Самотен съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотен съм
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3093 пъти
Здравейте,

Ето поредната вечер, в която си стоя в нас. Допреди няколко месеца имах всичко. Работа, сериозна приятелка, с която живеехме заедно и приятели.
Е живота ми се преобърна.
Няма да изпадам в подробности. Изгубих си работата, защото в България, ако ти се наложи да отсъстваш повече от 2 седмици от работа, дори и да имаш здравословен проблем не си техният човек. Нищо, че преди това си давал всичко от себе си за тази работа, дори си работил извънредно за да е всичко наред.

Е и след това и "любовта" взе да се ослушва и си намери човек, който в момента си е здраво стъпил на краката и си отиде. Е жалко, че така се получи, но мисля, че е за добро.
Понеже последните няколко години съм заемал ръководни постове в различни фирми и "приятелите" и те почнаха да се отдръпват малко по малко, след като останах без работа.

Е на никого не съм сторил нищо лошо. Винаги съм гледал да съм внимателен към хората, човечен съм и съм вземал присърце проблемите на всички. С каквото мога съм помагал на всеки, който ми е поискал помощ (понякога дори и без да ми искат).
И накрая какво? Всичко срещу теб. Не съжалявам, затова че съм помагал на хората или това, а даже се радвам. Имам чувството, че напоследък съм страшен "карък". Дано отмине по-скоро този период!

Колкото и да не ми се иска да е така, имам чувството, че всеки гледа само материалното, да те използва докато има полза от теб и когато имаш нужда от малка морална подкрепа да ти обърнат гръб.
Това го пиша по повод, че вече е много трудно да намериш човек, който да е ИСТИНСКИ, да държи на теб и наистина да оцени що за човек си. Дори да те приеме с недостатъците ти. Все пак всеки човек си ги има.

Писнало ми е от момичета, които са с голямо самочуствие, а всъщност да долни курвета. Гледат да прилапат каквото могат от някой и си мислят, че всичко опира до секс.
Къде отиде човечността, истинската любов и уважението между хората? Аз вярвам, че всичко това още съществува, но за съжаление действителността ми показва друго. Къде да срещна инстинско момиче?
Ето стоя си тук и пиша това, вместо да изляза и да се чудя в кой свят съм попаднал!
Благодаря Ви за отделеното време и внимание да прочетете това!
Може да е малко разхвърляно, но ми минават доста мисли през главата и го написах импулсивно!
М28

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0e7cdbc930
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжелявам, че си изгубил работата си, но съм сигурна, че ще намериш нова. Колкто до приятелката, мисля си, че даже е по-добре... каква партньорка е тази, която те зарязва при появата на първата пречка? Приятелите, хм... тещ животни са много редки, аз съм на твоята възраст и приятелите ги броя на пръстите на ръката си, а познатите ми са стотици... Търся някакъв начин да те утеша, но някак си не ми идва нищо освен едно: Живота е борба и всеки негов урок е за наше добро, дори и да не го разбираме на момента. И накрая една стандартна реплика: Пред зазоряване е най-тъмно...
Лола
П. П Ако ти се говори с някого просто кажи... ще намерим начин

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 26719704b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   спокойно който търси намира работата ще е малко по трудно да намериш а за момичета които не търсят само материлно има такива просто за един мъж е по важно как е в секса а не какакв човек е

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0fd8f24f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Автора:
Работа си намерих бързо. Това вече не ми е проблем. Просто много исках да споделя неволите, които ме застигнаха...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: db709e6b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, много се радвам, че си започнал работа. Постепенно ще набереш инерция - откъм финанси и самочувствие - и вярвам, че светът ще ти се стори по-усмихнато място.

Момичето ти не е било твое и преди. Тъжно, но факт. Но проблемите имат една добра страна - отсяват хората, за които си струва да се държим.

Казваш, че не съжаляваш за помощта, която си оказвал. И така е правилно, според мен. С годините разбрах колко истина има в думите: "Направи добро и го хвърли в морето." След време ти самия ще получиш помощ от там, където най-малко си очаквал. Доброто, което правим, е по-скоро вътрешна потребност и е винаги в обръщение. Докато има читави и безкористни хора - ще има и добрина.

Не се отказвай от ценностната си система и не се предавай заради едно невярно момиче. А за приятелите - аз лично се стремя да поемам пълната отговорност за себе си, макар в живота ми да присъстват щедри и добронамерени хора. Не очаквам прекалено много и гледам да не се разочаровам. Приятелството приемам като бонус :)). С времето ще разбереш и избереш кого да допуснеш наистина близо до себе си.
Успех!
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f2c8890a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много си прав за всичко, което си написал. Но знай, че и твоя влак ще спре - за всеки влак си има пътници. И аз в момента съм в твойто положение. И знай, че всички ще те оценят като човек, но ще е доста късно. Има една поговорка - Не оценяваш това, което имаш, докато не го загубиш. Успех в живота и любовта. ЛМК

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 910159380b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Честито за работата и дано си намериш истинско момиче :)! Колкото до това, което пишеш... не е нищо ново. Но винаги има изключения!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c3ef25760d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   всяко зло за добро!!!

Тегли чертата, така си разбрал, кой ти е бил истински приятел, кой е държал на теб и кой е бил готов да бъде с теб и в добро и зло.

И ето, фалшивите хора в живота ти.... са го напуснали!!! Плюй си в пазвата, отървал си се на младини от тях, не си се оженил за приятелката си, не си разчитал на „приятелите“ и си достатачно млад, за да започнеш на ново.

Грешката ти според мен е била в това, че си живял, за да угодиш на другите!
Угаждал си на работодателя си, на фирмата и си очаквал разбиране в труден момент - какво се случва - ами видял си истината - никой не мисли за теб!
Помагал си на близки и приятели и си очаквал, че в нужда ще бъдат до теб!
Когато обаче вече не си бил в състояние да им помагаш, да ги дърпаш напред, те са се отказали от теб!
Плюй си в пазвата - спасил си се и от тях!

Аз бях някога, много отдавна като теб. Последните на хранилката при мен са роднините ми, но след като собственият ми братовчед се опита да ме изиграе, си имам едно на ум. Не можеш роднините да си избираш, но съм решила да се дистанцирам от тях, само ми пречат.
Живей за себе си, не давай грешни надежди, че ще помагаш на хората, защото когато не можеш вече, те нямат нужда от теб.
Ще усетиш с времето кой е истински приятел, кой държи на теб. Това са хората, които нищо не искат, нищо не очакват от теб, но когато получат са страшно благодарни, това са малцината, останали при теб в труден период. Ако е имало един такъв човек, си щастливец, ако е нямало и един такъв човек - не унивай. Бъди верен на самия себе си и успех!
Лилит

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9ea84a45bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравеи авторе,
разбирам те напълно аз съм в твоето положение с една разлика, че на мен и роднините ми ми обърнаха гръб. Както и да е...
прав е този които те съветва да гледаш повече себе си - аз сега се боря със себе си да си изградя така неречения здравен егоизъм - понеже от това да сам добра и любяща към роднини, близки и познати си докарах куп болести и накрая и разбито сърце... знам какво е да си самотен... и още по гадно е да обичаш, а насреща да няма кои да го оцени... но знаеш ли всеки си плаща накрая за гяволъка.
на всички които сам дала любов и добрина им я подарих... подарих и сърцето си на един мъж които е влюбен в бившата си, която му е изневерявала през цялата им връзка.... сигурно се чудиш тази сега защо ме занимава с нейната история... просто е винаги има и по-зле от теб... така че се стегни и не съжалявай че си обичал неправилния човек... важното е че си обичал и че си дал тази обич и един ден тя ще ти се върне стократно... вярно сега сме сами и самотни но и ние сме си виновни за това огледай се сигурно има някои до теб, които те обича, а ти дори не предполагаш... един съвет дори и да не обичаш този човек даи му шанс, защото това може да е истинската любов за теб- а ти да я изпуснеш понеже си наранен или понеже опаковката, в която ти е поднесена тази любов не отговаря на твоите желания... помни не красотата ще спаси света, а любовта...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b7c16ce837
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 7, все едно аз съм го писал. Браво!
Авторе, замисли се върху това.
Мога само да допълня, да се постараеш да намериш отново баланса си и тогава нещата ще започнат да ти се случват.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f66189afa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не си... Просто не знаеш, кой са хората, който те обичат и ценят истински на теб... а когато разбереш ще си шокиран, защото никога няма да си предполагал, че ще са точно те :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker