Как бихте постъпили? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как бихте постъпили?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1048 пъти
Здравейте! С приятелят ми сме заедно от половин година, винаги е бил лоялен и ми е показвал многократно колко държи на мен. Дотук всичко е наред. Още от началото на връзката ни, отношението на негова приятелка ме държи под напрежение. Тя е наясно че сме заедно, което прави действията й още по-неоправдани. Според вас нормално ли е, въпреки че приятелят ми очевидно е зает, тя да го нарича сладур, коте, да му изпраща сърца, да го прегръща... Искам да ви попитам, вас, момичетата, как се справяте с другите, които под една или друга форма флиртуват с приятеля ви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: adc65e18b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен не зависи от нея, а от него. За да продължава да му говори така и да му праща сърчица, да го прегръща значи той и дава съответното внимание и с нищо не е показал, че това е проблем. Всяка връзка си има граници. За някои хора това е напълно окей, за мен примерно не е, но ако вие не сте го говорили той няма как да знае.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 80cd83d95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз на твое място бих говорила с момчето и бих му споделила , че разбирам ,,приятелските” й намерения , но на мен не ми е приятно. Ако държи наистина на теб , колкото и на думи , ще предприеме мерки

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1ade07a38a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Възможно е да те смята за конкуренция чисто по женски, дори не е нужно да харесва приятеля ти, като мъж. Тя си гледа интереса, иска да си начеше егото и може да прави каквото си иска. Въпросът е как приятелят ти приема цялото това внимание, а не как тя се държи - кучето скача според тоягата. Ако той ѝ отвръща на лиготиите, значи се кефи на цялото ухажване, а тя е супер доволна, че обвързан мъж ѝ обръща внимание. Готино е необвързан човек да се интересува от теб, но още по-голямо признание, е ако обектът е във връзка. Едва ли не тази е по-добра от теб, след като връзката му не е достатъчно основание да ѝ тегли един игнор. Ако ѝ скръцне със зъби и ѝ каже да престане с идиотщините, въпросната бързо-бързо ще подвие опашка, освен ако не е някаква чисто луда и обсебена.

Тъпото е, че трябва да обясняваш на приятеля си как трябва да се държи в подобни ситуации. Около моя също се въртят разни повлекани, към които няма интерес, както казва, ама със сигурност се ласкае доста... Реже ги толкова мило и любезно, сакън да не се засегнат, а на тях грам не им пука и си продължават. Държи се съвсем приятелски с тях и те си мислят кой знае какво. 100 пъти му обясних да е по-рязък, защото е много обидно за мен, а аз няма да се хвана да се бия с тях, защото съвсем жалка ще стана, ама той си знае, че не ги харесва и това му било достатъчно. Те да правели каквото си искат, важното е той какво си мисли.
Според мен всеки нормален човек трябва да се усеща за такива неща, а не ти да му казваш кое-какво. Очевидно това не се случва, така че поговори спокойно с приятеля си без да буйстваш, обясни как се чувстваш и го помоли да постави някакви граници... но без да ѝ казва на тази, че ТИ се дразниш и затова той трябва да се отдръпне. Просто да ѝ направи забележка, да я бутне, когато тръгне да му виси по врата и т. н. Най-доброто отмъщение, което аз прилагам, ако някоя от "почитателките" му е наоколо, е да го прегръщам, целувам, обарвам, да му се натискам и т. н. Ей така, да им натрия носа, защото съм злобна. Това е нещото, което ти можеш да направиш - показваш непукизъм, целуваш се с него под носа на тая сякаш всичко е наред и нейните набези хич не те притесняват. От отказа на мъжа и това да види, че той цени приятелката си, по-голям удар за подобни навлеци няма, защото те това търсят - признание. Като си гушкаш с половинката, ги лишаваш точно от това. Жалко е, че жените трябва да се оправяме с това, защото то не е наш проблем, а проблем на мъжа... малко е унизително да си "пазим територията", защото момченцата си бъркат в носа и акълът не им стига да се държат като нормални хора и да покажат уважение към човека до себе си. Важи и за обратната ситуация.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker