Не мога повече!Изморих се! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога повече!Изморих се!
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1055 пъти
Заедно сме от почти три години. Не сме малки 24 и 26. Прекалено свободолюбив е. Аз работя, уча и по цял ден съм заета. Вечер искам да прекараме пълноценно времето си вместо това обаче той се е напушил съответно ефекта е "ала умрял" и нищо не го интересува. Това е постоянно. Горовила съм за тревата, но без ефект. Без нея е нервен, напрегнат въпреки, че не знам от какво толкова. Първата му работа е да се прибере или да се събере с приятели и да пушат. Свободното си време прекарва с приятелите си, не желае да ходим никъде като двойка разходка, кино, пътувания или нещо такова. Да не говорим, че все съм упреквана и виновна за всичко случващо се и се изкарва цялата негативна енергия върху мен. На два, три пъти се случва за няколко дни да изчезне просто ей така без да знам къде е, какво прави, не ме търси а живеем заедно. Според мен това не е нормално за голям човек? ! Вече започвам да си мисля, че нещо тревата го е чалнала. Аз такива неща не употребявам нямам нужда да се "успокоявам" по този начин! Ровила съм му в телефона, защото и в изневяра се съмнявах, защото всичко натам сочи обаче няма нищо освен няколко снимки харесани на момичета в социалните мрежи. Затова също съм му казала, че не ми е особено приятно. Или трие или не знам. Отрича да има нещо такова. Просто не мога да го разбера. Като му знам приятелите какви са женкари.. лошо ми става като си помисля. Прощавала съм да не ви казвам колко пъти и какво ли не. Но се изморих. Искам семейство, искам деца, но с такъв човек как? Адски много го обичам, боли и е трудно да го оставя. Но просто нямаме бъдеще. Ако аз не предложа да се отиде някъде или да правим нещо или ще сме вкъщи пред телевизора или с приятелите му някъде. Той с моите не излиза да вметна. Представям си ако имаме дете и изчезне така за седмица какво правя аз сама с бебе примерно? Само защото така му е скимнало. Тези дни отново изчезна, не ми отговаря просто ужас. Поне знам къде е и с кой е от социалните мрежи, но пак трябва ли да е така?
Постоянно е нервен, крещи за всичко абе все едно жена в цикъл ама в мъжки вариант :д Опитвала съм се да говоря с него дали има проблеми в работа или семейството, но не споделя! Не съм била аз тази, която да дава съвети, защото не съм видяла нищо. Започвам да си мисля, че има някоя друга не знам. Кошмар просто! На ръба на силите си съм, изплаках си очите и си скъсах нервите от мъка!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: a93cfb17b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зарязвай го тоя докато е време, противен случай ще страдаш много.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 40278b5071
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Този мъж не е само на трева, това ще ти кажа! Познавам много наркомани и им знам поведението. Това дето не се прибира с дни, го прави като се друса и е с приятели, пият, дрогират се и не знаят на кой свят са и кой ден е.. Отделно как не ти споделя нищо, дръпнат е. Абе ясна е картинката, може и да спи с различни, нищо чудно. Въпроса е ти защо търпиш такъв човек и не държиш ли на себе си, и на щастието си. С този само нерви те чакат, и помни, след бебето ще стане десет пъти по-зле, не се надявай на друго.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0b2a43a0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не разбирам как може да си причиняваш това, ти сега си в най-хубавата си възраст, младостта отлита толкова бързо!? Това не е любов, а мазохизъм. Нямаш бъдеще с този.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e02933e52d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Най-вероятно не е само трева-от личен опит ти го казвам. Когато бях на 19 имах връзка над 3г и нещо. В началото бяхме в гимназията заедно, но той завърши и отиде да учи в София и беше готов да се разделяме, случайно да не би аз нещо да направя. Убедих го и останахме заедно и какво стана - с първото му отиване там - пушене на трева не знам колко пъти още тогава, може би над 6, пиене в големи количества и съответно мен не ме имаше за жива, а аз чаках да се обади, да пише. Уж щял да се оправи, нямало да прави така и само спорове имахме. Накрая почна и по дискотеки и една красива вечер ми казва, че взели и хапче, че да не давали много пари за алкохол. Уж нямаше после повече да взима. Последваха няколко 'единични' случаи (за които знаех, а съм сигурна че е криел още). Отидох да живея с него там и работех. Изчезваше от работа, а се бяхме разбрали да ида след работа при него. Изключен телефон.. Дръпнато държание, нервен, потаен, накрая и стана дилърче. Ей така както сме двамата и става и изчезва, ама не казва излизам да пия по една бира или да се разходя или до магазина. И за всичко разбира се мен обвиняваше де. Иначе и аз бях започнала да му правя част от номерата, за да види какво е и го изяждаше. Единия път станах и отидох до магазина, без дс му кажа къде и защо и нарочно говорих по телефона с една приятелка, а той седеше на прозореца и надничаше и после беше бесен, че говоря с любовник сигурно :D Обещавал ми е не знам колко пъти, че няма да продължава с взимането на наркотици, докато една вечер не се бяхме събрали в негов приятел, излязох от стаята за 10тина мин и кво да видя, бяло по носа му. Как да откажел.
Изчезнах с 200 км от него. Беше ми мъчно, защото не беше кратко времето, в което сме били заедно, но аз поне 5 пъти съм водила разговора с него първо за тревата (тя не била вредна), после за белото(и то не било вредно, нищо му нямало) и накрая и за дилърството (то било само за малко). Много ревах като тръгнах ама.. Няма друг избор. Не бих си представила един ден това да е баща на децата ми.
Адски дълго стана, ама го написах цялото, за да може ако успея да ти въздействам чрез моя опит, да не допускаш моите грешки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker