Луда ли съм ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Луда ли съм ?
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1291 пъти
Здравейте, ще се опитам максимално на кратко да напиша историята си. Всичко започна преди 2 години когато започнах да излизам със сегашният ми приятел. Като цяло връзката ни започна странно, защото и той си имаше приятелка и аз си имах приятел, когото не обичах вече и нещата бяха приключили много преди това.... та както и да е... Луда съм по приятелят ми, обожавам го, като цяло такава любов никога не съм изпитвала. И точно това ме кара да си мисля всякакви глупости, които реално нямат почва и го знам, но не мога да го осъзная. Много го ревнувам, за всяко нещо, понякога със злоба започвам да се карам с него от сорта на " защо я погледна тая" или " защо още пазиш тази в приятели след като сме се карали заради нея " или пък " защо още пазиш майката на бившата ти в приятели във фейсбук" все неща, които вероятно не са правилни, но мен ме изкарват извън равновесие... Заложила съм в него целият си живот, толкова го обичам, че не мога да си представя нищо повече с никого никога. Запълва всичко в живота ми, отделно прави винаги така, че да се усмихна, но тая пуста ревност луда ще ме побърка. Отделно имам комплекси много, не зная защо, още от малка. И постоянно имам чувството, че не съм достатъчно добра за него, че ще намери по-хубава, а и знаете днешно време е много трудно да запазиш връзката си и семейството си, а аз съм от хората, които мислят много за напред и тези мисли ми пречат, все мисля на-лошото, което ми пречи да се радвам на връзката си, защото постоянно се карам с него за каквото се сетя и то минали неща.... Имам нужда от много съвети и Ви моля да ми дадете такива - за ревността ми, за това какво да правя, за да не го отблъсна, как да спра да си мисля глупости за бившата му например ( защото са били заедно 3 години и имам чувството, че първата любов не се забравя и ме е страх от това да няма скрити чувства към нея ) и като цяло съвети свързани с любовта, дори и да е нещо от сорта на как да се отдръпна малко, защото съм болна от любов..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: cd42eeedb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си чисто Хахо...

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ae81920ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Споко, и аз бях така. Даже направих фейк профил на бившата му и му писах от него. След втората година минава, поне при мен така стана.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 506105ae3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти сама си отговаряш на въпросите: не се чувстваш достатъчно добра за него. Тоест, липса на самочувствие. Съветвам те да посетиш психолог, един специалист най-добре ще те упъти и ще ти каже кой е източника на твоите неуверености, комплекси и т.н. и ще разработи начин за преодоляване на тези черти от характера ти. Направи го най-вече за себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b518cde788
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моме с ревност мъж не се държи..... вместо да влагаш "всичко" във връзката ти и да залагаш на него все едно си емоционален удавник...наблегни над характера си и поговори с психолог ( но гледай да е добър). Сама си виждаш част от причините или излагаш само тези, които мислиш, че трябва да прочетат хората тук. Но да ревнуваш, че някой има отношения или контакти с хора от миналото си е незряло. Започни да обичаш себе си повече. Ревността и чувството за собственост (емоционална и физическа към партньорът ти) не е любов....това е някакво нездраво его (поне така го виждам аз от мъжка гледна точка). Не че мъжете не гледаме чужди жени...няма как да не гледа, ако не гледа не е мъж....важно е къде се прибира ( а дали ще кривне за едното.... ако е пич на място си има мозък и няма да го направи). Но пак подчертавам с такива дребнавости, може само да отблъснеш човек от себе си. Не казвам сега ( правете тройки и тн.) станете "широко скроена връзка"... просто вземи мерки за самата себе си... Дай на себе си първо (духовно здраве) и после на другия любов

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 51e9722944
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моят съвет към теб е по-скоро да поработиш над ниското си самочувствие и комплекси, понеже от там ти идват всички проблеми. Запиши се на някакъв спорт, гласи се повече, направи си хубав маникюр. И знай, че щом приятеля ти е избрал теб, значи другите не го интересуват! Той иска теб и от тези грозни сцени, които му правиш няма никакъв смисъл, най-много да го отблъснеш!

Ж.25г.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4daf38dd2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм аторката на поста . Благодаря на някои от вас на други ще кажа само , че не е правилно с този груб тон да се пише , хаховците са тези дето го казват . Наистина имам нужда от помощ и съвети не от хейтване , всички можем да съдим , но не е редно. Ще се радвам , ако някой сподели , ако е бил в подобна ситуация как се е справил .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3360b964d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И докато го правите си мислиш как и какво е правил на предишните, ето това те побърква най-вече и няма такава болка която те изяжда и унищожава отвътре. Няма оправия...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker