Само секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само секс
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 3114 пъти
Историята ми е дълга, но ще се опитам да съм кратка.
На 40години съм имам любовник 1 година по- малък от мен ерген без деца. Аз имам 2 деца доста големи вече. Мъжът ми е с 13 години по голям от мен, нямаме нищо общо вече, живеем като съквартиранти. Така се стигна и до любовната ми връзка с уговорката обаче САМО СЕКС. В началото така и беше, но после аз започнах да се влюбвам, все повече, борих се с чувствата си, но накрая се отказах и му ги признах. Той не каза нищо и така си продължихме вече 2 години, но той продължава да твърди, че всичко е само секс, а аз съм лудо влюбена и му го казвам и той знае. Чувствам, че ме обича, но нищо не казва и дори отрича да е така и аз се обърквам. Действията му показват, че не е безразличен, но думите... Той винаги е бил нараняван и много е страдал, не смее да се довери, казва, че е безчувствен. Отделно все казва, че не искал да е причината за развалянето на моето семейство. Искам да сме заедно да заживеем заедно, да създадем семейство двамата, но той отрича че има чувства и наскоро си намери друга, след две години връзка с мен тя била свободна. Продължаваме обаче да се чуваме по телефона от време на време и наскоро дори се видяхме, беше страхотно както винаги, мил но и дистанциран някак си. Объркана съм, все се надявам да осъзнае, че ме обича и че аз съм неговата сродна душа и, че ще поиска да сме заедно, но този път наистина, но дали, а защо изневерява на нея с мен и то още на първия месец от връзката им. С него мног
о си говорим и много се разбираме. Секса винаги е страхотен. Дайте ми съвет моля какво да правя, не мога да живея без него. Обичам го до болка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 9bb182ae1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А докато вие бяхте само за секс заедно, той за тези две години сам ли беше или излизаше и с други жени? При теб е интересно това, замисли се. Ти не напускаш мъжа си, но искаш любовника само за себе си. Влюбила си се, но поставяш неравни условия. Вие имате уговорка, картите са на масата. Ако тази уговорка беше променена, бяхте поговорили, че искате сериозно да опитате. И то беше направила крачката, тоест напускаш мъжа ти - тогава да, имаш право да търсиш сметка. Но сега, при тази уговорка: ти си с мъжа ти и той си има някаква. Това е. Ако чувстваш, че много хлътваш, по-добре зарежи тази цялата история.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8da0762643
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много ясно че има чувства, но не и любовни. Просто му харесва да има резерва за секс, когато с новата не върви. Много жени като теб се залъгват че някой има чувства към тях, само задето е положил минимални усилия за да ги задържи. Еми полага ги за да не му се налага да си търси друга за секс. Не че си е променил мнението или нещо. А и повечето мъже не вземат любовницата си за сериозна връзка след това, познай защо. Лицемерно е, но дори изневеряващите не биха искали да се събарат с някой който има опасност да им изневери, а ти вече си се доказала в тази област.
С други думи - няма да го бъде това което искаш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3764ff3336
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ти като изневеряваш на мъжа си е ок, като изневериха на теб те заболя!? Май любовникът ти не е чак дотам хлътнал по теб, щом не иска да се съберете и даже спи с друга? Не бил искал да ти разваля семейството? И ти му вярваш? Дреме му за семейството ти, като си е правил две години кефа, все за това е мислил! Просто не те иска за друго освен за секс, как да ти вярва като знае, че изневеряваш- сега на мъжа си, утре на него. Пък и другата има предимството, че е свободна, няма да го товари с проблемите си с деца и пр., ако е и по-млада, забрави...Смешно е как се утешаваш, че и изневерявал с теб! Ами той на теб не изневерява ли? Гледа да се измъкне и да скъса по-безболезнено, затова още те ч-ка. Уж си на 40, пък мислиш като 15годишна. Ти не можеш да живееш без него, но той без теб може. Осъзнай го.
Ако темата не е поредното съчинение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 416f4c7272
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не отвръща на чувствата ти, не иска да се разделяш със съпруга си и се среща с други. А ти се чудиш кога ще разбере, че сте сродни души и ще свие гнездо с теб.
Дали, щом така добре си говорите не е време да чуеш какво ти казва?

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8d7d2aba38
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много си му притрябвала.Човекът ти го е казал ясно и ти си го написала с главни букви-само секс.На какъв език трябва да ви се говори,за да разберете,че всичко е само секс.Ти,авторке,ако истински го обичаш тоя човек както твърдиш,ще събереш сили и ще се отдръпнеш от него.Просто за да си намери жена,която ще му роди деца.Та да знае за какво живее и работи.Истински ми е жал за такива млади мъже дето се забъркват с дърти чанти-каква е тая мода,изтрещя ли този народ?

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ab93990d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Tва жената и 600 години да живее, никога няма да се научи.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: e9aad97bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Жените вярвате в това, което ви се иска да е реалност, а не в реалността.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7074e963e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мили жени, защо си го причинявате това? Честно, как намирате толкова сили и енергия за мъж, любовник, че чак и да бягате след любовника си? Вие грам достойнство имате ли? Жалко, че някои жени цял живот няма да се научат, че силата е в жената. Никоя дама не издига на пиедестал даден мъж, камо ли да го моли. Защо се вкарвате в неудобна и трудна ситуация, това не е за нас. Бог ни е създал прекрасни цветя, избор и мъже колкото искаш. Къде си тръгнала да се бориш за мъж, че и люовник...
Една жена може да си направи живота рай, а както виждаме може и да се върти в колело като хамстер, и да се чуди какви проблеми сама да си навлича.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 65324df4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   За човека си просто резерва. Той приятелка си има, макар че и нея толкова уважава. Как не се научихте, че няма такива наранени и дистанцирани мъже! Ако на дадения мъж му пука за тебе, ама наистина, ще направи и невъзможното да те задържи. Няма да ти подхвърля залъгалки и да се прави на наранен.
Просто ти си втората жена и винаги ще бъдеш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: d21082a361
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пределно ясно е, че никога не е искал връзка с теб, няма и да поиска, и това е най-нормалното нещо. Той секс винаги ще си намери, за какво си му с две деца допълнително?! Разбира се, че можеш да живееш без него, даже е задължително. Освен това как една 40-годишна жена не прави разлика между любов и страст, примерно?! Ако изпитваш любов, щеше да искаш най-доброто за него, без да ти пука къде и с коя ще бъде.
Концентрирай се върху семейството си и децата си, бъди добра майка, ангажирай се с нещо градивно. Успех.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 26e0209d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Първо, той ми е набор. През тези две години си беше само с мен, не е имал друга, но ми беше казал, че ако си намери някоя за сериозна връзка, ще приключим, но аз все не му вярвах, а и две години са много време. Виждахме се по 2, 3 пъти седмично, а пишехме и говорихме с часове всеки ден. Всичко показваше чувства не само от моя страна макар, че не си го признаваше. Когато се запозна с тази жена ми каза, после ми каза че излизат на кафе и си говорили, но не било сигурно, но после се видяха пак и нещата се задълбочиха, каза ми че иска да опита с нея и да не се виждаме повече. Обаче продължихме с разговорите, а наскоро се и видяхме... Не го разбирам, обърква ме. Думи и действия се разминават.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: fde821a60b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Единственият начин да разбереш е да се разведеш и тогава да го потърсиш за съвместен живот. Няма как да си сигурна преди това! Но ти можеш ли да поемеш този риск и готова ли си за евентуална загуба? Помисли добре и тогава реши! Решението ще реши и как ще продължи животът ти! Един път се живее!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: c23d5cf1b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Иначе навсякъде в социалните мрежи се тръби, че зрелите на години жени знаят какво искат. WTF? !
Мила, ти не знаеш какво искаш, не може от любовник да очакващ нещо!
Ако беше женен, можеше и да те залъгва колко те обича, за да си има жена за секс, но човека си е свободен и най - вероятно иска да създаде семейство, в което не включват неначесани омъжени жени.
Седни си на д - то и помисли, защото с този детски акъл и мъжът си ще загубиш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0704f8f9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   "Искам да сме заедно да заживеем заедно, да създадем семейство двамата," - как ще се върже като те вижда каква си, поставя се на мястото на мъжа ти. Като заживеете заедно, ти ще кацнеш на друг. Така му е добре, ебе и бяга, на такива лолитки като тебе никой не вярва, живеете само за дупката си!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1e7e47512f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   И ти си на 40 години? ! Боже, осъзнай се и не си губи времето с него. Няма да се бъркам във взаимоотношенията с мъжа ти и да те съдя, ти си знаеш. Ама ако не си щастлива в брака си, обмисли варианта раздяла. А колкото до любовника, трябва да ти е ясно, че е само секс. Не очаквай друго, ще останеш много разочарована.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8d7d2aba38
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Колкото повече се впускаш в режим на обяснения,толкова повече се излагаш.Бил ти набор-тоест на 40 и той.Болшинството от мъжете на тия години вече са създали семейство и деца.Не обират огризки от чужда трапеза.И когато най-накрая се е намерила една да му върже-хоп,ето те тебе да търсиш под вола теле."Не го разбирам,обърква ме"-не разбираш,защото не искаш да разбереш.Защото не ти изнася да разбереш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 65324df4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Не очаквай уважение от любовник. Може да ти приказва всякакви неща, но няма грам уважение към теб. Не си мисли,че мъжете гледат с възхита жени, които мамят съпрузите си, и не се поставят на тяхно място. Да, може да те използва, защото си лесна и даваш, и си му навита, но реално не те уважава. Идва, взима, каквото иска и си тръгва. Ти виждаш някакви велики страсти, чувства, объркани мъже, а действителността е друга. Ти си част от харемът му, и на него така му е изгодно. Зрелите жени знаели какво искат?!

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 8e5499aa74
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Не съм и очаквала някой да ме разбере. Всички ме нападнахте както и очаквах.Може да не разсъждавам като 40годишна жена,но за любовта граници няма,а вие ми се смейте колкото си искате.Аз съм влюбена в него и го обичам с цялото си сърце.Нали знаете надеждата умира последна.Аз все още се надявам,че можем да сме заедно наистина и вярвам,че и той ме обича,въпреки всичко,така ми казва интуицията ми.Благодаря ви все пак за изказаните мнения.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 28 дни
hash: 33d3505928
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Жена съм, иска ми се да проявя солидарност, но подобни истории ме изумяват и не знам как след толкова подобни не си научихте урока. Хора на по 40 години сте, предполага се зрели, врели и кипели. Събрал ви е нагона, прекарвате си добре. В момента, в който един от двамата се увлече, най-простия вариант е да прекъснете всичко. Но не! Някои жени започват да се изживяват като главни героини в сълзлив любовен роман. Края, разбира се трябва да е щастлив за тях.
Признала си му какво изпитваш, той не - ами точка. Защо ровиш, защо се опитваш да анализираш всичко, което ти е казал, относно горчивия си опит с жените? Това е голям мъж, не 20 годишен хлапак. Ако и той изпитва нещо към теб, плюс, че си пасвате супер в секса, уверявам те ще го разбереш и без да се налага да го питаш. Това, че идва при теб, въпреки новата си партньорка също не подлагай на дисекция. Хубавия секс си е хубав секс.

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 3764ff3336
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Авторке, нищо лично. Хората просто си казват мнението.Ако си забелязала от много други теми изневерилите никой не ги харесва и не жънат аплодисменти, сещаш се защо, предполагам. И вярвай, в историята ти няма нещо изключително за разбиране, съвсем ясна и банална е. Казала си, че искаш секс- получила си го, не ти е достатъчен вече - искаш и любов и семейство- казва ти се не. Това не ти си го разбираш като възможно е , някога и ще стане, ама не сега, изобщо както на теб ти изнася. Не те убеждава дори факта, че има и друга и не го крие от теб. Ти наистина си тежък случай на самозаблуждение и самовнушение. Ако споделяше чувствата ти, любовникът досега щеше да ти е съпруг. Щом не вярваш на реалността, тогава мога само да ти кажа една фраза, с която завършва романът "Граф Монте Кристо" - Чакай и се надявай.

 
  ...

...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 8da0762643
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Авторке, много добре те разбират хората, това което ти не разбираш е че се филмираш. Обичай си го колкото искаш, но на него грам не му пука за теб, пък ти си търси под вола теле. Фактите са такива - той се вижда с друга жена, която дори да не му харесва чак толкова не идва със същия багаж като теб. Според досегашното му поведение е силно вероятно да продължи с нея и да заживеят заедно, а ти да останеш любовницата която използва за секс. Дори да не се събере с нея обаче, едно е сигурно - няма да се събере с теб, защото знае че това би било грешка. С което и ти би трябвало да си наясно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 26 дни
hash: 30bd0d840d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Смятай. Той продължава да я чука. А пък мъжът и я издържа. Каква е тая простотия.

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 7b7e80634c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   При теб в живота ти всичко е нагоре с краката, всичко е каша, защото и в главата ти е каша, нямаш никакви критерии. Затова и няма как да е иначе в интимния ти живот. Влюбила се, омъжена с две деца, и иска да се натресе със всичко това на главата на ерген без деца... Е, той трябва да е пълно куку, за да отговори на чувствата ти !
Дори хипотетично да предположим, че това стане, на теб добре ли ще ти е да живееш с едно куку?
Сама си се вкарала в пълна безизходица.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker