Жадувам за истинска любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жадувам за истинска любов
преди: 4 години, 28 дни, прочетена 1460 пъти
Жена съм, 21г. Имам нужда да споделя моята история, просто да си излея душата.

Допреди няколко години не вярвах в любовта. Мислех, че е преувеличено и тъпо чувство, което не мога и няма да изпитам никога. Бях много глупава, за да мисля по този начин.

Срещнах голямата си любов когато бях на 20 и никога не съм вярвала, че ще се влюбя в него, но се случи. Той не беше мой тип - на външен вид изглеждаше много добре, но не ме привличаше, а като характер не беше идеален, но в последствие открих много черти, които ме привлякоха, а лошото у него обикнах.
Абе с две думи бях (и май все още съм) влюбена до полуда.
В него виждах моя soul mate, адски лесно се разбирахме и имахме страшно силна химия, каквато никога не бях изпитвала. Усещах една много силна и дълбока връзка, даже ми е трудно да я опиша. Обичах аромата му, топлината на кожата му, краката ми се подкосяваха щом чуех гласа му, усмивката му беше моят наркотик.
Всичко това беше ново за мен, което правеше цялото усещане много специално.
Любовта ни беше невъзможна и никога не станахме двойка. Нямахме бъдеще заедно и решихме, че ще е най-добре да не продължаваме да имаме дори и приятелски отношения.

Изборът беше труден, но знаех, че трябва да продължа напред, затова и започнах да излизам на срещи. Видях се с доста момчета, но с никого не станах по-интимна. Дадох шанс на някои от тях, но винаги ми липсваше чувството, което бях изпитала с другия човек. Всички останали ми бяха скучни и отивах на тези срещи все едно по задължение. Иначе момчетата бяха много приятни и съвсем нормални, но просто не изпитвах нищо към тях и нямаше смисъл да продължавам.

Страхувам се, че няма да намеря човек, към когото да имам подобни чувства, да усещам онази любов, която да ме кара да се усмихвам. Искам да срещна човека, за когото да кажа, че искам деца и семейство и да ги създам точно с него. Не искам да съм с мъж, към когото нямам истински чувства, и за двамата би било грешно.

Сигурно мечтата ми е наивна, но просто съм усетила, че само по този начин се чувствам истински жива и само тогава съм напълно себе си. Само тогава животът ми има смисъл. Всичко друго е просто пълнеж, глупав заместител и залъгалка.

Имали ли сте подобно изживяване и ако да, как го преодоляхте? Срещнахте ли голямата любов и останахте ли с нея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 28 дни
hash: 612d0f2ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче, по добре сама да живееш, отколкото зле придружена от човек който ще ти погуби живота! Още си много млада, не се хвърляй на първата сергия, обиколи целият мол и тогава решавай какво ти се предлага, вече си разбрала, че това не е твоята отредена половинка. Продължи да събираш пъзела на бъдещето ти!

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 6a670c9097
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Олее! Определено и аз съм така сега. По същия начин с него се познаваме и като цяло качвахме сторита да се дразним един на друг. Аз качвах как съм с някое момче, а той с някое момиче, но за жалост сега той си има гадже и най-гадното е, че не успявам да го забравя.

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: c9c24f775c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А защо ви беше невъзможна любовта? Как да ти дадем съвет като не ни казваш всичко?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 27 дни
hash: 5c64e79873
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всеки който се е влюбвал е изпитвал такива чувства.
Лично аз не забравям нито една любов, която ми се е случила.
Просто продължавам напред. Живота продължава ;)
Бъдещето се крие зад ъгъла и никога не знаеш със сигурност. Може би много скоро ще срещнеш друг човек и нова голяма любов :)

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: c9e70d72ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не знам какви обстоятелства са ви накарали да се разделите, но е жалко. Намериш ли "твоя човек", обичате ли се, трябва да отстоявате любовта си.
На мен ми се случи също на 20, минахме през какво ли не, хубаво и лошо, но останахме заедно. Преодоляхме преди всичко нещо от характерите си, научихме се да се грижим един за друг, да си отстъпваме, туширахме горделивостта си, желанието винаги аз да съм прав...Сега сме семейство, имаме деца, но сме запазили химията, както казваш ти, на духовно, емоционално и на физическо ниво.
Пожелавам ти един ден да напишеш това за себе си и за любимия си.

 
  ...


...
преди: 4 години, 27 дни
hash: f150dcfbf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Веднага ти казвам - тези чувства, които изпитваш са до мноооого голяма степен катализирани от нереализирането на любовта.
Просто човек така е устроен, че винаги иска това, което не може да има много повече, а като сложиш в уравнението неистово привличане и химия... мозъкът прави така нещата, че изгражда една малко нереалистична представа за отсрещния.

Ще имаш и други любови, ще видиш, още си млада и има толкова вода да изтече.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 27 дни
hash: 99bfe0809d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като искаш да срещнеш такъв човек, първо вземи да забравиш бившия а ?
Кога ще осъзнаеш, че перфектен човек няма. Щом не сте заедно значи е имало причина. Защо ти е нужно да го поставяш да пиедестал? Той е обикновен човек, също както и следващия, с когото ще излезеш на среща. Всеки си има свои добри и отрицателни черти. Всеки човек е с различен характер. Но това влюбване до полуда и тоя "soul mate" е просто една химия в мозъка. С времето ще ти мине. Разбира се, ако през това време се съсредоточиш върху себе си и се самоусъвършенстваш, а не да мислиш за миналото през всеки един момент. До тогава те съветвам да не ходиш напразно на срещи и да си разваля шансовете с момчета, които иначе биха били много добри партньори.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker