Приятели с привилегии... или нещо повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятели с привилегии... или нещо повече
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 2552 пъти
Здравейте! Преди да започна разказа си искам да уточня, че съм момиче на 20 години, студентка съм и живея на квартира в друг град.

Преди да започне академичната година и да замина прекратих дълга връзка, която беше започнала да става токсична. В началото на първия семестър започнах да поддържам по-близки взаимоотношения с момче от гимназията ми, с което се оказахме колеги и в университета. В началото всичко беше само приятелство. Една вечер той ми дойде на гости заедно с още няколко приятели от училище. Той беше леко пийнал и му предложих да остане унас. Първия път спа на дивана в стаята ми. Следващата седмици сценария се повтори, но този път той спа в леглото ми. Естествено сексът беше повче от невероятен. Аз се чувствах добре. Мислех, че имам нужда точно от това- тръпката, флирта. Неангажиращата връзка ми изглеждаше най-добрият варинат след като бях приключила толкова дълга връзка (повече от 2 години и половина). Той започна да идва все по-често при мен. Изглеждаше сякаш има не само физическо привличане помежду ни. Когато знаеше, че не се чувствам добре дори идваше без предупреждение. Една вечер, след като ми бяха съобщили доста неприятна новина, за която той случайно разбра, ми се обади в 22:30, за да ми каже, че е долу пред входа и ми носи пържени картофи и кола. После ми каза, че просто не е искал да оставам сама. Постепенно се премести да живее при мен. И на мен много ми харесва да живея с него. Чувствам се така сякаш до мен има истински мъж, на който мога да разчитам. Въпросът е, че той е доста непредсказуем. Някои от дейсвията му говорят за сериозна връзка, но в същия момент е доста дръпнат. Не ми позволява да го целувам и дори веднъж ми каза, че тези игрички са само за леглото. Докато правим секс е супер внимателен и нежен. Вобще не мога да се оплача. Но единсвената ни целувка извън секса беше в самото начало, когато все още не живееше при мен, а просто ми беше дошъл на гости. Много пъти ми е намеквал, че не трябва да очаквам нищо, но от друга страна често говори за нас в множествено число. Казвал ми е, че ще си тръгне веднага щом аз поискам. Основният ми проблем е, че май започнах да се влюбвам, а той май започна да ме възприема като даденост. Започвам да се замислям дали не ме използва (има кой да му сготви, да му изчисти, пък и секс правим доста често). Много съм объркана и не знам какво да правя.

Моля ви кажете ми дали сте изпадали в подобни ситуации.
Ще се радвам да прочета и мъжката гледна точка по въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: bd6ecc3379
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Охо-о-о... и готвиш, и чистиш, и секс му предлагаш, а той от своя страна не поема никакви отговорности, ангажименти и задължения? ... Че кой бяга от хубавото? И аз те искам за "приятелка"!
Ами ако забременееш? 100% нашичкият ще се измъкне по терлички и ни лук ял, ни лук мирисал... Нали се е "застраховал", като ти е казал нищо да не искаш и да не очакваш от него? Нищо чудно дори да те обвини, че по този начин нарочно се опитваш "да го вържеш" с дете, или като нищо може да каже, че не е от него, и да те обвини, че си к.. ва?

Знаеш ли, мъж съм, може би на повече години и от баща ти. Имам деца на твоята възраст. По една или друга причина в периода между 15-тата и 30-тата си година "смених" над 10 момичета, докато се задомя. НИКОГА не съм се отнасял по подобен безотговорен начин към момичето, с което съм ходил към даден момент! Влюбен или не - напълно съм осъзнавал отговорностите, които поемам, приемайки на някоя сърцето и влизайки ѝ в леглото. Винаги съм си мислел, че е сериозно, че е за последно, че ще съм с Нея... просто обстоятелствата са довеждали до друго. Не съм се срамувал, нито страхувал да казвам: "Обичам те! ", когато съм го чувствал. Никога не съм си мислел: "Сега ще походя малко с тая, пък после ще я зарежа и ще си направя децата с друга! ".

Връзката е на само секс, забавления и пеперуди в стомаха - тя е и ОТГОВОРНОСТИ, и РИСКОВЕ, които трябва да бъдат СПОДЕЛЕНИ, и до голяма степен осъзнати.
Връзката не се намира на улицата, тя се ГРАДИ с години...
Какво от всичките тези неща го има при вас, и какво го няма?

Казваш, че "Чувствам се така сякаш до мен има истински мъж, на който мога да разчитам. ", а дали това наистина е така? , а не е само една съзнателно или несъзнателно поддържана от него илюзия, срещу която той получава НАГРАДАТА, която ИСТИНСКИЯТ МЪЖ иначе получава само срещу поети отговорности, морални и финансови ангажименти?

На твое място бих прекратил това още преди да е станало прекалено късно - преди да си се влюбила напълно, защото тогава пък попадаш в един природен КАПАН, срещу който човешката психика е напълно безсилна, понеже той е много по-древен от самото човечество и е отговорен през милиардите години за оцеляването на всички полово размножаващи се биологични видове...
"Щял да си тръгне в момента, в който ти поискаш"... - това си е ЧИСТА манипулация (независимо дали той осъзнава, че я прави или не). казва го, защото съзнателно или подсъзнателно усеща, че времето работи за него, че ти неусетно се влюбваш, и щом досега не си го отпратила, вероятността за това с всеки изминал ден става по-малка и по-малка...

Всъщност... защо ли ти го обяснявам всичко това?
- Ако ме послушаш и развалиш всичко - едва ли ще научиш урока... т. е. няма да усетиш цялата болка от това, което предстои да се случи дълбоко, дълбоко в себе си. А и кой знае - винаги има една надежда младежът да промени хлапашкото си поведение и да постъпи като истински мъж. Надежда, за която си се хванала като удавник за сламка, и която, на всичкото отгоре - не е напълно невъзможна...
- Ако не ме послушаш... най-вероятно в един момент (след година-две) цялата илюзия ще се наложи да рухне.. Ще боли зверски, сякаш режат живо месо, ще страдаш месеци и дори години наред, но урокът и изводите ще останат завинаги у теб. Знание... изболяно (придобито чрез болка)
- А може и изобщо да не стане така :)

Но такъв е животът (на зрелите хора) - проби, грешки, предоверяване, болка, градиш нещо с някого, а накрая се оказва, че си си го градил сам, а отсрещната страна просто го събаря и плюе на него...
Свиквай!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0bcde2a3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тази пък глупост "приятели с привилегии" откъде я измислихте?
Това е дериват на консуматорското общество, да консумираш без да влагаш нищо от себе си.
И като се консумирате взаимно така, кога ще откриете истинските си партньори в живота?
Никога!
Колкото от порното и от педерастлъка ще станат деца, толкова и от това.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 46b29e2d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той ти е казал да не очакваш нищо, просто ти имаш чувства и за това си даваш напразни надежди.
Определено се възползва от това, особено, ако не плаща за квартирата. Според мен трябва да прекратите отношенията си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e8e7d1a365
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Голям мазохизъм, голям. Как искаш да си с човек, който не те целува, че чак и му готвиш?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 603442a49f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Поредното леко момиче, нищо ново.

Гаро

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e4a4fe3b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако намеренията му не са сериозни и желае само секс, то тогава много ще страдаш, защото вече си започнала да се влюбваш, а това е неизбежно. С такъв сценарий той за себе си е повече от добре - безплатно жилище, храна, вода, хубав секс, какво повече да иска? Според мен поговорете и се изяснете кой какво желае от цялата тази работа. Ако не ви съответстват представите и той не чувства нищо към теб, по-добре да си ходи. Даже не по-добре, направо е задължително. Не е редно и нормално да живееш с някого почти семейно, пък в същото време да не знаеш какви сте! Приятели ли сте, приятели с привилегии ли сте, двойка ли сте, съквартиранти ли сте? Не сте приятели и съквартиранти щом правите секс, то е ясно, така че остана гаджета или привилегии.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4904e12234
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Кой плаща разходите, квартирата?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 62d1c98c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Всеки иска така като твоя приятел - ти го възприемаш сериозно и си на практика във връзка, а той си вее парцалите както му е угодно. Използва те и още как. Не иска да се целувате извън леглото за да не му убиеш перспективите да свали някоя друга междувременно. Колкото и да е добър секса, обикновено такива неща идват с условие - упражнява го постоянно и с различни, затова го бива.
Ти прецени дали едностранна връзка те устройва, но от негова страна нищо няма да получиш, той само взема.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 163c26e639
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, разсъждаваш много разумно за годините си и притесненията ти, че вероятно господинът няма сериозни намерения, май са основателни. Ситуацията го устройва напълно - живее в твоята квартира вместо да се бута с други хора в общежитие, грижиш се за него, а той си оставя отворени опции - да си тръгне когато реши, без обяснения - нали те е предупредил да не очакваш много.
Аз бях една година в подобна "връзка" докато господинът си намери друга и дори продължихме да се виждаме докато той беше с нея - толкова бях влюбена. Накрая намерих сили да сложа край, но бях със сринато самочувствие и дълго време ми трябваше да се съвзема.
Поне не бяхме живели заедно и не бях му чистила и готвила.
Постави му директно въпроса как вижда вашата връзка в бъдеще и решавай бързо какво да правиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 259dd19646
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Страх го е да не се влюби, ама май и той вече е хлътнал. Няма такъв "приятел за секс ", който да ти носи картофки, като си зле.
Просто по друг начин изразява любовта си. Може би просто не го виждаш. Очакваш да имаш пухкава котка до себе си да си се умилква ли?

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3be3f3c87d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Глупости. Колкото той те използва - толкова и ти го използваш. Не се вкарвай в женски филми.
Те - връзките така започват - малко по малко - и стигат до женитба.
А и да не стигнат - голяма работа. На 20 години си. Щом си влюбена в момчето - изживей си любовта - недей да слушаш разни негативни анонимковци, които все мрънкат на база "между-половата война"

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 890584abb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Приятел с привилегии = тъпкач без ангажименти. Приятелка с привилегии = безплатна проститутка. Глупачките се хващат на подобни зарибявки докато чакат „голямата любов“, , правилния човек“, „принца на белия кон“ и пр. И след месец чукане са вече влюбени, само че колкото повече те хлътват, толкова повече на привилегирования му омръзват и ги отрязва, защото си е намерил други лени и дашни. Не искам да те обидя, авторке, но всеки си плаща за глупостта и лекомислието. Зарежи го този, използва те и внимавай занапред с подобни „приятелства“.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 042dd763d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Приятели с привилегии??? Това да не е някакъв вид пазарлък? Как може да има такива повърхностни хора? Как ти участваш в нещо подобно? Ако имаше малко мозък, нямаше да имаш нищо общо с тая глупост. Сърбай си попарата! Всеки пати от акъла си!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 58ba03669d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Благодаря, за кометарите! Явно отстрани нещата изглеждат много зле. Ще приема съветите ви.

От Авторката

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6f8d643d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Машаала завиждам му.
Спрете да повтаряте като папагали тези клиширани изрази като:
Токсична връзка ,даденост,приятел с привилегии и тн.
Правилно ти е казал за кревата, кое къде се прави. Като ги видя разни да се целуват и лижат по пътя като животни е мизерно и просташко.
Този явно има доста повече акъл от теб нормално е да искаш да не го изпуснеш има повече класа от теб като чета написаното.
Ставай покорна и угаждай да го задържиш, иначе те чака лутане на посоки.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0fd4e0429d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Кой ще иска да се откаже от нещо хубаво? На него му е обезпечен секс и покрив над главата. Вероятно си и привлекателна щом си ляга с теб. В същото време, не си му съпруга и нямаш право да му искаш отчет. Той е свободен да прави каквото си иска. Щом ти е казал да не се надяваш, работата е ясна.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7f5f34f124
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   И не се целувате?! Момиче, бягай /изгони го. Късай. Лошо ги учите мъжете, после страдате.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4a7b9595a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторке, горните коментари са много добри, но имай предвид, че ние не живеем с този човек, а четем няколко нахвърляни изречения от теб...

По реакциите, поведението му, отношението му към теб трябва да си направиш правилните заключения! И двамата сте млади и това също е фактор!

Съвета ми е да говорите колкото пъти трябва и да си изясните отношенията един към друг и какво може да очакваш от него за в бъдеще! Но това става с разговори на четири очи!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker