Влюбен в най-добрата си приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен в най-добрата си приятелка
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1058 пъти
Здравейте. Надявам се намеря човек с подобен казус като моя. Извинявам се, ако пропусна правописни грешки. Проблемът е следният. От край време изпитвам чувства към най-добрата си приятелка. Не ме разбирайте погрешно. Не съм някое малко дете и знам какво изпитвам. Имал съм няколко връзки, в които съм изпитвам чувства, но това е съвсем различно. До преди два месеца никога не бях гледал на нея по този начин. Израснали сме заедно и никога, ама никога не съм си представял, че тя може да ми повлияе по този начин. Преди два месеца обаче се случи нещо, точно в един момент. Бяхме на ледената пързалка в Пловдив и както се лигавихме изгубих представа за времето, сякаш единственото, което виждах и чувах бяха усмивката ѝ и смехът ѝ. Гледахме се и се смеехме така може би 9-10 секунди и беше вълшебно. От този момент започнах да забелязвам колко добре и съвършено си поддържа косата. Правеше ми впечатление, че не слага никакъв грим почти и е толкова хубава. Гласът ѝ ми се върти в главата постоянно. Разсмива ме и ме докосва така сякаш не иска да я пусна никога. Нали бяхме само приятели, още от деца какво се случва, как е възможно. Нашите семейства се познават дори не мисля че е редно да си мисля такива неща. За жалост не мога да си я избия от главата. Не мога да мисля за други момичета защото за мен тя е съвършена. Толкова чиста и възпитана, състрадателна, лоялна. Мисля, че изпитвам много силни чувства към нея и ме е страх, че ако ѝ споделя ще я отблъсна. Дори сега като пиша това ми се покачва пулса. Има ли някой, който да е бил или все още е в ситуация като моята?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 80b648d167
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   изчукайя къв ти е проблема неразбрах,аз братчетката така я резнах веднъж и много ми хареса но зажалост замина в чужбина и са само го дървя на нейни снимки..

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 16a63365fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз бях така. Съобразявах се с майка и баща ѝ. Викам си свършиха ли жените в света и не направих нищо по въпроса. Е те цялото семейство заминаха в чужбина не бяхме се виждали 7, 8 години и преди една година ме извикаха и мен и виж ме сега. Работим заедно с момичето, почти всеки ден се виждам с техните, но тя се ожени преди две години. Все още съм лудо влюбен в нея (сега като знам, че немога да я имам оше повече хлътнах). Аз също съм вече семеен, даже тя очаква дете и един ден просто се напих и се разплаках от нерви колко съм бил глупав навремето. Сега и да те отхвърли поне ще знаеш, че си опитал. Да бяха ми дали този съвет и такъв пример навремето сега нямаше да ме чувърка отвътре защо не съм опитал. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0ea08d70d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако е необвързана в момента, какъв е проблема да и споделиш чувствата ти? Повярвай ми, нещата ще се влошават ако го криеш и чакаш да ти мине, а най-лошо ще стане когато си намери сериозен приятел или се омъжи за друг. Тогава ставаш в положението на н. 2.
Може и да те отхвърли, може и тя да изпитва нещо към тебе, но това няма как да го разбереш без да свалиш картите. При тези приятелства между мъж и жена винаги може да възникне нещо друго.
Най-гадно е да я гледаш обвързана и щастлива, и от вътре да те яде несподелената любов. При мен с моята най-добра приятелка беше дори по-лошо, тя беше обвързана и нещастна, но си караха заедно с нейния години. Изгаряше ме от вътре тази любов към нея, но още по-гадно ми ставаше като гледах как зорлем се тъпче при човек, който я няма за нищо. В крайна сметка се наложи да я изоставя след 2 години в този филм, защото нямаше как да продължа напред и да имам нормална връзка, въпреки това след толкова много години по-късно все още се сещам понякога за нея. Е нашата история беше по-различна, защото при нас нещата започнаха с кратка връзка, после приятелство и така докато се влюбих много силно в нея, но това няма значение.
Съвета ми е да действаш дори да е обвързана, защото и да те отреже ще е по-добре, от колкото да се питаш цял живот какво щеше да стане ако.... едно или друго. А ако и тя има чувства така стават най-хубавите връзки. Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: ea2aec9d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Младеж натискай, най-много да те отхвърли, ако сте добри приятели ще си останете такива. Ако тя не те обича и не станат работите се откажи, насила няма да я накараш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker