Харесвам момиче !? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам момиче !?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1453 пъти
Здравейте! Момче съм на 15 години. До сега главно съм се занимавал с приятели лудаци ( момчета) учене, фитнес и почивки с нашите. Преди 2 години януари месец замимнахме за ски в Пампорово със братовчедката на майка ми и нейното семейсто. (близки хора сме често го правим) Но този път доведоха 2 приятелски семейства с тях. Демек бяхме 4 семейства общо 10 деца. Викам си еми ок нека бъдат с нас кво толкова. Когато дойдохме до хотела изтръпнах. Видях най-красивото момиче на света. (не говоря да е имало грим или прическа, а просто аз я възприемах като най-хубавата) Има момичета които 1 ден стават, а 2-ри не. Не знам дали това се дължи на грима) А тя е толкова хубава че всякак си я харесвам.
Запознахме се, сприятелихме се говорим си от време на време И ДО ТАМ. Има случаи с които прави неща с други момчета например да отидат някъде. На нея явно й е все тая но мен много ме дразни и ми става тъпо като аз не съм с нея. Тя е с 1 година по-малка от мен. Даже я сънувам и докато бяхме в Пампорово вечерта нямах търпение да спя за да се сабудя отново и да я видя. Вече от доста време се събираме семействата и често се виждаме. Говорим си и само това.
Мислите ли че това цялото нещо е нормално? Аз съм нормално момче, трениращо, нито съм дебел, нито слаб не съм сухар или отворен и може да се кажат 2 приказки с мен. Според мен това със сънуването и чакането на утрешният ден е странно. До сега не съм обръщал толкова внимание на момиче, а са минали много пред очите ми. Започвам да търся вина в себе си - че съм грозен, че нямам добре оформено тяло и такива работи.
Може би просто тя не изпитва интерес към мен и трябва да се откажа. Започнах да я шпионирам в инстаграм. Гледам й story-тата само с момичета се снима, не е някаква курварка само с момчета да стои. Какво да сторя? Да я впечатля? Да си остана така или да се откажа? Моля отговорете и дайте мненията си, защото това красиво същество ме побърква.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: fd6ebc7367
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами харесваш я. Първо влюбване - нормално е. Опитай се да и привлечеш вниманието и виж как реагира. Ако не ти обърне много внимание не си води глупави изводи, че си непривлекателен и дебел, а просто, че тя няма същия интерес. Случва се понякога.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d769a6fe97
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами аз и преди малко го написах в една друга тема, но хайде пак ще го напиша - трябва да си й ИНТЕРЕСЕН. Закачай се с нея, пращай й някакви забавни или интересни клипчета/снимки, пиши си с нея но не чатове от типа на как си и какво правиш, защото ще свършиш във френдзоната. Като цяло бъди й интересен и забавен, понякога загадъчен и отдръпнат, прави топло-студено - това е най-сигурната рецепта при жените. Започвай чата не със "здравей", ами с някакво много готино ски клипче, в Инстаграм има хиляди. Не я питай "какво правиш", а й задай някакъв по-интересен въпрос - коя й е любимата песен например, или обсъдете някой ски курорт извън България, някоя книга. Тънкостта е да умееш да завържеш разговор все едно е било ей така от нищото, все едно не си го планирал и просто така се е случило инцидентно. И до степен, в която не си досаден и не прекаляваш с въпросите. След като е красива и добричка ще имаш много конкуренция и когато водите интересни чатове ще изпъкнеш пред останалите. На живо също трябва да си промениш тактиката - закачай се с нея, не стой като пукел, ми намирай теми за разговор - отново можеш да й показваш някакви неща на телефона, отново можете да обсъждате някоя държава; къде би искала да отиде; коя й е любимата марка ски; кое й е любимото животно и мнооого други, всевъзможни неща. Важно е и да не те е страх и срам да я докосваш - по ръката, по рамото, да си играеш с косата й. Трябва да изпъкнеш, но и да не прекалиш, както казах - хем заинтересован, хем не чак толкова (не обсебващ); хем забавен, хем не палячо; и трябва с опитите си да завържеш разговор да не си й отегчаващ и скучен. Подхождай с повече самочувствие и усмивка и ще видиш, че тя сама ще започне да те търси.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e9737c427b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Флюбен си ,това е ! Няма лошо !
Покани я на разходка, кино, кафе, пасти ,каквото ви интересува на тая възраст .Ако не те отрази ,свий си перките .Това е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0e431caa73
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Продължавай да ходиш на фитнес.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2fe2756851
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер две ти го е казал/а точно. Жените искаме да се чувстваме специални. Най-важното е да си интересен. Да се закачаш, но не просташки(пипане по дупето, тъпи коментари).

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 205f2f4cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Какъв фитнес на 15 бе? Ще си деформираш кокалите и ставите! На 15 се тича и се скача, карат се ски, играе се футбол, плува се и т. н.
Значи едно момиче за да е хубаво, трябва да има тонове грим отгоре? Боже, колко си зле!
А иначе - хормонът те е чукнал.
Е, няма да стане нищо, ако ти не го предприемеш..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4c30732560
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дано да ти се отвори парашутът. Слушай №2, добре го е написал. Не прекалявай с вниманието към нея и никога не ѝ говорѝ за чувства - ще я уплашиш и отблъснеш. Но и не я оставяй дълго сама - нека свиква с теб. Ако успееш да си ѝ забавен, тя ще се радва да те вижда и шансовете ти ще се увеличат. Приготвѝ си някакви кодоши за срещите ви, ама дано са наистина смешни! Най-добре е нещата да стават естествено и постепенно, защото резките, бързи промени плашат момичетата.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4c30732560
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Дано да ти се отвори парашутът. Слушай №2, добре го е написал. Не прекалявай с вниманието към нея и никога не ѝ говорѝ за чувства - ще я уплашиш и отблъснеш. Но и не я оставяй дълго сама - нека свиква с теб. Ако успееш да си ѝ забавен, тя ще се радва да те вижда и шансовете ти ще се увеличат. Приготвѝ си някакви кодоши за срещите ви, ама дано са наистина смешни! Най-добре е нещата да стават естествено и постепенно, защото резките, бързи промени плашат момичетата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker