Влюбен съм в момиче, което е свидетел на Йехова - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96900)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22788)
 Секс и интимност (11254)
 Тинейджърски (20214)
 Семейство (4857)
 Здраве (7820)
 Спорт и красота (4074)
 На работното място (2164)
 Образование (5929)
 В чужбина (1298)
 Наркотици и алкохол (931)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1504)
 Други (13157)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен съм в момиче, което е свидетел на Йехова
преди: 5 месеца, 3 дни, прочетена 2302 пъти
Здравейте, много харесвам и се влюбих в едно момиче, обаче проблемът е че е свидетел на Йехова от много време, което означава, че това ще е огромна пречка за мен тъй като аз съм православен христянин и не харесвам такива организации и не бих искал да ставам техен член. Заради нея започнах да ходя на събранията им, защото я обичам още от първия път, когато я видях навън случайно. Притиснат съм до стената и незнам какво да правя, затова ако познавате някой в моята ситуация моля разкажете и ми дайте съвет. Много я харесвам много е свястна, скромна и срамежлива, точно това ме грабна в нея и не бих могъл да намеря втора като нея. Смятам, че ще си паснем във всяко едно отношение и не бива да се предавам.
М22

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 3 дни
hash: f0ac6a95e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Бате, ако си от Габрово и тя е от там, поне аз мисля, че познавам едно момиче на име Ивета. Фамилията няма да я казвам, за да не издавам самоличността й, но и аз бях 3 години с такова момиче и кат почна да ми дрънка за такива Йехови мехови и тем подобни глупости... Се разделихме. Не се занимавай със секти.

М24

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 45a53b3829
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Винаги има и втора просто си заблуден и влюбен без ни най малка представа какво означава обич. Такива като нея ходят да простят пари за тази организация която е една от многото спонсориращи тероризма уж за свобода и изкривяват мисленето на хората. Аз лично имах такава позната имаше нормално тийнейджърство докато един ден почна да ги посещава тези сбирки на свидетелите на Йехова и изведнъж стана изолирана, затворена, скромна и след време изчезна като е видях след година две просеше пари и беше като зомби което дори не ме поздрави а преди това и бях от близките на които се хвърляше на врата когато ме видеше. БЕГАЙ

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: cc9cef6b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Добре ли си, на 22 още колко момичета има като нея, хлътнал си, загубил си се и дай сега Тя е, не се занимавай, да си намира Йеховист, ще си паснат

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 9fe1dc94ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Еховистите са скромни и разбрани хора. Не пият, не пушат, не мамят....

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 45a53b3829
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Номер 4 недей говори на теми с които ни най малко си запознат. Като не мамят я отивай ставай един от тях. Всичко е една огромна лъжа и измама която е добре прикрита под формата на вероучение. Само монасите будисти не мамят и живеят цял живот в храмовете молейки се и издигайки духа и тялото си на друго енергийно ниво което за масата е нещо ненормално защото са неразбиращи

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: d079c793ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Йехова са най-големите сектанти. Или се опитай да я разкараш от там или просто... Съжалявам, ама тия са пълни ненормалници, какви ли не истории съм гледала в Нетфликс за тях, педофили, изнасилвачи и всякакви извратеняци обикновено са им "пасторите" ако така се наричаха

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: c24736bfec
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Преди време, сега не зная, но точно тази организация, и евангелистите също, осигуряваха зелени карти на своите хора и така изнесоха стотици народ народ в Америка.
Колко вярват е друг въпрос, но е факт, че в Чикаго има наши евангелски църкви, които държат нашенци като циганите в един катун.

Срещите ми с такива хора винаги са били изключително разочароващи.
И те обработват по един и същи начин, като започнат а говорят за иконите.
Казвам им, аз на икони не се кланя, а се уча от хората постигнали векове преди нас наистина съществено израстване. Е, грубо казано, сега не ми се пише подробно.

Но колкото и нашите местни свещеници да са изоставили дълга си, въпреки това, оставям си плътно за ПРАВОСЛАВИЕТО.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 570ae328aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Не разбирам защо трябва да ходиш на събиранията им. Аз съм омъжена за мюсюлманин, имаме деца и пак нямаме проблеми с религията. Никой не я натрапва на другия и в ежедневието си грам не се сещаме. Децата ни се възпитават да бъдат добри хора, пък като пораснат да се самоопределят, както се чувстват ок. Ама, кво да ти кажа, човек като реши да търси проблем, ще си го намери.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 8d80d5bfaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Не знам дали не си запознат поради младост, неопитност или неосведоменост по темата, но свидетелите на Йехова са опасна секта в световен мащаб. Доколкото се интересувах навремето от любопитство, намират начин да промият мозъците на тези хора, вземат им имота доброволно след това, а има и доста случаи на самоубийства сред свидетелите на Йехова. Даже не знам те изобщо имат ли официално разрешение тук да практикуват. Не говорим, че попадналите вътре са някакви слаби духом нещастници, но тази секта, както и Мормоните разполагат с някакви психологически хватки на говорене и лека полека впримчване на хората в тяхната хватка. Действат психологически и е много трудно един човек (особено ако пребивава там от години) да бъде спасен от цялата тази схема. По-опасното е теб да не впримчат и да, имат си похвати и никой не е застрахован. То е като дрогата: стоиш надалеч и така се спасяваш. Знам за случаи на полудели хора, били известно време на подобни места, безвъзвратно полудели.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: bee07bd848
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   при йеховистите има много неразбулени истини пред обществото!
Помогни й да излезне от този филм!
Това е една огромна мафия, греховете на която се простират отвъд 10 божи заповеди...
Ако може да я измъкнеш оттам - добре, ако не - не се хаби...

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 71ba745362
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   7, зелена карта няма как да се уреди, тъй като е на лотариен принцип.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 9b4d57967e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Авторе бягай далече от тази секта ако не искаш да промият и твоя мозък. Говорил съм поне с около 50 такива Йехова свидетели, от 18 годишни до 85 годишни и всички са с тотално промити мозъци. Питал съм тези по-възрстните от кога са Йехова свидетели и почти всички казват, че са започнали от 18,20 годишни. И това което разбрах е, че никой от тях не е чел Библията от първата страница до последната. Те знаят само това, което им казват на тяхните събирания. В Библията има много противоречиви писания и ако искаш да коментираш тези противоречия никой не иска да се съгласи защото те самите не знаят какво да кажат. В английския речник пише, че Jehovah witness е Християнска секта, която отрича много традиционни Християнски учения, а учи какво ще се случи, какво ще стане в бъдещето. Прочети Притчи Соломонови 14:15 където Соломон казва: "Простият вярва всяка дума, а благоразумният внимава добре в стъпките си". Най-лошото е, че всички свидетели на Йехова казват, че всичко написано в Библията са думите на Господ Йехова. Толкова много убийства има в Библията и те ли са поръчения от Йехова. Мога да цитирам много такива масови убийства, но се съмнявам дали сайта ще ми публикува коментара. Ще дам само един цитат да видите какво зверство е проявявал Соломон. Във "втора книга на Самоел 12:31" четете за делата на Соломон. Ако сайта ми публикуват този коментар и някои от вас искат да знаят повече, в друг коментар ще ви пиша. Пак подсещам автора да бяга далече от всякакви свидетели на Йехова. Тази е най-лошата религия.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: b92d9ad7a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Мой далечен роднина, трети братовчед, влезна преди години в сектата, ожени се за такова момиче. Сключват бракове само помежду си, т.е. ако някой свидетел се хареса с външен човек, трябва и външният човек да влезе в сектата за да сключат брак. Секс преди брака не се разрешаваше. Сметай каква простотия!

Теб като те чета, вече си готов. Има хора за всичко. Имаш три варианта:
- влизаш в сектата и си с нея (лесно)
- изваждаш я от сектата (доста по-трудно) и живеете светски живот
- биеш й шута, чукаш първа-втора-трета-Нта жена и по някое време с една ти се случва да сте заедно сериозно, за дете, брак, тн.

Тия хора са в своя ограничена общност и трудно намират приятелства с други хора. Като заговорят за Бог ни в клин, ни в ръкав и нерелигиозните хора бегат надалече. Пропускаш връзки (дори за бизнес) с много интересни хора. Преценявай си.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 60be330db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Вземай я.Момичетата от затворени общности(секти,роми,италианци и т.н) по правило са по-човечни,смирени и ЖЕНИ като цяло.Няма мрънкане,тръшкане или караници-само чиста любов и много,ама много добър секс.Решението си е твое,но ако съм на твое място бих скочил веднага.Относно опасността да влезеш в сектата-ако не можеш такова нещо да избиеш от главата на една жена,по-добре не бъди с нито една че ще ти се качват по главата с лекота.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 07c6f43913
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   това реклама на тая опасна секта ли е, браво на вас

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: d5774029ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Не вярвам, че ще я спасиш от сектата, тя вече е жертва. Спаси себе си- бягай от такива хора! Ще се влюбиш пак, споко.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: fdd337f679
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Тея религии и секти и т.н. И всякякъв вид християнство - правослвано, католици и т.н. Всичко е измислено от човека и не е вярно.
Да бъдеш християнин не означава да си в някаква секта или да си обвързан с религия. Просто да живееш по ученията на Господ, които са записани в Новия Завет. И като си търсиш Господ тихомълком, без никой да те знае с какво се занимаваш и какво правиш... и ще го откриеш. И Той ще ти сподели какъв план има за живота ти и така... спирам дотук, понеже не съм християнин... пак ще пробвам да спра греховете си и да не живея по плътски удоволствия, но това с религии и т.н. са пълни лъжи.
Самия Господ има свои ученици, които точно това им е възложил да споделят на хората и да ги предупреждават - да бягат от църквите и да не се сбират с "християни", да не слушат никакви пастори и т.н.
Истинското християнство изобщо не е това което църквите са наляли в главите на хората и хората са го намразили .... и Неделя не е нужно да ходиш на църква... даже НЕ трябва да ходиш на църква.
Бог живее в сърцата на хората, а не се намира в църкви.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 708ffdc325
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Сигурно не се и чука от толкова скромност. За да ти се пусне ще те изнуди да станеш йеховист, така че не се занимавай. Ако се чука - шибай я и толкова. Но не прави жертви за да й угодиш. Имай предвид, че сектантите ще почнат да те преследват, ако се навреш при тях и после решиш да се отдръпнеш. Но ей тегли една майна, те са страхливи маниаци.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: ab393fc579
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Направо и предлагай , тя ако иска да си ходи , като се ожените кажи , че не искаш да ходиш там ...

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 59a2da05a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Зa #11

Не е вярно, за теб може и да е само лотариен принцип, но много хора ги "изнесоха" буквално дали заради образование и дадена фирма иска точно този специалист, или чрез тези секти.
Не се хаби да ми доказваш обратното, имам достатъчно познати в Америка точно по този начин и той не е тайна. Явно не си осведомен.

Това беше много активен начин преди години, предполагам и сега, но вече хората не тичат към Америка както преди.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 71ba745362
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   20, "много хора ги "изнесоха" буквално дали заради образование и дадена фирма иска точно този специалист"

Това имам предвид. Не че не може, а че не се казва зелена карта. Това е по съвсем друга програма. Просто термина не е този.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 8d80d5bfaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   20, има и друго - по-възрастните от евангелските пастори обичайно са били агенти на ДС.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: c24736bfec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   21
Няма да споря, ще дам примери.
Позната от Русе, точно чрез сектата на Йехова, всъщност се запонах с нея в Америка, тя подава заявление към сектата и молбата и е удовлетворена.
Заминава за Америка, но не тя избира мястото, и подписва договор 6 години да работи и живее в избрания щат, беше някой от забутаните, дето животът е умрял.

След 6 години избира Илинойс и даже роди третото си дете там.
Зелената карта и се дава точно на базата на молбата, не след лотария. Зелената карта е не само чрез лотария. Имам познати в София, коото работят за американски компании и им предлагат чрез зелена карта да ги изкарат в Америка. Те обаче отказват, Предпочитат да работят на компютрите нощно време, за да с а в крак с времето в Америка, но да останат тук.

Цялото евангелистко съсловие в Чикаго е от Сливен. Цялото!
Познай как се случи това? В Сливен сее развил мощен клон, около 17 църкви за кратко време и пасторът Станимир, активен млад човек буквално изкарва десетки сливналии в Чикаго точно осигурявайки зелени карти на хората, без никаква лотария, да, пак попълват документи, пак ги проверяват за образование, но не са пускали документите си по стандартния начин.


Даже в момента чакам едно момче, какво момче, той замина млад, след 20 години какъв да е, но го пенсионират млад, живееше в Индиана и работеше за голяма корпорация. На него също му осигури предприятието зелена карта, документ с право за работа и пребиваване и след години с право да кандидатства за паспорт.
С очите са им виждала зелените карти, защото и за мен беше учудващо че може и по друг начин.

Но какво значение има.

То и в Русия за специалисти се правят зелени карти.

То и на времето, когато америка няма медицински персонал на Филипините, Индия и Ливан дават специален статут и след кандидатстване, не лотария, одобряват, приемат и им връчват зелени карти.

Зелената карта ти дава право да работиш, нищо осбено не е.
И се получава или на лотариен принцип, или на принципа за специалност, или чрез сектите.

Но не споря, просто говоря от личен опит.
Зелените карти изглеждат по един и същи начин и за едните и за другите.

И не споря, просто зелената карта се получава по различни начини.

Не ти дават работна виза, дават ти зелена карта, чети го работна виза с право после да кандидатстваш за гражданство.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 2e53760792
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Номер 17, може с такава сигурност да показваш незнанието си. Иначе авторе. Можеш да я освободиш от сектата, която като информация е създадена от масон, точно с цел да разнебитват Християнството дори повече. Негови "събратя" създават други секти и т.н. Вярата им е, че Йехова е името на Бог, а всъщност е просто на еврейски и значи нещо от рода на:"Всемогъщия Бог, Единствения", точно защото няма име. Затова са казвали Йахве(Всемогъщия) Бог, от там и идва при нас това название по този начин. Просто буквално тази групичка, която създава и управлява тази секта, се възползва от незнанието на мнозинството. Но просто твърде много горди са я търсили съвсем без помощ истината и накрая попадат в подобни положения. Затова и е дадена "духовна опека" за тези които я търсят. Така както децата учат от родителите си, могат и да учат от хората извървели някакъв път в борбата със себе си. Ако е това целта. Ако целта е да си мислим колко сме добри, понеже не сме убивали, то вече налице е различен критерий и там вероятно и сами ще се справим.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: adac183ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   На мен ми е интересна темата и чета заради това,че съм чувала много зловещи неща са Свидетелите на Йехова и ми е било наистина любопитно да науча какво всъщност точно изповядат,с какво се различават от нашата,православна религия.А коментарите тръгнаха в посока зелени карти и прочие неща,нямащи нищо общо с темата.Който е наясно с тая секта,нека пише повече,та да знаем какво да посъветваме автора.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: eff5a8b65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Като бях 15-16 годишен келеш, бях хлътнал по една Йеховистка (или както там се наричат). Беше много красиво момиче, спор няма... Но...
Постепенно разбрах, че използват красотата й, за да спечелват нови и нови тийнейджъри в сектата си.
Като си млад, наивен, с проблеми в семейството, зарибяват те с някое красиво момиче и неусетно попадаш в лапите им.
Добре че все пак се осъзнах на време, и с добри приятели и не се вързах на тези простотии.
Момче, бягай от тия секти, не се занимавай. Тези хора са далеч от реалния живот.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 49b38d7120
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   А ве вместо да подкрепите момчето, да му вдъхнете надежда, вие както винаги, бързате да нахейтвате ситуацията, виждате, че ситуацията е деликатна и е много влюбено и загубено момчето.
Аз ще ти кажа да не се отказваш, каквото и да ти струва, не се предавай!!! , за любовта няма невъзможно неща, напред и успех

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 461aa69f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Ох, приятел - искрено ти съчувствам!
3-4 години се занимавах с една такава и директно ти казвам - късай и хвърляй... за нищо не стават...
Там така им промиват мозъците, че някой ако го вземе много на сериозно и прекалено навътре - изобщо може да не може да е размножи... За някакви нормални отношения да не говорим. Те си се събират само вътре в "клуба" - еднакво изпаткали, и там си се оправят, другаруват, женят..

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: cf21aff466
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Не, не бих тръгнал с жена от каквато и да е секта, защото съм чел, че тази секта не почита никакви национални и лични празници, нито химна или знамето, така че изобщо не ми трябва, а щом подпомага и тероризма ето и още една причина да не искам да съм там! А преди години имаше протести в Бургас, защото йеховистите искаха да отворят храм до едно училище! Просто хората си ги знаят вече и не ги търсят никога, а откъде набират нови членове, не знам!

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: af21e08076
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Намери си някоя друга! Сериозно ти го казвам! Тези от Свидетелите на Йехова са откачени и стой далече от тях. Имал съм опит с тях и те не са това за което се представят. Като всички секти, непрекъснато имат събирания и непрестанно им промиват мозъците. ТЕ НЕ СА ХРИСТИЯНИ!

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: b230cfc247
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Тия бяха зомбирали баба ми. Спря да ни вдига, да ни търси, казваше, че я обсебваме. Почнаха с някакви книжки и листовки, после я посети някакъв и я присламчиха. Дотам я бяха зомбирали, че се отказа от семейството си... Когато видяхме какво става събрах няколко човека и причакахме 3мата нещастници, които идваха у баба да й пълнят главата. Бяха ума мъже и една жена, всичко завърши с един бой, ама наистина бой над тази измет, вкл. и жената с тях яде шамари.

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: d88be39aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Тук сте яко във филма. Разликата между православието и Яхте-тата е, че те не вярват в Света Тройца, а смятат Исус за пророк, не Бог. Както и не честват Коледа и други неща.

Според Католицизмът, Православието също е секта и така.

 
  ...
преди: 4 месеца, 10 дни
hash: c6b007753c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   До коментар номер 10: какво имаш предвид под "неразбулени истини" питам, защото ми е интересно тъй като и аз усещам, че има скрито зло в организацията им. Ако нещо знаеш за тях кажи ми, ще ми е от полза ! От Автора.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: aef9594494
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   До коментар номер 35:
Между православието, католицизма и протестанството също има разлики, но на въпроса "Кой е спасителят?" и трите разклонения на християството дават един отоговр - "Иисус"/"Исус".
Коледа не се чества от НИТО ЕДИН ИСТИНСКИ ХРИСТИЯНИН, понеже не е религиозен празник. Празнува се рождество Христово.

Свидетелите на Йехова са секта. Имат своя Библия, която е пълно изопачаване на оригинала. Анархисти са - не почитат националните празници, унижощават националните символи (гаврят се с трибагреника, вандалстват върху паметници и т.н.)
Смятат кръвопреливането за грях - мнозина йеховисти умират именно защото отказват да им прелеят кръв дори при спешна нужда.

Живея в близост до подобна сетка и знам, че са откачени, промити мозъци... Раздават брошурки с надписи: "Искаш ли свят без война, без глад, без страдание? Вечен живот в любов и щастие. Ако да, присъедини се към нас и остави материалните си блага в името на вечен живот." - с други думи: Препиши цялото си движимо и недвижимо имущество на името на сектата, а пък ние ще се вжимеев в ролята на Бог и ще ти осигурим безсмъртие и безкрайно щастие... И това ако не е наивници...

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 7bf99c6bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Тази секта е опасна, най-вече с това, че не позволява операции и преливане на кръв. Родители буквално оставят децата си да умрат, защото религията не ми позволява да им прелеят кръв. Мисля, че това е достатъчно меродавно, за да бягаш надалече.

Иначе относно сектантите - аз съм общувала доста с мормони като тийнейджърка, не са ми промили мозъка, но и аз съм доста костелив орех. За жалост сред тях, колкото е готини и свестни хора да са, започнеш ли да говориш за религия, не ти трябва много време да проумееш, че са с промит мозък. А този промит мозък неизбежно оказва влияние и върху други неща от живота извън регилията.
Бих те посъветвала да оставиш това момиче и да не се занимаваш с нея, няма да успееш да я просветлиш, само ще я настроиш против себе си, ако започнеш да й говориш против свидетелите на Йехова.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker