Как да постъпя във връзката НИ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя във връзката НИ
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 846 пъти
Здравейте! Имам връзка с момиче вече около година. На 18г. Сме и двамата и имаме, или поне имахме активен полов живот и добра връзка, стабилна, но преди месец се премести със своето семейство на 100км от моя град и се виждаме на седмицата веднъж вече.. Усещам, че.... , не ми се вярва, но сякаш се държи малко по-студено към мен. Докато бяхме заедно всеки ден сме излизали, почти всеки ден спали на едно легло и тн, как ме е обичала много, как искала да прекара живота си с мен, а сега ми казва как се съмнявала в мен, да не би да я лъжа с някоя друга, а аз дори и повод не съм давал за такива размисли... Обичам я, вярвам че и тя, но как мога да си върна старата стабилна връзка... Не ми изневерява сигурен съм, но нещо ми няма доверие дали идва от това проблема не знам... Много я обичам и не бих искал да я загубя.. Идеи имате ли как да постъпя и защо става така??? Държа да отбележа че сме нямали никакви караници за 1г.


-146324 :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: ef75a0c34e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разстоянието в километри означава разлика в средата. Твоята приятелка е в нов град, животът ѝ бавно, но сигурно се променя и темповете ще се ускорят. Нормално е сега да е по-емоционална, защото няма възможност да е с теб всеки ден и да вижда от първо лице какво се случва в живота ти. Нито пък ти в обратен ред. Това поражда притеснения, те ескалират до ревност, а тя се превръща в съмнения. Съмненията "изяждат" стабилните връзки. Пък и вие сте на по 18 години, още не си го представяте точно така, но след 3 години ще сте съвсем различни хора. Пораствате, скоро няма да има училище, а работа/лекции. Не се знае това как ще се отрази.
За теб имам един много, много ценен съвет.
Говори с твоята приятелка за нещата, които си написал тук. Говори с нея за всичко. Ти задаваш въпрос за вашата връзка, но тя си е ваша и вие трябва да обсъждате и взимате решения съвместно. Комуникацията е нещо малко, но с особено голямо значение. Много е възможно и тя да усеща същите неща като теб. Проблемът няма да се разреши самичък, трябва да се говори.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2c07b3ac50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Просто сега вече не те вижда всеки ден и я е страх, че може да ти загуби вниманието. Убеди я, че още е единствена за теб и ако се стараете този един ден в седмицата да сте всеотдайни един към друг, защо ще гледаш и искаш други.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker