Защо феминизмът се насърчава (разрешава), а сексизма (феминизъм с обратен знак) се преследва от закона? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо феминизмът се насърчава (разрешава), а сексизма (феминизъм с обратен знак) се преследва от закона?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1862 пъти
Днес в модерния 21 век жена може да обиди мъж на публично място, да го зашлеви, да говори против мъжкия пол с нецензурни думи, да заплашва мъжа със съд, и дори да го осъди с измислени обвинения, а ако мъж и отвърне със същото не е разрешено, било сексизъм и трябвало да се наказва!
Днес навсякъде тръбят за феминизъм, равни права за жените, насилие над жените или домашно насилие прилагано от мъжете в семейството, и все жените са "Божи кравички"! Все те онеправдани, все по-малко получавали от мъжете, и забележете, говори се за дискриминация на женския пол, а юридическата дискриминацията над мъжете била "позитивна" дискриминация и мъжът по презумпция винаги е виновен в съда. Ако мъж убие жена, заради това, че е бил предизвикан от нея и е нямал друга възможност да спре гнева си е убиец и зъл престъпник, а ако жена убие мъж просто ей така, с измислени от нея причини било неизбежна самозащита! И на това му казват равноправие, равнопоставеност или пък равенство. Защо обществото насърчава феминизма, след като по конституция половете са отдавна равни, а мъжете несъгласни с женското "равноправие" наричат сексисти и дори са преследвани от закона? Просто питам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 0c942c9a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сори пич, ама си мислех, че ще кажеш нещо друго, а ти изсипа една количка с кравешка тор.

Мисля, че гледаш прекаелно много телевизия. Ако засшивиш някого на публично място, то може спокойно да те съди, но едва ли ще се заведе дело, ако няма някакви наранявания. И най-често, виждаш някоя 55 килограмова женица, да бие някой 100 кила мъж. Кило за кило, мъжете са по-силни от жените и физически носят повече на бой. Ако ситуация беше обратната, жената щеше да има нужда от интензивна грижа в спешното отделение. При това, което ти описваш, често не остава и зачервяване след 10 минути.

"Ако мъж убие жена, заради това, че е бил предизвикан от нея и е нямал друга възможност да спре гнева си е убиец и зъл престъпник, а ако жена убие мъж просто ей така, с измислени от нея причини било неизбежна самозащита!"

ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ, КОЯТО СЪМ ЧЕЛ. Ако убиеш някого, защото си "нямал друга възможност да" спреш "гнева си", то си убиец и по дефиниция престъпник. Ако жена ти те убие, "просто ей така" то същото важи и за нея. Къде ги видя тея измислени глупости, честно!!!

Иначе да, съгласен съм, че има много рев за други глупости, но ТОВА, което ти каза, е някаква гавра.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f338551507
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   И двете явления са гнусни и неправилни, но защо стигаш до насилие и убийства. Може би има нещо нередно в самия теб.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 03bbf952fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че доста изкривяваш нещата. Търси се справедливост а не дискриминация. Жив и влизат в затвора дори и при доказано насилие над тях и накрая убили насилника, факт. И си в щатите оцижсай мъж, зашлеви го публично и са видим дали жената няма да понесе заслуженото е. Така че, нещата не стоят така. Факт е,. че години наред жените са били жертва и сега надават глас. Все още равенство няма, жините са по-ниско платени а в третия свят без коментар.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6916f17f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Номер 1 общо-взето е отговорил (само този коментар е публикуван). Обидата си е обида, шамарите, боя, нападението, убийството си е убийство и т. н. Понякога има утежняващи вината обстоятелства - когато жертвата по някаква причина има по-малки възможности да се защити. По същия начин не е едно и също да убиеш невъоръжен и въоръжен, начина и обстоятелствата на нападение и т. н.
Иначе спекулации, злоупотреби и т. н. с цел лична изгода се прилагат за какво ли не. И някои жени го правят, да, но това е до характер.
Може - не й (в случая ж. р.) пука, че не е "честно" - прави го.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: fcf0fb5c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Културата в която живеем е сексистка спрямо мъжете и ги счита и подозира за потенциални престъпници и злодей, докато жените винаги се считат за невинни или жертви, независимо какви ги вършат. До голяма степен тези двойни стандарти са наследени в културата от правото и сексизма на феминизма естествено. Всеки трябва да направи каквото може за мъжете, за да възвърнем свободата и равноправието си.
Всеки също трябва да помисли дали да подкрепи MGTOW

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 74bc5db7e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Това е създадено с цел унищожението на бялата раса, защото се случва само при белите народи и вече започнаха да го прилагат и в азиадските.
Цели пречупването на мъжа и унищожението на семейството, за да ни завземат без война, защото няма да се размножаваме и ще преклоним глава пред жените.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 21fd7c82c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятел, я си признай кое момиче те отряза, че бълваш огън и жупел по всички жени по света?
Не те знам точно какво си преживял, ама хайде си отпусни малко нервите и после пиши.
А и не знам как реши, че ако жена убие мъж ще и се размине. На никой не му се разминава убийство, освен ако наистина няма ЖЕЛЕЗНИ доказателства, че е самозащита! Примерно в дома ти нахлува крадец с оръжие и в отчаян опит да се спасиш успяваш да го удариш по главата с нещо тежко. Така да, но иначе забрави да ти се размине без значение мъж ли си или жена.
Другите неща няма и да ги коментирам, пий успокоителни и тогава пиши!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d002b6e062
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много си прав за жалост света върви към разпад

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f95dc032a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   №1, може би ти нямаш достатъчно информация за случващото се. Равенството между половете е узаконено отдавна по конституция. Факт е обаче, че всички медии преекспонират женските качества под натиска на феминистките, осъждат несправедливо поведението на мъжете и омаловажават мъжкия принос, като мъжкият пол се представя умишлено в негативен аспект. Феминизмът не е цвете за мирисане, а вредата от него вече е осезаема. 100 или 65кг. мъж винаги може да пребие една жена, без значение от килограмите и. Авторът пита, кои са причините за пребиването на жената и защо ако жената отвърти някой шамар на публично място на мъжа в изблик на гняв, обществото винаги я оправдава и обвинява мъжа, който не трябвало да отвърне на удара, защото е мъж?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 54a8f29e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Това е така, защото феминистките оплетоха мъжете с женски закони и законът е винаги на страната на жените. Мъжете са с вързани ръце, и макар много по-силни от жените са под женска власт. Единствен исход е саморазправата, защото от закона не може да се очаква справедливо решение за мъжкия пол. Добре ще е това положение да се промени и мъжете да станат отново водещи, но едва ли е възможно, освен ако не избухне открита война между половете, което не е невъзможно при тази женска извратения!

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9ac21d7947
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   15, прав си, женската извратения е дастигнала върха си. На Запад вече се поставя въпрос за ликвидирането на “токсичната мъжественост”. Мъжете трябвало да станат физически слаби като жените и да са им изцяло подчинени. Законът отдавна е само на страната на жените, за това на мъжете не им остава друго освен саморазправата и личното смъртоносно за жените отмъщение. Лошото е, че не всички мъже наказват жените за гадостите им, а им прощават и ги оставят да живеят спокойно. В някои страни прилагат скрит фемицид, което внася справедливост и е прът в колелотго на феминизма. Така се намалява женската численост, а и всяка жена е потенциална феминистка, тровеща живота на мъжете. Не се знае до кога ще продължава тази женска извратения и мъжете ще я търпят. Има два варианта. Или на мъжете да им писне и да приложат масово физическата си сила за да смажат феминизма, като променят законите и жените станат с по-малко права, или обществото да се ислямизира, където женските закони не важат, а непристойното женско поведение и засягане на мъжката чест се наказва със смърт за жената!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 677f96c99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   за тези, които се осланята на законите ще кажа, че обикновено за едно и също престъпление жените получават с около 30 процента по-лека присъда. Сещам се за няколко примера - от една, която в началото на демокрацията уби детето си и вдигна цяла София и такситата на крак, като излъга, че били мутри, та до тази сега с децата. И в двата случая всички се впрегнаха да обясняват как убийцата не била виновна - насилие и прочие глупости. В същощо време един дето си уби децата си лежи доживотната присъда в момента. На тази първата и дадоха 6 години, мисля. Смятам, че рамноправието трябва да започне от това пред закона, а не - хем равни в правата, хем привилегировани в задълженията...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9ac21d7947
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   17, я да видим сега тая дето умишлено уби децата на мъжа си преди няколко дни, прави се на луда, нищо не помнела, а изведнъж си спомнила как мъжът и бил насилник у дома, дали ще бъде осъдена, както съдят мъжете за подобни злодеяния?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8c2ab11bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Здравейте дами и господа колкото да спорите за феминизма и правата на жените докато слушаме западните идеологии до там ще стигнем първо което една жена винаги ще яде бой колкото и права да имат. Така че ако има мъже който не искат да ги командват да действат а не като разни компютърни мишчици да стоят и да чакат да стане нещо.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9ac21d7947
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   19, западните идеологии са пропити с феминизъм и женските права ще са винаги над мъжките, докато мъжете не се консолидират и масово приложат физическата си сила над жените за да ликвидират феминизма. Прав си, че колкото и права да имат жените, винаги ще ядат заслужен бой от мъжете, които не търпят да бъдат командвани от жени, но това е малък процент. Феминизмът възпита мазохизъм у мъжете и ще е трудно да се преодолее женското коварство, насърчавано и толерирано от закона. Необяснимо е, защо мъжете търпят тази женска гавра, след като винаги могат да наложат волята си над жените със сила? Как така ислямизираните народи нямат този проблем с жените, плодят се като зайци и имат огромен прираст на човешки фактор, а Хр. свят се топи и се оставя в ръцете на жени, които рушат традиции и обичаи и пречат с присъствието си навсякъде в мъжките професии, като завабят техн. прогрес? Това лесно може да се обясни, но модерацията не разрешава коментари, показващи женските извращения и методите за справяне с тях. Феминизмът е станал държавна политика и хаосът и всяко зло причинено на жените ще е от полза за обществото, за да се върне в нормалното си състояние!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker