Искам да се раздедлим, но не знам как... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да се раздедлим, но не знам как...
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1298 пъти
Здравейте!
На 18години съм от София и имам проблем, който ме мъчи от доста дълго време. Реших да го споделя тук, за да получа съвет, така че преди да започна бих помолила хората, които са с идеята да пишат глупави и груби коментари да запазят мислите за себе си. Благодаря предварително за разбирането :)
Във връзка съм от доста дълго време с едно страхотно момче. Наистина той е толкова перфектен точно както в приказките. Силен, висок, красив, забавен и изключително добър. Заедно сме от почти 3 години (трябва да вмъкна, че не един път сме се разделяли, хаха, но накрая винаги сме оправяли взаимоотношенията си и сме продължавали да вървим заедно напред)Както и да е след всяка наша раздяла си обещавахме да не гледаме миналото, а да градим заедно бъдещето. Но от месец насам нещо не върви както трбява. Пак казвам той е страхотен, мил, всичко което може да си пожелае едно момиче, но има нещо в него, което ме мъчи. Той е добър... дразнещо добър. Той не е онзи тип луди момчета, които ще дойдат в 2часа пред къщата ти, за да се измъкнеш от вас и цяла вечер да щуреете. Не е дивото и лудо момче, което всяко 17годишно момиче би искала... което искам също и аз. Той е монотонен, кротък, еднообразен... скучен. Мек и нежен. Лично моето мнение е че един мъж или момче, особено във връзка не би трябвало да се държи така. Той трябва да води връзката, да е смел и сигурен в решенията си (например), това не работа на жената. Проблемът при нас е, че аз съм мъжът във връзката...
Още един, а може би и най-важният проблем е, че той много ме обича. Той е влюбен в мен и колкото и да го отблъсквам или да се сърдя, той никога не би прекратил връзката ни. А ако го направя аз ще го съсипя. Опитвам се да запазя чувствата за себе си, за да може всичко да е гладко и да го направя щастлив, но просто не мога... знам че ако му кажа как се чувствам ще го заболи (защото съм опитвала да говоря с него на тази тема), но ако се разделим, по мое желание, тогава просто ще го погубя. На моменти дори се питам, дали изпитвам нещо към него, но не намирам отговор. Искам да се повторя. Той е страхотен и уникален просто грешката е изцяло в мен, защото осъзнавам това нещо твърде късно и успях да допусна да се стигне чак до тук.
Надявам се максимално да съм ви доближила до историята ми и ако можете да ми дадете съвет според вашето мнение и гледна тоочка ще съм много благодарна! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: efaedd6855
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тези момчета, за които така копнееш, които приключенстват, купонясват и те карат да се чувстваш жива, карат те да си на върха, да откриваш нови светове, да се запознаваш с много нови хора, да опитваш нови неща... просто не стават за дълга връзка. И ще се опитам да ти обясня защо, макар, че трябва сама да се опариш, за да повярваш.

В голям процент от случаите този вид хора (тук дори няма значение пола) ходят с така да го наречем маска. На пръв поглед са перфектни, живота им е перфектен, приятелите им, чувството им за хумор, интересите - всичко. Но зад маската, зад цялата тази фасада, се крие нещо, което им тежи, за което малко хора знаят (или никой) и има нещо... Може да е починал близък, тежка раздяла, трудно детство, хазарт, алкохол, дългове... но в огромен процент от случаите при такива хора има нещо нередно и го разбираш доста късно, тъй като умеят да те хванат в илюзията, която са създали, умеят да те карат да повярваш, че всички е наред, дават ти розовите очила и ти се чувстваш на върха. Чувстваш се специална, уникална, избрана... и след това всичко рухва, защото разбираш, че освен теб върти още 2-3 мацки в чата, че когато не си с него по купони кара други да се чувстват специални и избрани, както е накарал теб самата да се почувстваш миналата вечер, или пък разбираш, че дължи стотици левове, или, че се е забъркал в нещо по-лошо... сценариите са хиляди. Ако е "перфектен" и всички го обичат и му се свалят, значи не е читав. Ако беше щеше да си има сериозна приятелка и изобщо нямаше да го обичат толкова :) Ако беше перфектен, все някоя от всички тези "приятелки" щеше да е повече от приятелка. Говоря в общия случай... сигурно има и изключения, но аз лично не познавам такива.

С цялото това писане това което исках да кажа е, че "лошите момчета" не случайно са лоши момчета и не случайно си нямат сериозни приятелки. И бъди далеч от идеята, че ти ще си принцесата, пред която той ще се разкрие и заради която ще се промени. Но както казах трябва да се опариш, за да ми повярваш. До тогава ще искаш точно такъв и нищо на света няма да успее да те разубеди, защото ще повярваш на розовите очила и маските, а по-късно ще плачеш и ще се питаш "защо аз", "къде сбърках" и "ама аз го обичах".

Остави го приятеля ти, няма смисъл да го лъжеш, че всичко е наред, че го обичаш и т.н. Щом не си щастлива значи, че връзката ви се е изчерпала и ти трябва нещо ново и различно. Просто се постарай това различно... да няма маска.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 24b5f04749
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поздравления. Отивай да търсиш дивите и приключенски момчета, които не те бръснат за нищо, освен да им бъдеш секс-играчка. Щурей си по нощите, но после да не се чудиш защо не ти се получават сериозните връзки. Тия неща ако не са ти в акъла от рано, няма да се оправиш и по-нататък. Когато човек си създаде навик, е много трудно да го промени, а емоционалните модели - почти невъзможно. Да не говорим че няма и да осъзнаеш къде ти е проблема, подобно на 90% от човешката раса.
Колкото до настоящия ти приятел - разделете се, независимо дали ще си чешеш крастата с някой друг. Oбясни на момчето че имате прекалено различни ценности, и че ти никога няма да имаш романтични чувства към него. За негово добро е

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 24c1107da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "Както и да е след всяка наша раздяла си обещавахме да не гледаме миналото, а да градим заедно бъдещето." - няма бъдеше, като си забравяш миналото, човек от грешките се учи, и ако ги забравя, пак ги повтаря! Какво бъдеще ще е, ако все повтаряте миналото, щом искате да го забравите? Миналото трябва винаги да бие като камбана в съзнанието на човека, само така ще има полза от него! Миналото трябва да е мерило за бъдещето, ако то е било негативно, трябва бъдещето да е позитивно, но според миналото!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 31d1f8dca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като пораснеш малко и се осъзнаеш, ще търсиш такъв, като него, но няма да намериш. Кажи му каквото каза на нас. Тежко ще му е, но ще те преживее. Той заслужава повече.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c0947dc7ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти не обичаш приятеля си, ясно е. Раздели се спокойно, кажи му това, което си написала тук. Няма да погине от мъка, ще го преживее и ще си намери друга, която ще го оцени и обича истински. Защото все пак не всички искат това, което искаш ти. Няма по-невярно нещо от обобщенията, не можеш да знаеш какво искат всички, а само ти и познатите ти. За момчето ще бъде един житейски урок. Всички порастваме така, учейки се от опита си. На теб също ти предстои да учиш. Прочети коментар #1 ВНИМАТЕЛНО и ще разбереш какво. От опит научих едно- силният и ярък пламък е красив , но изгаря бързо, Равномерният и тих огън е този, който ще те сгрява дълго. Но каквото и да ти кажем тук, ти вече си решила. Разбирам те, предстои ти да натрупаш своя опит, да извършиш своите грешки и глупости, за да израснеш.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a2f4306415
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   То в тези времена наистина отношенията са много странни. Боклук си , харесват те , свестен си - скучен си. Няма значение колко си добър , пак те правят на парцал. Разврат отвсякъде. И аз си имам приятелка , но наистина като гледам масовките от момичетата , за нещо по-сериозно не се и надявам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 55cdd75aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като ти е проблема някой два пъти да те пребие и ще ревеш за това момче. Излизайте, забавлявай се. Много филми гледате.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9e67ed01fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Грешката ти е само генетична, изцяло заложена в хромозомите.

Жените са курви и това е. Не ви стига каквото и да ви се дава, защото просто това не е всичко (а всико е невъзможно да се даде).

Сега ще пообикаляш от хуянга на хуянга, щото това е важното в живота, разбира се... вълнение, а - у... пък ако те захапе някой, който се държи като с парцал с теб - ще започнеш да пишеш теми как "Обичам го, но той е ужасен".

Жените имат един много голям недостатък и той е, че лъжат себе си в продължение на редица години. Че искат връзки, искат сигурност, бла-бла-бла... а реално искат някой, който да им троши гъза и да се държи като с парцал с тях, защото същият му е през кура за вас и се чувствате недооценени. А егото на една жена е...


Спри да лъжеш себе си. Приеми курвенското в себе си и си живуркай. Скуката е тегаво нещо.




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 14c90d7c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   търси си бройкаджия.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker