За дамите и... кифлите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За дамите и... кифлите
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 8579 пъти
Водя се средностатистически българин, с всичките предимства и недостатъци на човекоподобните същества от мъжки пол, обитаващи нашите ширини. Ръст - среден, телосложение - по-скоро слабо, възраст - средна (между 30 и 40, но повече към 40), работя... да кажем прилично платена работа, обличам се спортно-елегантно (каквото и да значи това, но така са ми казвали), малко нещо имам - един брак зад гърба си, че и дете ми се води на мое име, поне по документи.

Леле, дотук замяза на профил в "Елмаз", но не е, защото съм анонимен и винаги ще остана за вас анонимен. Това е само за представянето ми, да не кажете, че се целя високо. Като почти всяко човешко същество, логично изпитвам вътрешна, понякога и ясно очертана през панталоните или дънките външна потребност или необходимост от контакти с индивиди от противоположния пол.

И тази ми потребност ме кара да осъществявам контакти с тях - първоначално визуални, при срещане на интерес от другата страна преминават във вербални и т.н. по добре известния ви ред на нещата.

Дали съзнателно или не, но интерес в мен предизвикват предимно добре оформените, емоционални и преминаващи фейс контрола ми жени без деца (за последния критерий мога да напиша дисертация). Но тук се наложи с времето и контактите още един показател - възраста им.

Казвам "наложи се", защото нямам навика да си подбирам партньорките като дрехи в мола, по марка, размер, дата на производство и т.н., или ме привличат, или не. Логично за мъж на моята възраст, най-подходяща партия са дамите по към 30 и мааалко отгоре, но противно на тази логика и до ден днешен съм нямал честа и удоволствието да пообщувам по-продълително с такава. И тези дни се замислих - защо.

Ще ви споделя "искрено и лично" какво в тези дами ме отблъсква. Безсмислено е да описвам подробно физическата непривлекателност на запуснатите такива, гордо разхождащи и щедро показващи паласки, коремчета, целулит, следи от груби изяви на кварталната козметичка и прочее. Те могат да предизвикат в мен само съжаление и нищо повече.

Бегло ще спомена, за да не се обидят, че направо ги пропускам, емоционално амортизираните от дълга редица селски бекове жени, виждащи в мен човека, който да им реши житейските проблеми, тъжни, а понякога направо отчаяни, те се вкопчват в мен, като последна сламка в морето, готови да се раздадат до последно, само и само да не останат без мъж до себе си.

Аналогия на мъжа в животинския свят са хищниците според мен, а те имат лошия навик да изпитват страст и удоволствие да преследват потенциалните си жертви и сами да забият нокти и зъби в тях, но подминават с пренебрежение жертвите, убити от друго животно, кротко лежащи в прахта и издаващи специфична миризма.

И да си дойда на думата. Става въпрос за дамите, около 30, поддържани, една идея по-умни от контингента сервитьоро-продавачки, финансово независими, достатъчно "узряли" за сериозна връзка.

И тук моята техническа (всичките ми дипломи от средното образование, включително и по-нататък, са за технически специалности) мисъл, не може да не направи разделение по някакъв показател.

Забелязал съм странна тенденция в преобладаващата на тази черешка на тортата за мен група жени, към развиване на паралелни връзки, вероятно с цел презастраховане (имаше и такава статия в Webcafe на едно преждевременно "узряло" момиче - за мъжете във фризера).

Дали подтикнати от годините или по други причини, въпросните "дами" имат лошия навик, да ходят едновременно с няколко мъже, и да се свалят с още няколко пъти по толкова по скайп, фейсбук и форуми, да не би случайно да се минат и да останат на сухо, ако с някой от тях не се получи.

Няма да повтарям приказката за двата стола. Интересно ми е обаче защо - като се държат като к*рви, после ми се сърдят, че ги третирам като такива? Досадно-скучно-моногамен съм и от потенциалната си партньорка в живота не искам нищо повече от това, което съм готов да дам. Да, ама не, те са по-умни и трябва да излъжат някой мъж.

Втората подгрупа са сингъл каките, достатъчно умни да не се опитват да лъжат мъжете, успели да превъзмогнат порива да скочат на първия срещнат - след раздялата с предишния. При тях пък съм забелязал едно по-особено заболяване, наричам го синдрома на закъснялата девственост.

Изведнъж, вероятно поради факта, че виждат в мен добра партия като кандидат за остаряване заедно, развиват забавната склонност към прекалено морализиране и консервативност, дане си помисля че са някакви си лесни. И ми става тъпо, ама много.

Значи от една страна ми обясняват как съм бил по-по-най-Мъжът (умишлено е с главно "М"), който изобщо някога са срещали, от друга - имат над 10 години креватен стаж, в който могат да се открият екземпляри, които не могат да ми се опрат и на малкия пръст абсолютно по никой показател, на които са "пуснали" на втора, та дори и на първа среща навремето (и аз съм бил на студентски купони...).

Значи, за тях може, щото са били тъпи, смотани, ограничени, безпереспективни и са им миришели чорапите, пък на мен трябва да ми се опъват и да ме мотат едва ли не докато подпиша в гражданското, защото съм толкова идеален (според тях) и не ми миришат чорапите.

Алооо, те хората кола не си вземат без тест-драйв, те жена искат да си взема на сляпо. "Пък младото женско месо поефтине", както казва един уважаван от мен класик от този форум, и докато каките ме мотаят и ми се правят на принципни, навън се разхождат едни млади апетитни изкушения, малко или много тъпички, но за онези добре познати възвратно-постъпателни движения стават.

И не искат нищо повече от каките. И изобщо не се дърпат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 58

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 012f378370
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

1.   На мен се отдава честта да напиша първия коментар на тази "невероятна тема". Вижте какво господине, вие изобщо не сте добра партия за никоя нормална, а камо ли умна жена. Простотията и непрестанното усещане за недооцененост и уникалност, каквато според мен не притежавате са ви превърнали в жалко подобие на мъж. Не мисля, че заслужавате която и да е жена от горепосочените "видове". Направо сте смешен и жалък! Възприемате жените едиствено като средство за сексуално удоволствие. Превземате се, все едно никоя не ви заслужава. Толкова сте жалък, че ми се повдига! Мисля, че трябва да станете гей. Много ще ви пасва, а и другите ще искат от вас само секс :) и то на първа среща --- точно както обичате!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c56867e91a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поклон пред адската ти тъпотия, покъртително ОГРОМНОТО ТИ ЕГО, да не споменавам (както ти самия "остроумно" казваш, че няма да споменеш, а споменаваш ;) защото си АДСКИ УМЕН ;) ) самочувствието ти без грам покритие (тук включвам и безбройните технически дипломи от средното ти образование), липсата на всякаква логика и свързаност между добре отделените ти абзаци и куууууууп други малки недостатъчета, за които мога да ти напиша дисертация "Защо жените си мислят, че могат да ме мотат, след като съм толкова невероятен? " (теза номер 1: Защото съм изключително елементарен)...

Толкова е тъжно, че не можеш да се погледнеш колко си жалък...

Щастлив заблуден живот ти пожелавам, чичка ;)

Едно младо апетитно изкушение на 23, което НИКОГА не би те погледнало (а повярвай ми, глупаци като теб намирисват отдалече с или без чорапи ;) )

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5389d4f78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   "Безсмислено е да описвам подробно физическата непривлекателност на запуснатите такива, гордо разхождащи и щедро показващи паласки, коремчета, целулит, следи от груби изяви на кварталната козметичка и прочее" - я се замисли ти как изглеждаш в нечии очи :))
---
"Аналогия на мъжа в животинския свят са хищниците според мен, а те имат лошия навик да изпитват страст и удоволствие да преследват потенциалните си жертви и сами да забият нокти и зъби в тях, но подминават с пренебрежение жертвите, убити от друго животно, кротко лежащи в прахта и издаващи специфична миризма. " - тъпа и невярна аналогия
---
"Дали подтикнати от годините или по други причини, въпросните "дами" имат лошия навик, да ходят едновременно с няколко мъже, и да се свалят с още няколко пъти по толкова по скайп, фейсбук и форуми, да не би случайно да се минат и да останат на сухо, ако с някой от тях не се получи" - а ти и такива като тебе все едно нямате, а?
---
"Водя се средностатистически българин" - точно така :)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7bb8a3192c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само не стана ясно в крайна сметка ти какво искаш. Значи, лесните каки не ти харесват, защото въртят по двама/трима/петима и т. н. едновременно. Трудните каки и те не ти харесват, защото искаш секс на първата/втората/петата среща, така де, нали трябва да се направи "тест-драйв", за какво да се хабиш иначе. Емоционално амортизираните (какъвто си и ти, хах каква ирония) също не ти харесват. Значи, ако може да са на 30+, обаче без минало или да са живяли живот като в приказка, защото теб така повече те кефи. Е, няма как да стане, пич. Прави си възвратно-постъпателните движения с кифлите и не се оплаквай. За нас, каките, няма да е голяма загуба.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 58d3d874fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   "че и дете ми се води на мое име, поне по документи"

Ей т'ва не го разбирам. Да не би да иде да рече, че собственото ти дете за теб е нек'во полу-копеле?
Ако е така - само "селски" кифли за теб - диви, космати, алчни - да те направят луд и щастлив. Макар че ти и за селски бек не ставаш. Повечето от тях поне се гордеят с децата си.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2fbb2dd41f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   С тия разсъждения ще си останеш стар ерген до живот, дано ти е здрава дясната ръчичка. Ти намираш кусури на всички останали, но не и на себе си. Я се замисли малко - не може целият свят да е дефектен, а само ти да си съвършен - само това трябва да те наведе на мисълта, че проблемът е в ТЕБ. Който има желание да създаде стабилна връзка и семейство - той намира начини, който не иска - намира кусури.
От описанието, което даваш за себе си, не установих някаква изключителност на визия, образование, и емоционална интелигентност. Както казваш, си един средностатистически мъж, защо тогава реши че ще удариш джакпота и точно на теб ще се падне изключителната мис Съвършенна?
Не ми се пиши повече, такива дървени философи като теб са ми ясни - "Голям тупан, ама празен" - са казали хората.
От една 35 годишна кака с перфектна визия, финасово независима и без деца, която никога няма да върже на такъв като теб!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 92c4ca75b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Извинявам се, но това бих могла да го дочета само в тоалетната! тротоарните четива са за там. Не го дочетох, просто, защото авторът пише, пише, ама нищо не казва. Т. е., така и не разбрах каква му е грижата. Ако действително не е удовлетворен от жените, които познава ( иска да познава, т. е. иска да изчука ) - има решение. И то е най-близкият секс-шоп, от където може да си вземе чудесна кукла, която няма да е носител на нито едно от качествата, които го притесняват/отблъскват. А иначе, най-генерално бих могла да кажа, че за да привлечеш ъъъъ, (момент да скролна) - "добре оформените, емоционални и преминаващи фейс контрола ми жени без деца (за последния критерий мога да напиша дисертация)", би трябвало да е по-малко повърхностен!
( бай дъ уей, що за идиотизъм е критерият, за който можеш да напишеш дисертация? )

Фей

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 512c73705a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Авторе, радвам се, че ще си останеш анонимен, че не познавам такива като теб и... Господ си знае работата. Неслучайно си сам, въпреки че си неотразим. Толкова си горд от себе си, от това което имаш, че ако се вгледаш внимателно, ще видиш, че всъщност нямаш нищо.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: dd67b61518
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Авторе, много думи си използвал, а нищо съществено не казваш, дори не разбрах какво точни искаш.
Имаш дете, на твое име, по документи. Много странно изказване. Явно не вярваш, че е твое? По написаните ти глупости съдя, че самочувствието ти е доста голямо, а в действителност си един празнодумец. Жените за теб не са хора, а мръвки. Не искаш умни, с паласки, лесни, недостъпни, младите пък са глупави. Малко се надценяваш. Не ми се вярва да има такава жена, толкова нещастна и самотна, че да се вкопчи в теб. Ти си средностатистически българин, без предимства и пълен с недостатъци!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0db8dba835
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Младоте поефтинЕ, но защо едно младо момиче да предпочете чичка като теб??? С някакво арогантно его... Осънай се! В думите ти има толкова яд и злоба, че чак тече жлъч през монитора. Ако беше поне 1/100-на от това, за което се мислиш, нямаше да пишеш несвързани простотии по форумите. Замисли се и не се заглеждай по поефтнЕлото младо, защото твоята таргет група е малко по-овъзрастяла и определено непоумняла.

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6f0de7f398
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   "Една идея по-умни от контингента сервитьоро-продавачки"-човек не се определя колко е умен в зависимост от това, което работи, независимо от какъв пол е.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e05dd9fe4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бате, ако беше малко по-умен, тия анализи щеше да ги пазиш за себе си, че виждаш ли как наскачаха.. бонбончетата :). Тихичко си прави кефа и си върви по план. Тя, кифлата, може да си е пълна кифла и от части да си го знае, но ти като й го кажеш в лицето - главата ще ти изяде, за да докаже, че е Дама.
Според мен, трябва да преглътнеш някои от "нормите ти", 'щото всеки си има недостатъци:) Намери си жена (останах с впечатление, че си сингъл), загърби превземките й - жена е все пак, и си живей живота, с тия анализи и подбирания не виждам как ще намериш някоя. Все пак никоя не иска твърде голям 'умник', иначе как ще му се качи на главата?

Айде...

М 23

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5aefe31bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Към АВТОРА

Тъй като всичи те нападнаха, искам да ти кажа няколко неща.... И въобще не ми пука, какво ще изпишат, след моя коментар. Напълно съм съгласен с теб... С тази разлика, че това трябва да си го знаеш за теб, и да не го споделяш с други. Защото сам виждаш какво се полочава.... Как мъжете няма да са Ку... вари... При положение че 95 процента от жените са Ку.. ви... Хич да не ти пука... Говори им това което искат да чуят, докато получиш това което искаш.... И после се да ти е тая.... Като не е тая, ще е някоя друга... Тук прочетох много женска злоба.... Еми нормално, като цениш качеството да подбираш... Не си си го сякъл на витоша... Нормално че един мъж, независимо от възрастта, ще иска подаржано момиче. А не някаква раплута, несарзмерна, тлъста свиня... каквито са повечето ЖЕНИ не дали момчето трябва да се види в огледалото.... Ама место да наблягате на модата, наблегнете на фитнеса... Зашото като чета, той ще си намери някоя... Тарикат човек изглежа... ама вие може и да си умрете СТАРИ МОМИ...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5aefe31bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не съм автора

абе 11 ти тъп/тъпа ли си, естествено че ДА, кое не разбра... Нормално че ако си умен, ще си шеф или началник.... ако си заплатжия/ка, е ако имаше акал надали щеше да си на този пост :Д

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5b7ad0cb6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   ТЪП, ТЪП, ТЪП, ТЪП!
Егати егото имаш... а не се виждаш колко си зле... писал си толкова много, а нищо не се разбира... ти дори самият не се разбираш.. какво искаш.. това не ти харесва, онова не ти харесва, а ти харесваш ли се?? Според мен си супер надуто прасе!!! Имал дете ама на документи.. че скъсай и документите, барем вече и там да го няма.. тей като не виждам да го има изобщо по някакъв др. начин!
Предлагам да идеш да си платиш на някоя курва да те изчука.. така няма да е лесна нито ефтина... просто им е работа!!!

РОЧО

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 864a8b3320
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Малко ми приличаш на един мой познат(може и да си същия ама няма значение)
И от всичко, което си написал ми е много интересно при големия интерес към теб, защо все още не си женен? Заради всичко, което си изписал? Или защото жените смятат, че с такива разсъждения си по-тъп и от тях( ти се изразяваш по тоя начин)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6f0de7f398
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   До №14 от №11: Да ти кажа честно не ми трябва "акал" :))). Ти може би живееш в приказките. За държава като България не ти трябва ум, а връзки!!! И не давай заключения на какъв пост съм, защото не си наясно какъв е той!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 112aeeec3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Браво на автора.

Аз съм по-скоро от „по-младото месо“, но споделям наблюденията на автора.

„Аналогия на мъжа в животинския свят са хищниците според мен, а те имат лошия навик да изпитват страст и удоволствие да преследват потенциалните си жертви и сами да забият нокти и зъби в тях, но подминават с пренебрежение жертвите, убити от друго животно, кротко лежащи в прахта и издаващи специфична миризма. “

точно така е, авторе. Жените без деца, брак на 30+ (попадащи в твоята „ловна схема“) са действително много странни. Особено българките - запуснати, ужасно облечени и изобщо, вече лелички! Западните жени на тази вързраст тепърва се оглеждат за брачен партньор и може би затова са по-нормални и приличат на нашите дами в средата на 20-те.
Е, аз принадлежа към тази категория, но толкова се отвращавам от НЯКОИ ИНАЧЕ МЛАДИТЕ дами на 30+, че от сега съм почнала да правя всеки ден фитнес по минимум 2 часа. Тъкмо навреме, казва инструктурът, защото от втората половина на 20-те почват да ти се разграждат мускулите и да овисваш като жена. Да не говорим, че се почва на нашите географски ширини отрано и с бръчките, затова аз не излизам, дори и зимата, без да съм се намазала с крем с поне 20 SPF. Видях в парка точно жени най-много на 30-35, които доста разголени играеха федербал - ужас! Едни изпечени от слънцето, сбръчкани и изхабени, с къси коси, с едни увиснали бадждци, ама са сложили къси панталонки, които аз мога да нося след 1 година трениране сигурно с чиста съвест.
С две думи - кифли!

Имам и друго наблюдение. Пак казвам, жена съм в средата на 20-те, но покрай сестра ми имам много такива познати. Точно както го описа авторът е, като прибавим и ужасът, че са останали стари моми, да не говорим за направилите „белята“ на 18, които на 30 вече имат порастнали деца, но не са излизали по-далеч от центъра на селцето си. С две думи - кифли.

Подкрепям напълно автора и го съветвам да се ориентира към по-младите ДАМИ, които още не са изхабени и употребени от някой друг ловец и още не са се научили на женски театри и номера и не са се панирали, че остарявали. Ако иска жени на 30+, които нямат деца и не са кифли, да търси сред западно-европейките, американките, изобщо, сред напредлалите икономически и КУЛТУРНО нации, където жената на 30+ не само не е кифла, не страда от комплекса на старата мома, а и САМА си избира ловеца и може би дори сама тръгва на лов. Това ПО ПРИНЦИП е най-цунканата възраст на една жена, но трябва да знае какво иска, как да се поддържа и да си знае цената.

Авторът не е и той цвете, особено, ако не си гледа детето, но аз останах с впечатлението, че то не е негово, а жена му е родила от друг мъж.

Както и да е, много нападки, много нещо, но това, че отричаме истината, няма да я промени.

Просто не бъдете кифли и няма какво да се обиждате от наблюденията на автора.

ж26

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d558d1f83b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Та не разбрах къв ти е проблема. Та ти си си самодостатъчен. Та то никой не мож ти се опре. Прави си движенията и не се оплаквай. Не търси проблем там където го няма. В теб е. Свали малко гарда и нещата ще се наредят сами

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 58d3d874fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   От номер 5

Аве, номер 18, за теб и автора няма ли подходящи сайтове, където да си наврете самовлюбената автореклама? Какви хищници, к'ви аромати, к'ви нокти, зъби, к'ви животни, лежащи кротко в прахта, какъв тест-драйв - това да не ви е "аре на сафари в джунглата"? ! Как може така, с лека ръка, да лепите етикети на хората, било то мъже или жени - кифли, бекове, сингъл-каки, пържоли, ЕДИНСТВЕНО според това как изглеждат, какви кремове използват, какво са преживяли, колко "ловци" са ги отстреляли! То по тая логика майките, сестрите и дъщерите ви/ ни са кифли и потенциални "наръфани антилопи".
Номер 18, не ми говори за мацките в чужбина, щото съм се нагледала на 50-годишни каки, които ходят на работа с плюшени анцузи, въздебелички англичанки и американки, чиито пищни месца преливат изпод роклета с презрамки и с голи гърбове и на пияни австралийски бабички, които замятат полите на белите си роклета след втората бутилка вино. Ама това не им пречи да имат нормално човешко самочувствие, да си живеят живота - защото това им се полага по право, а не по външност или образование, и да получават уважително отношение от мъжете в същите страни.
Утре нЕкоя мома ще напише трактат, озаглавен "За кавалерите и пу*ьовците", и пак глей сеир!
Според мен авторът просто е искал да упражни словесните си възможности и да смае публиката тук с красноречие и чувство за хумор, вмъквайки малко автопохвали (къФ съм пич - хищник с прани чорапи и две кила технически дипломи, малиии), ама... не му се е получило.
Ел

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d7d4f70ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Боже милостиви, колко си добър, че още ги държиш такива подобия на мъже. Хора добре, че от време на време пише някой простак и да ни напомни да внимаваме какви щъкат между нас. Няма логично обяснение за такова мислене и поведение, единственото което можем да направим е да чукнем на дърво и да кажем-ПАЗИ БОЖЕ.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: fec12a520f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Едва го прочетох..
Цяла "история" водеща се от "аз съм" и "аз имам". Едно постоянно самоизтъкване все едно си последния мъж на планетата. В началото добре си го беше написал "замяза на профил в "Елмаз" и си е точно нещо такова.
Опитал си се да напишеш нещо, да изкажеш мнение, съчетано с един вид самореклама. Чесно да ти кажа не знам какво целиш с тази "история" при положение, че мнението, което се опитваш да изкажеш е прилежно замазано с куп егоцентрични думи, подправени със "сложни думи" само за изглежда по-интересно... Но не е..

*Syndrome

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a73e859628
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Авторе, чудиш се защо независимите, готнин какички излизат с по няколко? Първо, защото и готините батковци това правят, и второ: За да намалиш риска, разпределяш акциите на няколко места, а не слагаш всичко в една кошница, елемантарно, основно правило на пазара ;)
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 112aeeec3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Лола, браво! Много добре казано, 100% на място!

ж26

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: eeb6f2c15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Рочо, ти гей ли си или си жена? 3 коментара прочетох твои и трите са като на проскубана и изнервена домакиня. Подписа тук не е задължителен, брат...

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5aefe31bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Авторе това е самата деиствителност. Самоче следващия път, не споделяи, а си пази изводите за тебе ;). Така хем ще те подценяват, хем ще си получиш това което искаш... Не си виновен, че жените те отбягват... Нормално, като виждат че не си поредния БАЛЪК... И им става ясно, че и да искат няма как да те въртят... Нормално да избягат... Прави се на ТЪП... Звучи смешно, но само така някоя кукона кифла или там както искаш ги наричаи, ще реши че си поредната ШМАТКА а докато се осети... вече е твърде късно за нея... Тъй като вече си се разписал, и ти е се тая как ще продължи за нататака... :))))))))))))) Знаи едно не се надявай, такава жена да е само твоя... Обикновено един я вози, друг е... е, трети пипа, четврти купува дрешнки, пети седи и гледа от страни... сам си избери кой да си от тях ;)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7bb8a3192c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Номер 18, ако жените на 30+ бяха такива, каквито ги описваш, нямаше да има теми като "На 20 съм, но си падам само по какички (30+)". Докато в интерес на истината не съм виждала тема "Падам си по 25 годишни", нито съм чувала за такова явление ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 53ea8fd9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Не се опитваш да се правиш на Чарли Харпът от Двама мъже и половина, нали? Не ти се отдава. По-скоро ми напомняш на хлебарката, която смазах онзи ден.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b2362d89e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Единствения извод, който си направих от прочетеното е че никоя не ти връзва. Ами моя съвет е малко да погледнеш в себе си. Една простичка приказка има- на кривата ракета... ;)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5b7ad0cb6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   До 25 някакъв проблем ли имаш, че не разбирам.. мога да правя каквото си искам както си искам! Ще се подписвам също където си посикам! Просто не можеш да ми надвиеш или какво! Нали изказваме мение, нали за това е сайтът! Как точно пък го определи като проскубана?? Това, че разбирам очевидно повече от теб, защо те дразни? !
И какво значение има какво съм!!! Като си прочел три коментара в някои ясно се вижда дали съм мъж или жена, браааат!!!!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 012f378370
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   28 Върха си :)
Сис

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 412351e4ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   Боже, Боже... и аз съм тръгнала истинска любов да търся... Ако се натъкна на пич като този, по-добре просто кротко да си прережа гърлото...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8078806af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Боже, та ти всъшност не харесваш жените, не ги уважаваш като същност. Говориш само за телата им и да са малкоооо по-умни от сервитьорки?
Ти всъщнст не търсиш партньор в живота, а секс. Искаш да ти пускат повече, това е истината. И си емоционално амортизиран отвсякъде!

Забрави още една голяма група 30 годишни дами - тези които ходят с по-млади момчета. Младото си е друго, от опит казвам :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8cf347faa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Повечето жени на възрастта, която ти е интересна (+30), не се вълнуват само от секса (като "младите апетитни изкушения"), а имат потребност да изразят себе си в пълноценна връзка - такава, каквато ти не искаш да предложиш. Тях мога да разбера, теб обаче - не.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0e3a18a144
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Коментарите на 1 и 2 са страхотни! Напълно подкрепям и май нямам какво да добавя! И все пак историята на автора не ме настрои негативно- по-скоро го съжалих. Хора като автора нямат шанс да са щастливи- вечно недооценени, никой не е достоен за тях, те са най- умните(със 100 дипломи-не че се изтъкват аххаах), че чак и чорапите им не миришат... Хаха най-тъпо е да живееш в заблуда... Ще си бъдеш сам чичка, това е! Най-добре за теб, най-добре и за нас!

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0e3a18a144
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   А и последно-Авторе, кифлата си ти!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c7653f884f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Аз като гледам човека си е на ред... май вие имате някакъв проблем, щом му се дразните.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8dfaa47ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Здравей авторе. Истина е, че докато мислиш така, ще ти викат " чичка " по форумите и ще те нападат. И хората са прави. Аз пиша само, за да вметна, относно дискриминирането на професията. Великия пророк Стратиев е казал : Образованието не прави културата". Това, че хората сервират и продават, не значи, че са тъпи.... Ужасно е това изказване.... Аз съм самотна жена на 32. И се радвам, че не съм те срещнала и се моля да не срещна някой като теб :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: dddf87a65e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Дами, доста поразнищихте елементарните изказвания и му създадохте поле за щастие и радост и сега като сте му обърнали внимание е много горд. Не се вързвайте и не се хабете... няма смисъл. Нека сам си стигне до извода. Пък то всичко е толкова просто, как е възможно да го правим толкова сложно? ...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 147db9087d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Авторът е напълно прав. А всички жени които бързат да го обиждат и нападат просташки са поредното доказателство, че има много елементарни и първични кифли-простакеси. Истината боли нали? Авторът е мъж осъзнал някои неща, а вие злобарките които си мислят, че като обиждат ще докажат нещо сте в голяма грешка. Нито можете да докажете, че е грозен и без жени нито можете да кажете, че ще бъде без жена. Това са просто елементарни заяжданици, ако може да го захапете и да го заболи. Да ама "не" :)
Така доказвате единствено колко сте злобни и елементарни създания. Плюете отрова злобна. Колкото и да нападате обаче сте далече от истината за живота на хората. Жал ми е за всички вас злобарки, нищо повече. Както казваше един приятел "и чеп за бъчва не става от тях". А аз ще кажа, няма нищо по лошо от злобният човек. (пардон жена)

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c2fe99ab1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Всички дето плюете по автора, нещо да не би да се припознахте в стериотипите, които той описва? Взехте доста смешнички да ставате. Пред фактите нали знаете и кой мълчи...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6babc93726
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Не прочетох всички коментари, но ми направиха впечатление няколко изключително злобни коментари на мъже, които пък плюят по женската злоба... каква ирония.
За автора мога да кажа, че е клише - малко по-добър от масата, но явно не достатъчно добър за да прикове вниманието на типът жени, които описва.
От друга страна обаче от поста му лъха повърхностност, неуважение към целия женски пол, дори презрение, за което уви и хиляда теми като тази да пусне - пак файда никаква...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c5dce3e2f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Авторът с тези възгледи относно жените, никога няма да намери свястна такава, тъй като е поставил вече всяка една в някаква категория, с етикет. Съжалявам, че има такива мъже, познавам такива и авторът е хубаво да знае, че свестните и умни жени забелязват този тип мъже и бягат надалеч. А за недораслите участници в тази тема, които обиждат "плюещите" по автора, научете се да пишете, все пак няма кой да ви повярва на, и без това глупавите коментари, с тези правописни грешки.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 996a2a6ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Батенце само заглавието ти видях и мога да ти дам адмирации без да чета дори. Знам просто за какво става дума. На тия изроди ако мога така да ги нарека им трябва един бой да се научат. Респект!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5389d4f78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Авторът просто обвинява жените за неща/недостатъци (според него) които обаче самия той има но пък не иска другите да ги вземат предвид :))) е не става така братО :) всъшност става, ама не издържа сериозната критика

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 082232fd48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Ами явно ходиш само с кифли, затова ги познаваш толкова добре и ги описваш и имаш такова отношение към жените. Явно силите и възможностите ти са до тук. Ти ако ходеше с идеални жени щеше да имаш друго отношение към женското съсловие изобщо.
Този цинизъм показва комплексарщина и безсилие. Жалко за теб.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3a68adccb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Лошата новина за теб, е че понякога като си с жена се налага да заиграе тоягата. Истината е, че когато започнеш войната(връзката) с една жена не я ли пречупиш в зародиш ще ти се качи на главата с течение на времето. Винаги единия ще се опитва да доминира. По тази тема истинен съвет от жена няма да видиш. Жив и здрав и успех!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b4960d1942
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   След като автора не е доволен от българските жени, да се изнесе навън, за да се сблъска с друго отношение и да си даде сметка. Някъде бях чувала, че сме различни и това е уникалното в нас;) Но където и да покаже това поведение, ще бъде отхвърлен. Ние българките сме свикнали с поведението на българина. Няма как да повлияем на цялото съсловие от мъже. Работила съм на място където съм се сблъсквала например с македонци и сърби. Като имате предвид, че сме с почти един и същи маниер на поведение. С едно голямо "НО", те не страдат от болестта да властват, а слагат жената на пиедестал. Жената не е средство за тях, а нужда. Така наречените "кавалери", култура и възпитание във връзката.

Стегнете се българи, че ще си останете самотни цял живот и за в бъдеще ще има все повече разводи и раздели. И как ще се отразява на децата ни? Дали е добре на едно дете да липсва майка му или баща му. Това ще се отразява на неговото бъдеще. В едно семейство или връзка, мъжа и жената създават конфорта. Какъв пример можем да дадем? Това се отнася и за някои жени. Не критикувам само от този тип мъже.

А автора и аборигенка- манекенка да си хване пак няма да е доволен...
И към номер 50- защо да не доминира жената, ако тя държи на теб и ти си го заслужил, може да направи от невъзможното-възможно. Всички сме равни! Ти постоянно ли се състезаваш?...............

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7ca435fe02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Хъммм, видимо историята е писана от доста егоцентричен човек, но въпреки това ще се опитам да помогна. Ето как стоят нещата и при мъжете, и при жените - природата едно дава, друго взима, както е казано. Така че, вероятността точно авторът да попадне на жена, която е хем съвършена външно, хем идеална вътрешно, е просто минимален. Това съчетание е толкова рядко срещано, че понякога се смята за мит и хората просто се отказват да търсят или по-скоро пренареждат приоритетите си. Едни цял живот наблягат на търсенето на иделната външност и решават, че това какъв е човека отсреща няма никакво значение, важното е да радва окото, други пък предпочитат да открият "сродната душа", макар и в не чак толкова перфектна опаковка, защото знаят, че добрата външност е толкова преходно нещо, а и така бързо омръзва, че просто няма смисъл да се концентрират върху нея, когато има толкова по-ценни неща във взаимоотношенията между двама души... Познайте кои са по-щастливи в края на деня? Та това ми е и съвета към автора: да пренареди приоритетите си, защото е ясно, че там на където е насочил погледа си в момента ("предимно добре оформените, емоционални и преминаващи фейс контрола ми жени без деца" на 30+), удря здраво на камък. Късмет и всичко добро.

П. П. Това за децата не го разбрах, има много разведени жени с дечица, които са имали лошия късмет в по-незрялата си възраст да попаднат я на пияници, я на разсипници, падащи си по хазарта, я по женкари и пр, да не изброявам. Това, че им е дошъл ума в главата и вече не са с тях, не бива автоматично да ги поставя в категория "некачествени". А по отношение на изневеряващите такива (защото съвсем не е задължително всички разочаровани от мъжете си да тръгнат да им изневеряват, еле пък да правят деца от друг) нямам мнение, защото всичко си зависи от обстоятелставата. Аз лично изобщо не бих могла да направя подобно нещо, а една моя приятелка пък, в момента, в който се случи, се разведе и омъжи за другия, за да може детето да носи името на баща си при раждането. Но в крайна сметка, дори да не се стигне до подобни относително справедливи действия от нейна страна, не виждам защо трябва детето да бъде винено за нещо и да носи греховете на родителите си. То е просто едно невинно същество, което е имало нещастието да бъде продукт от нечия грешка и не може да бъде държано отговорно за това. Децата, независимо наши или чужди, трябва да бъдат обичани, защото тези невинни души просто не заслужават гадостите, на които ги подлагаме ние възрастните в озлоблението си!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0cfc9e8ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Авторът е прав! Аз съм жена на 28 години и мисля, че той има изключително право по отношение на типа жени "дама" или "кифла" в България. Харесват ми коментарите на номер 18 и 23, и на мъжкат част 26, 42, 43, 46.
Лейдита време е да си го признаем, болшинството дами у нас на възраст 30+, не са никакви дами, ако действат от отчаяние и страхове - много добре знаете, че това отблъсква мъжете и говори за липса на себеуважение.

Относно "кифлите" - много кофти избор за мъжа, особено, ако е съчетан с думата "златотърсачка", много кофти избор и за жените (или момичетата) избрали този социален статус в живота, защото, ако в началото това им носи девиденти, след време тези дивиденти се оказват не основното нещо в живота.

Напълно разбирам автора за дилемата, в която е изпаднал!

Относно "паралелните връзки" - авторът много ясно е разбрал нуждата на жената от презастраховане. Тук идва и моята критика - няма какво да се възмущаваш от "шарещите очи" на жените, това е нормално, живеем в джунгла все пак, трябва да оцеляваме и за нас жените начинът за това е принципът "хитрата лисица". Не се обиждай, но и Вие го правите това! Момичетата правилно ти го казаха - трябва диверсификация на портфейла за да се задържиш на пазара, иначе попадеш в графа губеща "дама" или "кифла". Никой не обича отрицателната доходност на портфейла!

Относно детето - поредното доказателство за глупостта на жените, като си мислят, че с едно дете ще задържат мъжа до себе си! Единственото, което постигат жените по този начин е да се "ушият" с ангажимент за цял живот. Не мислете, че имам нещо против децата. Напротив! Обожавам ги! Само не одобрявам начина, по който се правят понякога.

Човек сам трябва да постигне щастието в живота си, а не да разчита на мъж за това. Българските трябва повече да се себеуважават и да видят как нещата ще си дойдат на мястото им. Егоцентризмът при жените, не е лошо нещо. Напротив дами! - бъдете егоистки! Глезете се, кипрете се, повече амбиция и себеуважение - искайте повече от живота - вие го заслужавате - не се задоволявайте с малко!

Това от мен за сега
The Braveone

 
  ...

1-50 от 58
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker