Как ги намирате тези гаджета? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как ги намирате тези гаджета?
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 2481 пъти
Как ги намирате тези гаджета толкова лесно?
И ги сменяте така бързо...уж много обичате някого, а като се разделите, много скоро си намирате нов/нова и пак уж толкова силно обичате... Как става тази работа? И ако наистина е било голяма любов, след раздялата няма ли да ви трябва време и да страдате...как ей така бързо забравяте и хайде с новия/новата. Не го разбирам това. Аз съм имал две връзки и в двата случая дълго след като приключиха не бях съвсем на себе си...и не мислих изобщо за друга. Просто обичах много и в двата случая и страдах дълго. Чак сега, година и половина след последната връзка, започнах да се замислям за нещо ново...но още не знам...Много им е лесно на някои хора, де да бях като тях.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: edd73e4788
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами някои хора са по-красиви и към тях има по-голям интерес. Затова не се влюбват чак толкова, щото знаят че и с пръст да щракнат ще си намерят. Защото имат много кандидати, които само това чакат. Други са грозни, независимо дали го осъзнават или не. На тях съдбата им е по-трудна. При тях интереса е на 2 години 1 път. Представи си, колко силно ще го стискаш този един път щом идва толкова рядко. Така е живота красивите са щастливи, грозните цял живот теглят. Единственото нещо, което можеш да направиш е да подобриш външният си вид, до колкото е възможно. Това определя всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a2be2b9993
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Животът е фалшив и всичко е ала-бала-портокала.
Лотария, храните, хората, всичко...

Още малко ще кажеш, че искаш и истински приятели да имаш в 21-ви век..!?

Ха-ха карай там нещо да върви, че животът освен безмислен е и кратък!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ed3e8ebf28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Стара любов се разбравя най-лесно като намериш нова :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b703ef89f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да си като Ботев-силно да любиш и силно да мразиш.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f957c3110b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Авторе и аз това се чудя. При някои просто е сериал, никога не остават сами. Въпрос на късмет, според мен. Аз съм от твоя тип и вече съм се примирила. Преди съм опитвала интернет, социална активност, тегаво, трудно...избор уж голям, а на практика единия стар, другия женен, третия иска само секс...и накрая - никой. Затова се отказах.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f3596cb29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Напълно съгласна съм с номер 5! :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: eea066bccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това си е до човек, чувства,сантименти,болка, любов.Всеки го разбира и преживява различно. Имал съм няколко любови, всяка една от жените съм обичал като за последно.Винаги съм бил искрен и съм давал всичко във връзката.Когато е настъпвала раздялата без много драми, малко след това съм започвал да се занимавам с други жени.Просто така съм устроен, не драматизирам.Гледай напред и миналото остави.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 61ba87d314
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   А бе айде стига глупости. Живота е на приливи и отливи. Зависи и в какво състояние на духа си. Имал съм силни моменти с различни момичета. Не мога да се оплача. Но съм имал и моменти, в които съм забравял какво е жена. Кратки, но ги е имало. Всички започнаха да съдят само по външния вид и да определят хората на база вървежност по социалните мрежи. А нещата в реалността не стоят така. Ще си дойде всичко на мястото.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9820c883ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Има всякакви хора и всеки преживява разделите различно. Но зависи и от конкретния случай. Факторите са много, но основните според мен са:
1. Доколко са били силни чувствата във връзката;
2. Изтощителна ли е била тя (визирам драми, караници и т. н. );
3. Доколко е в характера на човека бързо да забравя и да продължава напред.

Ти явно си влагал много във връзките си, това е и причината да ти трябва повече време, за да се "възстановиш".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 488e5033fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1, аз пък съм забелязал, че тези, които лесно ги сменят не са непременно красиви, а просто поведението им е по-лековато. Има много красиви момичета, които ги изживяват тези неща, въпрос на характер е и доколко човека проявява някаква чувствителност. Не ми се струва много адекватно да казваш, че си намерил човека на живота си и само месец след това да си с нов човек, който е новият ти "смисъл в живота".

Също е глупаво да даваш съвети за външния вид на автора при условие, че даже не го познаваш. Общо взето целия ти коментар прозвуча отвратително с това делене на красиви и грозни хора. Всеки човек си има недостатъци, които обаче пасват перфектно на човека, който те обича истински.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 91d32d34de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ами мен ме приемат за красива жена, няколко сериозни връзки съм имала (всички над година) и следователно поне година е трябвало да се отърся след разделите. До тогава съм била сляпа, глуха и няма за други мъже, просто не отчитам. Трябва човек да си дава почивки, това за мен са несериозни хора. Не е казано толкова дълго да ги изживяваш, но не на следващия ден да се впускаш в нова афера. А и трябва да се научаваш да си сам, но за това се иска сила, а слабаците постоянно трябва да са във връзка. Животът не е само любов и секс.

Джен

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 46045d9bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 1 влезе с глупавите си изказвания. И кво, ако си грозен си прецакан цял живот, а ако си красив, всичко ти е окей - аххахахахах. Все едно слушам 17 годишна бате, дето не се знае на кой свят е...

Ми не е вярно, нито ти трябва пари, нито да си красив, че да спиш с яка мацка, нито трябват коли... трябва да имаш подход. Един поддържан човек, който се грижи за израстването си и за външния си вид до колкото е възможно, пак привлича хората около себе си. Може да си грозен, но да се поддържаш, да имаш готин подход и характер и пак да привличаш жените.

Аз съм 180-182 висок, по всеобщите критерии се водя нисък. Лицето ми е средна работа. Телосложението ми е средно - 75кг, въпреки това никога не съм имал проблеми с момичетата. И не, нямам шансове на 2 години веднъж. А си имам шансове през 2-3 месеца. И не мога да се оплача и така е било през целия ми живот, за което съм много благодарен. Почти винаги, когато отида в някоя фирма, компания или сред общи познати приятели на кафе, винаги с някоя мацка ми се е получавало нещо. Може да е флирт, може да е секс, но все има някакви заигравки. Не ме питай как, защото и аз не знам. Да, не спя с плеймейтки, манекенки и някакви супер направени мадами, но момичетата, с които съм бил не са никак лоши.

Важното според мен е когато си с жена никога да не се правиш на това, което не си и да не искаш това, което не можеш да си. Имам колега от работата, който се промени малко, но миналата година имаше много повърхностно мислене за живота и много неправилно поведение, което не кореспондира с него самият като характер и с реалността. И съответно не му вървеше с жените и до сега не му върви кой знае колко. Някои просто го нямат в себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: edd73e4788
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   12, глупости на търкалета. :) Истината е това, което е, а не това, което искаме да бъде. Независимо дали някои хора се обиждат от нея или е тежка за тях. Да нещата, които казвам са трудни за приемане. Но няма и какво повече да задълбавам в тях, за да го доказвам. Всъщност е толкова просто, че наистина няма нужда от задълбаване. Усложнявайте си живота, колкото искате. Може и да не съм използвал точно правилните думи, но много хора ме разбраха предполагам, какво исках да кажа.
И с това не казвам, че грозните хора са по-малко стойностни, а че имат по-трудна съдба, специално в любовен план.
Много често грешката е точно в надценяването ни като атрактивност и красота. Често хората не осъзнават как изглеждат, защото тайничко им се иска да са Брат Пит или Скарлет Йохансон, не им се иска да признаят пред себе си, че са такива, каквито са. И грешката не е само в това, ами в това, че те търсят жени или мъже, като горе споменатите актьори. Точно защото не могат да си поставят правилна оценка на външният вид. Пример: Тежиш 120 кг и идва жена, която тежи 120кг и тази жена те харесва, ти я режеш, защото очаваш жена 60кг. Често срещано явление. Това искам да кажа. Има си принцеси и принцове, има и жаби и жабоци, които трябва да си знаят гьола и да са благодарни. Защото има и сакати жабоци, а има и жабоци, които не виждат, не чуват, имат детска церебрална парализа, шизофрения, има и черни жаби, които нямат вода и храна. Има и жаби, които се раждат в ивицата газа или са китайски роби във фабрика. Природата е такава, каквато е. Така че вместо да ламтим за още и още, по-добре да се радваме на това, което ни е дала и да бъдем благодарни. н1

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: dd43c2af11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Мисля, че в дадените тук мнения се цитират и изтъкват вече познати до болка стереотипи и шаблони за "красиви" хора, "грозни" хора, за алфи, бети, омеги. Предостатъчно примери има за съчетания на противоположности и това не са изключения. Покажете ми която е да е двойка и мога да открия фактори, поради които те не бива да са заедно. Дали ще е обективно, щом тези хора са двойка? ! Трудно е да се даде точна диагноза поради какви качества някой е харесван или поради какви недостатъци не е харесван. Понякога е очевидно, но често не е.

Според мен, партньорът се избира по добавената стойност. Ако човек не може да даде добавена стойност, той изглежда нуждаещ се и това го прави непривлекателен. Тази стойност може да бъде външен вид, доходи, конкрена професия или хоби, характер, социално положение и т. н. Затова преди всичко, човек трябва да се чувства доволен от живота си, да се чувства "на мястото си" или, че получава това, което иска. Което само по себе си не е лесна задача. Разбира се, винаги има субективен фактор.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker