Специалните жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Специалните жени
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 3021 пъти
Здравейте на всички. Искам да попитам предимно мъжкото съсловие във форума, кои жени и с какво са оставяли във Вас най-силно впечатление. Не е задължително да сте били в интимна връзка, а просто да е била различна като личност и поведение.

В началото на 20-те съм и отскоро наблюдавам много интересен феномен. Тъй като последните две години бяха много тежки за мен и преборих много проблеми, в мен се появи една зрялост и улегналост. Изградих много силен характер, но едновремено станах и по-смирена, уравновесена и научих да съм в мир със себе си. Научих с какво да правя компромис, и с какво не, научих много за хората, на кой мога да се доверявам, научих се да бъда истинската Аз.

Имала съм две серизони връзки и двамата мъже са ми казвали, че не искат да се разделят никога с мен , защото такава личност и човек с харизма няма да намерят. Че съм жена, която пробужда в тях чувството за възхищение и подвиг. Това го чувам и от почти всеки нов мъж, с когото се запознавам. В компанията на жени винаги чувствам превъзходство, не въз основа на външен вид, а по скоро поради вътрешната ми увереност. Толкова ми е глупаво, когато видя някоя жена да се старае да привлече мъжко внимание- директно си губи чара и самоуважението.

Би ми било интересно да споделите дали Вие също сте срещали жени, които будят възхищението Ви и с какво?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: b5523d5692
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Те мъжете на всички го говорят това, не го ли разбра вече? Не е тук мястото да просиш комплименти.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9249217d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   То всички се променят, дори специалните. Аз най-вече харесвам и ми прави впечатление ако една жена изглежда добре, обаче не да се е контила 307 часа и да си е правила корекции, ми просто си изглежда ок. Погрижила се е за себе си, но не да прекалява и да се прави на чучело. Прави ми впечатление, когато говори спокойно, дискутира, мисли логично. Прави ми впечатление, когато е добра майка, ако има деца. Когато се държи добре с мъжа си, ако има. И то не само за пред хората, а го уважава(естествено трябва и той нея), подкрепя го и не се състезава с него. Последните неща най-вече ме впечатляват, особено в това невероятно състезание коя е по-еманципирана и кой е по-голям ебач-мачо и подобни простотии.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e58e3dce2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Повечето мъже казват тези неща на всяка. И на мен са ми ги казвали. Не се самозалъгвай. :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9d85671093
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен в момента ти липсва мъжко внимание и може би тайно маалко завиждаш на момичата, които с лекота могат да завързват приказка с момчета.
Ако беше толкова уверена, за колкото се представяш, хич нямаше и да ги мислиш какво правят и как се държат разни други жени. Но все пак вярвам, че наистина си красива и външно, и вътрешно. Може би ако повярваш малко повече в себе си и в същото време примеш, че другите момичета също имат право на мъжко внимание, със сигурност ще ти стане по-леко на душата.
Надявам се да не изтълкуваш коментара ми като критичен.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 33a58c727c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ха, кво значи губи си чара, на мъжете не им трябва много, най - вече да изглеждаш добре, иначе всяка жена се старае да изглежда добре.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b981701365
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Човек който пише "Аз" има очевадно много да учи. Което принципно не е проблем, проблем е, че обикновено пишещите "Аз" не смятат, че има много да учат, понеже се концентрират над "превъзходствата" си. Но иначе сме улегнали...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0208904fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хубава реклама си направи. Щом си в мир със себе си и си доволна от себе си, защо питаш непознати хора какво мислят за теб? Като си била толкова перфектна в крайна сметка защо сте се разделили? Или мъжете не ставаха? Не си незаменима, ако това си имала предвид.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: fa305d9b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не знам, но имаш стил на писане, който не наподобява този на 20 годишна. Не че не е възможно, но така структурирана речта подсказва за далеч по-зрял човек!
Ако възрастта ти е тази - чудесно! Ако не, си разигравай театри, колкото искаш... Тук си попаднала на точното място! ...

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9d03b3f632
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво взимаш, че съчини подобна глупост? С писатели на наркотици ли излизаш?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: adca013673
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Противно на останалите коментари, ще ти кажа, че всеки мъж си има жени, които са се откроявали и е запомнил с нещо. Просто повечето няма да си признаят.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1612259b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Срещала съм, но никога не съм чувала някой мъж да им е казвал, че пробужда в него чувство за възхищение и подвиг (каквто и да значи това). Тези неща, ако наистина ги чувстват, мъжете ги показват по недвусмислен начин с действия, не ги изказват с думи.
Слез малко на земята, авторке в началото на 20 - те, имаш още мноооого да учиш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9d2eb293c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   И на мен ми звучат фалшиво тези самохвалства. Ако е истина - това, че вярваш на комплименти от мъже, които са искали да ти се харесат, говори, че никак не си зряла. И да, чудно , като са те искали за винаги, защо са бивши?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 79db7e22e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

16.   Има нещо много странно в изказа ти.
Сякаш се мъчиш да се самоизтъкнеш, разказвайки на читателите на анонимен форум, колко си неверотна, красива, уверена и постигнала просветление още в началото на 20-те си години. Написала си темата, все едно седиш на пиедестал и раздаваш присъди за останалите по-низши хора.
Аз съм мъж, в началото на 40-те и ще ти кажа нещо, което леко ще те приземи и върне в реалността. Когато някой мъж ти е казал колко си "невероятно и извънземно красива и велика", означава едно единствено нещо - иска да спи с теб. Ласкателството е трик, който мъжете често използват, за да накарат жените да бъдат по-благосклонни към чисто плътските им желания. Както сме чували всички - основният женски полов орган са ушите. Като мъж, и от личен опит, мога да ти кажа че ласкателството е доста мощен инструмент, особено с по-неопитните жени.
Тъй като си млада и вероятно доста привлекателна, често ще чуваш от разни мъже какви ли не ласкателства, повдигащи самочувствието ти до небесата и каращи те да мислиш, е си нещо повече от останалите жени. Понеже хората сме социални (стадни) животни, често имаме нужда от одобрението (валидацията) на останалите, за да се чувстваме добре и приети, и за да изграждаме своето самочувствие. При жените това е особено силно изразено и на негова база се градят цели индустрии като козметиката, модата и пластичната хирургия.
Горчивата истина е, че цялото това мъжко внимание към теб е силно зависимо само и единствено от външния ти вид и от възраста ти. Сега си млада и си мислиш, че цял живот ще срещаш мъже, които ще ти казват колко си "харизматична", "умна" и "прекрасна", а жените люто ще ти завиждат за "постиженията" и "неотразимата "харизма". Това е огромна заблуда на много млади и красиви жени. Причината един мъж изобщо да се интересува от общуването с някоя жена е една единствена - секс. Повярвай ми, това е истината. Никой мъж не го вълнува колко си образована, с прекрасна душа, дали си чела Достоевски и дали имаш професионално бъдеще....интересува го само дали те желае и как да те има физически. Много хубави жени попадат в този капан, и след определена възраст, когато вече и козметиката няма да може да помогне, падат доста лошо в реалността и изпадат в депресия, отчаяно искайки да си върнат загубеното. Това е драмата на всеки човек, който цял живот е градил самочувствието на базата не на вътрешните си убеждения и принципи, а само и единствено на мнението и одобрението на хората.
В заключение - истински стойностните и издигнати хора никога не изпитват нужда да се мислят или да бъдат нещо повече от когото и да е. Само много ограничените личности имат потребност да са или да си мислят, че са над някого, за да се чувствстват добре, и за да изграждат и поддържат самочувствието си на тази база. Това, че се мислиш за някакъв вид "висша лига" показва единствено, че има още много дълъг път да извървиш докато наистина станеш зряла личност.
Има един велик цитат на Маргарет Тачър за твоят случай - "Ако ти се налага да обяснявш, че си дама, то значи не си".

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e89a77fb40
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Ясно, е че не им трябва много на мъжете ама тея жени просещи си внимание са като ходещ цирк. Абсолютно губят и чар, и самоуважение.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d77998db1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Какво ли не казват мъжете, за да вкарат една жена в леглото?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: adca013673
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Коментиращите искат да изкарат всички мъже безчувствени роботи, които само повтарят едни и същи фрази. Че не чувстват нищичко и всяка жена им еднаква. Хората сме различни и няма как всички жени, преминали през живота на даден мъж да не са оставили отпечатък и няма как да не е запомнил поне една с нещо. Няма как една да е почувствал по-близка . Точно защото хората са различни, не може да се твърди, че всички комплименти са фалшиви. Когато са лъжа, се усещат много лесно.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 62ace84cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Тези хора които претендират, че са нещо специално и превъзхождат много други, а всъщност не са и нямат никакви превъзхождащи качества над другите хора просто правят себе си смешни и за подигравка. Не искали да се разделят с тебе защото такава жена с харизма нямало да намерят, която пробужда в тях чувство за възхищение и подвиг. Учудвам се на какъв подвиг тези мъже са готови, да хванат жив лъв в жунглата за опашката ли. И това го казва всеки нов мъж с когото се запознаеш.
Както виждаш почти всички коментатори те обвиняват в претенции които нямаш, но по всичко си личи, че това теб въобще не те засяга. Важното е че в твоите мисли ти се смяташ за нещо гениално. Де да беше така и за нас, но за жалост не е. Само да запитам, защо 5 коментара не са публикувани. Май те са били най-обвинителни към историята ти. Очаквам моя коментар да бъде публикуван.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8931aa86a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Силен характер градят обикновено жени огорчени от живота. На другите не им се налага, защото са обгрижвани и щастливи, удовлетворени от съществуването си. Колкото и прекрасна да си, не ти достига нещо, щом всичките ти връзки са бивши. Подценяваш мъжете ми се струва. Те са достатъчно умни и схватливи, за да те отсвирят, въпреки самочувствието ти, а може би точно заради него. Харизматичната, бившите ти знаят защо са бивши. Хубаво е и ти да си направиш трезва преценка, а не да се изтъкваш толкова нагло. Доста отблъскващо е.
ж41

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2857c5fcad
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Номер 16, ще допълня поста ти с едно забавно наблюдение. Когато бях на годините на авторката, отчаяно исках мъжете да общуват с мен, заради ума ми, сериозните интереси, образование, култура и прочее. Но те - неизвестно защо - вечно бъркаха под полата ми, така, както уж си говорехме за Достоевски. Бях направо отчаяна! Превърна ми се в комплекс. Аз му приказвам на джентълмена за френските символисти, той ми гледа, нахалникът, деколтето и уж щял да ми показва домашната си библиотека, а незнайно как се озоваваме в спалнята му...
Днес, 20 години по-късно, съм доктор по литература, зад гърба ми са книги, изследвания, статии, в приятелския ми кръг са известни учени, писатели и въобще хора на интелектуалния труд. И... никой, освен съпруга ми, не иска да ми бърка под полата! За жалост! Покани ли ме някой мъж на обяд или вечеря, зная че ще става дума за работа и действително, ако не още на салатата, то преди десерта ще изплюе камъчето, че му трябвам като рецензент за еди какво си. Пълно разочарование!
Шегувам се, разбира се, но шегата-шега - такава е истината. Донякъде съжалявам, че не съм била по-палава на младини или поне по-весела. Сега съм наистина заобиколена от този тип мъже, чието уважение така неистово исках да спечеля някога и в крайна сметка го спечелих, но на никой от тях през ум не му минава да ме ухажва лекомислено - семейни хора сме, имаме партньорски отношения, приоритетите ни са други, което не пречи на същите тези господа да търчат след студентките и начинаещите поетеси. Давам си сметка, че на една по-млада възраст най-привлекатулното у жената е именно нейната необременяваща мъжа наивност и ако тя е хитра (каквато аз не бях), то тя би изтъквала именно нея, а не все още съмнителната си образованост.
И сега се обръщам към авторката. Мило момиче, "специални жени" в очите на мъжете са онези, които не ги карат да се напрягат и не осъждат естествените им апетити. И пет висши образования да имаш, и професор в Сорбоната да станеш, мъжът ще го привличат деколтето ти и лекотата, с която общува с теб. А след като държиш да "вдъхновяваш", ще трябва да се научиш да отстъпваш на заден план, давайки възможност на мъжа да те надбяга. Аз затова имам добър брак, защото никога не занимавам мъжа си с успеха на доклада ми на научната конференция, например, но подробно се интересувам как е минал деня му в работата, как е разбил конкуренцията, как отново се е показал като умник и герой, защото е най-добрият, най-кадърният, най-успешният, пък е и красив, и атлетичен, и мъжествен.... Е, как да не ме обича моят човек и да не гледа на мен като на муза? !

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0e3f8b4cb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   От Авторката:

Не ми е била целта да се самоизтъквам или да си правя комплименти. Както Номер 21 споделя, разбира се че всяка една жена оставя отпечатък в живота на един мъж по различен начин.
Интересно ми беше да разбера кои жени у вас са оставяли имено нова силно впечатление и с какво. Да дадем примери за жени, които са променили живта на мъжете към добро и са повлияли в позитивна насока живота им. Жени, след които просто не си същия, чувстваш, че летиш до тях, че можеш да превземеш света и ще си струва, чувстваш се изпълнен с енергия и готов да пребориш всичко.

Комплиментите, които съм написала, наистина съм ги получавала, не с цел някой да ме заведе в леглото. То дори е смешно. Това са думи, които съм получила, когато човекът ме е опознал като личност и характер. В една връзка не всичко опира само до леглото, да не забряваме че ние сме ЛИЧНОСТИ преди всичко. Не спя с мъже, които не могат да отделят време, за да видят истинската ми същност. Тези, готови само да консумират, разбират бързо че са на грешното място с мен, а другите... другите остават завинаги в сърцето ти, защото са имали стойсност в живота ти.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3340310191
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

28.   Не втория пол не заслужава уважение нито възхищение и всичко го знаят. Все пак не изключвам че е възможно в пияно състояние някой мъж да изрази уважение и възхищение към някоя жена.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: adca013673
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   26 от 21
Много малко са разбрали смисъла на темата, както и сама виждаш. Да не кажа хич. На мен ми се е случвало да ми го казват, и то един конкретен човек, който покрай мен се промени доста. Някои мои съвети взеха, че му помогнаха да излезе от трудни ситуации, и той го оцени, както и че бях до него тогава да го подкрепя. Всеки човек може да повлияе живота на друг , зависи само как. Защо да не е възможно дадена жена като е до мъжа в труден момент , той да го оцени, да оцени помощта и, влиянието и? Колкото и банално да звучи, има хора, които променят позитивно живота ти.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9d2eb293c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   Авторке, на твое място щях да прочета пак коментари #16 и 25.
И да си спомня, че и най-високият полет завършва на земята.
А най-специалната жена за мъжа, не е тази, която е минала през живота му и оставила не знам си каква следа, а тази, която е останала в него и отглежда децата му.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 814fa3fd05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   На мен пък ми се струва, че по-често срещаният вариант е да започват да се изтъкват, когато са впечатлени. Това с комплиментирането до степен, която описваш... не ми се е случвало с интелигентните мъже, които ме ценят. Еле пък някой да каже, че не иска да ме губи, защото няма да успее да намери нещо по-добро, малко звучи като подигравка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 024f7b2d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   25 и 24 не са писани от жени. ;) А 28 очевидно е ама много впечатлен и комплекдиран от пола ни. ;) Знае се от край време до къде стигат комплексите на "силния" пол, когато повечето от "слабия" ги превъзхожда във всичко, а онея силните си седят отстрани като попикано мушкато.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: fa305d9b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

33.   28 Congrats dude!!

КОКОНАвирусът се е разпрострял навсякъде в днешно време!...

Спасението е имунизация с MGTOW или бавна и мъчителна смърт...

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: db0d1b9243
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Грешиш, 31: коментар 25 наистина е писан от жена, от мен. И аз като теб обичам за забавление да се правя на текстови детектив и обикновено разконспирирам по някои издайнически белези в стила пола на истинския автор, така че сега се замислих защо постът ми се възприема от един читател като "мъжки". Не е до маниера на изказ (мъжете обикновено са по-лаконични, изразяват се с по-прости синтактични конструкции и рядко използват риторични фигури). Така че стигнах до извода, че "мъжко" изглежда съдържанието и посланието в него, а именно: "Бъди естествена. Най-привлекателната ти черта е твоята спонтанност, а уникалността ти са твоята красота, позитивизъм и добродушие. Ако искаш да оставиш следа в живота на един мъж, бъди огледалото, в което всеки ден той се вижда по-добър и по-силен". Фактът, че този съвет се приема като даден от мъж, доказва, че стратегията работи!
На годините на авторката бях много впечатлена от едни думи на Лиля Брик - любовницата на Маяковски и вдъхновителка на мнозина големи творци по онова време, наричана днес "музата на руския авангард". Та тя казва така: "Ако искаш да спечелиш един мъж, намери начин да го убедиш, че той е прекрасен или дори гениален, но другите не разбират това. И му позволявай това, което не му е позволено у дома. Например пушене, каквото и да иска. Останалото ще го свършат хубавите обувки и коприненото бельо“.
Личността на Лиля Брик ми е доста неприятна и в ушите ми на млада студентка тогава тези нейни думи прозвучаха направо вулгарно (и аз като авторката на темата залагах на собствената си индивидуалност), но явно са останали някъде в подсъзнанието ми. Днес направо се подписвам под тях с две ръце!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: fe5ffa8c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Мъж 32г

Преди години срещнах жена за която наистина си мислих "Тази е супер рядък тип". До ден днешен си го мисля. Никога не й го казах и изобщо не съжалявам! Аз съм й показал достатъно с действия, ако тя не го е оценила - това е нейно си решение.

Сори, но такива са истинските мъже, говорим чрез действия, а не празни думи, още повече такива обяснения. Най-малкото, колкото и да си добър/красив и т. н, НЯМА незаменими хора.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8b2c526c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Имаше една тенденция по едно време да пускат реклами в които се прокрадваха фрази от сорта "Вдъхновена от теб" :) Подозирам, че таргетираха хора като теб...

И да ти говоря, няма да ме разбереш щото такива хора като теб си живеят в свой си свят, като този от рекламите и филмите. Но една сутрин ще се събудиш на 35, ще отидеш до банята да се изпишкаш и изакаш като всички останали хора, и като погледнеш в огледалото , най накрая ще разбереш, че от там те гледа една събсем "не-специална" жена.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1e97c41df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Авторке, този сайт не става за споделяне, нито за задаване на въпроси. И това съвсем ясно се вижда.

Примери: Номер 16. Изцвъка се със супер банален и неадекватен коментар. Бил на еди колко си години и се заблуждава, че много знае. Даже дава съвети относно женската психология... Тотален смях и непознаване на жените. Съди за природата на жените по курвенската природа на мъжете.

Номер 28. 100 процентов комплексиран, озлобен женомразец, навярно лишен от любов, или никога не виждал такава, че даже и неграмотен. Номер 33 е същият злобен самотник.

Номер 20. Поредният типаж с курвенско поведение, който не познава женската природа и сексуалност.

Почти всички други коментари, с изключение на 1-2 също са трагикомични. Хората са толкова озлобени и завистливи, че няма накъде повече. Войната между половете е факт, но като че ли мъжете са по-зли, макар че има и много такива жени. Нека бъдем откровени. :)

В общи линии царува курвалъкът във всичките му форми и по всички фронтове. Почти всеки, без значение от пола, гледа как да "мине" другия с каквото успее. За съжаление, много псевдо-женички се интересуват от материалното. А много псевдо-мъжлета са извратени курви и в червата си и правят жените си на парцали и слугини. Нооо има все още нормални и жени, и мъже, които ценят другия заради красотата му, качествата и душата.

Запомни, авторке, завинаги : Който каквото носи отвътре, това показва и навън. Жлъчните коментари ясно го показват.
Аз също не съм ангел де, но чак толкова изпаднала като тях не съм.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f1a478a85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Хм, плати ли си за рекламата на админа на сайта преди да я постнеш? СЕМ осведомени ли са, че тук вече има реклами под формата на теми?

Нищо лично - радвам се за теб! Просто не виждам полза от тази тема. Когато станеш достатъчно важна за човечеството, по телевизията ще излъчат репортаж за теб. Дотогава се радвам за теб, но наистина не разбирам защо беше темата.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 62ace84cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Авторке ти си сменяш годините толкова често, точно колкото често си сменяш и бельото. Не само това ами продължаваш сама да си коментираш собствената история от различна възраст и различен hash номер. Това си го правила много пъти и продължаваш да го правиш и сега. Представяш се за авторката в коментар 26, но аз ти казвам, че коментар 25 също е твой и в него вече хвърчиш много на високо. Не ти е за първи път да се представяш с най-различна професия и този път избра да се представиш в ком. 25 като доктор по литература с много книги, статии и изследвания. И "разбира се" в твоя "приятелски кръг" са известни "учени", "писатели" и въобще хора на "интелектуалния" труд. Даже те искат за "рецензент" за еди какво си. Нито пък занимаваш мъжа си с "успеха на доклада ти" на "научната конференция". Еее, как няма мъжа ти да гледа на теб като на "муза". Сега разбирам защо ти си от "специалните" жени. Но запомни едно авторке на ком. 25, жена толкова специална като теб няма да идва в този сайт за развлечение с толкова ограничени хора като нас, а ще си стои в кръга на хората от интелектуалния труд. Ей това те издава, че ти не си никакъв доктор по литература със много книги зад гърба ти, изследвания и статии. Единствените ти статии (истории) са тук в този сайт и това вече много посетители го разбраха. Но ти не можеш да престанеш да пишеш и да си ги публикуваш сама такива истории защото ти страдаш от графомания. Мястото ти не е тук "докторке по литература", стой си в кръга на "учените".
След като имаш много публикувани книги моля те кажи заглавията на някои, че да си ги купим, да ги прочетем и да си обогатим познанията. Не забравяй да изпълниш тази ми молба.
Моля сайта да публикува този мой коментар.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: da07e00a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Авторката:

Който е разбрал смисъла на темата , разбрал. Който не го е разбрал, няма и да го разбере.

Номер 38 Благодаря за коментара. Мисля, че всички стойностни хора, било то мъже или жени, както споделяш, ценят другия заради характера и душата му. За съжаление, така и не успяхме да дадем примери наистина за тези жени, които остават завинаги специални в нечий живот. Не съм съгласна, че няма незаменими хора. Всеки един човек е уникален и незаменим. Всеки притежава толкова строга индивидуалност, че дори и да търсиш цял живот като даден човек, няма да намериш същия, който да буди същите емоции и чувства у теб. Но с клишета е най-удобно да се борави...

До Номер 37: Съжалявам, ако ти определяш своята стойност и ценност от това какво казва огледалото като се погледнеш. При мен това произича от вътрешното ми усещане за достойнство и ценност. За това някои жени остават специални цял живот, а други само до 35 .

Аз искам да посоча моята майка като една специална жена, за вярата й в моя баща, който започна от нищото, а сега е един от най-влиятелните хора в моя град. За нея, че не се измори да му е вярна, да го подкрепя, тогава когато е бил на ръба. Че е прощавала тогава и когато той не е бил прав. Не познавам жена, с толкова силна и донякъде сляпа любов. Баща ми я боготвори. За 50-тия юбилей на майка ми беше дал на композитор да състави песен, а той сам беше написал текста и я изпя пред всички. Той винаги казва, че е това , което е благодарение на майка ми и ,че нищо в живота му не би било същото. Дали този мъж, баща ми , си мисли , че незаменими хора няма? Не мисля така....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 29 дни
hash: 223081909c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Номер 40 и сие, оставете момичето на мира! Коментарите под номер 25 и 34 не са писани от авторката на темата, а от МЕН. Бих се представила, но правилата на сайта го забраняват. Не разбирам защо толкова подценявате аудиторията тук? Аз лично не виждам табелка над сайта "Забранено за научни работници". Всеки коментира даден въпрос през призмата на собствения си житейски опит. Споменавайки професионалните си занимания, само исках да илюстрирам мисълта си, че да бъдеш "специален" на различни етапи от живота се оценява по различен начин и че сега съжалявам, че не съм се забавлявала повече когато му е било времето.
Върнах се назад в темата и отново прочетох поста си. Не разбирам кое толкова те дразни, номер 40? Или пък: кое те комплексира? Всеки - без значение какво работи - е достоен човек, ако трудът му е полезен на другите. Моят избор навремето падна върху литературата. Бакалавърска и магистърска степен взех в Литературния институт "Максим Горки" в Москва, а докторантура защитих тук - в ЮЗУ "Неофит Рилски". Трябва да се извиня за това ли, номер 40? За да не си мислиш, че да си специалист по Достоевски е кой знае какво, ще ти кажа, че благородно завиждам на хора като мъжа ми, които са усвоили някакъв занаят с ръцете си, докато аз прекарвах години по библиотеките, защото научната работа нито се заплаща добре, нито пък носи авторитета, на който си мислиш, че се радва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker