Чувствате ли се склонни да изневерите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствате ли се склонни да изневерите?
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1925 пъти
Темата е следната :Накратко от 5 години сме заедно с моя и преди да започнете да ми лепите етикети от сорта "курва" "жена, която изневерява и не обича истински" ще ви кажа че никога не съм му изневерявала и няма да си позволя да му изневеря защото духовно го обичам така както никой друг човек на света, той е най близкия ми човек при положение че нямам никакви приятели и хора на които да разчитам а с него имаме общи интереси и буквално само пред него мога да бъда 100 % себе си. Ще помислите, че щом е само духовно го обичам приятелски, не в никакъв случай не е приятелски, защото той е човека с когото искам да прекарвам времето си всеки ден, с който да живея, честно това с никой друг не мога да го правя и не мога да се отпусна така. Не ни познавате и няма как да знаете но аз ви уверявам, че по - силна емоционална връзка с никого не съм имала, няма и да имам. Просто обичта която изпитвам към него е само като между двама най близки души, но привличане нямам. Нещата стоят така предполагам много от вас знаят онова чувство "пеперудите в стомаха" когато си лудо хлътнал по някого. Но тези чувства са временни и отминават във всички връзки. И преминават към духовна обич. НО! Познато ли ви е това - колкото и силно да обичаш човека до теб, то понякога ти липсват моментите, в които си бил лудо влюбен, онези хлътвания и летенето из облаците. Които към твоята половинка отдавна са отшумяли. Знаете че в този форум всички сте анонимни така че поне тук няма нужда всички да се правим на света вода ненапита, няма нужда и да ме хулите и нападате, смятам че тук е мястото където може да си признаят всички, на които им тежи това на съвестта, всички, които ме разбират за какво говоря, няма лошо и да си признаете ако сте изневерявали въпреки че знаете колко обичате вашата половинка. Защото причината за изневерите не винаги е защото си гадняр, който не държи на половинката си и подобни, не винаги това означава, че си "курва" или "женкар", а просто тези тип хора са се отдали на тръпката, която им липсва. Защото пак казвам, признайте си смело, не се лъжете - пеперудите в стомаха са само временно чувство. Или с други думи казано - хората не сме моногамни. Просто с еволюцията, откриването на психологията и т. н. се е стигнало до там ние самите да се направим и определяме като моногамни, но нашата биологична същност не е такава. Че всеки се заглежда по други когато тръпката отшуми е ясна, тук вариантите са три :

1. Да гледаш отстрани харесвания от теб обект, но само дотам. Да се въздържаш от запознанства.
2. Да решиш да намериш начин да се запознаеш с харесвания от теб обект, да изпитваш едно такова удоволствие да го накараш и ти него да привличаш, да се разкрасяваш заради него, да се стремиш да го впечатлиш, да се сближите приятелски, но да мислиш и с главата си и в никакъв случай да не искаш връзка с него, нито интимен контакт.
3. Поддаваш се на изневярата.

Аз действам по втория начин. Никога не бих изневерила и изоставила мъжа си, пак го казвам, ако го направя сърцето ще ме боли ежедневно до края на живота си може би, защото колкото и красиви мъже да има, никой абсолютно никога няма да го замени в сърцето ми!! Едно е да се влюбиш в някого, друго е да го обичаш.
Другото което е аз съм ужасно грозна и знам че никой не би харесвал такова нещо като мен. Когато се опитвам да се симпатизирам на някого се старая да прикрия грозотата си с куп гримове. Само пред моя си приятел мога да бъда себе си и знам че ще съжалявам ако го изгубя знам че само той ме мисли за красива такава каквато съм дори когато не съм с гримове независимо че съм дебела и грозна. Това също е болната ми страна в много редки случаи успявам да накарам харесвания от мен обект да ме забележи като приятел дори защото не съм привлекателна стройна дългокрака мацка моделка както са всички останали млади момичета.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 38bfc61a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нито аз, нито половинката ми страдаме от липса на внимание. Тоест, никой от нас няма усещането, че е хванал "единствения, дето ще го хареса". Същевременно и не се имаме за някакви модели, просто нормални хора.
Около две години след началото на връзката ни, усетих тази липса на страст, за която говориш. Не съм гледала други, не съм изневерявала и не съм се влюбвала, бях концентрирана върху нас двамата. Помня, че се бях загледала в него и се замислих за всички онези неща, които са ни събрали и тръпката, която сме изпитали тогава. След малко ме целуна и усетих онези пеперуди пак, стори ми се странно. Не вярвах, че е възможно. Обаче и до днес започвам да се вълнувам по същия начин като в началото, когато просто си спомня началото. Освен духовното, към този човек изпитвам и страст. Не съм песимист, вярвам, че когато човек полага усилия да помни хубавото и се държи добре, връзката му е чудесна както в сексуален, така и в духовен аспект. Изискват се двама, вярно е, но щом тези двамата се обичат и помнят защо са се избрали...
Е, защо ми е да изневерявам?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3a2b02299e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти имаш проблем със себе си, наричаш се "нещо", дистанцирано гледаш отстрани на себе си, там е ключа към проблема ти. Не може да се отъждествяваш на предмет едва ли не и да очакваш всичко да е прилично в личните ти отношения с противоположния пол. Имаш занижена самооценка и желанието ти за нова тръпка е доказване пред себе си, че си хубава, желана от друг - нещо, в което ти сама не вярваш. Сигурна съм, че не си грозна. Тенденцията е грозните да се имат за красиви и обратното. Лично за мен, не бих изневерила. Пеперудите ги имам и до сега. Това е моят човек и толкова. Дори не се заглеждам в мъже.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 79952f294a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Май не изневеряваш само защото не те желаят, а не че не си в готовност.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 055f1ee716
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ааааа, като чуя за "пеперудки" някъде си и спирам да чета.
Голяма глупост!
И не, нямам никакво намерение да изневерявам на половинката си.
Това е нечистоплътно, поне за мен.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4ccbf0800a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ето и моята проповед. При мен е нещо по средата. И аз го обичам супер много, друг така няма да обичам, но той не прави нищо романтично вече, не ме кара да се чувствам желана по никакъв начин и на скоро се запознах съвсем случайно с един много готин чужденец, няколко месеца поддържахме контакт, той много се влюби в мен, но аз бях твърде несигурна и объркана да си оставя целия живот тук и да отида при него и заради 'новото' и непознатото останах.... В последно време се чудя дали не сбърках, защото го нараних доста като му казах, че оставам тук с моя човек и няма да стане нищо. Играх си с чувствата му, защото не бях сигурна в моите... А сега аз се чувствам както се чувствах и преди. Нежелана, неразбрана и сдухана постоянно.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 1e01f903a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички за отговорите. Не, не е вярно че не му изневерявам само защото не ме желаят, аз обичам мъжа си. Дори когато замине в Пловдив ( често му се налага да замине там при майка си понеже е болна) изпитвам празнота, липсва ми и през ум не ми е минавало да се възползвам да правя секс с други. Дори и да бях сексапилна и желана дори и определено момче в което съм влюбена да ме беше харесвало и да се бяха развили нещата така както на мен ми се иска аз нямаше да искам интимна връзка с него, дори той да иска щях да откажа. Най многото в нас да го поканя и да мине времето в приказки, но дотам. Честно. Колкото и странно да ви звучи. Странното при мен е, че когато изпитам пеперудите в стомаха към определено момче аз не искам никаква връзка с него, нито интимна, нито каквато и да е друга, искам просто да впечатля самото момче. Някак много да го впечатля като личност, да ме почувства близка приятелка. И да ме харесва той. Да ме вижда като красиво момиче. Като качвам снимки във Фейсбук поне тези на които най се харесвам и изглеждам красива да ахне. Някакво такова желание изпитвам. Но от друга страна не искам да го подвеждам и да му давам празни надежди че ще си зарежа моя мъж и ще тръгна с него. Хем да си знае, че няма как да има нещо между нас, хем просто да сме приятели. Каша е при мен.
Наскоро си харесвах едно момче и си писахме по фейсбук, бях го споделила и на майка ми и ми каза, че е нормално, но трябва да внимавам да не му давам празни надежди.
И какво лигаво намирате в "пеперудите в стомаха", това си е израз и метафора, която доста често се използва и олицетворява тръпката.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 619c2cb6f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз съм мъж и съм заедно с жена си от 5 години също. Надявам се това да не си ти.. хаха. Та преди време бях пуснал подобна тема със заглавие "Може ли човек да се влюби повторно? ". Описах абсолютно същите неща, колко много обичам жена си, как давам всичко за нея, колко много се разбираме и колко сме близки, НО тръпката вече я няма. Аз се чудех, дали има начин да се върне тази страст, защото много ми липсва, но не намерих решение тук в този сайт, не съм намерил до сега и извън него. Напротив, нещата със страстта станаха още по-зле между нас, и вече пускам теми как не сме правили секс от половин година. В същото време пък отношенията ни са перфектни, живеем в синхрон и разбирателство, без скандали и без напрежение. Аз се задоволявам с мастурбация, тя не знам, но мисля, че е започнала да става асексуална. По твоето заглавие мога да кажа, че ДА - чувствам се склонен да изневерява, но към момента се въздържам, защото много обичам и уважавам жена си и семейството ни. А ти, без да те обиждам, но мисля че щом си на стъпка 2. от твоя списък, да се правиш хубава за някой друг, рано или късно ще пристъпиш към реалната изневяра. Не те виня, казах, разбирам те, но за съжаление нямам решение. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3c7005d7c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Точно грозните комплексарки са най склонни да изневеряват. Пристрастени са към капчицата внимание, което другите им дават. Ето ти причината от къде ти идват пеперудите. Бил съм едно красиво момиче в живота си и на нея, след година и половина изобщо не й минаваше през ума да ми изневери. Виж, обаче другите ми гаджета с акне се счупиха да се чукат зад гърба ми. И те ей така се кълняха във вечна любов. Понятие си нямаш какво е любов, авторке. Просто си превързана към единствения човек, който ти обръща внимание и си се хванала с него като удавник за сламка.

Най ужасни пък са тия дето са били дебели и после отслабнат, и се разхубавят. Малеееее, избухват на макс!

Авторке, я ми кажи ако приятеля ти ей така си намира "обекти" (явно ти хората за такива ги имаш) и почне да се " разкрасява* за тях, как ще се почувстваш?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2eae244a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   За това клише с пеперудите как да е, аз пък не мога да приема тази "тръпка". Прилича ми на сърбеж на някоя трътка.
Не мога да приема и за истинска любовта към някого, когато искаш да те харесва друг. Ако обичаш, нямаш нужда от други мъже да те зяпат, харесват, да ти правят комплименти и тем подобни глупости. Стига ти вниманието и обичта на един.
А тази женица, авторката явно е повече суетна и комплексарка, отколкото обичаща мъжа си. Просто е вкопчена в него, защото няма шанс с никой друг, както са отбелязали и в др. коментари.
Грозотата донякъде може да се поприкрие с грим, но умело и професионално поставен (иначе безвкусно наплесканото лице е още по-грозно), но с килограмите как ще стане?
Има нещо болезнено и натрапчиво в това желание да се харесаш на чужди мъже, да ти се възхищават (на какво ли?),жалко търсене на внимание и уж някакво приятелство.
Авторке, ти явно си дотам обсебена от себе си, че пропускаш да се запиташ какво мисли другият човек, обектът, както го наричаш. Уверявам те, че никой мъж няма да се занимава с жена, с която не иска да прави секс, на всичко отгоре и физически непривлекателна. С някакъв голям интелект и остроумие, също не блестиш, съдейки от написаното, че да ги заинтересуваш с нещо. Всяка жена иска да я харесват мъжете, дори и тези, към които не изпитва нищо, типично е, но като не ти се получава, си ги избий тези филми от главата . Докато се контиш за други, гледай да не изтървеш единствения до теб. Че може и на него да му се прииска чуждо внимание, тръпки и пеперудки. И той е човек, нали?
На въпрооса ти - не искам да изневерявам. Омъжена жена с деца съм, намерила съм моя човек и не ме интересуват други "обекти".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8afa47db37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Гласила се за други, харесвала си момчета във фейсбук и си писала с тях ... Момиче, това е по-лошо и от чисто физическата изневяра. Много се оправдаваш за постъпките си, но е въпрос на време за следващата ти история тук " Много го обичам, но му изневерих". Щом проявяваш такъв интерес към други-не, не обичаш и не уважаваш приятеля си. Остави го да намери точния човек за него.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 45b825de17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 12,ще го разбера и приятеля ми ако е на мое място,но само не мога да разбера какво им е на дебелите жени, които са положили усилия да отслабнат и са го постигнали при положение че сигурно им е било много трудно?И какво като цяло им е на дебелите жени?Защо всички толкова ги обиждат?Не се ли досещате че по здравословни причини може да е или от лекарства или от претърпяна операция и при някои да е много трудно да са фини манекенки и моделки но въпреки това да са добри хора?По този въпрос трябва да се помисли.Защо не можете да откриете красотата в дебелите жени, помислете за това.Аз от 5 години съм на диети, хляб абсолютно никакъв не ям, за разлика от повечето момичета които гледам как се глезят с дюнери, по пицарии и какво ли не аз всичко това съм ограничила, газирано пък изобщо не пия, по фитнеси всеки ден и пак не мога да стана манекенка, пак повече спадам към дебелите , майка ми ми казва да престана с тази мания да съм като модел и като Мис Свят и че важното е да се харесвам каквато съм но аз не спирам защото ми омръзна примерно някой случаен ми намери профила във фейсбук и ако е някакъв идиот и подигравджия да ме засипва с подигравки колко съм дебела.

Иначе номер 11 много добре го преразказа вместо мен.Ако не можете да ме разберете прочетете коментара на номер 11 :)

Номер 11 и на теб да ти кажа нещо няма смисъл да се обвиняваме.Те другите ще ни изкарат лоши и нелоялни хора, но пак казвам истината е че не сме моногамни.

И номер 12 не само грозните изневеряват, не си ли забелязал че немалко са и случаите в които едни стройнички красиво облечени мацки ама толкова перфектно изглеждащи (моята мечта е точно така да изглеждам) някои от тях са леки жени и го правят с всеки втори и разбиват много мъжки сърца, понеже мъжете лесно ги харесват заради красотата им, лесно се влюбват но и лесно остават наранявани накрая.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b6efc085a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравей! Момиче на близо 21г съм. Прочетох ти историята хем те разбирам, хем не, наистина. С моя приятел официално сме от почти 7 месеца заедно, казвам официално, защото може би от 1г, че и повече излизахме, карахме се, после не се търсихме с месеци, еднакви характери, инати и т.н. няма да изпадам в подробности, но в крайна сметка влязохме във връзка. Не знам дали имам право да коментирам все пак 7 месеца и 5 години не могат да се сравняват, но въпреки това ще ти кажа какво мисля по въпроса. Когато с него сме си говорили за изневяра, сме си казвали, че не дай Боже ако има нещо такова, първо приключваме и тогава, то реално няма и да се брои за изневяра, щом си приключил с човека. Казвали сме си, че е нормално да се загледаш в някой, на черното бяло не можеш да кажеш, когато една жена е поддържана и изглежда добре или пък един мъж, не можеш да го отречеш в крайна сметка.
Аз лично за себе си говоря, аз съм много съвестен човек, наистина. И ако направя като твоя втори вариант, ами сигурно няма да мога да спя най-вероятно. Твоя втори вариант е търсене на внимание буквално, да всяка жена иска да е заглеждана, но реално си има някакви граници, какво означава "Да решиш да намериш начин да се запознаеш с харесвания от теб обект " защо ще намираш начин да се запознаваш с него? За какво ти е, за да се разкрасиш за него? Не разбирам, наистина. Не се ли разкрасяваш за твоя мъж? И не, не те съдя, всеки има глава на раменете си, всеки си знае живота, но наистина масово от жените не ви разбирам как точно мислите. И другото което е, имаш страшно ниска оценка за себе си, това не е ок, малко или много човек трябва да обича себе си. А това за "пеперудите в стомаха", да както казваш ти временно е, и да изневериш ще го има в началото и после пак същото. Но мисля, че има мноооого по-важни неща от това в една връзка.
Знам, че по принцип след третата година от връзката жената иска следваща по-важна стъпка във връзката, ти тук не си споменала нещо като годеж примерно, а и не знам дали държите на тези неща.
И като заключение ще кажа, казваш никога не бих изневерила, казваш и че едно е да се влюбиш, друго е да обичаш, да но след влюбването не следва ли обич? Нали знаеш, "Никога не казвай никога", решиш ли да изневериш някой ден, остави го момчето, недей да го мъчиш, никой не заслужава това, но според мен ти вече мислено си му изневерила.
Нямам за цел да те нападам с този мой коментар наистина, извинявай и за романа. Желая ти хубав ден!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 28250b0e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Моята тръпка към съпруга ми пък продължи доста дълго.След 14-15г съвместно съжителство,сърцето ми почваше да бие,когато чуех колата и после асансьора-скачах да го посрещна.Сутрин винаги ставах колкото и рано да е за да пием кафе и да побъбрим.Това не значи,че през тези години не ми се е случвало да флиртувам.Флирт фин закачлив,не свалки.Даже и съм споделяла с него.После той уби всичко.Аз си намерих хоби,което да ми дава емоции,прекарвахме все по-малко време заедно.Докато не ми изневери и се разделихме.Дали ми се е искало някога да поддам.Да,искало ми се е.Но мисълта да погледна след това мъжа ,когото обичах в очите..и да се направя на приятно разсеяна:) Абсурд,лъжи не понасям.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 437d5316d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Проблема не е че си се разтекла отдолу, щото точно това са "пеперудките" за които говориш. Проблема е че лъжеш и мамиш човека на който уж най-много държиш и обичаш. Оттам идва курвенското поведение, а не от чувствата които се пораждат към трети лица. Чувства които могат да се преодолеят с разум и желание, стига да има истинска обич към партньора. В твоя случай няма такова нещо, но обичаш как той те кара да се чувстваш. Егоизъм в най-чиста форма.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5b3262f3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Откакто чета този форум, започнах да се чувствам извратена. Възможно ли е аз да съм единствената жена, която след 10 години брак е луда по мъжа си? ! Аз не просто го обичам, аз го желая всяка секунда, обожавам го, боледувам, ако го няма, живея за щастието в очите му, за аромата на кожата му... Случвало ли ви се е да не можете да заспите от щастие? На мен често: когато в мрака усещам дъха му на рамото си, оставам будна колкото се може по-дълго, за да не загубя от тези мигове. Да, чисто естетически ме привличат и други красиви мъже, но не ги пожелавам, отвътре нищо не трепва, гледам ги така, както бих се любувала на картина.
Не съм искала да се влюбя толкова дълбоко и не съм очаквала това да продължи толкова дълго. Някой по-горе каза, че трябва по-често да се връщаме мислено към първите дни на нашата любов и е прав. Според мен да позволиш на "пеперудите в стомаха" да отлетят, е въпрос на личен мързел и на нищо друго. Когато бяхме любовници, аз посрещах сегашния ми съпруг винаги в хубава рокля, с прическа, с прекрасно сервирана вечеря, свещи, цветя на масата... Правя го и днес. Прегръщах го още на прага, казвах му колко ми е липсвал и колко се радвам, че вече е тук. Правя го и днес. Питах го защо изглежда уморен, какво се е случило, изслушвах го, подкрепях го. Правя го и днес. Той отвръща със същото - откъснато по пътя клонче люляк, пресен портокалов сок и бележка "Обичам те! " сутрин и най-вече - очите му са същите, когато ме гледа; погледът, който сякаш минаваше през кожата ми, е същият.
Същевременно във връзката ни, без от това да изчезне страстта, се настаниха домашният уют и спокойствието. Това, че станахме семейство, не погуби вълнението, но ни даде един вид солидност, легитимност. Пак се държим за ръце в парка, но имаме и собствена градина, за която се грижим с удоволствие. Отново се прибираме прегърнати, но влизаме в общия си дом. Пак спонтанно изчезваме някъде за уикенда, но вече с дъщеря си.
И сега се обръщам към авторката на темата. Защо, мила, гониш дивото, изпускайки питомното? Не те ли чисто и просто отегчава да тичаш след химери и да занимаваш ума си с това? Искаш да си красива? ОК, посрещни мъжа си с лека рокля и няколко капки парфюм, но не само днес, а винаги бъди прекрасна, когато той отключи вратата. Мъжете високо ценят и са ни благодарни за старанията ни да им се харесаме. Искаш да те желае така, както преди? Пожелай го и ти! Сексуалната химия се създава между двамата и няма нищо общо с външността и обстоятелствата, а само с вътрешния пламък. Не мисли как изглеждаш в леглото, красиво е желанието, а не тялото.
Струва ми се, че много жени силно надценяват "сцената", на която да се проявят като съблазнителки. За това не са нужни сценарий, специални декори, костюми и реквизит. Както може между двама да вее хлад на някой тропически остров, така може страстта им да запали пожар в панелния апартамент. Ето това иска да каже и номер 4 (върнах се и потърсих това мнение). Спомнете си началото! Пеперудите, горките, са си още там, но отдавна няма кой да ги нахрани. А ако нямате храна за тях, по-добре наистина ги пуснете да отлетят.
Единственото, което понякога ме тревожи, е, че дъщеря ни, която скоро ще навлезе в пубертета, е свикнала с този модел на отношения до степен, че наистина не разбира как и главно защо хората живеят един с друг, ако не ги свързва любов. Страх ме е, че ще търси тази любов дори там, където я няма, с цената на много лични жертви.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker