На кръстопът съм. Помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На кръстопът съм. Помощ!
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2662 пъти
Мисля, че съм влюбена. Не знам дали това е добре.. или не.. ако изпитвах това чувство преди 1 година и 2 месеца може би щеше да съм много, много щастлива. Сега осъзнавам, че съм влюбена, че не мога да се контролирам.. не се чувствам добре.. защо? Отново се влюбих в неправилния човек..

Имам си приятел от 1 година и близо 2 месеца... не е редно дори да поглеждам и да си мисля за друг. Знам че не постъпвам правилно, но не мога да се контролирам. Сега когато почувствах отново какво е да си влюбен и да изпитваш всичко това осъзнавам, че през цялата тая година аз съм се самозалъгвала.. както мен така и него.

Лошото е, че ме е страх за скъсам с него, защото ме е страх да не остана сама и да не изпадна в депресия.. макар че сега съм в начална фаза на депресиято понеже знам, че няма да се получе нищо между мен и момчето което харесвам.. Виждам го какъв е.. не е за мен.. пада си женкар, общитилен е, нямаме едни и същи интереси ние сме напълно различни.. дори и вярите ни са различни, което е още по ужасно! Ако нещо се случи и стане нещо между нас.. моите родители няма да го одобрат и ще има скандали и.. просто не знам..

Пък и виждам, че и то не мисли да става нищо по-сериозно.. беше ми го казал по заобиколен начин, че ако аз скъсам с моя приятел, той много щял да си поиграе с мен.. бил много палав.. и всякакви работи.. прегръщаме се, хващаме се за ръце и само при допира на кожата му настръхвам, полудявам, летя.. готова съм да се впусна и да рискувам всичко, за да съм с него.. но виждам, че той не иска някак си като че ли се дърпа..

Сега си писахме, разбрахме се, че ще излезним и повярвайте ми сияйнах, толкова бях щастлива бях си казала, че днес ще съм без задръжки ще се опитам да призная или поне да му подскажа, че искам да съм с него и че не ми пука, че покаже ли ми, че е с мен аз съм готова да скъсам с моя приятел..
А той ми писа преди няколко минути разни глупави оправдания.. дори не ми се слушаха.. не исках написах просто едно безизрастно „ok”

Като си помисля, че сега щях да съм с него и щях да съм толкова щастлива.. полудявам..
Моля ви кажете ми какво да правя.. как да постъпя да последвам ли сърцето си макар да знам, че впусна ли се напълно много скоро то ще бъде разбито.. или да остана с момчето, което твърди, че ме обича и е само мое, което ми е сигурно и съм прекарала 1 година с него.. но не чувствам нищо към него.. нали няма да е честно за него.. Пълна бъркотия ми и.. Вие как бихте постъпили?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: a77eb4f365
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   е, в случая какво мислиш - човекът явно иска само секс и приключения. Твоето не се нарича влюбване, а луда страст. Не си заслужава, поне ако не са споделени чувствата, особено ако момчето те има само за играчка. Той ти го е казал, какво се чудиш? Сякаш имаш избор тук!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9988e0d4b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На твое място щях да си взема един студен душ и да охладя пламъците :)).
Първо, разкарай приятеля си - явно не го обичаш. Докато се разкъсваш между двама и се чудиш какво ще изгубиш и спечелиш с всеки един, правиш нещата по-сложни за всички.
Второ, не си представяй, че си можела да бъдеш с другото момче сега, защото то явно изобщо не те е включвало в плановете си за вечерта. Това, дето се случва в твоята глава, НЕ се случва в неговата. Той сам ти е признал, че ще си поиграе с теб. Е, какво очакваш? Той вече си играе, според мен - закачил те е на кукичката, дърпа и отпуска кордата, а ти се мяташ като рибка.
Какво би се случило? Най-вероятно ще те подразни, докато сама си изпросиш секса, а после съвсем ще се отдръпне. Ако те устройва такъв вариант, давай, влизай в играта :). Ама поне се дръж умно и направи нещата малко по-трудни за него :).
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d2211970ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На мен ми казаха нещо подобно, и то в прав текст, че "като ме изчука, щяло да му мине". После искаше пак, но не му мина номера. Но това си остава отпечатък за цял живот.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker