от цървките, които посещавам, защото или лъжат, или вършат твърде много глупости. Имам висока летва за тези работи. Смятам, че толкова информация е достатъчна за характера ми.

Последното момиче (Гери), с което бяхме в близки взаимоотношения и планувахме общо бъдеще се оказа.. лъжкиня. Хронична лъжкиня. Въпреки, че не толерирам лъжата, простих ѝ неведнъж, , а пък тя обвиняваше мен, защото съм се сърдел и се е налагало да лъже.
Лъжите ѝ бяха най-често заради бившия ѝ (Митко). Тя скъса с него няколко месеца, след като започна да комуникира с мен. Може би тогава трябваше да усетя, че е възможно да го е оставила заради мен, но това е друга тема. Започнах с нея и я изтърпях, поради добрите ѝ черти и съвместимостта в характерите ни. Не знаех, че е лъжкиня. Знам, че няма перфектни хора и знам също така, че връзките трябва да са градивни - "дай да направим онова, поправим онова, да бъдем по-добри", опитах се да коригирам особено това с лъжите ѝ, но не се получи. Та, като бяха скъсали, тъй като Митко, който е на 25 г, е с много смотан характер, мъж под чехъл, няма приятели и плешив на всичкото отгоре, на нея ѝ стана жал и ѝ се въртеше идеята, че могат да останат приятели. Не одобрявам такива глупости като приятелство след връзка в никакъв случай, но реших да не бъда краен, нито контролиращ по това отношение. В периода между тяхната раздяла и нашето начало, отидоха заедно на почивка (защото е било запланувано и платено (300-400лв) много отдавна, въпреки че един сериозен човек би се отказал от нещо такова в името на едно стабилно бъдеще) с още едно момиче и тогава започнаха нейните лъжи.

Значи, нека да уточня нещо - тяхната раздяла е била инициализирана от Гери. Той пък искаше да си я върне. Не беше гей, за да отиде на почивка с момиче, за което няма никаква надежди + знаеше, че се вижда с мен.

Та, на тяхната почивка тя твърдеше, че е пазила дистанция и не му е давал "зелена светлина". Въпреки, че са спали в една стая, прегръщали са се на снимки и много други. Тези неща ги разбрах в последствие.
Няколко месеца след като вече бяхме в връзка, забелязах, че тя е пазила тяхна снимка заедно на стената - изхвърли я след като ѝ казах, че не ми е приятно като съм у тях да ги виждам заедно, което е много глупаво. Трябваше да се откажа още тогава. Що за момиче не би била толкова нетактична. После видях едно мече, подарък от Митко, което в последствие тя каза, че е изхвърлила, пък не беше.

Тогава я познавах толкова добре, че можех по гласа ѝ да разбера кога ме лъже и кога не. Като се усъмних за мечето и като бях близо до нейната квартира и като ѝ казах, че ѝ нямам доверие, тя ме обвини, че съм бил параноичен и че нямало за какво да ме лъже. Беше ми казала, че е изхвърлила в един контейнер. Минах да видя дали мечето е там - нямаше. Като ѝ казах това, тя каза, че е изхвърлила и вероятно някой го е взел. В такъв случай ѝ казах, че не би имала нищо против да се кача, за да видя дали наистина е така. Тя си призна лъжата и слезе да го изхвърли пред мен и все такива лъжи. Беше казала, че не говорят, пък всъщност са говорели тайничко зад гърба ми, после каза, че му е казала, че не иска да контактува с него и че си е имала сериозен приятел. Питах я много пъти дали върти нещо, тя винаги казваше, че не върти. После ѝ видях фактурата - обаждала му се. Въпреки, че изтриваше разговорите от телефона и от вайбър, във фактурата си остава всичко. Като я питах за какво са говорели, винаги ми казваше, че за общи неща и работа. Окей, какви работи за 20 минути през 10 часа вечерта? Все тая. Тези лъжи винаги се повтаряха. Пък нали все аз бях виновника, че ме лъгала - ставало ми неприятно от такива неща. На кой нормален себеуважаващ мъж му било приятно? ! Да не съм Митко?

Но важното е, че като написах тези неща, доста ми олекна. Така погледнато отстрани, наистина се вижда, че не си е струвало. Пък аз наистина обикнах и заобичах това момиче. Това ще ми е урок за цял живот. Нулев толеранс за лъжата. Не ме разбирайте погрешно - в днешно време е трудно да намериш свястно момиче. Пък като изключим лъжите, тя ми покриваше критериите - пък те не са високи.

В началото писах доста за себе си с цел да разкажа други подобни случки, но нещо се отказах. Успокоението, което усетих от това да си подредя мислите и да ги изпиша ми е предостатъчно. Споделял съм и с моите близки тези неща, но други си е като ги напиша по този начин. Някак си по-добре се вижда така отстрани. Имал съм подобна 4 годишна връзка, в която пък момичето не беше самостоятелно и родителите ѝ не ме искаха заради вярата и направиха всичко, за да ни разделят и тя им се поддаде. Писна ми вече да се занимавам с несериозни момичета.

Ако знаете къде мога да намеря свястно момиче или ако дадете ваш пример как сте се запознали с читав човек - много бих ви бил благодарен.

Тъй като не знам как работи този сайт, ще си оставя анонимен имейл, в случай че искате да ми пишете нещо - faust_@abv. bg

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: f071b52a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спрях да чета до общата почивка с бившия и спането им в една стая. Твоето е наивност, да не кажа друго. Как вярваш, че хора, които са имали нещо ще си спят в една стая? На две отделни легла? Че и на почивка тръгнали?! Още тогава е трябвало да прекратиш отношения и контакт с тази особа. Не ти е виновна само тя, а главно ти.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6b07766455
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко ми хареса, докато не стигнах "приех християнството"

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 85eaf87d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абе ти си се филмирал, жените са много, винаги идват и си отиват, мен една ме лъжеше така здраво 2-3 месеца право в очите. Спи с мен, после отива при другия и двамати ни прави на идиоти в един и същи ден в продължение на месеци, супер професионслна лъжкиня. Че и после я хванах как спи и с трети за пари.. мани бегай, изхвърлих я като боклук, направи и ти така щом смяташ за нужно, но знай че да се виждаш с бивши е нормално. Очаквай такива филми в бъдеще, че ще ти изглежда това като нищо :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e0484cc90e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лъжата унищожава доверието.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: bd2c3530e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей, за жалост никога не знаеш дали си с точния човек за теб и дали той е читав. Аз 5 години си мислех, че познавам човека до себе си, но не е било така, хванах го в лъжа, която в последствие сам си призна.. Лъжата беше за друго момиче и естествено аз бях виновна, че той си е писал с нея.. аз също се чудя има ли свестни мъже?

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5f8d0f9e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Защо са публикувани данни за личен контакт?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c9996ea6f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И ти си обсебващ, ама и на нея не й е читава работата. Аз не бих изтърпяла нито някой като теб, нито някой като нея (нищо лично).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker