Жените искат пари, мъжете желаят... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените искат пари, мъжете желаят...
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 3364 пъти
Искам да повдигна отново тази тема за парите!
Въпросът ми е към жените! Очевидно за всички нас, за да има връзка, жените се нуждаете от пари!!! И макар не всички от вас да разчитат на партньора си да ги издържа, всички до една мили дами искате мъжа ви да има пари!!!
Сега кажете колко пари искате мъжете ви да получават?
Под колко пари на месец вие не се съгласявате на връзка с дадения човек?
Между колко и колко се чувствате "добре"?
И над колко месечно сте "ощастливени" и не го заменяте за друг и не бръмчите другаде...?
Може и да споделите реално колко взимат, т. е. каква е действителността!

Нас мъжете ни знаете добре, ние се задоволяваме с безусловна любов и търсим някой да ни обича ИСТИНСКИ! ...

Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: d9ceb55790
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

1.   Да не ми отказва фризьор, маникюр, ако си харесам дрехи, чанти, козметика и т.н. Очаквам и подарък за всеки празник, може и почивка. Ако нещо се счупи по колата да поеме разноските, както и сметките за битовите неща. Неща като екскурзия извън БГ, пари за хиалурон и по-скъпички неща са бонус.
Всеки си шета според акъла, сори. Аз мога толкова. Ако искате мизерна жена си вземете такава, която се вози в рейса и се кефи на 2 звезди в Хисаря. Ама после не се загледайте по лъскавото. Защото всеки ако има пари за С класа няма да кара Фиат.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5baa66c586
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам за мъжа до мен, но аз ще се чувствам спокойна финансово ако си получавам 3000 на месец. Не ги получавам, де.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b74fae2238
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   до номер 1
като се сбръчкаш и на фиат ще се радваш, ама дали ще те огрее, защото всеки, който плаща къде много къде малко иска да си избира, започвайки от по-хубавкото..
сори за истината

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6ba27b5b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оф престанете бе хора! Номер 1 мисля че си мъж! Ами моя е беден като църковна мишка, но съм с него. Като искам да ходя насам натам или на козметични процедури вадя си ги от джоба и си ги плащам. И не, не съм мизерна както ни нарича номер едно. Просто съм се примирила, че няма да съм ничия принцеса, но всъщност и не искам. От малка съм научена да си изкарвам хляба и се гордея със себе си. Никога не съм зависела от мъж и се надявам така да съм цял живот. Господ да ми дава здраве аз ще си работя. Не знам защо си мислите, че жените гледат парите, всички мои приятелки се издържат сами. Разбира се, че по поводи е желателно мъжът да купува подаръци и като цяло да е щедър мъж, но такива са малцина. Мога да кажа от личен опит, че мъжете са си доста стиснати, поне тези с които съм била, но не изпитвам желание да слагам всички под общ знаменател, както правиш ти Авторе!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d573aee4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   До 1. А ти какво предлагаш?

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: de49112d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Изобщо не ме интересува колко ще взима, интересува ме това, че аз като имам пари и кажа "хайде да отидем на почивка", или "хайде да си купим това", или "хайде да отидем на ски" да не ми се отговаря с нямам пари или скъпо ми е и "не може ти да плащаш". От това пусто мъжко его толкова ми е писнало...

Иначе за мой си неща - дрехи, телефони, лаптопи, бижута, козметици, фризьори - никога не съм карала мъжът до мен да плаща за каквото и да било. Аз си имам пари и си ги харча. :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: ad25f63e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До манталитет е, авторе, не се мъчи, далече си и със и без пари.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: fe85dd8b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   До номер 1.

Мъж съм на 30 години от София. Не искам да се заяждам, но ако може да те попитам няколко неща ще е супер.

Сега ти искаш мъж който да е добре финансово. Няма нищо лошо в това, независимо какво ще ти кажат в сайта.

Във предишните ми връзки съм правил тези неща който ти очакваш, знам колко излиза на месец това. Не са проработили защото жените до мен въпреки изискванията си към мен не предлагаха почти нищо обратно. Искам твоето мнение понеже сайта е анонимен и мисля че не би те спряло да кажеш истината. Интересува ме дали според теб аз искам много и дали ти би се съгласила на тези неща или някой поне.

Ако иска някой друг също да драсне по едно мнение също е добре дошъл.

Анален секс и тройка с друга жена ще бъдеш ли навита ? Без да се очаква аз да правя тройка с теб и друг мъж.

Може ли да се разчита да готвиш, чистиш ? Редовно не от време на време.

Аз да очаквам ли подарък за всеки празник и той да е хубав ? Мразя стиснати жени и това би било и е вече било да прекратя връзка с жена, заради системно минаване тънко с подаръци.

Фитнес и правилно хранене са си задължителни за теб, както и за мен нали така ? Може да звучи смешно, моя приятелка след като се хвана с мен спря тренирвките и започна да се отпуска защото вече си е намерила.

Казваш ремонтите по колата ... коя моята - разбира се, твоята не мисля... да караш кола си е твой избор, не виждам защо аз да трябва да плащам за него. Най -малкото аз самият имам кола за над 150 000 която винаги можем да използваме.

Пари за родителите ти- мисля че не е на място, даже да се споменава. Аз се грижа за моите, ти трябва да се грижиш за твоите. Те не са ме отгледали,за да им помагам аз на тях на стари години.

Когато казваш чанта, дрехи, обувки за какъв диапазон си говорим и колко често ? Иска ли са ми рокли за по 2000 лв. а не ходя с Николета Лозанова, за да покривам това.

Екскурзиите също- нямам проблем за 5* но за почивка може да се отделят 5000 може и 50 000. Ти каква очакваш ?

Отново казвам не се заяждам по никакъв начин, интересува ме мнението ти, както и на другите от сайта.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: cf98ea310b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   На мен ми е абсолютно достатъчно мъжът да може да издържа сам себе си, т.е. да покрива личните си разходи за храна, облекло и развлечения, както и половината от общите битови сметки. Звучи като нещо, което се разбира от самосебе си, но не е така - представа нямате колко жени издържаме мъжете си, макар те да работят. За почти 10 години брак най-голямата сума, която моят съпруг е оставил у дома за месеца, е 200 лв. За да се справям, работя на три места, но доходите ми пак са по-ниски от неговите. Не спестява нищо, доколкото ми е известно, наем не плащаме - жилището е мое. Ако искам почивка, аз я организирам и плащам. Подаръци ми е правил само за суми до 10 лева - крем за ръце, зюмбюл в саксийка, ей такива неща. Когато пазаруваме за седмицата, той реди покупките в торбите, аз плащам на касата. Колата я купих аз.
Така че не си мечтая за хиалурон и за прочее глупости като номер 1, а за това съпругът ми поне веднъж да се прибере у дома и да каже: "Днес платих сметката за тока".
Защо изобщо съм се омъжила за човек, който се държи като ученик, разчитащ на мама ли? Защото той ме уверяваше, че финансовите му проблеми са временни и скоро ще си стъпи на краката. И наистина си стъпи, започна да печели добре, но инерцията аз да покривам всичко, както беше през първите три години на семейния ни живот, си остана. Всеки път, когато отворя темата, избухва скандал, затова и вече не се обаждам. Ще влача каруцата, докато мога. Преди месец се наложи да вляза в болница. Оставих на мъжа си 150 лева, с които да ми купува плодове, сокове и разни дреболии, ако престоят ми се удължи. Изписаха ме обаче само след 5 дена и той вече беше похарчил парите. Даже не попитах за какво.
Лошото е, че не само аз съм на този хал. Имам две приятелки - високо образовани, работливи жени - които са в същото положение. Затова леко ме подразни автора на темата с настойчивото си твърдение, че на мъжа му стига само безусловната любов на жената. Не, не му стига, поне в моя случай. Не му стига и това, че като бонус е още изпран, изгладен, нахранен, изслушан и сексуално задоволен. До такава степен не му стига, че търчи след де що види с пола. Авторе, ти питаш колко пари искам мъжът ми да получава? Абсолютно ми е безразлично колко ще получава, от тях и една стотинка не влиза в нашия дом. Щях да съм в пъти по-щастлива, ако изкарваше 600 лева, но 300 от тях заделяше за семейството. Докато сега нито му знам заплатата (понякога се изпуска пред приятели и така разбирам, че е около 2500 лв.), нито за какво я харчи, при положение, че аз му купувам всичко от чорапите до часовника.
Мисля, че отговорих на всички въпроси на автора.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: d2b277b3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За мен е най-добре да печелим еднакво! Със сегашния ми приятел е така, и двамата взимаме по 2700 и това за мен е идеалното положение. Бившият ми изкарваше много по-малко от мен и се комплексираше много, това повлия на отношенията ни, той се чувстваше зле, но и го мързеше да работи за повече пари, предпочиташе да си лежи на дивана и да играе игри на лаптопа. За мен сегашната ситуация ме устройва перфектно, като държа да отбележа, че аз пари от мъж не взимам. Всички разходи по външния ми вид, кредити и сметки си плащам сама. Искам мъжът до мен да е финансово стабилен, за негово самочувствие, не му искам парите, не ми трябват.

Ж.25г.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3c895a8dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Важно е да не е безработен, нито прекалено стиснат. Всички си правим сметка, ама поне един път в годината да ходим някъде. Да не очаква ,че ще сме само от вкъщи и на работа, а да имеме и за излизане. Никой не обича сухари и прекалени домошари.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3c895a8dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Повечето мъже са стиснати. А за безусловната любов може да се поспори, защото повече мъже изневеряват.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: ad25f63e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   1 и 8 да се взимат.
9, време е да легнеш пред вратата в ролята на изтривалка.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e4fc58fced
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   1, ще ти го кажа като жена на жена, не се обиждай - не е лично, говоря само за възгледите ти. Не е хубаво, полезно и продуктивно да имаш толкова висока самооценка и толкова нереалистична оценка за "бедните женици, евтините, возещите се в рейс". Доста от нас сме жени с деца и не изглеждаме зле и това, че се возим в рейс е наш личен избор. Ако твоят лайтмотив е да се продадеш добре, то побързай - и това е до време. Истинското нещо в живота са децата и искрената любов към мъжа до теб, без значение има ли 5 лева в джоба или не. Познавам доста дами с твоето мислене - ще бъда нещо като Духа на бъдещата Коледа, за да ти опиша какво се случва с жени с твоето мислене след години, не искам да се обиждаш, а да помислиш. Ето какво: застаряваща мацка, която няма вече кой да издържа, мъжете издържат младото и хубавото. Желанието си за деца те са заменили с някое палто в гардероба и почивки напред-назад. Но времето лети... И бъдещето е пияна застаряваща бивша държанка в близкото барче, сама.... Не продавайте любовта си за подобен живот...

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: cf98ea310b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Номер 8, писал си непосредствено преди мен и оставих мнение, без да съм прочела поста ти. Аз съм 9.
Парадоксът, драги господине, е, че аз напълно покривам твоите очаквания. За да спре да хойка, съм предоставила на мъжа ми пълна сексуална свобода. Освен че аз нищо не му отказвам (включително и анален секс), му осигурявам възможност да реализира и най-разюзданите си фантазии (твоите желания са скромни, опират само до тройка, но неговите са далеч по-смели) като, разбира се, участвам и аз. За празници му подарявам все неща, за които е мечтал - без значение от цената. За себе си не бих похарчила толкова пари, но за него - дори не се замислям. Готвя всеки ден, за да имаме прясна и здравословна храна. Отглеждам зеленчуци на вилата (наследена от баща ми), за да ядем чисти продукти. Пак там поддържам и един декар цветна градина. Освен, че създава красота, градинарството е отлично физическо упражнение, при това на чист въздух. Резултатът е, че не съм мръднала като тегло от студентските години. Не пия никакъв алкохол.
Какво още? Да, аз практически нямам това, което наричат "домашни дрехи" - в къщи съм в удобни, подходящи за почивка, но хубави рокли; съпругът ми никога не ме е виждал рошава или мърлява. Поддържам чистота и ред в две жилища - апартамент в София и споменатата вече вила с градината. Имам майка, която живее отделно и съпругът ми няма никакви ангажименти към нея, освен понякога да я закара на гарата с багажа, примерно. Имаме само една кола, която аз платих, но мъжът ми регистрира на свое име.
По отношение на екскурзиите, номер 8, съм най-лесна. Първо, при три работни ангажимента рядко ми остава време за такива. Второ, аз съм сигурно от малкото жени, които мразят лукс през ваканциите. За мен почивката е да съм колкото се може по-близо до природата и по възможност благата на цивилизацията да са сведени до минимум. Легло, душ и тераса с хубав изглед са ми напълно достатъчни и предпочитам да си купя от рибарите прясна риба и да я приготвя за вечеря, отколкото да ми дъни в ушите музика в ресторантите.
Та така, номер 8. Както виждаш, мъжът до мен би трябвало да се чувства спокоен, че парите му са добре и надеждно инвестирани в стабилен партньор и добре уредено семейство. Хайде сега ти, като мъж, ми предложи твоята версия за това защо си ги държи в джоба и отказва да участва по какъвто и да било начин в разходите по нашия общ живот?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5970fa1bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не е важно, колко изкарва мъжът, важното е да е щедър и да поставя мен на първо място. Мисля, че поддържането на определен стандарт е важно, за да бъде една връзка хармонична. Не е работа да се карате за пари и да се занимавате с битовизми - това убива всяка романтика.

От мъжа до мен очаквам да може и със и без моето финансово участие да поддържа стандарта ни на живот такъв, че да не ми се налага да се тревожа за пари. Щастлива съм, когато ни организира често почивки. Обичам да пътуваме и да посещаваме заедно непознати места. Благодарна съм му че се грижи за техниката вкъщи, както и за поддръжката на автомобила ми (купен за мен от него). Приятно ми е, че е в състояние да покрива разходите по хобитата ни. Той планира и в дългосрочен план инвестициите и по-големите покупки. Подаръците си ги избираме и купуваме винаги заедно. Не съм претенциозна и нямам луксозна поддръжка, но и не съм свикнала да се лишавам или да се въздържам от покупката на нещо, което ми е харесало. Благодарна съм, че движи финансите ни без да ме притеснява и натоварва. Потискам се, ако трябва да пестя или да се тревожа за финанси.

На тези, които ще попитат, какво предлагам в замяна - за мен това не е сделка, че да претеглям нещата на везни - аз не продавам нито компанията си, нито определена съвкупност от качества. Просто съм, каквато съм. Човекът отсреща или ме приема такава или не. Защо е с мен - не знам честно казано. Няма да му е трудно да си намери друга, ако реши. Заедно сме вече 6 години. Не съм го вързала с въже, не го държа и с дете. Вярна съм му - знае че докато съм с него, съм с него. Интересно му е да прекарва времето си заедно с мен. Обичаме да си правим романтични изненади, да се глезим. Вкусът ни за почти всичко съвпада. Знае, че никога няма да го изложа в компания. Харесва му, че съм представителна. Харесва начинът, по който изглеждам и се обличам. Харесва му че жилището ни благодарение на мен е уютно. Харесва начинът ни на хранене и експериментите ми в кухнята. Харесва му, че може да разговаря свободно с мен, за нещата които го вълнуват. Очевидно намира в мен това, което търси. Подкрепям го във всичко.

На въпроса на автора - ако трябва да поставя долна граница на доходите на месец, мисля че ще ни е трудно да си поддържаме начина на живот, ако доходът му падне примерно под 6000. Но пак - аз не съм с луксозна поддръжка, нито вкусът ми е скъп. Разходите са главно за общи преживявания.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d9ceb55790
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   От номер 1 до всички съдии

Какво предлагам? Аз да не съм проститутка? Имам съандарт на живот над средния и не си падам под нивото. Кола 25 000 лв., 3 апартамента в София. Образована и РАБОТЕЩА съм. И то не малоумна секретарка или в администрацията. Такива парцалани, които ми се влачат в рейса и се пръскат с Рефан да не си отварят устата. Никой не би ви и погледнал ако може повече. Кой мъж със стандарт ще ви вземе и ще гледа сериозно на вас като воните на манджа и зъзнете по спирките.

На такива като номер 8... сори ама не се занимавам. Имах 3 сериозни връзки (по над 2г. ) и никога не съм правила сексуални извращения. По-сериозно. С такова отношение към жените до никъде няма да стигнеш. Ако някой дори ми НАМЕКНЕ за такова нещо изхвърча. Готвя прекрасно, както българска кухня, така и по-модерни неща. Имам сертификат от сладкарски курс и това е мое хоби. Не съм мърла и мразя такива жени. Колата и апартамента са винаги идеално чисти. Подаръци моят мъж получава (и то прекрасни) за Коледа, рожден ден, годишнина и т. н.

Никой не говори за изгъзици, мили хора. Аз съм свикнала на този стандарт и за мен хиалурон, фризьор, маникюр и т. н не е “мечта”. Вие си мечтайте за неща по 500лв. и бутайте едвам до 40 години. Един съвет - имайте изисквания и хигиена на отношенията... така показвате, че уважавате себе си. Побързахте да ме осъдите и да ме изкарате меркантилен парцал, но аз си имам всичко. Кола, жилище, работа, кариера. Вие какво имате и на кого разчитате? Когато човек има избор е различно. Аз мога да си позволя да НЕ правя компромис само за да има къде да живея и кой да ме кара на работа. Сори.

П. С. На стиснат мъж до сега не съм попадала. Моят мъж е злато и винаги би направил всичко за мен. От любов. Колкото и да не ви се вярва има хора, които държат на себе си и не са боклуци, само защото се возят в хубави коли и не живеят под наем. Злобата си я избивайте на други места. Животът е един за всички - като искате повече, дайте повече.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 73d3d77dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   момиче.
За мен парите не са важни толкова много. Даже мога и да кажа,че почти не ме интересува. Ако един мъж се отнася с мен както трябва другите неща не са важни. Ако той е до мен емоционално другото не е толкова важно. Не всички момичета са така :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: ecc20f7d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Не искам да се заяждам с никой, но ще кажа и моето мнение. Много е лошо да зависиш от мъж, и съм твърде против да ми плаща сметките някой мъж. Бих приела мъж да ми плати сметката ако ми е само съпруг. Номер 8, не съм номер 1 но аз ще ти отговоря. Нито едно от желанията ти, няма да приема. Ако правя нещо с жена, ти за какво си ми? Ти си ми излишен. И човек трябва да се поддържа заради себе си, не заради други. Една жена, може да изглежда добре и без да ходи на фитнес, аз пък не искам моя мъж да ходи на фитнес понеже всеки втори човек ходи. :)

Сара

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b56a9f158c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   Доста странна история. Като вляза в интернет - всички жени търсели пари и да бъдат нечия държанка, излизам от интернет в реалния свят - масово мъжете биват издържани от жените си.
Що така?
Ж23

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9af4c23c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

22.   За какъв мъж говорим, ако не може да изкарва пари? Каква полза иначе от него? И от родилното ли ще работя, за да издържам аз семейство? Без майчинство ли ще карам?

Един мъж трябва да работи и трябва да може да издържа семейството. Това е неговото предназначение. Това не значи, жената да не работи, не значи да не се делят сметките. Но всеки от мъжки пол, който се чувства комфортно да не може да осигури семейството си, не става.

А жената може да те смени, заради някой с повече пари, но ако ще изневерява, ще е защото нещо друго е в повече ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1196845ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   H. 9 Ти фигурира в почти всяка тема. Разбираме болката ти, но ти си изключение от другите жени. А това, че търпиш такъв боклук само ти си знаеш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1d32c08f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Моля Ви, не превръщайте темата в разчистване на лични сметки и подхвърляне на нападки едни към други...

Зададох 5 ясни въпроса към дамите, а получавам половинчати отговори с основния лайтмотив – „аз не съм меркантилна“!

Така ли, дами, не сте меркантилни?? Ето защо и аз ще спазя старата българска традиция и ще „маркирам“ някои неща...

До номер 1/18 – Ти имаш три апартамента в София и със сигурност си докарваш пасивен доход поне от два от тях; едва ли сутрин се будиш в единия, обедно време обядваш в другия, а вечер правиш секс в третия... Имаш хубава професия, а с удоволствие се ползваш от парите на мъжа си, чакайки всеки месец той да покрива за твоите „нужди“, а и за неговите си... Отново потвърждаваш, че твоето си е твое, а неговото е обща инвестиция!... Под 6 бона нямало да се чувстваш добре! Това означава, че ти елиминираш почти всички мъже с прокурорска заплата, съдийска, адвокатска, почти всички архитекти в България (без един-двама...), почти всички в ИТ–то, да не говорим за професорите... За теб остават мъжете, издигнали се в скъпоплатени експерти, мениджъри в солидни компании, малка част от мъжете в ИТ компании, директори на компании и собственици на частен бизнес с личен доход над 72 000 годишно, евентуално някой забогатял от реституцията! Всички други позиции са заети от криминалния контингент, лихвари и пр. – като тук е много важно да отбележим, каква част от българските бизнесмени „въртят“ бизнеса си в рамките на закона и как се прави бизнес в България??? Излиза, че при избора ти на партньор, много по-голяма сила оказват парите, отколкото други качества...

И ти казваш, не си била МЕРКАНТИЛНА? А защо при положение,че имаш такъв личен доход, очакваш мъжа ти да „движи“ финансите? И как при толкова пари се сдържаш да не сложиш нещо по-скъпичко по себе си и се задоволяваш с „по-евтина“ поддръжка, неЕЕ знааАММ???
Тъй като 6-те хиляди са твоята долна граница, не ми се мисли каква ти е горната граница и има ли въобще такава?

До 9/15 – Твоето положение е действително сериозно! Работиш на три места, движиш всичко по домакинството, в някаква степен издържаш мъжа си, позволяваш да те ч*кат и други, за да миряса твоя... А той с колко ти изневерява, знаеш ли?
Сега разбирам, че има и такива жени, които са много над парите на мъжа си... раздаващи се като за последно! Чак ми се плаче, като си помисля какъв е шанса да намеря някоя като теб?...

Моля, дамите да се активизират и да отговорят на въпросите ми по темата! Винаги слушаме как все нещо в живота не Ви стига – било пари, луксозна кола, стегнато тяло на мъжа ви, липса на добро поведение от мъжа ви, все дрехите ви са малко, парфюма евтин, нови чанти, екскурзии, почивките ви все не стигат, апартамента малък, поддръжките ви все се оказват недостатъчни, все не сте достатъчно известни в социалните мрежи, все не са ви харесали на снимките достатъчно много хора, все нещо сте в лошо, кофти настроение, което мъжът ви трябва да оправя, а бе все-все-все сте недоволни по природа; та чак като се сетя за майка ми и баба ми и те така – все недоволни цял живот! Ако не е едно, ще е друго...

Поне като Ви питат си кажете, а не да мълчите като риби, че създавате впечатление на гузни българки, които разбират, че прищевките им няма как да се задоволят предвид общото ни положение като народ...

Поздрави!
От Автора

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f837468a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Чудя се как е възможно жена (номер 1, 18) да напише по адрес на друга жена:

"Такива парцалани, които ми се влачат в рейса и се пръскат с Рефан да не си отварят устата. Никой не би ви и погледнал ако може повече. Кой мъж със стандарт ще ви вземе и ще гледа сериозно на вас като воните на манджа и зъзнете по спирките".

Що за арогантен и самозабравил се човек трябва да си, за да поставяш в по-нисши категории хората, чието единствено престъпление е, че трудът им се заплаща по-ниско?! Чак аз се засрамих от този пост, въпреки че е писан от друг. Да се смяташ в правото си да обиждаш някой, заради начина, по който се придвижва и заради козметиката, която ползва, това е... грозно. Да презираш друго човешко същество, защото му е студено зимата по спирките, да ну му даваш право на глас, защото е по-бедно.... Ти си "парцаланата", драга! Душата ти е парцалива, без значение на Диор ли миришеш или на манджа, сърцето ти е зло под скъпите дрехи и очите ти са слепи под изкуствените мигли. Щом такива като теб са идеала на "мъжете със стандарт", то този стандарт определено не е в главите им. Вероятно става дума за "мъжете с пари", което не е равнозначно на "мъжете с класа", у които жени като теб могат да предизвикат единствено отвращение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3b78ba0506
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Пак сиромахомилски излияния. Ако си извисена личност, немеркантилна, стойностна, трябва да си беден като църковна мишка ли? И ако не си държанка да живееш с някой прошляк и бедняк? Такава му е на българина народопсихологията, мрази богатите, но им завижда и иска да е на тяхно място. Ако наистина имаш ум и не те мързи, имаш воля, амбиции, няма да ти липсват и пари за теб и семейството ти, където и да живееш. Говоря за нормален живот на средната класа, не за милиардите на Бил Гейтс или Зукърбърг и пр.
Колкото до безусловната любов, такова животно за мен нЕма. Особено щом поставяш въпроса за парите - колко и трябвали на жената за да не кръшка и т. н..

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9220e51ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Н 9, това, че се гордееш с глупостта си, ме навежда на мисълта, че имаш някакви сериозни отклонения във възприемането на света и живота.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d07866963e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Въй, таз 1/18 изби рибата.
Е, хубу де не си проститутка, ами каква си? Очакваш да си се купуват всичките тези неща и ако не ти ги купи, тогава какво? Захвърляш го? Като другите ти " сериозни " връзки?

Все имах високо мнение за българските жени и продължавам да го имам. Но никога не съм вярвал, че съществуват такива създания като но. 1, които даже си вярват, че всичко й е наред хаха. Хора, за момент наистина си помислих че автора сам е написал коментар 1 - провокативно.

Мале мале...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0a48ab291a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Моят е беден, с кредити и дългове, които аз изплащам, защото искам да си стъпи на краката и да е добре - няма за какво друго. Не ми е подарил едно нещо за тези 3 години през които сме заедно (с изключение на 1 букет на по-миналия ми рожден ден), храна предимно аз купувам, ходенето на морето си го разделихме 50 на 50, аз му купувам блузи, боксерки, обувки и каквото му потрябва (не е супер често де), той на мен 1 блуза не ми е подарил. Веднъж си харесах едни гащички за 2.50лв - тях ми ги купи. :D Не съм някаква раздърпана повлекана, поддържам се (е, без маникюри, хиалурони, силикони и т.н., дори мигли не съм си залепила, което си е направо похвално предвид масовото им използване...) съвсем нормална, естествена жена съм. Само спирала ползвам от дъжд на вятър и малко гланц за устни. :D

Какво съм получила в замяна ще се попитате. Един гол х*й. Е, и всеки път когато на работа някой досаден мъж ме притеснява и не се разбира от дума виках моят и оправяше нещата, всеки път когато се изплаша от нещо (доста често) той ме гушка и успокоява и т.н. Секса е най-важен за мен. :) Правим си често.

Това е положението. Даже за 8 март ми подари едно кокиче, което откъсна от градината, но жестът е важен. :)


Поздрави!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f25d0a956f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Не знам защо някои се хабят да репликират №1. Подобни същества просто нямат интелектуалния и емоционален капацитет да разберат колко са празни. Каквито и да е опити за комуникация с тях са обречени на провал.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: fd20901d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Авторе,
Чувствам се добре с моите доходи. Те са ми напълно достатъчни да си купя всички женски глезотии...рокли, чанти, обувки, фризьор, маникюр и т.н. Когато мъжът е умен, той умее да изкарва достатъчно доходи за семейството. Има една стара приказка-мъжът с колата да внася, жената с иглата да изнася, няма оправия.
Номер 8,
Не виждам защо трябва да бъда слугиня и сексуална робиня на мъжа до мен?! Почивки? Мога да си ги платя сама. Както и всички онези неща, които искам...разбирай гримове, дрехи, фитнес и т.н. Колата ми? Карам я аз, защо той ще ми я поддържа, при положение ,че мога и сама. Готвя ,защото ми доставя удоволствие, но не чистя. За тази цел идва жена три пъти седмично и ми чисти къщата, и плащам от джоба си. Кажи ми при това положение ти защо си ми? (т.е. такива като теб).
Маги

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e4fc58fced
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   18, парцалани ли?! Хайде бе! Не знаех, че парите купуват хубав външен вид. Ако е със помощта на скалпела - може. Да не забравяме, че има и доста богати дебелани, с големи уши, не знаех, че богатството автоматично те правят красив. И истински красивите жени знаеш ли кога ще тръгнат да се тупат в гърдите колко са красиви? Че те си го знаят и няма на кого да го доказват! И к'во - ако ща с Рефан, ако ща и със скъп парфюм ще се пръскам. И това, че се возя в рейса не отменя факта, че съм руса и със сини очи и че имам пари в банката. Ама твоето мислене си е новобогаташка простотия. Парцалани били другите, браво бе! А ти си самопровъзгласилата се принцеса, дето може да готви и не е парцалана. И що? Щото дрехите ти са за 3000? Че аз ще намеря момиче в пъти по-красиво от теб и като характер,и като външност облечено с дрехи втора употреба. На мен не ми липсват пари, не мисли, че те сочат с пръст от комплекс, просто толкова просташко и мегаломанно изказване скоро не ми беше попадало.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d9ceb55790
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Чета ви коментарите с кеф и се смея с глас. Дали съм емиционално бедна трудно може да се разбере без да ме познавате. Всички говорите как си издържате мъжете и сте им слугини, бършете им гъза и им купувате гащите.. ама като се съберете с други жени и видите една обичана, обгрижвана и уважавана жена и ви избива злобата през ушите.
Във всичките си връзки съм получавала МНОГО ЛЮБОВ и уважение! Нито съм била държанка, нито съм Долна, лицемерна и т.н. Просто съм човек, който не прави компромис с някои неща. Там онзи със сексуалните въпроси пак си обърна отговора на пари. С такива като теб не се занимавам и милионери да са, защото са долни комплексари и измекяри. Парите при такъв гнусен извратеняк не компенсират нищо, сори. Живота е един за всички и това е грозната истина.
П.С. Както вие, “нормални жени” не искате да се хванете с общаци и по-ниска прослойка, така и нормалните мъже с възможности не искат жена, която си сърба супата, вони на манджа, кисне по спирките и т.н. Всичко е въпрос на избор. Една жена трябва да бъде красива, нежна, умна, способна и разбира се добър събеседник. Какво да коментира мъж с бизнес с касиерка? Защо да те вози мъж в С класа, като си свикнала в автобуса? Тези неща се предлагат на жени, които могат да ги оценят и знаят колко усилия струва да стигнеш едно такова ниво. Спрете да завиждате на хората, които са по-добри от вас. Запитайте се защо ако наистина сте толкова добри, читави, способни и т.н си издържате мъжете и всичко е на вашата глава? Това ли мечтаете да е бъдещето на вашите деца? Не бих била щастлива да видя бъдещата си дъщеря в такава връзка и не мисля, че е редно. Една жена е цвете - нежно, красиво, радост за очите. И отношението към жената трябва да е такова. Съжалвам за жената, която сподели, че е получила 1 кокиче за 8-ми март. Може да звучи романтично, но от цялата история стана ясно, че ти се грижиш за всичко, а не получаваш нищо. Не бих приела такова отношение от никой мъж. Прекалено много държа на себе си, за да позволя някой да се гаври с мен така. Връзката е партньорство и ако един няма, другия запълва дупките в бюджета. НО мъж, който не може да гледа жена и семейство НЕ Е МЪЖ!
Осъзнавам, че с коментарите си обиждам част от читателите тук. Това е жестоката истина, мили хора.


От номер 1

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f25d0a956f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   №1, не е необходимо да те познаваме. С всеки свой пост разтръбяваш всичките си особености. Много ти се иска да вярваш че си някак по-ценна от останалите хора, но и ти сядаш като ходиш в тоалетната. Вземи се в ръце и спри да се излагаш, защото смешната си ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: fe85dd8b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Аз съм номер 8 /Мъж на 30 от София/

До номер 1/18/36

"На такива като номер 8... сори ама не се занимавам.
Имах 3 сериозни връзки (по над 2г. ) и никога не съм правила сексуални извращения. По-сериозно. С такова отношение към жените до никъде няма да стигнеш.
Ако някой дори ми НАМЕКНЕ за такова нещо изхвърча"

Спокойно, не е нужно да му обясняваш колко нежелани сме мъжете с финансовите възможности. По цели нощи това ме държи буден.Като си представя че може един ден да съм като Ицо стоте манекенки или Хю хефнер, очите ми се навлажняват и сън не ме хваща. Това да си на 60-80 години и още да трябва да излизаш с 20 годишни моделки не си е работа. Те се усмихват, но вътрешно плачат !!

"Там онзи със сексуалните въпроси пак си обърна отговора на пари.С такива като теб не се занимавам и милионери да са, защото са долни комплексари и измекяри. Парите при такъв гнусен извратеняк не компенсират нищо, сори."

Това в момента е вторият ми коментар по темата. Друг със сексуални въпроси изобщо няма. Така че не мога да кажа коментари ли ти се привиждат или гласове чуваш.

Ти и на други места леко си противоречиш. Ама съвсем леко.

"Готвя прекрасно, както българска кухня, така и по-модерни неща."

"нормалните мъже с възможности не искат жена, която си сърба супата, вони на манджа"

Мда ти след като сготвиш миришеш на цветенца... Това трябва да е някаква супер сила, като готвиш и да не се вмирисваш...Или само във вас има баня и само ти се къпеш...

"Защото всеки ако има пари за С класа няма да кара Фиат"
"Кола 25 000 лв"

Специално погледнах, Цената на чисто нов фиат, базов модел, най-евтиният започва от 20 000 лева. Тоест ти се опитваш да се похвалиш с кола която е Втора ръка и даваш за пример кола, която нова струва повече от твоята кола... Чудесно !!!

Става и по-добре "Ако нещо се счупи по колата да поеме разноските". Тоест ти се опитваш да симулираш висок стандарт на живот, като даваш пример за колата си, която дори не поддържаш ти !?! Е, не....

Не мисля че има човек в сайта, който да се съмнява във твоят висок интелект и да не е обеден че ти ще стигнеш далеч в живота.

За мен не се тревожи, мен курвите ме яли, гледай ти да си добре ;)

9/15

При теб проблема е че мъжа ти се е почуствал прекалено сигурен и че каквото и да направи никога няма да го напуснеш.Ако не е опция да го направиш,което аз смятам за най-добро, трябва да му покажеш че изобщо не си толкова сигурна колкото той си мисли. Другият вариант е да му покажеш че той не може по добре от теб. Но това ще е много трудно за прилагане.

20/Сара

"Aко правя нещо с жена, ти за какво си ми? Ти си ми излишен."
Ако беше бисексуална нямаше да мислиш така.Секс-а с повече от един партньор е доста по-хубав, а 3 ката с две жени и един мъж е фаворит между мъжете и жените. Повечето ми връзки с жени, без няколко, са били с жени известна степен в ляво- тоест са имали не еднократни преживявания, а връзки с различна продължителност с жени. Една от 2 те жени поне трябва да има предишен опит с жена, за да ви хареса преживяването, иначе ще останете недоволни.

"Една жена, може да изглежда добре и без да ходи на фитнес, аз пък не искам моя мъж да ходи на фитнес понеже всеки втори човек ходи"

Без физическо натоварване никой човек не може да изглежда добре.Танците са си също вид натоварване, ама разбираш ли то не било тренировка, то било различно понеже се правила в такт с музиката.

34/Маги

"Не виждам защо трябва да бъда слугиня и сексуална робиня на мъжа до мен?!Почивки? Мога да си ги платя сама. Както и всички онези неща, които искам...разбирай гримове, дрехи, фитнес и т.н. Колата ми? Карам я аз,
защо той ще ми я поддържа, при положение ,че мога и сама. Готвя ,защото ми доставя удоволствие, но не чистя.
За тази цел идва жена три пъти седмично и ми чисти къщата, и плащам от джоба си.
Кажи ми при това положение ти защо си ми? (т.е. такива като теб). "


Виж, то изобщо може да се каже за какво ти е мъж, ако ги правиш всичките тези неща. Във анонимен форум, да се хваля колко неща съм постигнал или какви качества притежавам ще е жалко. Аз самият не бих се уважавал. Но хората който се задоволяват с малко, самите те предлагат малко. Въпрос на мислене е и то се прехвърля. Както на него ще му върши работа вагиналният секс , така на него ще му стига и заплатата която взима. Аналният секс какво представлява- доста разправии за малко по хубаво преживяване, като с времето това преживяване става доста по хубаво. Както на него няма да му се занимава с това и ще му се вижда глупаво в тази насока, той ще мисли така и за бизнеса.

Отварянето на собствен бизнес е същото- разправии за да можеш след години да си малко по-добре.


По самата тема аз ще отговоря на автора.

На две - три места ти го споменаха, но много неясно.
Ако излизаш с някакви моделки или плеймейтки -3000 на месец си отиват за нея само. Те си правят анален и тройки.
Няма да те сменят толкова лесно, доста малко хора могат да си го позволят.

Ако е по хубава ама не иска анален и тройки- към 1500-2000 ти излиза на месец.

около 1000 нормално изглеждащо момиче.

Под 1000 доста зле изглеждащо момиче.


Сумите са оринтировъчни,като включват излизанията и с тебе, подаръци и тн. Но ако искаш да си спокоен 3000 на месец за глезене и няма да си помисли да си пише с друг.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4c941de3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Бира, свирка и сън! Ако манджата пак не е пресолена може и да изхвърля боклука на сутринта!

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1d32c08f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   До 1/18/36

Миличка, съчувствам ти за разбиранията! Нормалните жените не искали да се хващат с общаци! Ти си яко изостанала кифла, а по история си нула...

Тъй като все някъде живееш, а и 3-ти апартамента са направени от „общаци“, т.е. хора от по-долна прослойка, ти освен с капризи и надутост, с какво ги превъзхождаш същите тези хора? Благодарение на труда им, ти си живееш на топличко и добре обзаведено, нали така! Непризнаването на чуждия труд, от който яко се ползваш и който формира твоя финансов статус, те прави твърде неблагодарна и себична! Ще кажеш, че апартаментите са закупени от твоите роднини, вероятно починали... Да, така е, но с труда на майсторите са построени!

По история си гола вода. Много е разпространено сред жените въобще да не мога да си отговорят на въпроса, защо българите са далеч по-бедни и по-лошо платени от западноевропейците!? В 20 век ние като нация сме водили няколко войни и сме печелели жестоки битки, много от които са будили удивление сред големите народи, а някои от тях са влезнали като уроци по военно майсторство в световните учебници по военно дело... Като нация сме били ограбвани многократно! Не ми се обяснява повече, не мисля че си и заслужава като знам на какъв човек пиша.. Знам че нищо не знаеш...

Дори не може да си представиш колко си смешна за околните с такива т*поумни изказвания.
Ако мъжът ти фалира, ти ще го зарежеш ли?
А ако ти фалираш? Какво става?
Грубо казано 0.25% от мъжете са твоя таргет! Другите не са мъже ли? Уаууу...
За жените мнението ти е сходно.
Представям си те на външен вид! Но на вътрешен, не искам и да си помисля даже...

Автора

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 10ff8103c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Не знам с какви кифли общуваш, но има твърде много жени, които държат на много по-важни неща от парите.
И не, повечето жени не търсят пари, а сигурност! Правиш ли разлика между двете? Едно е да тръгнеш с някого само да му харчиш парите по моловете и скъпите заведения, друго е да искаш мъжът до теб да има стабилна професия и прилични доходи, за да може един ден когато имате дете, детето ви да има нормални условия за живот. Между двете има ОГРОМНА разлика! И ако не я правиш, проблемът си е твои!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 96b38bba70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   36-1, явно си от висшето общество, щом никога не си киснала по спирки и не си се возила в градския. Явно и като дете не си се возила изобщо, нито твоите родители, нито баби, ни прабаби. Нито пък готвила и други зейности , присъщи на бедните жени. Много ми е интересно какво работиш.
Коментарите ти са смешни и меко казано абсурдни.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 96b38bba70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   За жени като номер 1 е актуално изречението- ''Забрави откъде тръгна и ти.'' Сигурно и тя е яла филии с маргарин като дете и лютеница, ама сега е над тези неща.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4d7f606221
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Имам чувството, че с номер 1 обитаваме различни планети, защото на моята планета също има богати хора, но техните семейства и връзки неизвестно защо изглеждат различно. Братовчед ми, например, е финансист от световна класа, шеф е на един от най-големите холдинги в Европа. Жена му абсолютно не ползва грим, ежедневното й облекло са дънки и тениска, няма шофьорска книжка, да не говорим пък за личен шофьор, пътува си момичето с градския транспорт и единственият й лукс е, че не работи, гледа си домакинството. Никаква помпозност, никакви изхвърляния, напълно нормални, земни хора. Е, дъщеря им завърши Кеймбридж, но то пък оставаше и детето си да не изучат...
Близки приятели са ми собственикът на едно от най-големите издателства в България и съпругата му. И при тях единственият белег за лукс е елитното образование, което получиха децата им. Любимото развлечение на мъжа в семейството е риболовът, а жена му обича театъра, никога не може да ги срещнеш в снобски заведения, общуват предимно с хора на изкуството. Наскоро мъжът й пред мен убеждаваше жена си, че е наложително да й купи нова кола, защото старата е пълна трошка и ще се пребие някъде, но тя продължаваше да се инати, че с тази си е свикнала от 17 години и не си я дава.
Сещам се и за друг приятел, който направи огромно състояние в ЮАР с представителства на автомобилни компании. Отново - скромно, нормално семейство. Друг мой познат пък още от началото на 90-е години е собственик на софтуерната компания, която прави системите за изпитване на новите продукти на BMW. Може спокойно да си купи не вила, а цял курорт на Канарските острови, но си построи къщичка в едно родопско село и когато са в България, не мърдат оттам с жена му. Тя сама си отглежда зеленчуците за семейството. Парадоксално, но факт - той пък ненавижда да шофира и навсякъде ползва обществен транспорт. Т.е. ако нашата кокона номер 1 го срещне да зъзне на някоя спирка като нищо ще го заплюе тоя беден нещастник в лицето!
Четвърти пък се занивама с биотехнологии, намерил си е изключителна ниша - фирмата му прави дизайн на лекарства за големи фармацевтични компании, т.е. проектира външния вид на хапчетата (изглежда проста, но от разказите му разбирам колко сложна и отговорна работа е това). Неговата жена пък до ден днешен работи в магазинчето за цветя на родителите си - там, където се е запознала с мъжа си преди години, когато той се отбил да купи букет за някаква дама, но така и не отишъл на срещата. Предполагам, че тогава не са говорили за биотехнологии бизнесменът и "простата цветарка".
Спирам дотук, защото мисля, че илюстрирах достатъчно добре предположето си, че с номер 1 обитаваме различни планети. Сега, може и да има някакви недостъпни за моя милост извънземни елити, където, ако не си си препарирал физиономията с ботокс и нямаш патешки джуки, не те пускат, но само мога да гадая за тях. В познатия ми свят не делят хората според парите, външния вид или професията им.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: bae5a1ec66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   "Ако искате мизерна жена си вземете такава, която се вози в рейса и се кефи на 2 звезди в Хисаря."
"Злобата си я избивайте на други места."

За някоя, която настванически поучава хората да не злобеят, тончето ти излива отрова. Наистина си се озолбила към возещите се в градския транспорт, обидите ти редовно включват някой признак на битовизма. Какво, да не си преживяла злополука в рейсчето? Някоя чичка да те е хванала изкъсо, когато си била на 3? Сигурно. Една травма, едно бедствие, един здравен инцидент те дели от рейса или инвалидната количка. Май тогава няма да си толкова по-добра от останалите.

"Осъзнавам, че с коментарите си обиждам част от читателите тук. Това е жестоката истина"

Истината не е жестока или мила, защото не е одушевен предмет. Поднасянето и представянето ѝ може да жестоко, признак именно на комплексарчетата и злобарите, към които не ти се ще да се причислиш. Само че една истина може да бъде фразирана по много начини. Индивид над 60 може да се нарече "възрастен човек" или "дъртак". Второто ти би го нарекла "жестоката истина", всеки друг знае, че е пример за елементарна простащина, грубост и липса на каквото и да е възпитание. Щом не си правиш труда да общуваш с елементарно уважение, то явно някои зловещи комплекси те друсат в леглото, не само мъжлето (ако последният не е измислен). А за трите апартамента, колата и парите (що не и апартамент в Ню Йорк и вила в Калифорния), това го пробутвай някому, който вярва или го грее за интернетските ти съчинения. Онлайн, в Инстаграм и по Фейсбук всички са образовани и успешни милионери.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: fed6e6dd66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Ауу каква пошлост само:

(Защо да те вози мъж в С класа, като си свикнала в автобуса? Тези неща се предлагат на жени, които могат да ги оценят и знаят колко усилия струва да стигнеш едно такова ниво. Спрете да завиждате на хората, които са по-добри от вас.)

И казваш на материални придобивки и лукс НИВО е непознаване на
същината на човешката природа и дух.

( НО мъж, който не може да гледа жена и семейство НЕ Е МЪЖ!)

А гладиаторите от Колизеума и някогашните войни, които не са имали и гледали семейства.
Те не са мъже така ли?
Явно ти не си била с истински мъж, щом ги ръсиш подобни.
Явно в съвременния свят представите за мъж са объркани:
Парите не правят един мъж по-мъж в същинкия смисъл.
Утре ако стане война не дай си боже C или S класата или вече не съществуващата банкова сметка на твойто мъжле няма да те спасят и да ти гарантират сигурност!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker