Как да действам от тук нататък - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да действам от тук нататък
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 2650 пъти
Запознах се с нея преди около 6 месеца. Още на първата среща ми каза "по принцип имам мъж"... но се видяхме 2ри и 3ти път. Като след първият, следващите бяха у нас - сещате се. На 3тото виждане ми обясни "сложната" ситуация. Него го нямаше за около 4 месеца, но се върна. През тези месеци бяхме почти постоянно заедно, дори ме запозна с двете си най-близки приятелки. Тя ме увери, че не иска отношенията ни да приключват, но и също така не можела веднага да го зареже. Имат дете, досега кретала така заради детето. Притеснява се как ще реагира то на евентуална раздяла. След като той се прибра у тях, продължаваме да се виждаме, но доста рядко. Дадох й да разбере, че любовник не смятам да бъда, а искам да имаме пълноценна връзка. Няма да крия, че вече имам чувствам към нея. Трябвало й време... Не е щастлива с него, но от това, което разбрах за нея - винаги е жертвала личното си щастие за сметка на другите. Как да постъпя от тук нататък... хващам се на моменти, че съм pusher и знам, че така бих я отблъснал, но без да се оправдавам, не ми е лесно като знам, че са под един покрив постоянно към момента. Иронията е, че ги "трошах" наред преди да я срещна, ако ме разбирате и сега, когато искам връзка....

Как да постъпя, хора, за да не я загубя.

Поздрави

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: ec929f8b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи на времето си ги "трошал", а сега си искал връзка, обаче понеже си свикнал да "трошиш", си развил усет само за леки жени и си се нахендрил пак на лека жена. Хората са казали, че краставите магарета през 9 баира се подушват.

Значи явно мъжа ѝ ходи някъде да бачка за семейството, тя през това време се чука с чужди, на второто ебане вече обмисля да заебе мъжа си и разбира се, тя е била жертвата (как можах да си помисля друго) и естествено ти си мислиш, че тя ще загърби този живот и ще ти бъде вярна на теб завинаги, за дето си я ебал няколко пъти. Ти си пълен балък. Заеби я, брат, послушай ме и след време ще ми благодариш. Ама знам, че няма да ме послушаш, като те гледам какъв си балък.

Но щом и ти си "трошач", точно такава ти трябва.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 34ae10eebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен тази е поредната отегчена домакиня, която хем я сърби, хем не иска да изостави сигурният шаран в къщи.
След време ще и мине тръпката и към теб.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3e59913594
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Виждаш, че си има мъж, какво очакваш от нея?! И вечната онеправдана, нещастна домакиня, която не е щастлива, но седи. Защо ли?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: a5c0bf7c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За нейния живот и семейството и ти знаеш това, което тя ти е казала. Приемаш го за чиста монета, защото човек е склонен да вярва в това, което му се иска. Не мисля, че жена, която лъже партньора си и изневерява, заслужава доверие. Този рефрен "Не го обичам, но живея с него заради детето" е толкова фалшив и изтъркан, че се чудя как още някой му вярва. Живее с него заради себе си, собствения интерес и сигурност. Замисли се що за жена е тази, която ляга с теб на втора среща, след като на практика не те и познава що за човек си? Кое ти гарантира, че както е била лесна и дашна с теб, няма да е и с други? Ако споделяше чувствата
ти, би се разделила със съпруга си и заживяла сте. Но тя е ок да ви върти двамата- един за продоволствие и един за
удоволствие. Ти също не си много стока, без да се обиждаш, така че страдаш заслужено.
Съветът ми е - забрави за тази, не е читав човек и нямате бъдеще.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5cdbde7cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   И ако все пак стане така, както искаш, заебе мъжа си и вече е официално с теб, мислиш ли, че след време няма да си в ролята на рогатия съпруг, а тя да се фраска зад гърба ти докато бачкаш да издържаш нея и детето и? Защо си мислите, че този тип жени/мъже ще бъдат само ваши, след като веднъж или много пъти са се "трошали" зад гърба на официалните си половинки?

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d8dd1adcee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Твоята история много ми напомни за една близка до семейството ми жена.Не искам да влизам в конкретика,но и тя,като твоята "приятелка"хем кръшка,хем яде бой,хем не си напуска мъжа.Мисля,че е поради една от тия две причини-знае,че единствения баща на децата и ще бъде собствения и мъж.А тя не е никак глупава и го разбира това.И другата,по-прозаична причина-може би никой от любовниците и не иска нищо повече от секс и не е превъртял дотам да си окачи на врата жена с две деца.И най-вероятно е така,балъци като теб не се срещат всеки ден.Какъв съвет искаш да не я загубиш-та кога си я печелил?Единствения,но много важен съвет който мога да ти дам-никога не се ври в чуждо семейство.Нямаш място там.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: dfc2572b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Както и да ги гледаме нещата, не е читава работата. И по-горе са ти казали. Ако е толкова нещастна с мъжа си, колкото твърди, щеше да го е напуснала отдавна. Не сме в ония времена, когато жените са "търпели", понеже разводът е бил позорно събитие. А пък това "правя го за детето" наистина е доста изтъркано. Детето ще страда в пъти повече, ако е свидетел на скандали и караници, но това явно никой не го отчита като факт. Личното ми мнение е, че това да я загубиш може би ще бъде най-хубавото нещо, което би могло да ти се случи в тази ситуация. Но животът е твой, ти решаваш. Имай едно наум все пак, че след някой и друг месец, когато й омръзнеш или срещне някой по-вълнуващ от теб, може би ще се превърнеш точно в това - в любовник, и то отхвърлен такъв.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d69b4cde46
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Свободен с обвързана??
Защо си губиш времето??
Тя не обича нито него, нито теб, а само собствения си задник, без извинение!
Намери си свободна и гради връзка с нея, какво си хукнал подир тази разпоретина?!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ec929f8b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   5, защото хората вярват в това, което им се иска, а не в реалността.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: ec929f8b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Турците имат един мъдър лаф: Аиле бозанън аилеси олмуйор.
Превод в ефир: Който разваля семейство, не му се дава да има семейство.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 856dc9b820
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторе, ти наистина ли искаш да бъдеш с жена, която изневерява на мъжа! Бъди сигурен, че и с теб ще го направи. Това, че било заради детето, че не била щастлива са пълни глупости. Ако не беше щастлива, до сега да го е напуснала 100 пъти. Истината е, че нея перфектно я устройва мъжът й да го няма по няколко месеца, а тя да се развява наляво-надясно. Най-вероятно има още поне няколко като теб, а мъжът се спуква от бачкане по чужбина. Казвам то го като мъж - аз от подобна жена бих избягал с 200 и изобщо не бих я докоснал.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ceb464c7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Знам, че това не е темата и не касае автора, но нека споделя: 27 годишна, естествено красива, поддържана жена съм, готова съм за сериозна връзка. Обаче все повече се натъквам на истории, в които мъжете предпочитат обвързани жени, които мамят приятеля/съпруга си. Разбирам, че тръпката от забраненото е по-голяма, но не искате ли да си имате стабилно семейство, започнато начисто?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: ca2e071694
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Врътка те, като абдал. Трябвало ѝ време... - стар, изтъркан кифленски лаф! Само като го чуеш, и вече можеш спокойно, без грам колебание, да ѝ теглиш шут в гъза. Голяма грешка си направил, че си се размекнал дотам, че да се влюбиш в един боклук. Оттук нататък, много е възможно да ти скапе целия живот. Държи те, като запасен вариант, ако нещо и се случи, да има къде да кацне наготово, като принцеска... Това е супер, мега обидно, как не го чувстваш, не знам. Изходът е един: късаш на 100%, все едно, е не я е имало. Но си помнѝ за в бъдеще да не повтаряш - луд ще станеш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0e7ca628a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ти добре ли си бе, за такава отрепка да се кахъриш, че и влюбен бил??? Жени бол, стига да си здрав в кръста. Тая освен че е вече разхлопана, е и подмолна. Тегли и по една пушка още два три пъти без да разбере мъжът и и я пускай по течението. Ще си намериш винаги някоя, която да чаластриш и после пак да я изриташ щом си по живота. Днес рядко има жена, която да заслужава мъжко уважение, така че не се тревожи, а последствията гледай винаги да са за нея, защото жените са хитри, подли и коварни, и не се знае кога ще ти извъртят някой гаден номер. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 14ccac8123
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторе, познавам една жена доста подобна на тази с която се занимаваш ти. До скоро бяхме доста близки приятелки, но раздалечихме отношенията си поради нейното даване на непоискано мнение. Даже е по добре така. Та въпросната госпожа си имаше и още си има съпруг. Децата им са две близначки на около 17. Ако и слуша човек историите навремето когато децата били съвсем мънички той съпруга и любовници, едно друго. Не знам как точно са стоели нещата, тъй като не съм я познавала тогава. Преди около 9-10 години съпруга на тази госпожа отива в Англия да работи понеже парите тук не стигат за вде деца, ипотека и автомобил на изплашане. Там човека работи доста тежък и даже опасен физически труд. Нашата кокона обаче тук не работи. Уж да обръщала достатъчно внимание на деца, уроците, извънкласните занимания и дрън, дрън. Та горе долу вече в такова положение като е била се запознах с нея. Ненаситна си беше тази жена. Все секс и се правеше. Тя не като твоята на втора, а директно на първа среща си лягаше. И все го подбираше млади, хубави и с пари. Та даже имаше и наглостта да се хвали как при нея с тези мъже не било само за едното ч****е, а имало отношениийца, връзчици / нейни изрази са това/, емоция, та даже и чувства. Не била тя като много жени, които само като приятелки с привилегии ги третират мъжете / и мен ме е визирала в това число/. Мъжа и не е глупав човек и се усещаше. На няколко пути са говорили официално да се разведат, всеки да си продължи по пътя, децата при нея като той продължава да помага финансово, но все пак тя трябва да работи. Еми не пожела да се разведе. Като си идваше човека, тя го пращаше с близначките по екскурзии, магазини, мероприятия, за да може някои друг разговор да проведе с любовниците. А на любовниците казваше, че е при сестра си да помага за бебето. Като е бил съпруга и тука и секс правеха. Та ми мрънкаше как за нищо не ставал, как тръпката си е отишла отдавна. Последния и любовник беше значително по млад от нея, разведен с 2 деца, проблеми с алкола имаше. Беше яко хлътнала тази прекрасница, че с парите, които мъжа и праше тя купуваше на любовника пиене. Обаче в един момент хубавата и забавна приказка свърши. Мъжа и най вероятно и е поставил ултиматум да отива в Англия с децата и да живеят като семейство или развод, подялба на жилишето и и се спира издръжката. Иначе версията за пред причтелките е че тя сама си е поискала така, защото любовника е алкохолик, агресор, използвач и за да не пострада тя е избрала да си запази ,, семейството,, . Към дневна дата е няколко години е в Бирмингам. Та чат пат хваша по някой балък за секс, но като цяло си я е шубе да не е усети съпруга. Написах всичко подробно, за да си прецени автора.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 989f513ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Бягай бате,тая ще се ебе с други кога ти си на бачкане .Който ебало ебало оставяли я и бягай.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b4ad909606
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Споко, кризата ще ги сплоти, а ти ще духаш супата. Не може само друг да ти я духа

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5ef1fb1f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Бъди по-настоятелен с нея. Вие сте сродни души и се заслужавате един друг. Крайния резултат е неизбежен, но едва ли е такъв какъвто ти го искаш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7e27c438f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   "Чужда жена - чужда беля!" - казваше дядо ми и доживя 89 години...

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1e87b42b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 1 го е казал най-правилно.
Щом вие сте такъв, защо очаквате, че този който е привлечен от вас не е същият?
Поздрави! ММ

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0d5a6c8e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До 17

Те такива, де трябват кризи и беди, да ги сплотяват, не ми ги хвали ...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6c2812f5f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ако имаш чувства - изчакай я и докажи, че наистина си готов да живееш с нея. Не е лесно да се вземе това решение, аз самата съм в подобна ситуация. Дай и време да обмисли нещата - това е кардинална промяна и много хора не са готови за нея. Ако те обича и ти докажеш, че може да разчита на теб, че наистина си готов да се грижиш за нея и да сте заедно, тя ще направи крачката към теб. Много е трудно вече, да се довериш, още повече с дете. Не се отказвай, ако си сигурен в себе си. Повярвай ми - тези неща се усещат.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0d5a6c8e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До 19

Той и кошията е на 75 години, а през 90те се гърмяха на два пъти с разни тдури, така чее....

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5196db9c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Какъв трябва да си, да си вземеш курволето, което е целувало мъжа си с оспермената си муцуна, вкъщи?????

По-гнясно нещо от човек без ценнотсти и стабилни морални устои - не - ма!


Чупи си главата с'а, трошачо.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4267bf5bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Има един лаф маймуната не пуска един клон преди да се хване за следващият. Обаче тези маймуни сменят много клонове.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 85f6bcada1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От автора: Това, за трошенето, не го казах, за да се хваля, а за да се знае, че трудно се влюбвам, да не говорим да искам връзка.
Не посочвам някои детайли, за да не изляза от анонимност, знам ли. Тя ме увери, че ако това между мен и нея, не значи нищо за нея, нямаше въобще да се виждаме тези месеци.

Разбира се, от тук нататък ще я гледам какво прави, а не какво казва.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ec929f8b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Трошенето изобщо не е за хвалене и никой не те е хвалил. Казват ти, че заради много трошене си загубил очи за свестни жени и си развил вкус само за курви, какъвто си и ти. Докато не ѝ изсърбаш попарата като нейния мъж, няма и да осъзнаеш какво ти говорят, точно защото "трошенето" ти е изкривило съзнанието. И така и трябва да е. Това, че си привлечен от нея, изобщо не е случайно. Няма как цял живот да "трошиш" курви и да излезеш чист и незамърсен от допира си до тях.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: d69b4cde46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   н 8 съм
Мъжете по принцип си падат по курви, и аз не знам защо? !
Разкрепостен секс ли, липса на табу ли? !
Един такъв залитнал по непълнолетно курве, ми сподели, “много добре знаех, че е потенциална курва като взех да я ОБУЧАВАМ как се целува и да й го подавам, но пак се влюбих.. ”
Ходи та разбери...
И после като я обучил, онази, леката, му сложила рога...
И още я говори и мисли за нея, но пак по леки и ненадеждни залита...
Такива ви омайват и това е...

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b70f5575f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Мръсно нещо е курвата днес от мен да го знаеш! Много трябва да внимаваш, защото законът винаги е на нейна страна. Опъни я тая дрипа още няколко пъти и си намери повод след последния път да я пребиеш. Няма да посмее да се оплаче, защото е омъжена. Ако пак дофтаса при теб, значи е намерила каквото и трябва, а ти трябва да си разбрал що за стока е. В противен случай щеше да търси друг да я мандръса без да я пребива.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a734fd3822
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Навремето, няколко години след като се омъжих, се появи един много настойчив ухажор. Както и да го отбягвах, той не се отказваше. Накрая ми омръзна и го попитах директно:
- Добре - казах, - не съм от жените, които слагат рога на мъжа си зад гърба му, затова ще бъда принудена да го напусна. Интересува ме обаче, когато се освободя от ограниченията, налагани ми от брака, ти ще се ожениш ли за мен? Предполагам, че веднага ще го направиш, щом съм "жената на живота ти".
И се започна едно: "Ама, виж сега, то... трябва да се опознаем, то... да се сближим, пък ще видим... има време за това"
"Но на мен твоето "ще видим" не ми върши работа, пич! А и време да се занимавам с глупости нямам" - отвърнах. Повече нахалникът не посмя да ми звънне.
Та, авторе, сега ще попитам теб: "Ти готов ли си да се ожениш за тази жена?" Не, нали? А не искаш да се ожениш за нея защото вече знаеш, че е въпрос на време ти да се окажеш в положението на съпруг номер 1.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker