Ние - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ние
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 801 пъти
Здравейте. Такаа сега ще ви споделя малко по-различна история от преобладаващите тук.
Мъж на 27 години съм, нямам приятелкаи и никога не съм имал сериозна. Може да ме опреквате за това, което ще разкажа, но това е.
Имам "връзка" с едно момиче, което си има приятел от близо 10г както се казва почти от деца, израстнали са заедно. Ние сме в една компания попринцип и винаги сме били от малки тримата(и с други хора де)Никога не съм имал чувства към нея нито тя към мене поне до скоро. С приятеля си не живеят заедно нямат и такива планове за сега а сме на едни години. Както казах са от близо 10г заедно. Тя е красива, умна, амбициозна, работлива.
Преди около 3г бяхме на едно събиране и въпросното момиче беше без приятеля си. Напихме се, забавлявахме се, танцувахме, но нищо повече. Както обикновенно. След това си говорихме и така. На следващата вечер същото само, че този път аз така да се каже започнах да се натискам с едно друго момиче и тази моята приятелка ни видя направи физиономия, разсърди се абе изревнува си. Помислих си, че е просто така. След известно време обаче на друго събиране тя отново без нейния пак се напихме, не знам как се озовахме сами в една стая и може би под действието на алкохола започнахме да се натискаме ама яко, но само това. След тази вечер някак си изведнъж започнах да ревнувам от приятеля и а 10г откакто се познаваме всички такова нещо не съм изпитвал дори и за секунда! Тя също разбере ли, че съм писал, излязал с някоя започват едни цупни, едно сърдене все едно сме гаджета. И така с течение на обстоятелствата започнахме да се виждаме за секс я у тях, я в нас, в хотели и т. н секса с нея е брутален, уникален има страст, химия абе всичко. От преди знам, че с приятеля и нещата в това отношение не вървят не знам защо може би заради многото години заедно нямам представа и не го правят често. Но, да тази наша тайна връзка и виждане продължава вече 3г. Аз наяма от кого да се крия а тя някак си успява да излъже приятеля и къде седи до 12-1 часа вечерта, къде ходи през деня а той толкова и вярва, че даже и не подозира какво става. Той е много тих и спокоен. Обича я много съответно ми е гадно за него. Знам, че никога не би и изневерил. Прави всичко за нея! Казвам го от странична гледна точка, защото ги познавам от самото начало на отношенията им.
Влюбих се в нея, тя също ми е казвала, че в мен, но не знам защо още седи с въпросното момче. Те са по-скоро като приятели отколкото като гаджета. Говорили сме на тази тема с нея и едва ли не аз я разбрах, че той е стабилен за бъдещ съпруг и баща на децата и, добър човек докато аз съм малко по-"нестабилен" все едно.. вярно обичам да излизам, забавлявам, да обикалям различни места, но никога не съм бил бройкаджия и женкар. Работя, изкарвам добри пари, но какво има впредвид не знам. Не съм спал с други от 3г откакто имам такива отношения с нея. В същото време излизаме в една компания аз, тя, приятеля и и други хора и ако случайно някоя дойде и ме заговори или аз нея то просто се вижда, че тя откача и се почват едни погледи. Но аз все пак съм "свободен" нормално е да ме заговарят. Веднъж стана нещо подобно и на дискотека много си пролича, че изревнува от една нейна приятелка защото си ме беше харесала и я беше питала да ни запознае. Приятеля и забеляза и я попита какво има и защо така се държи а тя се измъкна с "Ами нее тя не е за него" и някакви такива. Та до ден днешен вече 3г сме в това положение.

Бяха се разделили преди време за 3 месеца но нищо за нас не се разбра, продължихме си по старо му. Искам да съм с нея. Тя твърди, че е объркана и не знае какво иска. С мен има страхотен секс, химия, любов а с него просто една стабилност и сигурност. После пак се събраха а продължаваме да излизаме в една компания, да ги гледам как са заедно и място вече не мога да си намеря.
Не съм поглеждал друга с желание за секс, връзка или каквото и да е. Искам нея. Ще я оставя ако знам, че ще е щастлива и че го обича. Но то е очевидно, че не е така. Та дори той сам го вижда, но и той като мен не иска да я пусне. Страшно сложна и объркана история. Всичко е в нейни ръце а тя просто иска да ни държи и двамата. Под сигурност не ме разбирайте, че я издържа или и е някакъв спонсор. Напротив тя работи и се издържа сама. Просто явно като човек е по-стабилен от мен не знам! Иска ми се най-после това да свърши и тя да реши с кой да продължи напред за семейство защото аз искам с нея семейство. А той за 10г даже не и е предложил брак, годеж, да живеят заедно и т. н Как да и докажа, че аз съм човека и съм също толкова стабилен и мога да съм и упора не само тръпка :/

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 38b278583f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами като си толкова отговорен, говори с нея сериозно, постави директно въпроса или брак или раздяла. Както е тръгнало, може и ти да се влачиш 10 години с тази. Тя е доволна да я чукат двама и да и четкат егото, вместо да поеме отговорност за семейство и деца. Само си губите времето и тримата, според мен.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8e80ee822d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Че тя си ти го е казала - не знае какво иска, типичен женски проблем. Няма и да разбере докато получава всичко от 2ма ви. Най-вероятно момчето се грижи за нея по начин който ти не успяваш, а и сигурно смята да му стовари евентуалната грижа за бъдещите си деца.
В какъвто и да е случай - решението е едно единствено. Казваш ѝ какво искаш от нея, ако не я устройва - поживо, поздраво. Това е. Няма нужда да си губиш времето чакайки тя да се осъзнае и да разбере аджеба кво ѝ е на оная работа. На всичкото отгоре мамите момчето по особено гаден начин, и въпреки че тя е основната виновница ти не си по-далеч от нея.
Междувременно се замисли дали искаш да създаваш семейство с използвача. Не е нужно да използва приятеля си в материално отношение за да е такава, емоционалното е даже по-кофти щото той няма как да се усети.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d77316ff84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Като забременее, ще не ще, ще трябва да реши. И дано тогава реши да остане с тпзи, който е бащата на детето, ако изобщо знае. Жалко. Ти губиш и в двата случая. В единия, обичана жена, в другия, стар прител. Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 15e38d0af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам те братле и уважавам това, което пишеш. Много съжалявам, че ще се изкажа за жената, която обичаш, но го правя почти приятелски, макар да не се познаваме ни най-малко - дълг на братлетата в живота ни понякога е да са безмилостно честни, а мисля и че дори да не си го признаваш част от теб е затова тук. Това нейното са ужасно женски номера. Толкова женски, че от тях е тръгнал израза. Колкото и да е разбираемо и явно защо го прави и да може човек да се постави на нейно място и да разбере, не е правилно! Върти ви и двамата вече години наред и не може да си реши какво иска. Вечното "объркана съм", което ни най-малко не оправя факта, че това, което прави е грешно и гадно спрямо вас. Звучиш много печен, а тя доста свястна, но и липсва един изключително важен компонент - не са я научили да не се държи така. Има жени, които супер много биха се засрамили да се държат така и никога не биха допуснали така да си играят с мъжете в живота си, колкото и труден да и е избора и аз уважавам тези жени. Не я обиждам, описваш я страхотна във повечето други отношения, но звучи много зле възпитана в женски аспект. Това не е ок и ми е кофти, че живеете и двамата с приятеля и по този начин, защото принцесата не е достатъчно зряла да си вземе решението, да знае какво иска и да не си играе с мъжете, за които е целия свят. Мъж съм, но знам, че не е лесно да си жена, защото си направена божествена за някой, защото си всичко за някой и това е много отговорност и не всички са достатъчно зрели да си я поемат. Тя включва никога да не си играеш с хората по този начин и аз оценям жените, които го знаят. Защото жените са нежни, красиви, жените са спокойствие, любов и грижа, могат да дадат смисъл на целия ти живот. И когато ти се случва, си безсилен да го спреш и тя може да ти въздейства и да контролира живота ти много, защото си уязвим. И затова аз имам дълбоко уважение към момичетата и жените, на които някой го е обяснил това като малки и ги е предупредил да не си играят с него, към жените, които го поемат отговорно. Нямаш право да си "объркана" 3 години и да оправдаваш с това факта, че реално си играеш с чувствата, времето и животите на двама мъже, които са в капан на ситуацията, която си оплела. Това си е подигравка, неуважение, разглезеност идващи само и единствено от незрялост. Не ме разбирай погрешно - не смятам, че тя е лош човек, но ситуацията може да се погледне по два начина: Единия разбиращ, виждащ нещата от нейна гледна точка как има чувства и към двамата и намира различни неща, които иска в тях и и е трудно да загърби което и да е от тях. И другия начин реален, където колкото и да е вярно и заслужаващо разбиране това всичко, пак не оправдава това, което прави и не го прави ок. От реална гледна точка казвам, че си играе с вас, дори и да не иска да го прави, защото си е така и ако се замислиш искрено, ще видиш, че съм прав. Нямам нищо против нея, но не се държи правилно и просто е много тъжно какви последствия има това за животите и на двама ви и как дори казвайки това, няма какво да се направи и сте заклещени в ебаси гадната ситуация... Само защото една жена не е добре възпитана как да е жена, незряла е и не знае какво иска.
Учете си дъщерите как да са жени!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f46bec3b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ми, то просто това я устройва идеално и не е в нейн интерес да се променят нещата. Това й е върхът като вариант. При всеки друг случай губи някакъв ресурс- страстта, или сигурността. Мисълта ми е, че е малко абсурдно тя да тръгне да променя ситуацията, ще си седи в нея, колкото може повече. Виж, ако ти и спреш страстта ще усети липса. И ако тая липса е силна, това ще доведе до решение.
Но, иначе да, не си стабилен, три години искаш нещо и нищо не правиш. Значи и да имаш голямо желание, пак не може да се разчита на действията ти. Това, че обичаш жена и излизаш с мъжа, с който тя също спи... Не говори за голямо самоуважение, за амбиция, за увереност, абе нищо хубаво не ми говори на мен.
Стягай се, малко по-мъжки, стига си наблюдавал и чакал някой друг да реши какво ще ти се случи. И вашата и тяхната връзка могат да приключат с една твоя дума, а се правиш на безсилен, ай, мола та :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker