Ще стане ли по-лесно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще стане ли по-лесно?
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 902 пъти
Моята история е типична "тийнейджърска", най-вероятно досадна, драма, която обаче не ми дава мира. Преди 3 години (бях на 15) срещнах момче, напълно случайно покрай наши общи познати. Не ми направи голямо впечатление в началото, което е нещо нормално за мен. Същата вечер ми писа, аз отговорих и така започнахме разговор, който продължи до сутринта... Излизахме извесно време и след приблизително седмица се събрахме. Да знам, изключително прибързано и аз така мислих... но нещата просто се случиха, обикнахме се, бяхме заедно навсякъде, всичко с него ми беше за първи път, той беше първата ми любов. Но беше... Бяхме заедно 2 години, разделихме се по взимно съгласие, тъй като бяхме "изчерпали" всико от връзката си. Да ама не, беше ми изключително тежко в началото, чувствах се ужасно, сякаш съм изгубила част от мен. Мина известно време засичахме се из Силистра (града ни), имаше доста случаи, в които се виждахме за една вечер.. След тези вечери обаче ставаше все по тежко и си давах все повече напразни надежди. Вече една година не мога да го забравя, опитвайки се да го заменя с други се чувствам още по-зле... Ще мине ли някога тая ужасна болка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 83f9de274e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще мине, разбира се. Сега си на 17, да не мислиш, че ще страдаш до 87? Постъпила си изключително незряло, лекомислено и безотговорно към себе си, не към него. Момъкът го блъскал хормона и му се е-ало, бутнала си му и айде съдбоносната любов и сериозната връзка. Че и вече се изчерпала, защото му се приискало да пробва и друга слива.
Сега плащаш , житейските уроци се заплащат доста скъпо. Ако не научиш нищо, до към 30тата си година ще натрупаш доста разочарования.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c5e5a6c7f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Болката ще отмине, ако спреш да бъркаш в раната.
Срещите ви за по една вечер очевидно те нараняват и ти пречат, затова е по-добре да спреш с тях. Разбирам, че е трудно. Всички все някога се сблъскваме с първата любов, аз вече съм го преживяла, но помня, че е като наркотик. Искаш още малко, било и за кратко и не ти пука, че после ще се сринеш. Тази схема е саморазрушителна. Ако си порежеш ръката, ще изчистиш раната, ще я превържеш и ще гледаш да я пазиш. Ако сърцето ти беше тази рана на ръката, ти на практика я заливаш с оцет, слагаш малко сол, допираш я до печката, обличаш бодлива блуза. Няма да ти се получи така. Не опитвай да го замениш, не излизай с него за по една вечер, не го прави топ мисъл, когато сте избрали да не сте в животите си. Този човек ще има специално място в сърцето ти, никой никога няма да ти отнеме това, което сте имали. Никой няма да го замени. Ти ще го обичаш дълго, но в даден момент ще осъзнаеш, че не го искаш в живота си и тогава ще си свободна да обичаш отново и да приемеш друга любов. Тази втората любов също ще има място в сърцето ти, но друго място.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: fe7f6df1ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Повечето от нас са преживели същото в същата възраст. Много добре знам какво е, за съжаление.
Според мен сега мислиш така, но твоя живот те първа започва. Едва сега ще започнеш да се срещаш с нови хора и да завързваш нови приятелства. Може би проблема е това, че често се засичате и за това не можеш да го забравиш.
Според мен не трябва да се опитваш да го “заменяш с други”, а да си дадеш време на себе си. Да разбереш какво искаш и да подредиш мислите в главата си.
Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker