Не мога да го забравя от 3 години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да го забравя от 3 години
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1983 пъти
Здравейте! Момиче та 20 години съм. Проблема ми е май често срещан и наистина не знам просто какво ни става.
Във сериозна връзка съм от 2 години и наистина обичам момчето до мен, изживели сме много за тези 2 години и наистина той значи много за мен.
Проблема ми е че, преди него имах нещо като връзка с друго момче... не беше връзка а просто и аз не знам какво. Той просто беше всичко, което исках в едно момче и бях започнала да се влюбвам. Но после стана нещо и той ме блокира от всякъде и прекъсна връзка с мен. После разбрах, че бившия ми му е наговорил всякакви лъжи за мен, че всяка вечер съм била с различни момчета и подобно, а аз тогава не се занимавах с никого освен с въпросното момче, когото не мога да забравя. Та както и да е... той е повярвал на всяка дума на бившия ми и затова и ме е блокирал. След известно време пак започнахме да общуваме, но той се държеше студено и се карахме за всякакви глупости, като той всеки път ме блокираше и после пак ми пишеше и такива. Всичко това продължи 6-7 месеца като накрая се скарахме много лошо и този път аз го блокирах и си казах, че ще го забравя. 1 месец след това научих, че е заминал за Франция да работи и всичко така приключи.
След време и аз тръгнах със сегашния ми приятел и вече сме заедно от почти 2 години.
Понякога се сещах за другия, чудех се какво прави как е. Постоянно си повтарях колко ме е обиждал, как не ми повярва, как само си поигра с мен, колко се карахме, как заради него постоянно бах под напрежение и останалите неща, които изтърпях заради него. Но просто не мога да го забравя. Особено сега... от 1 седмица постоянно ми е в главата, сънувах го няколко пъти, започнах да си фантазирам какво ще е да сме заедно, питам се дали ме е забравил, дали изобщо се сеща за мен.
Полудявам, не знам какво ми става. От фейк профил влизам да му гледам снимките и още такива глупости.
Чувствам се ужасно, че още не съм могла да го забравя. Отвръщам се от себе си, че един вид в мислите си изневерявам на приятеля си. Направо започнах да се питам дали да не поискам малко време от приятеля си, за да помисля на спокойствие, въпреки че знам че с другия нищо няма да стане.
Отчаяна съм, защо по дяволите вече 3 години не мога да превъзмогна онзи грубиян, който ми даде само мъничко щастие. Защо още си мисля за него и защо още го искам?
Обичам приятеля си и не искам по никакъв начин да го нараня, но не мога да забравя и предишния.
Моля ви, помогнете ми, вече не издържам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 83adca92cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А защо момичета вие все помните лошите мигове, които сте имали с някого? Защо не мислите за хубавите? Много тъпо мислене имаш! Мислиш си за него, защото още го обичаш и явно искаш да изживееш несподелената любов.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 921a519cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От два стола, на земята. Това следва за теб.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0c39740e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Никой не може да ти помогне. Ти трябва да преодолееш състоянието си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a7303341be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   лапешка история, блокирали се 100 пъти и пак не се изяснили, сегашното поколение сте болни мозъци, ужас

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 306879c026
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Тоя първият е разбрал, че си неграмотна и ти е бил шута. Предполагам и сегашният ти ще направи същото.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 10408992d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не можеш да го забравиш, защото не искаш да го забравиш. Не е ли лудост това? ! Защо продължаваш да се надяваш, въпреки, че той не заслужава? Сигурно и нещо в настоящата ти връзка куца, та затова се отдаваш на фантазии. Млада си, ще се научиш, споко.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: f63aa04d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Еми нормално - на 20 си... почакай поне да станеш на 25 та да излезеш от детската градина, и тогава вече ще се занимаваш със сериозни неща...

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3fb32133f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   И аз имам сходно положение, само дето аз вече не мисля толкова за нея, защото съм прекалено зает с други неща. Има връзки, които никога не забравяме и до последният си дъх ще помним. Аз имах такава и вече едва след знам ли 5 години ако не и повече... не мисля толкова за нея. А си нямаш и на идея НИЕ какво преживяахме и какво чудо беше. Просто се чувстваш като птица... лятото... на морето... нощем, летиш... не знаеш къде си и какво става. Толкова леко се чувстваш, че чак не знаеш дали стъпваш на земята от радост. Всичко, което погледнеш е просто - ПРЕКРАСНО! *включително и кофа за боклук.

Но... уви тази приказка нямаше happy end. Но пък за това е връзка - ВЕДНЪЖ! И винаги ще я помня... даже последните ми думи, които ще изрека, когато умирам... ще е името и!

Боли, мислиш, чудиш се, представяш си какви ли не неща за в бъдеще, но повярвай ми... НЕДЕЙ! Малка ли си, голяма ли си - няма значение. Виждал съм хора на по 40 и отгоре да правят детски грешки и фатално се отразяват за тях. За съжаление няма лек, лекарство или нещо от този сорт. Мисли си за хубавите неща - не толкова за лошите, а и няма смисъл от тях. Просто се чувствай щастлива от това, което се преживели. Отдели една нощ да си на саме... напий се яко, пусни си музика в тъмна стая, някои песни, които ти напомнят за него, гледай звездите от прозореца ти (ако е възможно) и гледай местата, където сте били (от нета) - аз така правя. Обикаляли сме в няколко града и чрез google street's си гледам, радвам се, плача, но и съм щастлив. Не смея да поглеждам нейна снимка, защото направо ме застрелва в ляво и съм неадекватен 2 дни и я сънувам 3 нощи подред... просто е много навътре в мен.

Просто премини ПРЕЗ всичко отново... сякаш го изживяваш отново!
И така... може би няма да го преудолееш цял живот, но ще стане неразделна част от теб... от човека, който си станала сега, благодарение на него. Нещата, които си научила, видяла и разбрала. Чистата форма на любовта! Просто да я изпиташ и я приемеш такава, каквато е. Лоша, добра, караниците, сълзите, обидите... всичко! И едва след като помислиш за всичко лошо, което сте си причинили и колко пъти те е наранявал, колко сълзи си проляла и колкото те е боляло... когато преглътнеш всичко това... и ако почувстваш облекчение и се чувстваш сякаш ' you know... въпреки всичко това - прощавам му, прощавам си и на себе си... и когато се събудиш на следващия ден... всичко ще е минало. Ще се чувстваш добре, макар и всичко това. Трябва да го преудолееш сама по свой си начин (аз просто споделих моя какъв е). Massive всичко, което ми напоня за нея за една вечер... музика и алкохол... и да видиш как яко влизат градусите и музиката, всяка една дума... право в сърцето! Но така се прави, за да преодолееш някого или нещо. Не да бягаш от него, а напротив face to face. Веднъж и завинаги, в противен случай ще те преследва ЦЯЛ ЖИВОТ!

Успех, горе главата и... какво да ти кажа ЖИВОТ маму.... а :D случват се и такива неща, просто така е станало, че на теб се е случило. В крайна сметка всеки изтегля късата клечка някога. Е, някой хора по няколко пъти, но... това е друга тема.

Наздраве!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e544c44bf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Егото се привързва. Егото боли още повече, когато си привързан към човек, който не ти отвръща. Даже по-скоро си мислиш как да му го върнеш, за това че ти се еподихравал, отколкото да имаш връзка с него изобщо.
Овладей си емоциите. Гледай си човека до теб. Контролирай се. И всичко ще отшуми с времето.
Като минат 7години, без да си го виждала, ако случайно го видиш и двамата толкова ще се променили, че изобщо няма ти побере главата как си успяла да се вържеш на такъв тъпак.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: d58a007230
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До номер 5

И от къде разбра, че е неграмотна? И щом няма да си полезен с коментара си по-добре изобщо не се мъчи да пишеш. Човешката злоба няма граници.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker