Самотата ме изяжда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотата ме изяжда
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 2370 пъти
Здравейте! Аз съм на 21 години и никога не съм имала сериозна връзка. Имам проблем с интимността, както емоционалната, така и физическата. Не искам да прозвуча самовлюбено, но съм привлекателна и се поддържам. Мъжете често проявяват интерес към мен, но дори и някой да ми харесва не мога да се отпусна. Никога не съм излизала на повече от 2-3 с някого и то не защото съм поискала, а защото не съм могла да си измисля оправдание за да не ходя. Срещите ме карат да се чувствам сякаш ще получа паническа атака, чак ми призлява от нерви и ми се иска да си тръгна възможно най-бързо.
Това неприятно чувство ме накара да започна а се изолирам и да избягвам възможностите за срещи, да не говорим за обвързване.
За момент почти се бях самозалъгала, че човек може да живее пълноценно и сам, но не е така. Понякога единственото нещо което искам и една топла прегръдка и близост до някого, но ми се струва, всичко е по-постижимо от това... и не знам какво да направя.
Никога не съм докосвала мъж в живота си с изключение на първата ми целувка която се случи насила и после не съм повтаряла.
Сигурно нещо ми е много сбъркано, но моля ви не ме съдете. Благодаря, че отделихте време да прочетете това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 5404f5b51d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всичко идва от семейството, в което си израснала, особено от отношенията с майка ти. Трудно ще се справиш без професионална помощ от специалист- психолог, психотерапевт, а също и с много четене на литература по въпроса. Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2611ffca7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не го мисли , не се паникьосвай , няма да е все така .

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3a0d7a5d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Страхуваш се да не те наранят и затова се страхуваш от обвързване. Трябва да приемеш факта, че може да си за няколко месеца с един мъж и след това връзката ви да се разпадне. Може да казваш, че си малко притеснителна, като имаш среща. Също, ако не ти харесва някой мъж няма смисъл да ходиш на среща с него, понеже няма да ти хареса да имаш и интимни отношения с него.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8802baa463
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По принцип не пиша тук, но текстът ми напомни на мен самата преди време и реших да споделя своя опит. Според мен трябва да бъдеш по-упорита, притеснението ще премине с течение на времето, не трябва да се отказваш толкова бързо. Знам, че е трудно, но това е единственият начин да не бъдеш сама. Знаеш, че няма логика да се паникьосваш, сама казваш че си привлекателна, а от текста, който прочетох разбирам, че си интелигентна. Мъжът, с когото излизаш трябва да е търпелив към теб, а ако е влюбен в теб ще бъде такъв. Аз също съм притеснителна и срамежлива, но открих човек, който не се отказа от мен след като видя недостатъците ми и сега съм щастлива, а преди се чувствах самотна като теб. Защо не пробваш да излезеш на среща с момче и да извикаш приятелка? Така ще се чувстваш по-спокойна. Късмет.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e9394553da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За да искаш близост, трябва и ти да дадеш такава. Без общуване няма как да стане. Ако не положиш усилия да се промениш и да бъдеш по-отворена към хората няма да ти се получи. Потърси помощ от психолог.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 96fe0175eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз пък ще ти кажа друга история. Мъж съм и излизах с едно момиче същото като теб, знаех че ме харесва, но се притесняваше... И така и нищо не стана. От цялата работа губим и двамата. Аз също съм много самотен. Вече дори изперкулясах. Притеснението е голям враг на любовта. Което за съжаление го има и в мен малко, въпреки че съм мъж. Просто трябва да го има привличането от двете страни, да се отпуснеш и да попаднеш на мъж, който ще се престраши да те целуне. След целувката, бариерите падат и всичко тръгва много лесно. Но трябва да знаеш, че мъжете също се притесняваме понякога и жените също трябва да ни предразполагат, както ние тях. Изобщо двустранен процес е..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 65c1e2ed7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чудесно, че го осъзнавате и разбирате. Срещнете се с психолог и поговорете. Често причината се крие в детството, възпитанието и родителите.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 88284955bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм момче на 20 и нещата са подобни,но момиче като теб звучи перфектно за сериозна връзка!Много бих искал да ти помогна!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6d27c4a0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Доста шантаво ми звучи историята ти, но те разбирам прекрасно в това цялото. Аз също съм изпитвала напрежение, срам, когато съм била на срещи с момчета и това е напълно нормално. Притеснение когато не харесвам дадения човек и виждам, че го привличам. Направо лошо ми е ставало. Но това е до опита предполагам. Сега вече не се напрягам така, щото дефакно и да ги привличам, щом те не ме кефят няма от какво се притеснявам хаха. Задава ли ли си въпроса, дали не си асексуална. Защото казваш достатъчно ми е една прегръдка и близост до някого и само това. Аз също съм имала такива моменти, на мислене, че само това ми трябва и нищо повече. Но със сигурност не съм асексуална, защото момчета ме привличат. А и често първите целувки са провал. Често те са много обрани и неопитни. И да нормално да имаш проблем с интимност с някой щото първо трябва да има доверие, харесване, влюбване и много неща. Преди физически да ти привлече. Не става само да се награбим с някой, вярно си е. Просто в днешно време трудно е да се намери качествено момче, дето не търсят само кръшкане. и не носи само панталон, а има и други качества. Може и просто да не попадаш на правилните хора. Или наистина имаш проблем и си асексуална и не го осъзнаваш. И за това всякаква интимност те кара да врътнеш. Буквално.
Ж 24

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: e07d563edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   какви са тея срамежливи момичета не разбирам!
Като отворя инстаграма, фейсбука, тубата и всички останали, съвсем друго нещо се вижда...
Да не говоря за задниците по градския транспорт
Пък даже и девственици били! Къде сте бе хораа? Покажете се да ви видиме! Всеки мъж иска жени като вас...

Как човек да не се усъмни в достоверността на темата!?

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c5dabffd75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Радина ти ли си? Повечето хубави сте така, освен бившите комплексирани грозотии, които го избиват на самочувствие, забравяйки какви са били преди операциите.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f7df9f461a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Явно трудно излизаш от зоната си на комфорт. Ще намериш някой, който да те предразположи добре и тогава ще се чувстваш спокойна.

Или другото, което съветвам е...просто да си пишете, говорите с някого възможно най-дълго време, преди да се видите. Така вътрешно ти ще искаш да го видиш толкова силно, че няма да имаш търпение (естествено ако ти допада човека и вече сте си говорили за какви ли не теми късно нощем). Тогава пак ще има притеснения и странно чувство в стомаха, но след 1-2 срещи ще оттихне и ще се чувстваш много добре в неговата компания.

Друго няма!!! На сила не става. Лека по-лека с малки крачки.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: af753a08db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Сериозната връзка с мъж не е гаранция , че ще се чувстваш по-добре . Казвам ти го от личен опит. :) Въпрос на късмет е , а и днес може да си самотна и резервирана , но утре може да си имаш някой . И аз бях като теб наплашена от самотата , но после осъзнах , че може да бъдеш щастлива и сама ако знаеш как да контролираш емоциите си .

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 67f061b9c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Подкрепям номер 1 - мисля че психотерапевт би ти помогнал много.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: cae09db969
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Щом те притеснява да ходиш на повече от 2-3 срещи дай да отидем на 2-3 срещи и който откъдето е! Сериозен съм - ще е по-приятно, отколкото да си стоиш сама. А и имам опит с паническите атаки, та ако се наложи, ще помогна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker