Навсякъде около мен двойки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Навсякъде около мен двойки
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 2422 пъти
Осъзнавам, че нещо не ми е наред. Жена на 21 съм и ще бъда честна - омръзна ми да виждам всякакви гаджосващи се индивиди било то по социалните мрежи или навън. Защо? Защото светът е пълен със стереотипи, които ми лазят по нервите. Аз се чувствам добре, когато съм необвързана, ценя свободата си и не желая поне в този момент да се съобразявам с никого. Но отстрани съм изглеждала жалка, защото съм била "сама". Това за мен е една малоумщина да се приема, че когато си във връзка си щастлив, а когато си необвързан нещо ти липсва и ти ТРЯБВА да си намериш половинка. Дори и възрастните го приемат така. А за някои момичета самата мисъл да си хванат гадже ги прави щастливи. Така е с моя приятелка - под дърво и камък търси някакъв си (няма значение с какъв характер) само и само да покаже на обществото, че и тя си има приятел. Писна ми да гледам разни Румеота и Жулиети да се качват във фейсбук /инстаграм и да се обясняват в любов. Писна ми всеки път да гледам как някакви се натискат по кафенетата. Дори не искам да излизам с приятелите си вече. Омръзна ми да слушам за общите им квартири, "семейните" им животи и подробности как правят секс. От кога с това нещо може да се хвалиш? Любовта не е ли нещо лично? Дори най-смотаната ми приятелка е с мъж. Признавам си хваща ме яд може би, защото много по-малки или непривлекателни момичета от мен не са девствени и разбират много повече от връзки. А аз от моята девственост започвам да изпитвам срам и страх. Срам, че съм неопитна и страх, че мъжете ги е грижа само да имат къде да си го вкарват, а аз бих се чувствала "омърсена" след такива отношения. Но нещото, което най-много мразя е как много често и неволно в главата ми изникват едни сцени как всичките ми приятелки правят секс и са доволни, и са щастливи....
Дори не знам защо го публикувам това тук. Нямам конкретен въпрос, може би исках да споделя. Осъзнавам, че не съм в ред, но и също така знам, че не искам връзка, а личностно и професионално развитие.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 507bafc791
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И при мен е така - обаче виждам как шефа всеки ден се задява с всички дечиня в женски пол... А е по-възрастен - драстично !!!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a64d46eb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има и още нещо - можеш да виждаш само такива хора, защото останалите са "невидими".
Да вземем социалните мрежи например. Нормално е да виждаш само "гаджосващи" се хора, защото останалите, на които не им харесва това да го правят, не правят постове в фб, инстаграм и т.н. Същото се отнася и за хората навън. Но само защото не виждаш други хора, не означава, че те не съществуват.

Не изпитвай срам или страх от девствеността си. Ти си си напълно в ред, просто си заобиколена от хора, които мислят различно от теб и затова се чувстваш, сякаш не си нормална. Има всякакви хора. Ти прави това, което смяташ за правилно.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 72ef6b9a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Смешна си , дай да забраним на хората да се влюбват , за да си спокойна ти. Само ти трябва да се оправиш с твоите фобии. Никой не се интересува ти каква завистлива неудачница си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: d04600e320
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подсъзнателно или не, просто им завиждаш. И ти като всеки нормален човек имаш нужда от ласка, комплименти, грижа и Любов.

Аз съм на 20 години като теб — девствена и „смотана“ според днешните стандарти и критерии, вече дори не си представям да съм с някого, просто не съм в „желаното“ от никого и съм го приела, независимо от своите качества или това, което съм способна да дам за любим човек. Истината е, че ако нямаш външност, никой не те поглежда от мъжкото съсловие, биологични закони, предполагам, не ги виня. Не завиждам, но ми става много тъжно и изпитвам малоценност, когато виждам всичко, което ти сама коментира в публикацията си тук.

Толкова.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 45060a8eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Прави това, което ти идва отвътре. Щом не искаш да си във връзка каквато и да е -само и само за пред хората, бъди си сама. Аз съм на доста повече години и съм така, но при мен е вследствие на голямо разочарование от мъжете. Просто ти досега не си срещнала подходящия...Остави ги тия безмозъчни лигли нека са обвързани на всяка цена. А цената е висока, но те още не го знаят.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e7f66f1dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Така става когато човек не е наясно със себе си. За такива има една поговорка "Хем боли, хем сърби". Светът не се върти около тебе и на никой не му дреме какво харесваш и какво мразиш ти. Ценяла си свободата, че кой иска да ти я вземе? Като не ти се гледат снимки с гаджета , любовни обяснения и т.н. не ги гледай, вместо да мрънкаш тук. Толкова си млада, а си се вкиснала като 50 годишна стара мома. Че кой мъж ще се занимава с едно злобно мрънкало, след като има далеч по-интересни и приятни момичета? Колкото и да изглеждаш добре външно, то е до време, а гадният характер- завинаги.
Ти просто завиждаш на приятелките си , дразни те щастието и радостта на другите, защото имат това, което на теб ти липсва - любов и топлина. Доволните от живота си хора не мразят другите и не се фокусират толкова в тях. Погледни колко пъти си написала думите омръзна ми и мразя, а нито веднъж обичам.
Срам те е от девствеността ти, ясно, че ти се прави секс като на всеки нормален човек, но не искаш да се "омърсиш". Срам те е от неопитността ти, но опит се придобива с действия. Имаш противоречия и те те измъчват.
Искаш развитие - ок, развивай се, кой ти пречи? Само че за умните хора връзките не са пречка за израстването, а даже могат да бъдат и стимул.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: e4594d3f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   O, рУмео, рУмео! Защо си ти рУмео!


Споко, мацка, никой не се залете́л, да ти се ле́пи.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: cd255a40cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Доколкото разбрах ти хем не искаш да имаш сериозни отношения с момче, хем пък вече те е срам от това че си девствена, хем и те е страх някое момче да не те използва само за секс. Освен да си вземеш един вибратор тип с бобърче и да ти стане най-верния другар.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ac30e0a899
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Според мен винаги ще има такива като теб, изпаднали от кораба, които се дразнят че не могат да имат нормалните неща и за да се успокоят започват да плюят против тях. Гроздето ти е кисело, дето се вика. Нормално е хората да се харесват, привличат, да искат да са заедно, да имат деца, семейства. Не е нормално твоето. Разбери го. Иначе нямаше да пишеш тези глупости в интернет и да се излагаш. Аз съм жена, която е имала много обожатели, сега имам съпруг и дете и искрено съжалявам жени като теб, които се чувстват така. Погрижи се за себе си за да може да не останеш сама. Сега си млада и мислиш така, но след някоя година ще седиш сама с котката си и ще злобееш в нета. Пък ако искаш недей, все ми е тая. Като искаш злобей и стой сама. Но хората живеят както искат и не им пука за теб. Това не е стереоптип, а от милиони, милиарди години света е показал, че това са естествените му нужди и всеки иска това, като това да иска да яде, уринира, спи... това са неща, за които няма две мнения. Порасни. Кефи ме как от немай се къде се появяват разни объркани индивиди в тоя сайт и пропагандират неща като това да имаш дете, брак и гадже. Аман от увредени хора, които опитват да наложат своя начин за да го направят правилен и удобен за себе си, да оправдаят лошата позиция, в която се намират. Ами не, не ехубаво да си сам и не е правилно. Ти си изключение, нещо към което никой не се стреми. Хайде...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 507bafc791
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И на мен ми писна да гледам като се връщам скапан от работа разни шафрантийки да се натискат с вероятно безработни младежи - още от преди 17"00 часа са по паркчетата, а какво работят - не знам ! ...

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 544792b701
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Просто прави каквото ти се прави и остави другите да правят каквото искат. Не виждам нищо лошо в това някой да се снима с любимия/та си и да сподели хубавото чувство било то и в социалната мрежа. Не виждам смисъл човек да си "крие" щастието, защото каквото и да си говорим то е заразно.
На мен като гей мъж ми действа адски вдъхновяващо да гледам как други двойки споделят любовта си, за съжаление в България не се наблюдават такива еднополови, но пък има много в чужбина. Не говоря, естествено, за провокативно интимнечене, а за проява на чиста любов, другото дразни както при хетеро, така и при хомо двойки или поне мен ме дразни.

И понеже стана въпрос за интимността, а и ти си засегнала въпроса в темата, искам да допълня, че това е нещо лично, на което не дължиш на никого обяснение. Не трябва да се срамуваш, че си още девствена или да се чувстваш ненормална /няколко пъти го намекна в темата/, просто не си срещнала правилния. А за приятелките ти, които говорят постоянно с кой и с колко са спали ще кажа, че това си е проява на лош вкус и възпитание, защото никой не го вълнува какъв е интимния живот на приятелките му. И в тази връзка бих направил заключението, че средата ти е на хора, които избиват комплекси, споделяйки "богатия" си интимен опит, което пък теб от своя страна те потиска още повече и прави ситуацията, в която си в проблем. Може да помислиш за някаква промяна, пък с това току-виж се появил и правилният.
Успех! :)

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 062c70df39
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Завистта разяжда... Трябва да се радваш за приятелките си, че имат човек до себе си...
В началото на историята се опитваш да звучиш като еманципирана жена, която се радва на свободата си. В последствие се разбира, че си самотна, нещастна и завиждаща. Недей. Старай се да си в хармония със себе си, промени нагладата си към света... и любовта сама ще дойде. В краен случай рискуваш да си умреш сама...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: e5e634623c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Според мен миличка, ти просто завиждаш. Аз съм на 22 тоест почти на една възраст сме. Загубих девствеността си на 18, но беше с гадже което обичах и не се чувствам омърсена. Да, като скъсахме ме обиждаше. Да, изкара ме боклук пред всички, но пък знаеш ли, че мен ама грам не ме интересува? Имам в момента чудесна връзка, аз също говоря за живота си на квартира с човека до себе си, но изобщо не го натрапвам на хората в социалните мрежи. Общо взето си качвам снимка сама един път месечно и един път на два месеца с него. Това е почти нищо. Навън си се държим за ръце, но не се целуваме като за последно. Не мисля, че трябва да крия щастието си и да не го държа за ръка, защото злобарки като теб ще се ядосат. Теб те е яд, че по-грозни и по-срамежливи от теб момичета са ги харесали, а ти не можеш да намериш никого. Да, не е казано, че е задължително да имаш приятел. Няма нищо лошо в това да си необвързана, но по това което пишеш си личи, че искаш да бъдеш обвързана, но просто не можеш, явно има нещо в теб което отблъсква хората и не успяваш да намериш точния за себе си. Има злоба зародена в теб и явно това дразни мъжете. Отностно девствеността ти, не виждам нищо лошо ако си с някое добро момче просто да му споделиш, че не си срещала до сега подходящия и затова си така и като имате чувства и ще го направите и ще се отпуснеш. Ти не си щастлива сама, нещастна си и това се вижда. Според мен приятелките ти те съжаляват, че не може един мъж да задържиш до себе си. Връзката е нещо прекрасно, да можеш да разчиташ на някого във всяка една ситуация. Знаеш ли, че ми се беше случило в 3 през ноща да се събудя със зверски болки, родителите ми бяха извън България, нямах сила да стигна до такси и звъннах на моя приятел, откара ме в болницата и ми биха обезболяващи. Това ми доказа, че той се интересува от мен. Можеше да си спи и да не ми двигне или да каже, че няма гориво в колата или да си измисли нещо друго. Приятелките ми знаеш ли кога щяха да си вдигнат гъза? Точно никога. Спри да бъдеш завистница и се концентрирай над това да бъдеш добър човек, да излъчваш позитивна енергия и така ще намериш любовта. Нормално е хората да ти говорят за семеен живот или за квартири и ти вместо да се учиш от това, ти завиждаш. В България е напълно нормално да заживееш семейно на тези години с някого. Не забравяй, че сме съседи с Турция и малко или много сме свикнали да се задомяваме рано, нищо че сме българи.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 31b25fec6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Така е. Първо трябва да си щастлив със себе си, да си бъдеш самодостатъчен и чак тогава да решиш да си хванеш някого. Не, защото ти липсва нещо, а защото искаш да обогатиш това, което си като човек и да израстнеш (ако искаш, разбира се).

Хубаво е човек да си има някого, но пък и много зависи какъв е този "някой", защото може да е обратното. Както например при мен...в почти всяка една връзка съм се чувствал и щастлив и нещастен, но в сегашната...нямам думи - пълна скръб, но и това ще мине и друга ще дойде.

Мисълта ми е, че по-добре САМ ако си щастлив, отколкото да допуснеш някой да ти развали щастието, всмето да го увеличи. :)

НЕ бързай, НЯМА смисъл. Когато те връхлети любовта - тогава. В момента е заета да ти подбира правилния човек. :)
И да права си - стериотип е и то ужасен. Всички сляпо следват някакви измислени празници, правила, ритуали, суеверия и т.н. по принцип, колкото по-глупав е човек, толкова повече вярва на щало и нещяло и толкова повече е част от стадото.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4bd812c958
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Виж момиче. Това, че не си срещнала правилния човек, не прави другите клишираните, , Ромео и Жулиета”. Това, че ти никога не си обиквала мъж истински, не означава, че всички мъже мислят само с оная си работа. Може би си прекалено сляпа да видиш истински стойностните хора. Ще се намери човек, когото да обичаш. Няма нужда да се комплексираш от това, че просто не си го срещнала все още. А до колкото секса - не би се чувствала омърсена, ако до теб стои човек, когото обичаш. Научи се да правиш разликата между-любов и просто секс.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1cd5d20039
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здравей! Аз съм от хората по средата- подобно на теб се дразня на показността на останалите, но същевременно много бих се радвала да срещна своята сродна душа. Ти си на 21, не е срамно, че си девствена. Самата ти казваш, че не вярваш в стереотипи, тогава защо се притесняваш от тях? Опитай да не го мислиш толкова, да, те са навсякъде, виждаш ги всеки ден, но намериш ли начин поне малко да се зарадваш за тях ще стане по- лесно и за теб. Вероятно един ден ще имаш много по- истинска връзка в сравнение с тях, търпението му е цаката. Всичко идва от самочувствието- има толкова грозновати момичета, които вече не са девствени, но само защото имат самочувствие им връзват. Щом засега си решила да се развиваш професионално евала, давай, но винаги имай едно наум, че един ден и ти ще попаднеш на твоя човек и със сигурност ще си много щастлива, както са останалите във искрена връзка.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 986d2166a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Дразни те, защото от тях не блика толкова любов колкото парадиране, показност, навиране в очите на другите и избиване на комплекси. Ти ли не си в ред или тея, които се хващат с някой, за да се покажат, че имат гадже? Или тея психично неуравновесени, които не могат да стоят сами и се хващат с хора, които нито външно, нито вътрешно им пасват, но просто трябва да са с някой? А познай! Последните няколко години се изумявам колко са зачестили сватбите, а месец/два след всяка сватба булката ражда? ! А познай защо изобщо са се и оженили! И след още два месеца се започва с ревящите постове, тръшкането и жалването по форуми, разводите и всички други добре познати жалки циркове. Ама пък са обвързани и са много доволни от тоя факт, нищо, че ежедневно се самоунижават и съсипват живота един на друг, та и на едно невинно новородено.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d43fcc4356
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторката съм. Не, не завиждам. Защо ли? Защото повечето гаджета на моите приятелки са някакви утайки. Без морал и възпитание. Аз не виждам толкова да се обичат, а по-скоро така да го показват пред обществото. Някои мои приятелки са имали афери и с други мъже, тайно от половинките си. Предполагам, че и от другата страна е същото. Значи хем всеки иска да е във връзка, ама хем и да флиртува с други :). Дори понякога ги съжалявам, защото реално те не се стремят към нищо, освен секс, събирания и напиване. А, да що се отнася и за интимния живот на приятелките ми, на кое да им се радвам по - точно? Че споделят подробности за оралната "любов" и колко повече им харесва "на задна". Хайде бе, наистина ли е нормално да се споделят такива неща? Това ме дразни. Иначе защо да не се радвам за тях. Ако ми разказваха нормални неща щях.
Осъзнавам, че не съм центъра на Слънчевата система, нито пък искам да бъда. Никой не ми дължи нищо, само дето аз получавам често въпросите защо още съм сама и това ме ядосва. Аз ако исках приятел, щях да си имам. Само дето грешката ми е, че търся принца или поне някой с морал и вътрепна красота. Иначе съм доволна от живота си. Просто не може да ми е по-добре, получавам достатъчно любов и разбиране от семейството си.
Иначе благодаря на някои за разбирането...
И Братане благодаря, че ме поправи, you made my day. :))

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 956f222732
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Оо е сега ще звънна на гаджето си и ще му кажа, че повече не го искам. Първият ми път беше на 20 и вече 2 години съм с него. Мисля за него и искам него. Не ме интересуват тези по фейсбук и навън. Даже мислим до няколко години ако ни дойде акълът и живеем самостоятелно да имаме и дете. Какво ще ми кажеш? Ще ми плеснеш 2 шамара ли? Имам приятелка, която от 9-ти клас има гадже от нейния клас и още са заедно. На 22 са сега.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: fc164e3b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Още си млада,няма за какво да се притесняваш, камо ли за девственоста си. Даже трябва да си горда с това. Хич да не ти пука.
Мъж на 35 съм и също не понасям разни животни да се натискат и да се лижат по рейсове и паркове. Направо трябва да се забрани със закон. Фейсбуците са за простолюдието. Правилно правиш,че не следваш скапаните им стереотипи. Жалки са тези,които гледат на всяка цена да са някой- тези са най-,слабите хора.
Обожавам да живея сам и се чувствам се силен и авторитетен.Не понасям разни плазмодий дето се перчат че имали приятелки или жени. Някои описаните от тебе щастливо обвързани, даже и женени женици са ми налитали директно. Готин съм и въпреки че се движа сам често виждам как ме заглеждат двойки и майки с колички.
Явно не са толкова щастливи,колкото се представят.
Не вярвам в правенето на кариера. Интересувам се само от бърза печалба или временна работа и харчене по екскурзии , хотели и партита с познати и приятели. Обичам да се запознавам с нови хора и да поддържам контакти.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 910232de86
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   По-грозните момичета имат гаджета, а ти не, защото характерът ти е тъп. :) Личи си само от няколко реда.
Ж21

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: e1275827e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Стереотипи. Ако си сам, значи задължително трябва да си самотен. Това, че търсиш човек с морал, е прекрасно. По- добре да си сама, отколкото да си с човек, който ти изневерява или флиртува с други, а да търсиш човек с качества и морал, с когото да си паснете, не е лесно. И аз никога не съм разбирала хората, които парадират с "любовта" си или искат да са с някого, просто да не са сами.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: 3805287719
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Както си го направи човек.Аз съм мъж на 30 г. и ми е екстра,че не съм във връзка.Доста приятели загубих през годините.Обяснявам си го от това че техните ги натискат за внуци и връзки.И мене ме натискат,но не се поддавам.Те тези ми въпросни приятели се дразнят на мен,че аз си живея свободно и правя абсолютно каквото си искам без да има жена да ми нарежда и да се цупи.Те не могат да си го позволят вече.Не съжалявам за нищо.Живея си сам и изкарвам добри пари.Имам и хубава кола.Абе идилия.Чувствал съм се самотен когато започнат да ми мрънкат да се женя и деца да правя.Е тогава и кръвно дигам.СВОБОДАТА Е БЕЗЦЕННА И ДАДЕНА НИ НАПРАВО БЕЗПЛАТНО!!!

 
  ...
преди: 4 години, 21 дни
hash: d43fcc4356
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Благодаря ви за подкрепата, изказаните положителни и отрицателни мнения на всички.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: ddfdccdee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Разбирам те напълно. И мен ме дразнят. Деактивирам си фейсбука само и само да не ги гледам и да не ме дразнят. Да, би трябвало да се радвам за приятелките ми, че имат любов, но с мен мъжете се държат ужасно и няма уважение... тайно се надявам да се разделят даже, толкова ме дразнят. Най-тъпото е, че не се усещат, че има жени, които нямат такъв късмет като тях да са харесвани от мъжете и да са според тъпия им идеал.
Съжалявам ако звуча като завистлива кучка ама това е положението. Няма как да им го кажа в прав текст, защото ще се обидят. Те се толкова егоистични и малоумни, че изобщо не се усещат, че има много самотни хора, които сами се оправят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker