“Аз или приятелите му...” - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

“Аз или приятелите му...”
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1153 пъти
Момиче на 19 години съм. От 2 години имам връзка с човека, който обичам повече от всичко на тази планета и съм много щастлива. Но за жалост тук идват и проблемите. Бяхме се разделили за малък период от време и тогава тръгнаха слухове, че съм му била изневерявала и следователно тези слухове достигнаха до приятелите му и те му поставиха нещо, като ултиматум ако се събере с мен да забрави за тях. Разбира се такова нещо, като изневяра от моя страна няма и моето момче ми вярва. Поговорихме с него, оправихме се, но сега се налага докато решим какво да правим с “приятелите му” да крием връзката си, защото и аз съм на мнение, че никой не трябва да остава без приятели. Ясно е, че го правят за негово добро, но не мислите ли, че е прекалено?
Той няма много приятели, само около трима - четирима и ако ги загуби остава без абсолютно никаква мъжка компания (и попринцип той трудно се сприятелява), което не е добре, защото само с мен да виси не става, има нужда да се забавлява с момчетата все пак, както всеки мъж. Моля ви да ме посъветвате как да постъпя. Всъщност ситуацията е доста по - сложна и има друго подробности, но ви обяснявам накратко, за да не ставам изчерпателна. Налага ни се всеки ден да се виждаме с тея въпросните момчета, което влошава положението още повече. Наистина не знаем какво да правим, а на мен много ми тежи така. Хем ми е гадно, че не мога в момента да имам пълноценна връзка и хем ми е кофти, че приятеля ми се разкъсва между двете страни.
Единственото нещо, което ми идва на ум в този момент е да опитам да създам по - добро впечатление за мен пред неговите приятели, което предполагам ще подпомогне малко или много да спрът да ме мислят за к*рва. Попринцип винаги съм се държала на ниво, но сигурно има какво да се пипне най вероятно
Ще се радвам да чуя вашите съвети. Надявам се всяко зло е за добро да важи и за нашата ситуация...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 8b14eacadc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-скоро отиди директно при приятелите му и говори решително с тях. Кажи, че чисто и просто си му вярна и не си правила нищо с никой друг. Недей да звучиш молещо разбиране, а твърдо и честно. Кажи им, че приятеля им и ти си вярвате и той знае, че нищо не си правила и го поставят в много неудобна ситуация, уж за негово добро. Напомни им, че цитират слухове и само хора, които са присъствали знаят какво се е случвало и какво не, а ти между другото си единствената такава от тях. Кажи, че с приятеля ти се обичате и никой не е правил нищо грешно спрямо това и опитвайки се да го разделят от теб, му костват жена, която го обича и която му е вярна и иска да е с него, все неща добри за приятеля им. Не им искай мненията, не спори с тях. Кажи им как е и че не оценяш високо, че папагалстват слухове и се опитват да са причината приятеля им да е нещастен и разделен от човека който обича и който обича него.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2a882f9897
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не разбирам какво им влиза в работата на приятелите му с коя има връзка, че да се налага да избира??? На мен никой досега не е дошъл да ми поставя ултиматуми. Откъде-накъде ще разнасят някакви слухове и ще му казват коя да му е гадже?? Наистина не схващам в качеството си на какви дават мнение

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ab9e0df329
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Противно на първия коментар ще те посъветвам изобщо да не се обясняваш с тези глупаци. Обясни на твоя човек, че тези изобщо не са му никакви приятели! Ако той е мъж на място няма да крие връзката ви. И няма да го интересува мнението на другите. Нови приятели ще си намери, какво си тръгнала да мислиш за неговия комфорт. Гледай си твоя. Таман сега ще разбереш това твоят човек ли е или не. Ако избере тях- махай го веднага и си намери свестен. Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 33d183f7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, що за ПРИЯТЕЛИ са тия? Да се маха от тях докато е време. Тия хора му желаят лошото.
С някои хора сме приятели от над 30години вече, никога не биха казали такова нещо за жена ми, освен ако нямат доказателства и аз не се съмнявам. Т. е. ако аз не съм повдигнал въпроса те няма да ми се месят в личния живот. Тук е малко на кантар кое е по-правилно, дали да ми кажат или да ме оставят да живея в лъжа, но без доказателства, си е грубо.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c28fd99518
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Какви са тия приятели, които се бъркат грубо в личния ти живот и поставят ултиматуми? Вършила съм глупости в личен план, и приятелите ми не винаги са одобрявали, и са си казвали мнението директно, но никога не са си позволявали да ми поставят условия. Нито пък аз съм се мешала по такъв груб начин в техните отношения и в живота им като цяло. Приятелят ти има глава на раменете, може да прецени ти дали си му важна и дали е щастлив с теб. Както и дали си заслужава да пази такива приятелства. Приятелите също може да са токсични, егоистични и вредни.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2993b18c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката;
Благодаря на всички за изказаните мнения. Наясно съм, че това не са истински приятели и той е наивен, но няма какво да направя. Той спря да ми пише изведнъж, спря да звъни... но все още се интересува от мен (защо и как няма да изпадам в подробности). Явно не знае какво иска и това ме съсипва. Не искам да съм в това състояние, но уви - стигнах до болница. Стресът ми дойде в повече. Имам чувството, че всичко се срина.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker