Обсебващият ми приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обсебващият ми приятел
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1833 пъти
Здравейте!

Във връзка съм вече от 1 година. Всичко си вървеше идеално, но той започна да става все по-обсебващ.

Имам си групичка от приятели (само момичета) и с тях си излизахме редовно, познаваме се от шепа лапета и сме си супер близки. Да, излизахме, докато той не започна да ми прави проблеми. Сега с тях се виждам рядко и всеки път когато излезем той не спира да ми пише къде съм, иска да му пиша кога тръгвам за някъде и кога стигам и всяка минута иска да съм на телефона. Опитвам се да му обясня, че рядко се виждам с тях и не може да си седя само на телефона, но той не иска да ме разбере. Последния път като излязохме гаджето на една от тях се обади дали може да се видят набързо, защото ще си ходи на село. Отидохме да се видят. Приятелят ми пък като почна "нали бяхте само момичета", "пак ме лъжеш" и т. н. Той самия знае, че те двамата ходят. И всеки път като изляза все ще намери за кво да ми прави проблеми и да ми разваля настроенито, и накрая аз само си стоя настрана и гледам тъпо, защото знам, че по-късно като излезем той ще има да ми се кара и да ме изкарва виновна и, че заради мен и моите приятели връзката ни щяла да се развали.

Но проблема не е само там.. прави ми и проблеми какво обличам. Не се обличам курвенски. Той ми прави проблеми дори за дънките, че били тесни. При мен цикълът преминава доста тежко и ако не трябваше да излизам по работа из града щях цял ден да си лежа вкъщи с удобни дрехи. За това, ако излизам най-удобно ми е да си обуя един клин набързо, защото ми е по-свободно, а дънките стягат и ми причиняват още повече болки. Той това не го разбира и ме нарича курва, защото съм искала другите да ме заглеждат.

Повтаря ми, че всичко това е защото е загрижен, но според мен си е чиста ревност и недоверие. Точно той е този дето е изневерявал в минали връзки, а не аз. Понякога ме ядосва и ми се иска просто да го остася, но не мога. Прекалено съм привързана и все си мисля, че ще отмине, но не и не..

Кажете ми аз ли преувеличавам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 6e5af8307e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не преувеличаваш, напротив-търсиш му оправдания. Ако не дай-си боже се ожените или имате деца или просто се нанесете заедно, не те виждам. Побоите, обидите и униженията, които те очакват ще са всекидневни. Бягай с 200 , млада си, не ти трябва да си робиня на някой. Това, което той ти прилага в момента е психически тормоз. В момента, в който му станеш в кърпа вързана ще започне и физическия. Това, което прави не е нормално. Спомена , че е изневерявал в предишни връзки. Въпрос на време е да започне и на теб да ти изневерява, ако вече не го прави.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c46741937d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелят ти страда от болна ревност. И аз преди време бях с един такъв, но го изтърпях само 3 месеца. Просто каквото и да правиш, където и да ходиш, с каквото и с когото и да ходиш, все ще си виновна - за всичко! Обсебването му прави връзката токсична и може и да ти насади комплекси за цял живот.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3c202d6a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи, приятелят ти те нарича "к*рва"? Забранява ти да се виждаш с приятелки, иска да си все на телефона, да ходиш облечена с чували...
Това ли е връзката, която мислиш, че заслужаваш ?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: cbc1745bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Момиче, не знам на колко години си и в какво положение сте, но бягай от този болен мозък, докато все още си млада и нямаш ангажименти ( от типа дете, кредит, общо жилище или нещо друго което да е вързано за теб като онези топки за краката на затворниците)! ОСЪЗНАЙ СЕ - това неговото не е нито любов, нито подкрепа. Ревността не е сладка! Ревността не е грижа! Неговото си е чист егоизъм, видиш ли, да си само негова, да си му изцяло на разположение и подчинена. Държал те на телефона постоянно - че ти въобще имаш ли си глътка въздух, време в което наистина да се чувстваш добре след приятелките си?
Привързана си, и какво? Минават два-три-пет дена, месец, в които боли след раздялата и после пак си си пълноценен човек. Носиш си клиновете, когато те кефи. Носиш каквито дънки искаш. Не се налага да се обясняваш, или да се оправдаваш, без дори да си виновна (с извинение към приятеля ти) на някакъв МАЛОУМЕН МАНИПУЛАТОР, който все ще те изкара виновна. В истински нормалната връзка, няма какво да се доказваш - или има доверие и уважение, или не се води връзка. Ми не, няма да ти разбере доводите, че тоя бил гадже на твоята приятелка. Него не го топли по никакъв начин. Той просто трябва да те натисне в ъгъла, където ще ти бъде и мястото, ако продължиш да си с него. Жени, ценете себе си. Ценете си шибаното лично пространство и свободата. Родителите ти не ти казват какво да правиш и как да се обличаш, а някакъв келеш ще го прави? Я моля? Играла съм я тази игра с ревността и "печеленето на доверието му" като му ходиш по свирката и от личен опит ти казвам, че това изхабява супер много нервите и подтиска. Много е трудно да си отвоюваш свободата от този човек. Заслужаваш нещо по-добро, заслужаваш любов и подкрепа а не да удовлетворяваш нечии болни очаквания. Съжалявам, ако съм била малко груба. Каквото и да решиш да правиш - успех! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker