Дали той е правилния човек? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали той е правилния човек?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 758 пъти
Здравейте! Аз съм жена на 30 години и от пет месеца съм с мъж на 35 години! Той е прекрасен човек, много възпитан... знае как да се държи и с кого как да говори!
Страшен красавец, жените биха се избили за него.... аз ли? Аз съм съвсем обикновена жена, не съм някоя красавица или кифла, но съм жена която е лудо влюбена в този мъж.... между нас нещата започнаха много бързо, много импулсивно и много бързо се отдадох с цялото си сърце на него, влюбих се и го заобичах много!
Истината между нас е, че той е красав българин, а аз съм една обикновена туркиня. Той се държи прекрасно с мен, запозна ме с родителите си, които също са прекрасни хора... но мен ме притеснява нещо:дали той е правилния или просто съм му поредната бройка?
От самото начало на връзката ни, той постоянно ми разказва за бившите си приятелки(никак не са малко на брой)-с коя как и къде го е правил....
Случи ми се да му откажа за секс, тъй като без да иска той без да иска ме засегна с някой приказки(много не разбирам от шеги), при което последваха изреченията:не се дръж като някоя двайсет годишна пикла, а се дръж като жена на 30 години, защото дори и да те обичам, аз няма да те търпя такава инатлива и цупеща се... та въпроса ми е-аз ли не съм добре или той не е точния човек... и другото което е с него сме заедно от пет месеца, а си нямаме фейсбуците.... нито той моя, нито аз неговия-това нормално ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 28 дни
hash: 2e4809da03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каква е причината да си нямате фейсбуците? Това определено е доста странно, прати му покана за приятелство. Колкото до останалото - очевидно имате различия вследствие различната среда и култура в които сте израстнали. Очевидно не сте един за друг и не е чак толкова влюбен в теб щом такива елементарни проблеми не може да преодолеете. Разделяйте се и красавеца да си търси някоя по-отракана българка за която горното няма да е проблем. А ти си търси мъж за който няма да си просто една обикновена туркиня.

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: 75fca01a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чакай да видя дали съм разбрал добре. Питаш ни дали той е правилния човек, защото ти е казал, че няма да те търпи да му се сърдиш за глупости и ти разказва за бившите си? Такива неща се случват постоянно във връзките, супер нормално е да има недоразумения и глупави сръдни и понякога се отказва секс, когато сте скарани и е нормално да не е супер щастлив от това...естествено. Не значи, обаче че е с теб само за бройката въобще. Запознал те е с техните и ти казва, че те обича, но си му бройка? Не знам колко разбираш от тия неща, ама с бройките си не правиш така. Голяма работа като сте се скарали там веднъж! А за бившите, просто му кажи, че доста говори за тях и не винаги ти се слуша за това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker